Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4497
"Mellesleg nekem is volt egy-két dagadtabb korszak az életemben, "
Na...még egy anorexiás vagy bulémiás :((
gratulálok a sikeres fogyásaidhoz, kár hogy közben voltak olyan szégyenletes időszakaid is, amikor dagadék voltál és olyankor egy emberi nulla kellett legyél. Akkor most hogy is van ez? Ki és milyen ember?
Előzmény: Törölt nick (4481)
béla1 Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4496
Robzon!

Az elején a 17. beszólásban azt írod:
"Régebben úszkáltam is (amíg azt hittem, hogy az a leghatásosabb),"

Mi hatásosabb az úszásnál?
Légysz írj egy kis magyarázatot is, hogy miért meg hogyan!

Köszi

Joana Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4495

Bocs, de te tényleg ne gyere azzal, hogy kinek vannak lelki problémái, meg hogy ki mit hogyan kompenzál. Ez gyszerüen nevetséges lenne pont töled. Lehet, hogy ez dög személyeskedés, de igy van.

Előzmény: Törölt nick (4493)
Qtyi Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4494
Hercegno,
Ne huzd fel magad Robzonon. O segiteni akar Neked azzal, hogy gorbe tukrot tart eled azzal a cellal, hogy felrazzon a tespedesbol. Olyan a stilusa, amilyen, lehet erte szeretni, meg nem. En peldaul kifejezetten kedvelem, es szerintem a topiclakok tobbsege is igy van vele. Pedig a fenykepe alapjan messze elkerulnem Robzont :-)
Ugyanakkor ha Te valoban jol erzed magad a borodben, akkor jo, akkor ne erdekeljen Robzon velemenye.
Előzmény: Törölt nick (4489)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4493
Jól van. Haragszom rá, de a topicra nem.
A stílusa akkor is lelki problémákra utal, nekem elhiheted. Valamit kompenzálnia kell itt ezzel a visszataszító stílussal. Az ő dolga, nem is érdekel. Megbántani pedig már egy ilyen ember nem tud, úgyhogy hagy szóljon az alakformálási rész tovább.
Előzmény: Törölt nick (4490)
Robzon Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4492
NormaJean!
A päbeszed aranyos volt. :) Lehet, hogy igazatok van, de sajnos en nem vagyok pedagogus, käbe itt, ezen a szinten van a kepessegeim hatära, nem tudok rajtuk ätlepni. Annyit tudok nyujtani, hogy megtisztelem az embereket a velemnyemmel. Nem az a megtisztelö, hogy en mondom, - merkivagyoken? nehogy felremegyaräzzuk - hanem az, hogy öszinte. Tekintsd ugy, hogy embernek tekintem a mäsikat, epeszü felnött gondolkodonak, akinek elmondhatom, hogy mit gondolok rola. Felfogja, megerti, összeveti a sajät nezeteivel, elgondolkodik rajta, megfogadja, elveti, velemenyezi. Bugyolälhatnäm 1001 bokba, - ha kepes lennek - a mondanivalomat, de ez egyben azt is jelentene, hogy lenezem a mäsikat, gyengenek, felfuvalkodottnak, gyereknek tartom, aki meg ahhoz is keves, hogy egy öszinte velemenyt meg tudjon hallgatni. Szoval ha en valakinek azt mondom, dagadt, akkor azt megtisztelesnek tekintem: nem nezem hülyenek az illetöt. Ha azonban hülye szegeny, tenyleg, akkor megsertödik. En mindenesetre toväbbra is igyekszem majd ugy kezelni, mintha felnött ember lenne. Szoval mär bocs, de azert 162/92-re nem lehet azt mondani, hogy teltkarcsu... Illetve ha azt mondanäm, egy ilyen emberre, hogy mondjuk "kisse molett", abbol nem halatszana valami undormäny guny ki? Nekem fura, hogy päciens nem veszi eszre, hogy ez lenne aztän a hülyenek nezes/kiröhöges. Mäsreszt nem lehet mindenkinek segiteni. No nem mert fizikailag nem tudna az illetö lefogyni, tudjuk, hogy csak käbe 1 ezrelek körül van aki valoban olyan hormonbetegsegben szenved ami miatt nem kepes karcsusodni. Nem. A baj az, hogy vannak olyan emberek akik akkora mesterei az önbecsapäsnak, hogy teljesen motivälhatatlanok. Es sajnos ehhez a környezetük, az ugymond udvariassäggal, amit tölem elvärnätok lelkesen asszisztäl. En nem fogok. Ha meztelen a kiräly, en nem fogom a palästjät dicsergetni. Mert szerintem minden ember megerdemel annyi tiszteletet, hogy szemtöl-szembe megoszdd vele a velemenyedet. Ez käbe olyan mint amikor a pläzacicäk beväsäni' mennek, aztän az egyik felvesz egy hot dögös ruhät, amibe sajnos ugy nez ki, mint a töltött hurka, a mäsik kettö meg lelkesen tapsikol, hogy milyen cuki. Aztän amikor megvette, a häta mögött nem gyöznek röhögni rajta, hogy nez ki amikor büszken vonul a päzson az uj szerkoban, mint egy folpack-tehen. Ezt ne värjätok tölem.
Előzmény: Törölt nick (4483)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4491
Figyu !

Honnan veszed a bátorságot, hogy így beszélj bárkihez is? Hmmmmm????

Előzmény: Robzon (4470)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4490
Hercegno, Robzon jot akar, ne haragudj meg ra! A stilusa bicskanyitogato de attol meg olvasd vissza a topicot, sok ertekes infot talalhatsz benne.
Sok sikert kivanok Neked!
2i
Előzmény: Törölt nick (4489)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4489
Tudod mit?
Nekem egy ilyen ember, mint te, ne segítsen lefogyni.
Szoktál te néha a porhüvelyed alá nézni? Engem elszomorít, ha egy jó külső ilyen rothadó belsőt takar. Ítélkező, pökhendi, rosszindulatú vagy. Remélem a sors majd mindazt a "jót" csőstől visszazúdítja rád, amit fröccsögsz szerte szét a világba.
Azon is jót derülnék, ha 10 év múlva lógós has lenne az osztályrészed bármi okból kifolyólag és találkoznál egy ilyennel, mint amilyen most te vagy.
Sőt, ha megkérhetlek SOHA ne kerülj velem semmiféle kapcsolatba!
Itt is majd a többiek írásait olvagatom eztán, akiknél szerencsére nem az a negatív ember néz vissza rám, mint te. Sajnállak, hogy önmagad elől sosem menekülhetsz. Szar lehet neked. Persze semmi gond, kívülről egész elfogadhatóan nézel ki. Erről szól a te világod. Utálom a külsőségeknek élő embereket. A világ nemcsak ennyi. Nagyon úgy festesz egyébként is, mint aki csak azért vékony, mert bulémiás.
Sok szerencsét az életben!
Előzmény: Robzon (4469)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4488
OFF uhhh... meg sose mondtak nekem ilyet az indexen pedig mar 2 eve irok... ON
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4487
Köszi
Azt hiszem ezek lesznek az első lépések. Szerinted heti hány és hány perces bringázásba kezdjek először?
Előzmény: mirminc (4466)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4486
Gusztustalanul kövér sosem voltam, szoktam tükörbe nézni hidd el.

Igenis a stíluson felháborodtam, ami sztem szívem joga. Engem senki ne kibaszott dagadtozzon le, már ne is haragudj! Ha ezt is gondolja,nem muszály megbántani ezzel a másikat és emberibb hangnemben is leírhatta volna.

Előzmény: Papírvágó (4463)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4485
A főbajom az, hogy az egész procedúrát, aminek az eredménye fogyás lehet, úgy élem meg, mint egy harcot saját magam és a génjeim felett. Nem ez az életstílusom, sem az életem értelme. Változnom kellene agyilag, de sanyargatni magam egész életemben nem vagyok képes. Amikor le kell mondani az evés élvezetéről és sokkal többet kell mozognom, mint amennyi jól esne ahhoz, hogy ez bekövetkezzen elkedvetlenedek. Ez nekem igenis önsanyargatás. Képes vagyok ezekre, de nem éveken át. Életstílust kellene változtatnom, ami eddig nem ment, pedig teljesen tisztában vagyok a kalória táblázatokkal és az élettani történésekkel. Egyébként a koleszterinem, vércukrom mindenem rendben van. Így annyira nem vészes a túlsúlyból adódó rizikó növekedés bármilyen érrendszeri betegségre. Tudom, hogy nagyobb az átlagnál, de pl egy dohányos vagy állandó stresszben élő csontvékony embernek se jobb a helyzete. A rák pedig, amiről robson írt, hát az immunrendszeren, a géneken és a dohányzáson múlik a legtöbb, nem pedig a túlsúlyon. Nem nyavajgok, csak perspektívát keresek.
Előzmény: Chino-San (4465)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4484
Akkor nézd meg robson válaszát mennyire választékosan és kedvesen tudott fogalmazni ugyanilyen hangvételben. Én csak lereagáltam a dolgot. Elnézést a többiektől.

Helyesen nem is k.b csinos, hanem k.b. vékony barátnőt kellett volna írnom, mivel van különbség.

Előzmény: Green Peacewood (4462)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4483
Reméljük, Robzon Mester is hallotta, és csiszol egyet a pedagógiai elvein :-)

A tipikusat meg úgy értettem, hogy szerintem volt már itt, vagy a Kobzoskás fogyitopicban ilyen diskurzus, mint ez:
Fogyizó: nem tudok lefogyni, pedig alig eszek, meg kicsit tornázok is. Nem vagyok kövér, amúgy, csak kicsit.
Robzon: Dagadt disznó vagy, igenis. Döntsd el, mit akarsz, szép alakot vagy a zsírodba beledögleni, te hájas állat.
Fogyizó: A qrva anyádat. Nehogymá asziggyed, hogy csak a soványság a fontos.

Gyanítom, hogy errefelé sok párbeszédnek voltak már a fentiek a főbb fordulatai :-)

(Egyébként Robzont nagyon tisztelem a következetességéért meg a harciasságáért. És én a magam részéről nagyon tudom értékelni az őszinteségét).

Előzmény: Joana (4482)
Joana Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4482
Robzon jól be tud szólni, a Hercegnö meg pont azokat a dolgokat vette elö, amikre ugrani szokott- ezt persze H nem tudhatta. Másrészt viszont, bár nem tudom pontosan, mire gondoltál a tipikus szituációval, az biztos, hogy a hercegnö a HUSzban ahova beteszi a lábát, kitör a veszekedés :)

Nagyon nehéz azt az arany középutat eltalálni a motivációban, hogy az tényleg hasson: nem prüntyögni meg nagyon megértönek lennia másik lustaságával szemben, mert akkor sose fog eröt venni magán. De nagyon durván lecseszni se érdemes, mert akkor meg jön a dacreakció. Valahol a 2 közöt lehet a megoldás, lecseszni, de azért nem a sárga földig. aA dorgálást kis dicsérettel köritve jobban el lehet adni.

Előzmény: Törölt nick (4481)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4481
Én se akarom Hercegnőt bántani. Nem is azért elmélkedek azon, amin, hanem mert annyira tipikus volt a szituáció.
Egyébként, kaktusz, amit írtál, igazából semmiben se különbözik attól, amit én mondok. "A másik, hogy egy ilyen kövér ember nem igazán tudja, miből marad ki, miért kellene küzdenie". Hát ezt mondom, hogy nincs előtte másmilyen minta.

Mellesleg nekem is volt egy-két dagadtabb korszak az életemben, amikor a lefogyás nemcsak halogatódott, hanem közben még magyaráztam is magamnak a bizonyítványomat.
Hogy engem nem is érdekelnek a sovány nőkre hajtó pasasok,
nem vagyok kövér, tulajdonképpen teljesen arányos az alakom,
én így is tetszem a pasiknak,
ha emígy nézzük, nem is olyan nagy a hasam,
a mérleg rossz, kizárt dolog, hogy 70 kiló vagyok,
csak felpuffadtam,
összement ez a ruha,
emez meg előnytelen,
nem az a fontos, hogy ki mennyire vékony,
a szemem nagyon szép.

Meg ilyenek.

Csak szerencsére ez (a hozzáállás, nomeg a túlsúly) az én esetemben nem maradt tartós.

Előzmény: kaktusz7 (4479)
goldnigga Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4480
Sajnálatos hogy a topik ilyen lett, pedig szerettem:(((
Én speciel most próbálom valahogy az edzéseimet feldobni mert nincs edzőpartnerem és kezdek fásult lenni.
Most próbálok ilyen szuperszetteket csinálni és fordítgatni a gyakorlat-párokat.
Robzon: Tanács kellene mert tényleg kezdek bepunnyadni és kicsit unni az edzéseket így hogy nincs partner elég szar.
kaktusz7 Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4479
Én azért fenntartom egy másik variáció lehetőségét is. Úgy általában, mert nem Hercegnőt szeretném most elemezgetni.

Teszem azt az illető látja, hogy kövér, zavarja is, le is akar fogyni. Néha belevág egy-egy kampányszerű fogyókúrába, de annak tudjuk, mi a vége. (Megjegyzem, sokan nem is tudják, de ha itt olvassák, rájönnek.) Aztán új életet akar kezdeni, lefogyni, soványnak lenni. "Majd holnap nem eszem reggelire rántottát/lekváros buktát, majd holnap nem eszem sütit az ebéd után, majd holnap nem rágok mogyorót a tévé előtt, majd holnap elkezdem a mozgást. De ebéd után az az egy kis süti már csak nem tesz keresztbe, majd holnap úgyis lemozgom..."
Aztán a döntés mindig marad holnapra.
Akár az akaratgyenge dohányosnál, italozósnál.

A másik, hogy egy ilyen kövér ember nem igazán tudja, miből marad ki, miért kellene küzdenie. Azt persze tudja, hogy többen megfordulnának utána az utcán, ha csinos lenne, de nem tudja, mi az az érzés, amikor nem liheg 4 emelet megmászása után, amikor az egész napja jól telik el egy reggeli edzés után, vagy este kellemesen leül a fotelba egy turmix-szal a tévé elé egy órás mozgást követően.
Az, hogy mi itt, meg még egy-két topikban nyilvánosan irogatunk, hogy ez nekünk milyen jó, új szempontot ad sokaknak. A "Futóbolondok" topikban ez tetten érhető.

Előzmény: Törölt nick (4476)
kaktusz7 Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4477
Bocs, azt hittem, ez egy nyitott topik, nem tudtam, hogy olyan, mint a parlament, hogy csak a külön megszólított szólhat hozzá. :-))
Előzmény: Törölt nick (4475)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4476
"... ätlätszo kifogäsokkal indokolja meg, hogy miert jo az ältala välasztott modon dögledezni, es miert nem küzd kicsit az eleteert."

De hiszen ezek nem átlátszó kifogások. Ez játszma. Tényleg nem tudnak lefogyni, és csak az illendőség kedvéért tesznek eleve kudarcos próbálkozásokat. Ők nem el vannak hízva, hanem kövérek, és valójában azok is akarnak maradni. Nem tudod őket megváltoztatni, mert ez az ő "játszmájuk", és úgyse hagyják, hogy Te vagy más belerondítson. Ha brutális őszinteséggel szembesíted az igazsággal, mondván, hátha az majd felrázza, csak felháborodik és kitér az utadból, és keres magának más partnereket, akik majd további fogyókúrarecepteket javasolnak, meg sajnálkoznak, amiért most se sikerült, illetve megerősítik őket abban, hogy nem a karcsúság a fontos, hanem az X meg Y "emberi értékek".

Általában van egy kövér anya a képben, akitől ezt az egy mintát kapták az életre. És nem csak a génekről szól itt a történet, hanem a kövérségről, mint életformáról.

Úgyse értik meg soha, miről beszélsz :-(

Előzmény: Robzon (4469)
kaktusz7 Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4474
Ha nem lennél, én már bizisten unatkoznék. Köszi!
Előzmény: Törölt nick (4473)
kockasfulunyul Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4472
... kösz
Előzmény: Robzon (4470)
kockasfulunyul Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4471
azért kicsit vegyél vissza, jó...? (2i-re reagálva...)
Előzmény: Törölt nick (4468)
Robzon Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4470

Figyu, mindenki! Tenyleg nem lenne rossz, ha ugy közösen visszavennenk, velem az elen! Mostantol nem er trägärkodni, meg stilisztikai jelleggel sem, okay?


Panke!
Figyi! Ne fröcsögjön mär belöled a fruszträcio ebbe a topicba, ha szabad kernem. Üritsd valahova mäshovä, ha lehet. Az hogy te egy balfek vagy, es nem tudod megkeresni a konditeremre valot, az lehet, hogy szegyen. Az hogy mäs kepes erre, az biztos, hogy nem az. Ällitolag szegenynek lenni nem szegyen, csak kellemetlen. Nem lenni szegenynek se szegyen, es legaläbb nem is olyan kellemetlen. Viszont azon häborogni, hogy mäsnak van, neked meg nincs az megint az a tipikus luzer hozzäälläs ami olyan frankon ätszö teged. (Most majdnem megkerdeztem, hogy nem vagy veletlenül MIEP-es? :) De nem politizälunk ugye.)
Ugyanilyen luzerkedes, az a nök le "szexuälis szakmunkäsozäsa", ezert megint csak szegyelheted magad. Csak halkan jegyzem meg, hogy meg kidobo korombol ismerek nehäny ilyen hölgyet, akikhez kepest embersegileg annyira keves vagy, - az alapjän amit itt elöadsz - hogy az normäl szämokkal kifejezhetetlen.

Előzmény: Törölt nick (4468)
Robzon Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4469
Hercegnö!
Érdekes, hogy a kockahasú, csupa izom ( nem izomagy ) barátom sose mondta még, hogy de kibaszott dagadt vagyok. Irod. Ez tenyleg erdekes. Tudod miert nem mondta? Szerintem, mert ismer teged, es tudja hogyan viszonyulsz a kritikähoz. Es biztos szeret teged, nem akar kinozni, megbäntani. Lehet, hogy tetszik is neki. Vannak ilyen palik. (Van aki a kakis bugyitol izgul be, vagy japän tinilänyok zacskoba csomagolt nyälätol... Vannak mindenfele emberek, kedves egeszsegükre, amig mäsokat nem bäntanak.) Meg tudod mi erdekes meg? Az hogy nem mulasztottad el büszken megjegyezni: "kockahasú, csupa izom barätom". Kepzeld el Ö is milyen frankon büszkelkedhet veled: "hordohasu, csupazsir barätnöm", vagy ilyenek. Ne erts felre, en nem az önbecsülesedet akarom romokba dönteni, nagyon jo ha van olyanja is az embernek. (Pläne ha meg oka is van rä.) Csak kicsit ugy tünik nekem, hogy nem öszinte ez az egesz nälad. Bemagyaräztätok magadnak, hogy hu de szep vagy igy dagadtan, mert lusta vagy, vagy gyäva ahoz hogy szembenezz egy kihivässal: lefogyni, es emberhez melto eletet elni, a csüngöhasu kocäk boldog belenyugväsa helyett. Szal mondom, ha a dolog öszinte lenne, es fel tudod fogni, hogy mi az amit csinälsz, es ugy döntessz felnött emberkent, hogy neked ez megeri, akkor nincs vele semmi baj. Nem kell mindenkinek egeszseges aktiv eletet elni, az se rossz ha valaki 50 evesen meghal räkban, lerohad a böre ill. megvakul a cukorbetegsegtöl, vagy szivrohamot kap. Szerintem ha valaki felemeri a tetteinek sulyät akkor joga van dagadtnak, alkoholistänak, heroinistänak lenni vagy mäs modon öngyilkos lenni. Az viszont kicsit gäz amikor egy alkesz (hernyos, dagadt, stb) ätlätszo kifogäsokkal indokolja meg, hogy miert jo az ältala välasztott modon dögledezni, es miert nem küzd kicsit az eleteert. Gondolom az ilyeneken te is ki halsz. Pedig te se vagy különb, szerintem.
Előzmény: Törölt nick (4461)
kaktusz7 Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4467
Mirminc
Szerintem jó, amit a zöldségekkel kapcsolatban írsz, mármint hogy mire kell törekedni, de az sem árt, ha a szénhidrát nem csak a zöldségekből áll, vagyis kenyeret, krumplit is lehet enni, csak mértékkel. Persze érdemes arra törekedni, hogy ne fehér kenyér legyen (rostok, telítettség érzés, felszívódás üteme), és ne sült krumpli (olaj/zsír).
És még valami, ami itt sokszor elhangzott. A szervezet alapműködéséhez kell szénhidrát. Ha valaki mozgás mellett akar fogyni, akkor meg főleg kell! Egyrészt elégeti a szervezet, ez az aerob mozgás egyik tápanyaga, másrészt a másik tápanyag, "a zsír a szénhidrát tüzén ég el" (copyright: Robzon, Monty, stb.).
Előzmény: mirminc (4466)
mirminc Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4466
megpróbálok konstruktívan hozzászólni a dologhoz.

szerintem igenis lehet magát az embernek 164/92-vel is jólérezni, és lehet úgy is jól kinézni, az egész csak hozzáállás kérdése. a világ nem csak szép sovány és ronda dagadt emberekre oszlik, senkinek nincs joga azt állítani a másik csoport tagjairól, hogy az ő életük nem lehet teljes és boldog. ha valaki boldogabb a chipsevéstől, mint a súlyzós edzéstől, hadd örüljön felhőtlenül, ne piszkáljuk.

viszont hercegnő azért jött ide, mert ugyan a barátjának így is tetszik (ezt anno az én barátom is így gondolta), de azért szeretne lefogyni, szal segíteni kéne neki (megjegyzem, amióta az a 18 kiló minuszban van nálam, azóta nem győzöm távoltartani magamtól a pasikat :))

én is sokáig ettem 1500 kalcsit, mert a sépben azt írták a sportolás mellett az tökjó. csak az volt a baj, hogy mindez szénhidrátból és zsírból állt össze, ezért teljesen hatástalan volt. Próbáld meg ugyanezt megenni zöldségből, salátából, joghurtból! A kenyeret felejtsd el teljesen. Nekem ez nagyon nehezen ment, mert éhesnek éreztem magam nélküle, aztán rájöttem, hogy napi 2 db rozsos kétszersülttel is ugyanolyan jóllakottnak tudom magam érezni, ha már nagyon nem bírom, lecsúszik egy-egy héjában sült krumpli is ;)

a bringa tényleg uncsi. én filmeket nézek közben. amióta megvan, azóta elég behatóan megismertem a filmirodalmat :) de a sorozatok közben is lehet, meg olyan tvműsorok közben, amit amúgy is megnéznél (mondjuk a híradó). de lehet zenét is hallgatni, a lényeg, hogy ne essen vissza az intenzitás. a legvacakabb az első 10-15 perc, aztán megszokod. egy időben azzal oldottam meg a problémát, hogy állítgattam az első 20 percben a nehézségeket, így nem untam annyira.

Előzmény: Törölt nick (4425)
Chino-San Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4465
épp valami hasonlót akartam szólni...

Hercegnő!
ha tényleg komolyan gondolod, de csak akkor ha téééényleg, akkor kezdj bele!
talán úgy a legkönnyebb megítélned a tennivalóid, ha - a stílustól elvonatkoztatva - megfogadod Robzon tanácsát és elolvasod a Fogyiklubbot + mondjuk ennek a topiknak az elejét (vagy akár az egészet is...).
evvel xerintem töklyool fel tudod mérni (elméletben), hogy mire vállalkozol és hogy képes vagy-e rá, hogy meg is csináld. szisztematikusan. ahogy az a Robzon féle "Bibliában" le vagyon írva.
máshogy naggyon nincs értelme. belekezdeni valami hüjje kúrába, ami után kiéhezve, kifáradva (testileg-lelkileg), neadjisten izomtömeget is veszítve még rosszabb lesz az egész mint volt. (de ez is már ezer-millió-csilliószor le one írva, nálam okosabbak által..)

Előzmény: kaktusz7 (4464)
kaktusz7 Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4464
Szerintem ne bántsuk tovább Hercegnőt. Nem azért, mert láttam már szép, nőies kövér nőt, hanem azért, mert nincs értelme. Valószínűleg azért nézett be ide, hogy inspirációt meg tanácsot kapjon a fogyáshoz. Nem kell elijeszteni.
Tett egy durva beszólást, én ezt elnézem neki, találkozunk ebben a topikban sokkal destruktívabb emberkékkel is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!