Ebbe a topicba várunk minden Pentax gyártmányú terméket. Mivel létezik canon ill. nikon adok veszek, így kérem a topicot életben hagyni.
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó, kiváló állapotban Pentax K10D DSLR fényképezőgép. 2007 decemberi vétel. Minden tartozék megvan, eredeti dobozában.
A géppel 5165 db fénykép készült, zár 100 000 expora van tervezve. Expo szám: PhotoME programmal leellenőrizve.
Masina külföldi beszerzés volt, nyomtatott formában angol használati utasítás van hozzá, de a mellékelt gyári CD-n, megtalálható a teljes magyar használati is.
Fényképezőgéphez tartozik:
Pentax SMC DA 18-55 F3.5-5.6 kitobjektív, eredeti dobozában, hibátlan állapot,
Eladó Tamron 70-300 F/4-5,6 Di LD objektívem, gyári kiegészítőkkel, hibátlan karcmentes állapotban, UV szűrővel. Érdeklődni e-mailben vagy a 06704099199 lehet
Nikon SB-24 vaku: automatán Pentaxon is megy 22000Ft (ezzel kapcsolatban további részletek mailben, nem akarok itt offolni) Hozzá műanyag fehér kupak diffúzor 1700 Ft
Mindegyik kitűnő állapotban van. (A vaku fején néhány apró karc van diffúzortól.)
Pentax K20D váz Garanciális 2010 március 30.-ig! 8000 expóval tökéltessen megbecsült tiszta darab. Magyar vásárlás dobozában minden megvan. 160000Ft
Pentax K10D 18-55 kittobjektivell Nagyon megkímélt tökéletes darab. Magyar vásárlás a dobozában minden megtalálható. A géphez adok egy pótakkut. 100000Ft
Pentaxhoz METZ 58 AF-1 Digitál Vaku tökéletessen megbecsült állapotban és hozzá való metz metzabunce lágyitó előtét egyben dobozában eladó. 85000Ft
Pentax 360FGZ Vakú dobozában eladó. A kihuzható fehér fényterelő lapka nincs meg de a kihuzható látószöget szélesitő előtétt használható. A vaku tökéletessen müködik, keveset használt darab! 50000Ft
Eladó egy Sigma EX 18-50mm F:2.8 Macro-s nagyfényerejű alapzoom objektív PENTAXhoz!
Optikailag és mechanikailag is jó állapotban van!(karcmentes lencsék) Első tulajdonostó,eredeti sérülésmentes kiegészítőkkel(első-hátsó objektív sapka,napellenző,tok)! +Hoya Standard 72mm UV szűrő is!
Pentax K20D váz Garanciális 2010 március 30.-ig! 8000 expóval tökéltessen megbecsült tiszta darab. Magyar vásárlás dobozában minden megvan. 160000Ft
Pentax K10D 18-55 kittobjektivell Nagyon megkímélt tökéletes darab. Magyar vásárlás a dobozában minden megtalálható. A géphez adok egy pótakkut. 100000Ft
Pentaxhoz METZ 58 AF-1 Digitál Vaku tökéletessen megbecsült állapotban és hozzá való metz metzabunce lágyitó előtét egyben dobozában eladó. 85000Ft
Pentax 360FGZ Vakú dobozában eladó. A kihuzható fehér fényterelő lapka nincs meg de a kihuzható látószöget szélesitő előtétt használható. A vaku tökéletessen müködik, keveset használt darab! 50000Ft
Cserélném jó állapotú, Pentax smc DA 50-200 zoomra, az alábbi két objektívemet, értékegyeztetéssel, vagy eladók: 1. rmc Tokina F2,8/24mm-es manuális objektív, jó állapotban tiszta belsővel, (Sigma)-sapkákkal együtt. Az élesség-állítása közben kicsit kottyan a tekerője, de rendben működik, irányára 5.000.-Ft. 2. Tamron AF F4,5-5,6/80-210 zoom, autofókuszos, hibátlan állapotban, napellenzővel, sapkáival együtt, irányára 10.000.-Ft.
Érdekel, egyeztetéssel Pentax smc DA 50-200/F4-5,6 ED zoom objektív, vagy méginkább, az smc DA 55-300/4-5,8-as, esetleg elektronikai alkatrészt ( csöveket, kondikat ) is tudok felajánlani cserébe és némi KP-t.
Jogos:-). Azért raktam fel így mert 40 percet szórakoztam a belinkeléssel, ám a "feltölt" felirat rákattintásánál minidg törlődött a link. Mivel már eléggé felidegesítettem magam s jelenleg nem bővelkedem az idővel, evvel a formával megadtam magamnak az érzést, hogy mégiscsak tettem valamit az ügy érdekében.
Elég önző hozzáállás tudom, de így sokkal nyugodtabban mentem el aludni. :-)