Keresés

Részletes keresés

liv81 Creative Commons License 2007.04.12 0 0 269

Tudtam, hogy valaki ezt fogja írni. :))

Amúgy is sokat járok, de most két napja méginkább, és olyan "felfázós" érzés. Próbálok sokat inni, hátha ez megoldja, és nem kell gyógyi. Gondolom, hogy  azért nehéz, mert ilyenkor nem szerencsés antibiotikumot szedni. A kamillás fürdőt kipróbálom, bár már inkáb csak zuhanyozni szoktam, de lehet hogy most jót fog tenni.

Előzmény: Nanchy (267)
Benkri Creative Commons License 2007.04.12 0 0 268

Erre csak azt tudom írni, hogy az elsö szülésemnél egy tükrös olyan kórházi gyógyszeres szekrény volt velem majdnem szemben, így abban premier plánban (vagy hogy kell írni) láttam az egészet.

Maga a szülés kb. másfél percig tartott a második babánál, mert felugrottam:-))) az ágyra, és nyomtam egyet. Ennyi. Úgyhogy kibírta a férjem.

Előzmény: Éloin (244)
Nanchy Creative Commons License 2007.04.12 0 0 267

Jóreggelt!

"Sokat járok wc-re!"   :))) Nem vagy véletlenül terhes?:)))

Viccet félretéve: Kamillás ülőfürdő! Szerintem így az első harmadban még nyugodtan ücsöröghetsz a fürdőkádban (azt tudom, hogy az utolsó harmadban már nem szabad.). Nekem ez mindig jót tett! Egyébként meg irány a dokid! Az enyém mindig csúnyán nézve mondja, hogy "ugye nem akarja azt mondani, hogy felfázott!?"

Állítólag nagyon macera kikezelni ilyenkor!

Vigyázzatok magatokra kismamák!

Á.

Előzmény: liv81 (261)
csacskamacs Creative Commons License 2007.04.12 0 0 266
Szia Móni!

Nagyon sajnállak. Próbáltad a hütőfürdőt alkalmazni, azt nem tudom terhesen lehet-e, de lehet hogy használ.
A patikában biztos tudnak adni valamit neked!!
Nem tudod felhívni a háziorvosod, nőgyógyászod, hogy mit csinálj.

Teljesen együttérzek veled!!!!
Előzmény: fnémonika (264)
liv81 Creative Commons License 2007.04.12 0 0 265
A Nitrofurantoint én is szedtem valamikor, de úgy rémlik, hogy azt már nem lehet kapni, vagy ha igen, akkor csak receptre...
Előzmény: Éloin (262)
fnémonika Creative Commons License 2007.04.12 0 0 264
A láztol féltem eddig is, megfáztam kb 2 hete már gyógyultam,a lányaim most valami vírusos vackot szedtek össze, valoszinü én megtölük, egyépként sem tudnék most ugrálni nincs erőm,
a sulihoz is muszályból megyek a patika mellete van utba esik. Hétfőn meg a gyerekeket kéne vissza vinnem az orvoshoz, ök már elevenek,de ha kiírja a doki öket akkor nincs pihenésem vinnem kell öket, addig össze kell kaparnom magam.:((((((((
Előzmény: Éloin (259)
mmarek Creative Commons License 2007.04.12 0 0 263
Köszi! Többet tudtok mint a háziorvos. Mit csináltak a kismamák az internet előtt? El se tudom képzelni! :)
Éloin Creative Commons License 2007.04.12 0 0 262

Igyal sokat, az átmossa a vesédet (3-4 l legalább) és van egy Nitrofurantin nevű gyógyszer,a mi szintén felfázásra van, DE nem tudom, hogy várandósan szedheted-e.

Anno engem órák alatt gatyába rázott.

Előzmény: liv81 (261)
liv81 Creative Commons License 2007.04.12 0 0 261
Felfázásra tudtok valamit? Sokat járok wc-re.
shaish Creative Commons License 2007.04.12 0 0 260

Sziasztok,

Tudtok ám írni, mire az ember megkeresi az új topicot, már tele is van:)).

Látom tábla is készült, nekem tetszik:). Jó sokan fogunk egyszerre babázni!

Betegeskedőknek jobbulást!

Éloin Creative Commons License 2007.04.12 0 0 259

Szegény Te! Nem elég, hogy beteg vagy, de még halaszthatatlan teendők.........

Szóval ami nekem bevált: 500 mg C vitamin naponta 2-3X ! Ne félj nem lehet túladagolni. És ha náthásnak érzed magad (esetleg a láz és a zéró energiaszint ennek a tünete is lehet) Oscillococcinum nevű homepoatás szer, amit várandósan is lehet szedni.Gyógyszertárban kapható!

Ja és a lázat, tessék kipihenni az nem vicc.Jelez a szervezeted, hogy valami nem stimmel odabent.

Előzmény: fnémonika (254)
fnémonika Creative Commons License 2007.04.12 0 0 258
teafaolaj,kővirág kicsavarva cseppegtetni a fülbe, nálunk bevált, ill. fülgyertya ,de mind kettőt megkell csinálni ,mármint füll gyertyéval,de a cseppeket is érdemes a nem fájoba is csöppenten nehogy áthuzodjon.
Előzmény: mmarek (256)
Ammandina Creative Commons License 2007.04.12 0 0 257
Ha meleg sóra rosszabbodik, akkor az hallójáratgyulladás. Ottipax cseooek, patikában kapható vény nélkül. Előző terhességem alatt használtam.
Előzmény: mmarek (256)
mmarek Creative Commons License 2007.04.12 0 0 256
Mi van ma? Mindenki beteg? Jobbulást! Nekem a fülem fáj napok óta. Legközelebb kedden rendel a doki, akihez járok. Gondolom javasol valami jó kis antibiotikumot, amit én persze nem fogok beszedni. Erre nem tud valaki valami jó népi gyógymódot? (meleg só nem jött be...)
liv81 Creative Commons License 2007.04.12 0 0 255

Szegény. Együttérzek, mert ma én is nagyon rosszúl ébredtem, fejfájás, hányás, és úgy érzem fel is vagyok fázva egy kicsit. Ez nem túl szerencsés...

Előzmény: fnémonika (254)
fnémonika Creative Commons License 2007.04.12 0 0 254
Hát a mai napot nem nevezném csodásnak, északa be lázasodtam, ma 14:00 vinnem kéne a lányomat iskolába iratni, erőm meg semmi, de viszont nem hánytam, persze a tea elfogyot, patikába is mennem kell hozni, ha valakinek van ötlete mi használhat még most szoljon hátha be tudom szerezni és holnapra jobban lehetnék.:))
csacskamacs Creative Commons License 2007.04.12 0 0 253
Még nem volt rajtam, de a jövő héten már hordanom kell. És valószínű veszek majd mégegyet más színben, mert azt mondják hogy nyáron a rövidebb polót jól eltakarja.

Ja és próbáld meg és érdemes nagyobbat venni belőle.

Előzmény: Jázmin79 (250)
csacskamacs Creative Commons License 2007.04.12 0 0 252
Ezen már én is gondolkoztam ,de mindenhol mást láttam.
Szerintem maradjunk a 12. hétnél.
Előzmény: packages (249)
Ammandina Creative Commons License 2007.04.12 0 0 251

Reggel voltam vérvételen, ezen is túl vagyok.

A 12. hét szerintem még nem az első trimeszter vége, hiszen 12*3=36, és egy 36 hetes bébi még koraszülöttnek számít. Valahol 13 és 14. hét között lép be az ember lánya a második trimeszterbe.

Jázmin79 Creative Commons License 2007.04.12 0 0 250
Igen, azt tudom Te hol vetted :) Lehet megpróbálom útbaejteni azt a boltot :) Használod már? Jó amúgy? Nekem így látványra elég fura, h. megtartja a nadrágot/szoknyát...
Előzmény: csacskamacs (248)
packages Creative Commons License 2007.04.12 0 0 249
Annak szántam, bár most látom, hogy valaki már átcsúszott. És azt sem tudom pontosan, hogy hányadik héttől számít a másodiknak. 12 vagy 14?
Előzmény: Éloin (243)
csacskamacs Creative Commons License 2007.04.12 0 0 248
Sziasztok!

Jázmin!
Én a Maternelle-ben vettem ilyen övet rengeteg szín volt belőle és S, M, L,XL méretek szerint van. A bolt a Baross utcában van 8. ker.
Ja és 2500 volt. Ha megmondod milyen szín kell és méret szívesen megnézem neked hogy van e még, akár ma ebédidőben is, mert kb. 5 méter a munkahelyemtől.

Árkádban nincs valami jó kismamabolt ? Régen jártam arra, de ott jó boltok szoktak lenni.

Előzmény: Jázmin79 (240)
Éloin Creative Commons License 2007.04.12 0 0 247

Ja igen, és tegnap visszajött a múlófélben lévő hányingerem és álomkórom :(((

Nagyon vacakul voltam délután, és annyira fel vagyok fújódva.

Szeszélyes kisbaba van a pocimban, biztosan lány lesz, akármennyire fiúnak éreztem én őt  :)) Igazi kis skorpió már most.

Éloin Creative Commons License 2007.04.12 0 0 246

Én kaptam kölcsön barátnőmtől bandázst, de az sokkal vékonyabb, viszont nagyon praktikusnak tűnik.

De szereintem a kismamaöv nem ez.

liv81 Creative Commons License 2007.04.12 0 0 245
Jó reggelt mindenkinek!
Éloin Creative Commons License 2007.04.12 0 0 244

Az én párom szerintem bejönne, legalábbis én úgy vettem ki a szavaiból, de én konkrétan csak a vajúdás alatt szeretném ha bent lenne.

Jó lesz majd fogni a kezét, lehet masszírozni a hátamat, de a kitolásnál ne lásson mindent. Lehet, hogy én magamtól is elájulnék, ha premier plánban végignézném alulról a saját szülésemet :))))

Előzmény: Benkri (237)
Éloin Creative Commons License 2007.04.12 0 0 243
A mályvaszínűek az első trimeszteresek, ugye?
Előzmény: packages (239)
mmarek Creative Commons License 2007.04.12 0 0 242
Én is ilyet akartam venni, de nem gondoltam, hogy ennyibe kerül. Ráadásul nekem ezért Szegedre kell mennem, akkor meg végképp megéri. Most már értem, hogy miért néz ki annyira rosszul a legtöbb kismama. Nem baj, kaptam egy csomó ruhát, majd azokban kihúzom ezt a pár hónapot.
Éloin Creative Commons License 2007.04.12 0 0 241
Aha, köszi Ammandina. Ez jól hangzik, mert időpontra megyek.
Előzmény: Ammandina (159)
Jázmin79 Creative Commons License 2007.04.12 0 0 240

Jó reggelt lányok!

http://www.brendon.hu/ProductSearch/browser.aspx?mainmenu=6&submenu=44&thirdmenu=18 - ez a bandázs a kismamaöv???

Frankó, mert itt 2.500-ért se feketét, se bézst nem lehet kapni :( Pestiek, van valami tipp, hol vehetnék rendes áron ilyet - ha tényleg ez a kismamöv? Örs környéke nagyon jó lenne.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!