Sziasztok, újra itt.
megígértem ha kész a mosógépem (2 hónapos, 11-szer nem használt, dobrozsdásodás)
akkor jelentkezem. ennek egy hónapja lassan. a gép még nincs kész, sőt tart a húzavona.
1. kijött a szerelő (aki mellesleg rendes volt) megállapította valós a hiba
2. kijött 4 hét múlva hozta az új dobot, amit a gép szétszedése után végül nem tudott behejezni, mert ennél a szériánál le van heggesztve előről a dobtartó, amit nem lehet törés nélkül kivenni,azt mondta megkérdezi a szervizbe mi a teendő és jelentkezik. nálam hagyta a dobot.
(elutaztam 5 napra)
3. felhívott a szervíz időpontot egyeztetett újra, jött egy másik szerelő (kedvetlen, undok) szétszedte, közölte ezt nem lehet itt megcsinálni be kell szállítani szervizbe.
mivel itt úgy sem lehet megcsinálni elvitte az itt hagyot dobot. (kértem igazolást róla, nem adott)
majd jelentkeznek
mondtam neki, nem szeretném ha beszállítanák a gépet, mert sérülhet, karcolodhat, amit nem szeretnék, mivel én vigyázok mindenemre(és persze látni szeretném a javítást)
ma felhívnak a szervízből, hogy hallják hogy nem engedem otthon javítani a gépet, akkor megbeszélném velem a szállítást, mert másképp nem tudják cserélni, vagy mondjak le a javításról.
mondtam ez tévedés, én kimondottan azt kértem, hogy itthon javítsák a gépet.
erre mondja a nő nem érti, hogy mi a kavarás, de neki teljesen mások az információi. akkor jön az első szerelő egy másik munkatárssal, ketten meg tudják lakáson is csinálni, úgyis ott a dob, akkor mikor jöjjenek?
mondtam a dob nincs itt, mivel elvitte a második szerelő. erre a nő csodálkozott, hogyhogy elvitte? ki volt kint?
elmondtam neki azt is, hogy én nem szeretném javíttatni, szeretnék egy cserét, ragaszkodom hozzá, mivel egy javított gép, már nem olyan mint egy új. és én ezért vettem egy új mosógépet. (vehettem volna fele áron jól müködő használtat is)
nem adnak papírt a cserére, mivel a gép eredeti alkatrésszel javítható, ők szervíz, írjak a forgalmazónak. most panaszlevelet irtam a whirlpool forgalmazónak.
Írtam, felhívtak, nem adnak csere papírt, mert javítható, nem jogos a kérésem. bármivel jöttem leráztak.
Az eladó céggel beszéltem ők kicserélik minden további nélkül, ha a szerviz kiadja az erre jogosító papírt.
itt tartok, az idő megy, mostmár 3 napomba került hogy itthon legyek (végre sikerült munkát találnom, hogy a kis nyugdíjam kiegészítsem, de folyamatosan itthon kell maradnom, nem tudom meddig nézik el) és még nincs vége.
bocs hogy ilyen hosszú voltam.