Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.07.10 0 0 231

Nyilván nincs kapacitás erre,annyira nem nagy a veszély.Aki robbantani akar és van bombája egy zsúfolt metrón/buszon is megteheti itt is,nem kell az életét kockáztatva hidak alá/fölé ideoda másznia nagy zsinóros szerkezeteket cipelni.Elég otthagyni egy táskát a járda szélén ledobva,ha lett volna ilyen táska,vagy akár 100,azzal sem foglalkozik senki.Hiszen fényes nappal ezrek szemeláttára felmásztak a hídra amíg zajlott a rendezvény,és lényegében senki nem kérdezett tőlük semmit.

Előzmény: HAL9000 (227)
HAL9000 Creative Commons License 2005.07.10 0 0 230

A baj az, hogy egy rendőrség által biztosított felvonuláson akár emberek százait lehetett volna eltenni láb alól.

És itt már mindegy, hogy a felvonulók homokosok, avagy miépesek, csak az alkotmányos jogaikat gyakorolták.

És ezt nem illik elvitatni senkitől sem.

Előzmény: homo ludens (228)
mmBálint Creative Commons License 2005.07.10 0 0 229

összeszedem akkor: ezek szerint te azt állítod, hogy:

1. mivel rendszeresen játsz meleg-klubokba, így hiteles képed van arról, hogy ott mi zajlik;

2. az ott (nyilván általad) tapasztaltak a meleg társadalom egészére igazak - tehát egy meleg-bár egy-az-egyben leképezi a meleg társadalom viselkedését.

Jól értem, hogy ezeket állítod? Akkor gratulálok hozzá.

Előzmény: halinorbi (217)
homo ludens Creative Commons License 2005.07.10 0 0 228
Tetszett volna, ha sikerül:)
Előzmény: HAL9000 (227)
HAL9000 Creative Commons License 2005.07.10 0 0 227

Ha visszaolvasol eme nemes menetben, én arra bátorkodtam felhívni a figyelmet, hogy egy rendőri biztosítással felvértezett felvonuláson elhelyezett pirotechnikai eszközök talán kimerítik a nem oda való, illetve a megtalálandó fogalmát...

Előzmény: Törölt nick (223)
drzyx Creative Commons License 2005.07.10 0 0 226
gazduram, kendnek má nem mindegy arra a kis időre?:))
Előzmény: pindiy (161)
sz Creative Commons License 2005.07.10 0 0 225
9/11 után hány és hány újságcikk jelent meg az egyesült államokban és angliában - az újságírók késeket, álbombákat csempésztek fel repülőgépekre.

szvsz szaros kis ország vagyuk ahhoz, hogy itt "rentábilis" legyen robbantgatni.
Előzmény: HAL9000 (220)
Krokodil Gandhi Creative Commons License 2005.07.10 0 0 224
Te vágod egyáltalán, hogy az egész felvonulásnak milyen történelmi háttere van?
Előzmény: halinorbi (217)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.10 0 0 223

"Bomba"..naja. A csúzli meg majdnem gépkarabély..sőt atomrakéta is egyben szinte..ehh.

Előzmény: HAL9000 (220)
Krokodil Gandhi Creative Commons License 2005.07.10 0 0 222
Ugyanúgy megvan a svinger klub heteróknak is ugyebár.
Előzmény: halinorbi (215)
Krokodil Gandhi Creative Commons License 2005.07.10 0 0 221
Nem értem mér baj ha melegek, mert oda sodródtak vagy hogyan is mondtad.
Előzmény: Törölt nick (209)
HAL9000 Creative Commons License 2005.07.10 0 0 220

Ha jól látom, Te is csak a beszólás szintjén foglalkozol a problémával.

Bomba ügyben én egy kicsit messzebre mertem látni. Szvsz. kivesézhetjük, hogy a homoszexualitás melyik kultúrában mennyire van beágyazódva, és ez egy dolog.

Ugyanakkor bomba ügyben veszélyes figyelmeztetés ez a Tomcat akció.

Előzmény: Morgue (134)
halinorbi Creative Commons License 2005.07.10 0 0 217
Szóval menj csak egy homobuliba! De tényleg! Ne csak a gép mellöl találd ki, hogy hogyan viselkednek! 1500Ft a beugró! Annyi ajánlatot egy kupiban nem fox kapni mint itt!
Ha nincs pénzed drága koktélokra akkor ne szégyenlősködj! Hivasd meg magad! Jó móka! :)))

Na mind1. Nem bántani akarom őket! Aranyosak, kedvesek de nem utcára való a viselkedésük. Nemcsak a saját nemükhöz vonzódnak, hanem betegesen nagy a szexuális igényük is. Már-már nevetségesen nagy. Bármit megtesznek hoigy szexhez jussanak. *kár hogy a hetero csajok nem ilyenek! :)) (no csak vicc volt, nehogy belekapaszkodj!!!)

Ha vérbő prostik tüntetnének így, (műpéniszt szopogatva) a tilalmi zónák ellen, azt is elitélném!!
A homók inkább bizzák meg Ungár Klárát vagy a Terry Blacket, hogy kampányoljon értük, mert ennek így nem sok értelme van.
Előzmény: mmBálint (213)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.10 0 0 216

Nolátod,tudsz Te. (Legalább ugytenni,mintha érdekelne a mások álláspontja)

Tehát:Ha bizonyos irányzatok és megnyilvánulási formáik nem veszélyeztetnék a gyerekkorúakat és kamaszokat,akkor a korhatár és társai értelmetlenek lennének.Ebben talán egyet is értünk.

Amíg a koedukáció nem volt általános,és a szexualitásra az általános elhalgatás-halgattatás,tiltás volt a jellemző,addig a saját nemükkel összezárt serdülők sokszor szerezték első tapasztalataikat a saját nemükkel,mégha későbbiekben ez nem is volt meghatározó számukra,de a szexuális életüket illetve ezen keresztül a személyiségüket mindenképp súlyosan befolyásolták,deformálták ezek az élmények.

Manapság is ott a leggyakoribb a nem minden esetben önkéntes,de legalábbis egyébként nem ilyen mértékben jellemző szexuális kapcsolat azonos neműek közt,ahol kényszerűen csak azonos neműek vannak összezárva (börtön).

Előzmény: mmBálint (213)
halinorbi Creative Commons License 2005.07.10 0 0 215
Na ne mond, hogy nem így viselkednek a kis védenceid!

Voltál már a Capellában? Jó buli! :))
Ennyi térdelő embert egy hetero helyen sosem látnál!!!
Előzmény: mmBálint (210)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.10 0 0 214

Mért,Te honnan veszed a liberóssületlenségeidet cimbora? Magad találod ki? Leginkább magadévá teszed,benyeled mint a pirulát...

Én általában leginkább magam vonok le következtetéseket,illetve a nálam okosabbak véleményére igyekszem támaszkodni,amennyiben azt logikusnak és kompetensnek itélem.Ehhez mindössze nyitott szemmel kell járkálni a világban,gondolkodni,és értelmezni a látottakat(hallottakat,olvasottakat).Mindíg meglep,ez milyen keveseknek sikerül.

Előzmény: mmBálint (211)
mmBálint Creative Commons License 2005.07.10 0 0 213
Tőlem magyarázhat neked is, de kíváncsi vagyok, honnan veszi.
Előzmény: izb (212)
izb Creative Commons License 2005.07.10 0 0 212
Neked magyarázzon???ehhhhhh
Előzmény: mmBálint (211)
mmBálint Creative Commons License 2005.07.10 0 0 211

Biztos nagyon-nagyon így van, de mesélj már, honnan veszed ezt. (ne az legyen, hogy "mindenki tudja", jó?)

Előzmény: Törölt nick (209)
mmBálint Creative Commons License 2005.07.10 0 0 210

Ez úgy ahogy van, hülyeség.

"továbbmegyek: minden homo-buli veszélyes a tinédzserekre. Nemtom észrevettétek-e, hogy egy homóklubban 2perc alatt "társra" lelhetünk, míg az ellenkező neműekkel jobban meg kell szenvedni.

A homók többsége nem párkapcsolatot akar, hanem minél több szexpartnert találni magának. (tudom, vannak kivételek! viszont az arányok felöl nincs kétségem)
"

Honnan veszed ezt, mondd csak? Nagyon bennfentesnek tűnsz, azért vagyok kíváncsi.

A rágalmazás a legprimitívebb "érvelési" módszer. Hajrá.

Előzmény: halinorbi (205)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.10 0 0 209

Jópáran igy lesznek melegek.Nem genetikailag,és nem tanult viselkedésminta által.Egyszerűen ez  a kényelmesebb út,erre sodródnak.Aztán lehet mondani,hogy ezek nem is igazi melegek..de végülis ha nem a szexuális érdeklődés ténye definiál,akkor mi? Az előfordul,hogy idővel az ilyen melegek,"sikerélményt" tapasztalnak az ellenkező nemmel is,és biszexek lesznek..de azért a vonzalom a saját nemükhöz megmarad.

Előzmény: halinorbi (205)
Fine Tune Creative Commons License 2005.07.10 0 0 208
Ja, ez valami "buznyák" kérdés. Hagyjuk, nem érdekes.
Előzmény: izb (206)
Fine Tune Creative Commons License 2005.07.10 0 0 207
Pontosan így van. Ezért nem értem, miért morbid hasonlat TGM pavilonborogatását Tomcat tojásdobálásával összehasonlítani.
Előzmény: mmBálint (204)
izb Creative Commons License 2005.07.10 0 0 206

Milyen baromságot ember??

Miről beszélesz??

Ez valami buznyák kérdés??Valszeg azért nem értem,mert homofob vagyok.

Előzmény: Fine Tune (203)
halinorbi Creative Commons License 2005.07.10 0 0 205
"Az ilyen felvonulasok alkalmasak arra, hogy egy csomo embert megbotrankoztassanak."

továbbmegyek: minden homo-buli veszélyes a tinédzserekre. Nemtom észrevettétek-e, hogy egy homóklubban 2perc alatt "társra" lelhetünk, míg az ellenkező neműekkel jobban meg kell szenvedni.

A homók többsége nem párkapcsolatot akar, hanem minél több szexpartnert találni magának. (tudom, vannak kivételek! viszont az arányok felöl nincs kétségem)

Ha idetéved egy bizonytalan (de nem homokos) tini/fiatal felnőtt, akinek még nincs sikerélménye az ellenkezű neműeknél, azt gyorsan beszippantja ez a társaság.
Amúgy is sokmindenre képesek a fiatalok a csoporthoz_tartozás_élménye miatt, pláne ha ez még szexuális sikerekkel is jár.

Előzmény: HalfDemon (176)
mmBálint Creative Commons License 2005.07.10 0 0 204
Nem értem, mire akarsz kijukadni, de szerintem semmi. Ha nem szerepel benne uszító duma, joggellenes dolog, ilyesmi.
Előzmény: Fine Tune (203)
Fine Tune Creative Commons License 2005.07.10 0 0 203

Nem ilyen vonatkozásban kérdeztem, bár ha fordítottál volna némi fáradtságot vitapartnered megismerésére, nem írtad volna le ezt a baromságot. (Na mindegy, én sem vagyok ilyen téren túl alapos).

Mi a különbség a szólásszabadság szempontjából egy meleg kiadvány, vagy egy jobboldali kiadvány között?  

Előzmény: izb (202)
izb Creative Commons License 2005.07.10 0 0 202

Szerinted??

meleg lap+liberális eszmék: genetikai hulladékok irományai

Jobb oldal lapja: Az emberi értékek és a nemzeti hovatartozás irományai

Előzmény: Fine Tune (201)
Fine Tune Creative Commons License 2005.07.10 0 0 201

Szerinted mi a különbség mondjuk a jobbos lapok és a meleg lapok között? 

Előzmény: izb (199)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.10 0 0 200

Szerintem félreismeritek,ő "örök ellenzéki":)))

Persze kitudja.....

Orbánról sem gondolta volna egy normális ember sem,amikor a NagyImre temetésen sírva szaggatta magát és óbégatott,hogy valaha a Magyar Köztársaság Miniszterelnöke lesz ez az ember(és még kitudja hányszor...meddig marad a jobboldal szinte személyi kultusszal bíró vezetője)..ehh.

Előzmény: HalfDemon (198)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!