Kezdő hegesztők számára hoztam létre ezt a topic-ot. Banális kérdések, gépvásárlás megtárgyalására. Egymásnak való segítségnyújtás, tippek, információk. Kérem mindenki tisztelje a kezdő kérdezőt.
Persze hogy nem veszi :-) Az USA az egy kurva nagy piac, neki meg van nézettsége = olcsó reklám gépet, egyéb cuccokat ajándékozni neki azzal a szándékkal hogy teszteld!
Mondjuk azt nem értem hogy az itthoni fogalmazóknak miért nem ér meg termékvideót leforgatni? Gorilláról is szinte csak az én videóim vannak fent, alfaweldről szinte semmi. Egyedül a mastroweld az aminek vannak termékvideói. (stahlwerknek mondjuk nem kell mert az van gyári, és pont olyan kicsomagolós, bemutatós videókat várnék mondjuk el egy iweldtől, jasictól, alfaweldtől is)
Nekem most minden meghalt.......muszáj vennem valamit hirtelen, de én is Metabo-kat akarok venni tavasszal.
maseratiisti linkelte azt hiszem a múltkor, hogy csomagban milyen olcsón van most a kicsi és a nagy. 65e a kettő ami szerintem nagyon korrekt.
Sajna most annyim nincs, remélem lesz még ilyen akció.
Na a gyorsdaraboló nekem is nagyon hiányzik, főleg most, hogy a satupadom is darabokra van szedve.
Abból milyened van? (Csak azért kérdezem mert ahogy nézem elég árban a szórás pár ezertől 10e felett is van. Feleslegesen pedig nem fizetnék érte sokat.)
Nekem inkább az tűnt fel (nem csak ebben a videóban, csak ebben látszik teljesen egyértelműen) hogy nem csak optrel vegaview 2.5-os pajzsa van, hanem 684-es is :-) Jó dolga van :-)))
Komoly? :) Egy Miller se tartja meg az ampert? ráadásul el is tűnik hegesztés után! Vagy ez csak Spool Gunra igaz? Azért a mai ilyen-olyan kijelzős, digitális, elektronikus világban illene mutatnia. Igaz mutatja a Voltot, úgyhogy annyira nem is lényeg az Amper. De, akkor is egy Millerről beszélünk :)
Azóta a a változás annyi, hogy a Metabot elkunyerálta a haver, pedig majdnem vadi új volt.Nagyon jó egykezes fogása volt a vékony test miatt.Jött helyette egy Makita 9565cv, és egy gyorsdaraboló állvány.
Sok "tekerős" gépet akkor vegyél, ha tudod mit mivel és hova kellene állítani külömben csak szenvedsz.Otthoni dolgokhoz nagyon jó kis gép az egyszerűsége ellenére, ráadásul jó az ára, és a hozzá járó szerelések is használhatók.Az awi kábel 4 méteres 140A, az mma kábelek 3 méter körüliek azzal már 4-5 métert átlehet fedni és nem a gagyi kategória sem a fogó sem a testcsipesz.A pajzs az ami felejtős és megmosolyogtató olyan kinder tojásba való, de végeredményben használható.
A 185 ös elég mindenre. Igaz csak az 5kg os huzal megy rá,de lehet csinálni egy külső dobtartót amire rá megy a 15 kg os is. Én is csináltam csak ki kellene furjam a gép hátulját hogy bevezethessem a külső dobtartóról a huzalt az előtolóhoz,de addig nem furom amig garis