Keresés

Részletes keresés

mirminc Creative Commons License 2002.10.24 0 0 4527
én is egy elég táncolás helyet fogtam ki elsőre, és ugyanígy álltam hozzá a dologhoz. az a baj, hogy nagy súllyal nagyobb a sérülés lehetősége, nálunk volt, hogy több boka is kiment egy edzés alatt.
meg az edzetlenség miatt jobban felpörög a pulzus szerintem. a hugimmal együtt jártunk, akinek nem volt semmi túlsúlya, és kezdetben ő is túl magas pulzusszámon mozgott tőle.
meg aztán nem biztos, hogy jót tesz lélektanilag, hogy az ember megjelenik a 90 kilójával az edzésen, és ott kínlódik a nehéz lépésekkel. én kihívásként fogtam fel a dolot, de sokan voltak akik emiatt abbahagyták.
Előzmény: Törölt nick (4526)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.24 0 0 4526
Szia Mirminc,
gratulálok a -20 kilóhoz.
A stepet, de javítsatok ki ha tévedek, manapság már nem lehet ugribugrinak nevezni - a tudomány mai állása, különösen a pulzuskontrollos aerob zsírégetős követelények miatt - a jobb helyeken úgy tanítják, hogy az nem bír kifulladással járni. Lassú, 120 BPM-es zene, lépegetés, (szinte) semmi ugrás.
Ami veszélyes vagy elkedvetlenítő lehet benne, az szerintem inkább az, hogy a koreográfiát nem mindenki tudja eleinte jól követni, és esetleg a kezdeti nehézségek miatt megfutamodik. Pedig nem lenne szabad. Először magam is csak álltam és néztem, valamit baromi dühös voltam, hogy mit képzelnek ezek. Amennyit sikerült megcsinálni belőle, hát az tutira nem vezetett anaerob folyamatokhoz :-)
Bár nekem sikerült egy olyan helyet kifogni kezdetnek, ahol baromi bonyolult ugrálós-táncos lépésekkel dolgoztak. Csak szerencsére ilyenkor én aszondom, hogy "a kurva anyátokat, majd én megmutatom, hogy ez nekem azért is menni fog".
És lőn.
Előzmény: mirminc (4523)
Pucros Mackó Creative Commons License 2002.10.24 0 0 4525
Robzon!

Mondjál már valami biztatót nekem is. Május 31-én műtötték a meniscusomat, juli 6-án részben elszakadt az ínszalagom, azóta sunyi fűrészfoggörbe szerint javul-javul-javul...puff visszaesik a térdem állapota. Most amennyire értem ezeket a térdkörüli dolgokat, nekem izomot kellene fejlesztenem arrafele, mert tényleg gyenge az egész, meg tényleg érzem is, hogy kis biciklizés után átmenetileg jobb.

Viszont amíg elsőrendű cél ez az erősítés, nem merem megvonni magamtól a kaját (mondjuk úgy, hogy jó ürügyem van mindenfélét enni), és, mit szépítsük, hízogatok. Hogyan lehet, miféle korlátok szem előtt tartásával biztosítani ezt a két dolgot, hogy ezek az izmocskák a lehető legbiztosabban fejlődjenek, viszont ne hízzak (vagy lehet fogyni is közben)?

Per pillanat egész tűrhetően van a láb, piciket ugrálni már tud, de ahogy pl. átkerülne a figyelmem az ugrókötélre, rögtön nagyot fájdul a porc. De ez javulhat, pl. három hete attól fájt így, ha ráálltam.
Általában azt hiszem ott van a fő gyengeség, ahol az a valami (izom?) alulról rácsatlakozik a térdkalácsra. A sok pihentetéstől/kíméléstől, nyilván, leépültek a dolgok. Ráadásul műtétkor átvágtak egy ideget, amitól kábé az a terület ott a kalács alsó szélén érzéketlen volt egészen a közelmúltig, most meg még mintha nehezen tudnék parancsolni ott egy kicsit (olyan mozdulatokat, amikről korábban fájdalmak miatt szoktam le). Guggolni is reménytelen, bár behajlítani (kézzel) talán már tudom a lábamat ugyanannyira, mint a párját.

Valami ötleted, amit aztán megköszönhetek, akad ezekre? Tehát izmok kellenének arra a konkrét környékre, hízás nélkül, sőt esetleg fogyással.

mirminc Creative Commons License 2002.10.24 0 0 4524
viszont most -20-val már tényleg élvezet a step, és segít levezetni a feszültséget :))
Előzmény: mirminc (4523)
mirminc Creative Commons License 2002.10.24 0 0 4523
a step tényleg nagyon jó. csak éppen 90 kilóval kevésbé nagy élvezet, másrészt ekkora túlsúlynál anaerob tartományban dolgozik végég szegény delikvens, ezért nemcsak szenved az ugribugritól, és fullad, hanem ráadásul még csak fogyni sem fog tőle. én is anno lelkesen jártam stepre, és ugyan nagyon élvezem, és tökjó volt, hogy egyre többet b1rok, egyre kevésbé fulladok ki, csak éppen nem fogytam tőle semmit.
a váltogatás egyébként jó ötlet, én is így csinálom. a bringa mellé pl. lehet a gyaloglást és az úszást is felvenni.
most már egyébként csak akkor bringázom, amikor nincs más lehetőségem, inkább stepre, spinnigra, úszni és edzőterembe járok.
Előzmény: Törölt nick (4521)
Robzon Creative Commons License 2002.10.24 0 0 4522
Murdock!
Ääää Copy_Of_BradPitt ujra körünkben! :)
A guggolässal kapcsolatban csak kilot tudom megerösiteni, a csucsguggoläs eleg veszelyes gyakorlat egyedül ne nagyon csinäld. En spec nem szoktam nagyobb sulyig felmenni mint amivel meg 4 ismetlest meg tudok csinälni. Az eleg rosszulveszi ki magät, ha elszämolod magad, vagy rosszabb napod van, es veletlenül rajtad marad a suly guggoläskor. Annak is meg van a veszelye - amit mär ezerszer leirunk - hogyha valaki csak a minel nagyobb sulyt lätja mint celt akkor az felreviszi a technikäjät (csalos lesz a pali). Az is egy problema ha valaki azt erölteti nagyon ami megy, ugyfest neked a guggoläs megy (ugye jobban mint mondjuk a fekvenyomäs?), ugy hogy most az vinne a fejlödesedben elöre ha jobban koncenträlnäl a relativ gyengebb reszekre. Nem azt mondom, hogy hanyagold a guggoläst, hanem azt hogy a fokuszt mindig arra az izomcsoportra kell helyezni ami relativ le van maradva. De persze nagyon jo, hogy mär itt tartasz, gratula, es igy toväbb, de figyelj az aränyokra.
A webseite projekt be van dögölve, fökent miattam, nem lesz sajnos toväbbra se idöm rä, be vagyok havazva.

Robee!
Persze hogy edzes melett több täpanyagra van szükseged. Hogy mennyivel többre azt csak kiserletezgetessel lehet eldönteni. A feherjet nyugodtan felnyomhatod a 2g/tkg/nap ertekig, abbol nem lesz zsir. A szenhidrätot pedig - fokozatosan - addig növelheted amig nem kezdessz el zsirosodni. Ha eszreveszed, hogy fedödsz akkor kicsit visszaveszel a szenhidrätbol es kesz. Minimum heti egy aerobedzest celszerü a sulyzozäs melle beiktatni akkor is ha nem vagy zsiros. Csak mert jot tesz.

Hercegnö!
Nem, akit rühelsz az te vagy, talän idövel räjössz majd, ha elszäl a köd az agyadrol. Engem nem utälhatsz, hiszen nem is ismersz. Kepzelsz valamit, hogy milyen vagyok, es erre a "jol utälhato" bäbura fröcsögöd azt a dühöt amit a sajät sikertelenseged miatt erzel magaddal szemben. (Vagy bärki mäsra, mint läthattuk, jo sok fröcsögtetni valo lehet benned...) De lehet hogy sosem jutsz el eddig a felismeresig. Nem leszel evvel sem egyedül. Bärhogy is lesz, sok sikert hozzä! Meg annyit hogy amig nem vagy pontosan tisztäban azzal, hogy mit akarsz, addig ne kezdj bele mindenfele felkemeny probälkozäsba - lelkiismeret altatäsba, a tulsulyosokra jellemzöen - mert ezekkel csak hätrebb leszel. Hagyj idöt magadnak, tisztuljanak le a gondolataid, tanulmänyozd a szakirodalmat, egyszercsak lesz valami.

Törölt nick Creative Commons License 2002.10.24 0 0 4521
Főnök átmenetileg lerázva, megint jöttem értelmes dolgokat művelni :-)
Hagyjuk Robzon mestert meg a tizedeseket mostmár, csak annyit fűznék hozzá utoljára, hogy tényleg érdemes a mondanivalója lényegét kihámozni, és a személyeskedést vagy az annak tekinthető megnyilvánulásokat nem meglátni. Hasznos információknak juthat a nyomára az ember.

Azt jól teszed, ha azért mozogsz, mert jól esik. Idővel arra is rájön az ember, hogy egy kemény edzés olyan örömanyagokat szabadít fel a szervezetében (endorfinok, ugyebár), amelyek nagyon jó közérzettel jutalmazzák meg már rövidtávon. Különösen, ha az a mozgás, amit éppen űzöl, önmagában is kellemes. Nekem kezdetnek a step-aerobic jött be nagyon, már csak azért is, mert jó kis húzós zenére szellemes koreográfiát lejteni önmagában is élvezet. Olyannyira, hogy elfedi, feledteti a fáradtságot. Úgy égetsz el egy csomó zsírt, hogy észre se veszed (leszámítva a szemedbe csöpögő izzadságot, de azt meg úgy kell felfogni, hogy minél jobban izzadok, annál jobban edzettem, vagyis nem az időmet pocsékoltam).
A szobabicikli, lépcsőzőgép és társai, bármilyen hasznosak, olyan kib@szott unalmasak tudnak lenni, hogy én csak jobb híján csinálom. Mivel azonban a lépcsőzőgép - szerény megfigyelésem szerint, amely a kiizadt sós lé mennyiségéből adódott - kiváló zsírégető hatással bír, azért hetente egyszer azt is el szoktam vállalni. Amúgy meg a futást, a stepaerobicot, a lépcsőzőgépet, a boxaerobicot váltogatom hetente vagy négyszer, így egyiket se áll módomban nagyon megunni. De ezeken kívül biztosan nagyon jó még minden olyan mozgás, ami egyben valami játék is, gondolom a labdajátékok, squash stb.
Az étrendi változásokat pedig el kell kezdeni. Sose holnap, hanem ma.

A szexis külső viszont, bár tényleg nem tart örökké, azért sokkal inkább előny, mint hátrány. Dolgozni érte igenis érdemes, szenvedni lehet hogy nem feltétlenül, itt az a kérdés, hogy kinek mi a fontos.
(Nekem is lenne még mit leadni a hasamról, így kerültem ebbe a topicba, de tudom, hogy az az uccsó két kiló csak olyan áldozatok árán menne le, amit semmi kedvem bevállani, végülis nem modellválogatásra készülök).
És ezt, hogy mi a fontos, legjobb, ha nagyon őszintén beszéled meg magaddal. Lehetőleg indulatok nélkül, és különösen nem mások miatt vagy mások ellenére, meg "csakazértse" alapon tedd vagy ne tedd. Tisztázandó, hogy a motívumok között mennyi az önigazolás, a lustaság, az önámítás, és mi az amit veszíthetsz illetve nyerhetsz.

De azért a szép alak az önbizalomfokozó hatásán kívül az egészségre gyakorolt áldásos hatások miatt is egy olyan cél, amiért igazán megérni cselekedni. Ez személyes, megélt tapasztalat. Egyébként Robzon esetében is, ha jól emléxem, ő is dagadt gyerekként indította pályafutását, azért mer markáns kijelentéseket tenni ebben az ügyben.

Előzmény: Törölt nick (4519)
robee Creative Commons License 2002.10.24 0 0 4520
Megkérnélek arra ,hogy ne reagáld le Robzon hozzászólásait ha nem teccik amit mond !

Ezzel a felesleges csacsogással csak magától a témától -alakformálás- sodródunk egyre messzebbre .

Szóval kanyarodjunk már végre vissza a topic eredeti rendeltetéséhez .

Úgyhogy hercegnő ha mindent tucc arról ,hogy mit hogyan fogsz csinálni akkor örülök ,szívesen olvasom eredményeidet itt de azt talán nem itt kéne bizonygatni ,hogy mennyire vagy nőies és mennyire tetszel barátodnak .

Ha meg egyáltalán nem kérsz az itteni tanácsokból akkor légyszives ne írj ide .

It's so simple ;)

Üdv. Vic. aki még mindig kíváncsi arra amit nemrég tett fel ! :)

Előzmény: Törölt nick (4519)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.24 0 0 4519
Hello!
Nekem akkor sem fér bele az intelligens jelzőbe egy olyan ember, aki mások önérzetét piszkálja ilyen trágya módon. Hidd el hallottam már sok intelligens embert beszélni, egyik se volt ilyen. Ez a stílus inkább a buta, bunkó tizedesekére emlékeztet, akik játszák az agyukat, mert egy pici hatalmat kaptak és nem tudják normálisan feldolgozni, vagy azt hiszik ettől lesznek férfiak.

Nem mondtam egy szóval sem, hogy nem megyek edző terem közelébe sem, csak azt, hogy nem bírom azt a tempót hosszas gyakorlás után sem, amit itt diktálnak a cél érdekében. Mozgok mert jól esik. Fogyózni pedig nem akarok, de változtatni az étkezési szokásaimon igen és tudom is, hogy hol kell. Ezket legalább be tudom tartani, így remélem hosszabb távon is működni fog.

Sexisebb lennék e minus x kilóval? Lehet, hogy igen. Jó lenne ez nekem? Nem, mert sokkal inkább a szép külsőmért szeretne valaki, ami nem tart örökké.

Jó munkát neked!

Előzmény: Törölt nick (4516)
kaktusz7 Creative Commons License 2002.10.24 0 0 4518
Próbáltam eddig a szokásos empatikus szerepemet eljátszani, de azért egy valamit nagyon nem értek. Ha ennyire biztos vagy magadban, az értékeidben, ha ennyire nagy a lelki békéd, akkor miért akadsz ki ennyire egy olyan ember beszólásán, akit te izomagyú baromnak tartasz?
Ha neked barna hajad van, ráadásul a barna haj tetszik, és beszólnak, hogy barnahajú disznó vagy, azon is ennyire kiakadsz?
Előzmény: Törölt nick (4515)
mirminc Creative Commons License 2002.10.24 0 0 4517
én az elején (hozzád hasonló súlyban voltam) kb. 20-30 percig bírtam ki a biciklin, és megpróbáltam mindennap csinálni legalább ennyit. aztán -amikor már jobban bírtam, átálltam a heti 3-4 alkalommal 45-60 perces edzésre. most 20 kilóval vagyok kevesebb, mint tavaly ilyenkor :))
Előzmény: Törölt nick (4487)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.24 0 0 4516
Szia Hercegnő!
Ezt a gyalázkodást nem értem kristálytisztán, én nem bántottalak.
Robzonnak nem volt szándékomban benyalni, csak tetszik amit ír meg ahogyan, intelligensnek találom és ezt meg is mondom, ha kell szemtől szembe. Még akkor is, ha kissé karcos a modora, én személy szerint kedvelem az ilyesmit, de erről ennyit.

Kérdésed hozzám: "Okoska, akkor mond meg miért voltál vágó disznó súlyban időnként, ha sem a bulémia (sem az anorexia) nem környékezett?"

Vágósúlyban nem voltam éppen, és amennyire tudom, az anorexiások szinte egyáltalán nem esznek (ez rám nagyon nem jellemző), a bulimiások meg zabálnak ugyan, de aztán mindent kihánynak, meg hashajtóznak, de soványak is maradnak.
Én ezek közül legfeljebb a zabálásig bírtam eljutni, aminek folyományaképpen meg is híztam. Például terhesség ürügyén. Tinikoromban meg csak mert a nagy tinédzser világfájdalom közepette alaposan elhagytam magam. Ezt nem nevezném bulimiának, engedelmeddel. Zabálás, önsajnálat, semmi mozgás - eccerű és klasszikus kövér-létforma. Ezzel aztán felhagytam.

A kérdésfeltevésből, jóllehet vak indulat szülte, még az is következne, hogy szerinted az, aki túlsúlyos, majd ezzel szakítva lefogy, az bulimiás?
Tudom, hogy az én személyem téged nem érdekel, ez tiszta sor, csak az nem, hogy miért mondasz sommás ítéleteket úgy, hogy az annak alapjául szolgálható tényeket nem ismered.

A lényegre rátérve. Valójában én még sokkal előrébb kezdeném a lefogyás-tréninget, mint Robzon.
Legelső kérdés, hogy valóban szeretnél-e egy huszassal kevesebbet nyomni. A választ ne hamarkodjuk el, mert nem egyértelmű. Ha csak a médiából ömlő esztétikai követelmények miatt érzel egy halványka késztetést, hogy ennek a követelménynek megfelelj, akkor nem érdemes el se kezdeni az öngyötrést, hanem inkább barátkozz meg a gondolattal, hogy ilyen vagy, és igenis jogodban áll kövérnek lenni. Ez esetben pedig mindenki bekaphatja aki ledagadtdisznóz, Robzonnal az élen :-)
Ha mégis igen a válasz, akkor még azt is meg kellene fontolni, hogy vajon egy - a lehetőségekhez képest - karcsú test valóban adekvát-e teveled. Képzeld el magad karcsún és szexisen - nem zavaró vagy ijesztő? A környezeted (különösen az anyukád meg a barátod) elfogadna-e lefogyva, vagy mindenkinek megnyugtató a tudat, hogy a mi Hercegnőnk egy kissé kövérke, de így nekünk pont kényelmes?

Ha ezeket alaposan meggondoltad és megfontoltad, és még mindig úgy tűnik, hogy a lefogyás az egyetlen ésszerű lehetőség, akkor jön egy nehéznek tűnő feladat, ami valójában egyáltalán nem nehéz: örömöt találni a testedzésben. (Nekem sikerült, pedig régebben soxor nem hittem volna. Ha kínszenvedés a torna, akkor tényleg nagyon nehéz lesz, sőt, olyan szinten követel önfegyelmet és sprártai jellemet, ami a legtöbbünkben tényleg nincs meg).

Majd innen folytatom, most a főnököm szívja a véremet.

Előzmény: Törölt nick (4508)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.24 0 0 4515
Akit rühellek az te vagy és a hozzád hasonló izomagyú barmok, akik csak mutogatják magukat és a vékony nőiket, mint egy trófeát. Csak sajnálni tudom az ilyen nőket, akik csak a kirakatba kellenek, mert jó a külsejük. Szülnek pár gyereket és elhíznak, a hozzád hasonló majmok pedig egyből új feszes hús után néznek, mert hogy nézne már ki ilyen nővel végigmenni az utcán. Hánynom kell tőled ez az igazság. Lehet neked rosszul esik, hogy valakinek nincs kockahasa és mégis vonzó tud lenni másoknak. Gondolom neked csak kockásan sikerült barátnőt találnod, ami elég gáz. Most ne gyere nekem azzal, hogy le lehet fogyni szülés után is. Lehet, persze, de sosem lesz se a melle, se semmije olyan, mint előtte. Az így eldobott nők a leg szánalmasabbak a világon, illetve az, aki eldobta őket.
A barátomat megkérdeztem büszke e rám,ha végigmegyünk az utcán és igent mondott. Szerinte is szép vagyok, kívülről és belülről is, jól tudok öltözködni is és nem lóg a háj sehol rajtam. Neki nagyon bejön a kerek, nőies forma mindenhol. A molett nőket sokkal többen szeretik, mint az általad leírt perverziókat, nagyságrendi különbségek vannak. Persze, ha 150 kiló lennék már nem így gondolná azt is mondta.
Előzmény: Robzon (4510)
kilo Creative Commons License 2002.10.23 0 0 4514
Murdock!
Hajrá, így tovább, de vigyázz a derekadra meg a hátadra! Segítővel guggolsz ugye "csúcsot"?
Előzmény: Törölt nick (4513)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.23 0 0 4513
Hát, ebbe nem szólok bele. :) De azé jól nyomjátok. Száz %-on pörögtök.
Én meg 110 kilóval guggoltam... :)
robee Creative Commons License 2002.10.23 0 0 4512
Úgy vettem észre ,hogy Robzonnak van igaza akármennyire is rosszul esik ez most Hercegnő ;)

MÁS(végre egy kis ONtopic) :

Lehet hülyeséget kérdezek ,de ugye ajánlják a fokozott szénhidrát és fehérje bevitelt a testéptés mellé ... nahmármost az edzésnapokon le is mozgom az adott kalóriát de edzésnapokon kívűl nem rakódik le zsírként ? Vagy elvileg egy kis aerob mozgást kéne végezni mindennap a súlyzós mellett ? Mert nekem igazából nincs nagyon okom fogyni/szálkásodni mert elég vékony vagyok .. nekem inkább tömegnövelés lenne a célom de ugye nem zsír formájában.

Üdv. Vic

Előzmény: Robzon (4510)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.23 0 0 4511
Látom beindultatok. :) Robzon, az én beírásomra meg nem is reagáááálsz?

Holnap végigolvasom ezt a vitát, régen láttam ilyen indulatokat ebben a topicban, aztán majd ha érdekes, írok véleményt róla. :)

A másik. Khmm. Tegnap 110 (azaz SZÁZTÍZ!!) kg-mal guggoltam, megdöntve ezzel az eddigi, 105 kilós rekordomat. :)
Jó, mi??

Robzon Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4510
Hercegnő32!
Azt hiszem, hogy valami talán megindult az agyadban. Csapkodsz csipsz-rugsz, es majd idővel rájössz, hogy akit ennyire utálsz az bizony nem más, hanem te magad vagy. Tenyleg jo lenne, ha majd egyszer erre rájönnel, es nem sáncolnád vissza magad az önbecsapásba, mint eddig. Tök jo, hogy irtál a topicba, bocs de te tenyleg egy tökéletes mintapéldánya vagy annak a köver embernek akinek tényleg muszáj lefogyni. Nem lenne semmi baj a tulsulyoddal (az egeszségügyi rizikokon tul), ha tenyleg olyan szepnek tartanád magad, mint ahogy állitottad. Csak éppen te rühelled magad. Ezert robbansz mint a bomba, alig kell megpiszkálni azt a "megalapozott" önbecsülesedet. De lehet jo jel is, hogy ilyen intenziven reagálsz. Jo hogy van benned tüz, energia. Ha majd egyszer megtanulod a megfelelő irányba forditani sokáig fenntarthatod vele a motiváciod. Nem tudod miert, de komolyan azt hiszem, hogy megindult valami benned, es tök mindegy milyen görenysegeket irogatsz.

Figusz!
Te, en biztos, hogy nem akarok senkit megalázni, de sajnos nehányan nagyon el vannak tevedve, es ahhoz hogy el tudjanak indulni alakformálásilag, az első lepes az, hogy felmerjük a jelenlegi helyzetünket. Ez biztos nagyon nehez lehet ugy, hogyha a környeztedben mondjuk senkinek se vagy annyira fontos hogy elmondja az öszinte velemenyet rolad. Vagy senki se becsül annyira felnöttnek, hogy azt hihesse, hogy kepes vagy felfogni. Es egyáltalán nem az en faladtom ez, s egyáltalán nem ezert nyitodott ez a topic sem. A topic celja hogy megosszuk egymással a tapasztalatainkat, es mindegyikünk tanulhasson belöle. Hogy segithessünk egymásnak.
Ez a köverseg tema, meg hogy ki erzi magát kövernek, meg hogy mennyire be tudjuk beszelni magunknak hogy nem vagyunk köverek az tenyleg nagyon erdekes. Igaz ugyanigy be tudja magának beszelni az ember aztis, hogy köver amikor pedig valojában sovány. Láttam egy kiserletet egy könyvben fenykepeket torzitottak el, ugy hogy vizszintessen megnyujtották, összenyomták, es a páciensnek ki kellett választania a kepsorozatbol a torzitatlant. Erdekes volt, hogy szinte mindenki hibátlanul ki tudta választani a torzitatlan fotot ha mást - akár ismeretlent - ábrázolt, viszont ha magát abrázolta akkor a magukat tevesen megitélők rendre rossz kepeket választottak. (Az anorexiások szelesebb kepet választottak, a Hercegnő32 felek valszeg keskenyebb kepet huztak volna. Volna mert a kiserlet nem magukat szepnek hazudo dagadtakkal, hanem anorexiásokkal folyt.) Nem hiszem, hogy egy anorexiásnak használ ha mindenki azt mondja neki, ami a teveszmeje, mármint hogy köver. Szerintem egy kövernek sem használ ha szepnek hazudod. Hazud6sz másoknak, de ha magadnak hazudsz akkor - mivel belül valahol melyen tudod az igazságot - csak halmozodik a feszültseg benned. Nem oldasz meg igy semmit. Ebredj fel, nezz szembe, küzdj. Ez nem neked szol, rolad sajnos nem tudunk semmit, csak ugy általában. Eszembe jutott, vagy ilyes.

figusz Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4509
Hi All!

én egy 182/115 paraméterrel rendelkező srác vagyok. Visszanéztem pár korábbi beírást, és azt véltem felfedezni, hogy volt már néhány összetűzés a "kövér disznók és a gebe állatok " között... Tény hogy a világ külsőről ítél, mivelhogy az látszik meg előbb...
Tehát a dekoratív ember jobban tud érvényesülni egy bizonyos szintig, de egy szint után már más dolgok számítanak. Az is igaz, hogy vannak dekoratív, és vannak született kövér emberek.
Egy érdekes dolog: én világ életemben rendelkeztem némi felesleggel, amit rengetegszer meg is jegyzett a környezetem. no és most jön az érdekesebb része a dolognak: akik kövérnek mondtak egykor, most ha visszanézik a régi fotoimat mind így kiállt föl:"nini te nem is voltál dagadt!":)))
Robzon stílusa érdekes, de olykor célravezető, pl a komolyabb hadseregekben az egyén megtörésével kezdik a kiképzést. lerombolni az öntudatot, majd a kemény alapra építkezni. no persze ez mind kemény, bíráló, megalázó szavakkal vihető végbe. szóval Robzonról ez jut eszembe.
no egyenlőre ennyi jutott eszembe...

Törölt nick Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4508
Az egy dolog, hogy csontig benyalsz robsonnak.

"én bírom a stílusodat, illetve általában a szókimondást meg az őszinteséget, különösen, ha intelligenciával és/vagy hozzáértéssel párosul. A Te esetedben mindkettő megvan"
Max ami megvan a hozzászólásaiban a szókimondás és a szakmai hozzáértés ( csak a testformáláshoz persze ). Az intelligencia leghalványabb gyanújele sem fedezhető fel azonban a te istenedben. Őszinteség egy olyan embertől, aki magával sincs tisztában, hogy ki is ő valójában, nemhogy a körülötte levő világgal, hát nem túl hihető.

"Ha akarod, elárulom, hány centi és kiló vagyok, mennyit eszem és mit edzek, aztán felülvizsgálhatod a megjegyzésedet). "

Na ez az, ami a világ dolgaiból most a legkevésbé érdekel. Attól egyébként is lehetsz ronda, stb...nem részletezem.

Okoska, akkor mond meg miért voltál vágó disznó súlyban időnként, ha sem a bulémia (sem az anorexia) nem környékezett?

Előzmény: Törölt nick (4501)
Robzon Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4507
Francba! Akkor csak en vagyok ilyen... :)
Előzmény: rigojanos (4506)
rigojanos Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4506
Raadasul a bulimiasok nem feltetlenul feltunoen vekonyak.
Előzmény: Robzon (4504)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4505
eleg vekonyka vagy, az mar igaz... :))))))))

babaval mizo?

Előzmény: Robzon (4504)
Robzon Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4504
Nagyon úgy festesz egyébként is, mint aki csak azért vékony, mert bulémiás.

(Lättätok? Ezt än nekem irtäk! :))) Nem csak vekony vagyok, henem lehet, hogy bulemiäs is! :))) Bär most mär kicsit vastagodtam, talän most nem nezek ki mär ilyen nagyon bulemiäsnak. Ezmegnyugtato. Nademostmämegyekhänyni. :)

Robzon Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4503
Goldnigga!
Ird le nagyjäbol, hogy akkor hogyan is edzettel, a föbb gyakorlatoknäl mennyit fejlödtel. Ugy talän tudok segiteni.

Bela1!
Idöközben räjöttem, hogy ez igy hülyeseg, märmint összevetni, hogy mi mennyire hatäsos zsiregetö aerobedzesileg. Minden annyira hatäsos amennyire jol csinälod. A pulzuskontrollos uszoedzes semmivel sem rosszabb mint a bringäzäs, söt van nehäny elönye is. (Persze hätränya is.) A gyorsuszäs kimondottan jo az izületeknek, a hätizomzatnak, a vällnak, es persze ugyanugy fogyaszt mint bärmi mäs. A hätränya, hogy a fene tudja miert, de csomo embernek farkasetvägya lesz töle, franko fertözeseket lehet összeszedni (hallojärat-gyula, gombäsodäsok, megfäzäs), maceräs (oda-vissza utazni, öltözni, stb.). Amugy teljesen jo, ha te uszni szeretnel aerob edzes gyanänt akkor sok sikert hozzä.

Hercegnö32!
Nekem is megvannak a magam hibäi, de rosszindulatu biztos nem vagyok. Szoval rajtad csak az segitene, ha valahogy kiräzodnäl abbol a szerepböl amibe hazudtad magad, valahogy perspektivät nyernel, es messzebbröl szemlelned önmagadat. Erre az az egyik mod, hogy öszinte velemenyeket kapsz mäsoktol, amiket nem kell elfogadnod persze, de tän elgondolkodni erdemes rajtuk neha. A csapkodäs amit itt elöadsz, szerintem, nem mäs mint egy ujabb menekülesi kiserlet magad elöl. Ha megfigyeled, peldäul a "stilusommal" kapcsolatban nincs konkret panaszod, csak ugy ältalänossägban nagyon fel vagy häborodva. Mitöl is? De vegül is tök mindegy. Egy csomo mindent jol lätsz amugy.

A főbajom az, hogy az egész procedúrát, aminek az eredménye fogyás lehet, úgy élem meg, mint egy harcot saját magam és a génjeim felett. Nem ez az életstílusom, sem az életem értelme. Változnom kellene agyilag, de sanyargatni magam egész életemben nem vagyok képes.

Igy van ez egy harc, es räadäsul tök igazsägtalan, mert egy csomo ember erdemtelenül (ertsd harc nelkül) birtokäban van annak (jo test)amiert nekünk kemenyen meg kell küzdeni. De pont ettöl vagyunk mi hizäsra hajlamosak többek. Azert mert nekünk küzdeni kell, es küzdünk hogy elerhessük a celjainkat. Kemenyek vagyunk, no. :) Ezahelyzet. Es a legnagyobb poen az, hogy megeri küzdeni. Iszonyatosan sokat lehet profitälni az elet egyebb területein is abbol, hogy megerösödik az akaratod, es persze energikusabb es egeszsegesebb is az, aki tudatos täplälkozässal es mozgässal tartja fennt a jo alakjät, mint az akinek csak ugy van. Szerintem a legtöbb embernek nagyon megeri az eletmodvältoztatäs.

Beszelsz persze hülyesegeket is:
le kell mondani az evés élvezetéről
Nem kell, csak mäst kell enni, mäskor, mäs mennyisegben. Elvezni azt lehet. Söt.

Kaloriatäbläzat, BMI. Ezeket a dolgokat gyorsan el kell felejteni, mindjärt a fogyo-kura elfelejtese utän. Fogyo-kura helyett eletmodvältäs, kaloritäbläzat helyett/mellett täpanyagösszetetel+idözites, BMI es testsuly helyett testzsiraräny meres. Most ez megint gonoszul fog hangzani, de sajnos te mär annyira "teltkarcsu" vagy :))) (162/92) hogy a normäl testzsiaränymerö "kiakad", ilyen mertekü elhizäsnäl nem kepes valos eredmenyt kiadni, ez ervenyes a hetpontos börredömeresre is. Marad a sima börredö meres, mint viszonytäsi alap, vagy meriteses fajsulymeres, vagy esetleg valami nagyon profi sokelektrodos elektronikus testzsiraränymerö.

Kerdezed mennyi edzessel kezd. Ne edzessel kezd, az meg nagyon korai. Ha le akarsz fogynod akkor hosszu harcra kell felkeszülnöd. A siker alapja a dokumentäläs es a kontroll. Vegyel egy vastag füzetet, es egy hetig egyel ugy mint eddig, es csak azt gyakorold, hogy mindent pontosan felirsz (idöpont, mennyiseg), meg a vizet is, esetleg energierteket es täpanyagösszetetelt is becsülhetsz, vedd alapul a Biro fele täpanyagtäbläzatot. Aztän minden heten egy lepessel közelebb viszed az etkezesed az optimälishoz. Mondjuk a mäsodik heten felviszed a folyadekbevitelt a normälis szintre (3-4L viz/nap). A harmadik heten, meg mindig ugyanazokat eszed csak az idöbeni elosztäst optimalizälod, es igy toväbb.

Törölt nick Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4502
Indulat nélkül, kedves Hercegnő, mégegy szóra: dagadtabb korszakaimban sem voltam emberi nulla, csak szarul éreztem magam a bőrömben, és nyomasztott a hájam.
Mióta sikerült felhagyni az önáltatással, és rászoktam a rendszeres edzésekre (amire mellesleg ugyanúgy rá lehet szokni, mint a kávéra például, sőt valamiért ebből is folyton emelni kell a dózist, mert mindig több kell), azóta csak jobban érzem magam, fizikailag is, no és mert - merjük kimondani - egészen jól nézek ki.
És erre büszke vagyok. Meg is dolgoztam érte, van miért büszkének lenni.
Előzmény: Törölt nick (4497)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4501
Robzon,
remélem nem értettél félre, én bírom a stílusodat, illetve általában a szókimondást meg az őszinteséget, különösen, ha intelligenciával és/vagy hozzáértéssel párosul. A Te esetedben mindkettő megvan, amennyire meg bírom ítélni. És hidd el, hogy szerintem hatásos is, ha pedig valaki inkább az őszinteségért cserébe a megsértődést választja, az magára vessen.

Hercegnő drága,
a dagadtabb korszakaimra való utalásból hogyan következtetted ki, hogy anorexiás vagyok? Áruld már ezt el, milyen logikai manőverek kellettek ehhez, mert igen kíváncsivá tettél! (Egyébként jót derültem a megjegyzéseden. Ezt még sose mondták nekem, és nem véletlenül nem mondták). :-)
(Ha akarod, elárulom, hány centi és kiló vagyok, mennyit eszem és mit edzek, aztán felülvizsgálhatod a megjegyzésedet).

Előzmény: Robzon (4492)
Qtyi Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4500

Bocs, nem tudom kirol beszelsz, mert en TV-nezes helyett inkabb futok, uszok meg biciklizek :-)))))
Előzmény: Törölt nick (4499)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4499
Nagyon emlékeztet a nincs kegyelem vagy milyen játék vezetőjére, nekem nem jön be egyikük sem.
Előzmény: Qtyi (4494)
Joana Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4498
Befejeztem offolást, bocs mindenkitöl, de ezen nagyon felhuztam magam. MOst megyek inkább erobikra lereagálni magam :)
Előzmény: Joana (4495)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!