Nyilván nincs kapacitás erre,annyira nem nagy a veszély.Aki robbantani akar és van bombája egy zsúfolt metrón/buszon is megteheti itt is,nem kell az életét kockáztatva hidak alá/fölé ideoda másznia nagy zsinóros szerkezeteket cipelni.Elég otthagyni egy táskát a járda szélén ledobva,ha lett volna ilyen táska,vagy akár 100,azzal sem foglalkozik senki.Hiszen fényes nappal ezrek szemeláttára felmásztak a hídra amíg zajlott a rendezvény,és lényegében senki nem kérdezett tőlük semmit.
összeszedem akkor: ezek szerint te azt állítod, hogy:
1. mivel rendszeresen játsz meleg-klubokba, így hiteles képed van arról, hogy ott mi zajlik;
2. az ott (nyilván általad) tapasztaltak a meleg társadalom egészére igazak - tehát egy meleg-bár egy-az-egyben leképezi a meleg társadalom viselkedését.
Jól értem, hogy ezeket állítod? Akkor gratulálok hozzá.
Ha visszaolvasol eme nemes menetben, én arra bátorkodtam felhívni a figyelmet, hogy egy rendőri biztosítással felvértezett felvonuláson elhelyezett pirotechnikai eszközök talán kimerítik a nem oda való, illetve a megtalálandó fogalmát...
Ha jól látom, Te is csak a beszólás szintjén foglalkozol a problémával.
Bomba ügyben én egy kicsit messzebre mertem látni. Szvsz. kivesézhetjük, hogy a homoszexualitás melyik kultúrában mennyire van beágyazódva, és ez egy dolog.
Ugyanakkor bomba ügyben veszélyes figyelmeztetés ez a Tomcat akció.
Szóval menj csak egy homobuliba! De tényleg! Ne csak a gép mellöl találd ki, hogy hogyan viselkednek! 1500Ft a beugró! Annyi ajánlatot egy kupiban nem fox kapni mint itt! Ha nincs pénzed drága koktélokra akkor ne szégyenlősködj! Hivasd meg magad! Jó móka! :)))
Na mind1. Nem bántani akarom őket! Aranyosak, kedvesek de nem utcára való a viselkedésük. Nemcsak a saját nemükhöz vonzódnak, hanem betegesen nagy a szexuális igényük is. Már-már nevetségesen nagy. Bármit megtesznek hoigy szexhez jussanak. *kár hogy a hetero csajok nem ilyenek! :)) (no csak vicc volt, nehogy belekapaszkodj!!!)
Ha vérbő prostik tüntetnének így, (műpéniszt szopogatva) a tilalmi zónák ellen, azt is elitélném!! A homók inkább bizzák meg Ungár Klárát vagy a Terry Blacket, hogy kampányoljon értük, mert ennek így nem sok értelme van.
Nolátod,tudsz Te. (Legalább ugytenni,mintha érdekelne a mások álláspontja)
Tehát:Ha bizonyos irányzatok és megnyilvánulási formáik nem veszélyeztetnék a gyerekkorúakat és kamaszokat,akkor a korhatár és társai értelmetlenek lennének.Ebben talán egyet is értünk.
Amíg a koedukáció nem volt általános,és a szexualitásra az általános elhalgatás-halgattatás,tiltás volt a jellemző,addig a saját nemükkel összezárt serdülők sokszor szerezték első tapasztalataikat a saját nemükkel,mégha későbbiekben ez nem is volt meghatározó számukra,de a szexuális életüket illetve ezen keresztül a személyiségüket mindenképp súlyosan befolyásolták,deformálták ezek az élmények.
Manapság is ott a leggyakoribb a nem minden esetben önkéntes,de legalábbis egyébként nem ilyen mértékben jellemző szexuális kapcsolat azonos neműek közt,ahol kényszerűen csak azonos neműek vannak összezárva (börtön).
Mért,Te honnan veszed a liberóssületlenségeidet cimbora? Magad találod ki? Leginkább magadévá teszed,benyeled mint a pirulát...
Én általában leginkább magam vonok le következtetéseket,illetve a nálam okosabbak véleményére igyekszem támaszkodni,amennyiben azt logikusnak és kompetensnek itélem.Ehhez mindössze nyitott szemmel kell járkálni a világban,gondolkodni,és értelmezni a látottakat(hallottakat,olvasottakat).Mindíg meglep,ez milyen keveseknek sikerül.
"továbbmegyek: minden homo-buli veszélyes a tinédzserekre. Nemtom észrevettétek-e, hogy egy homóklubban 2perc alatt "társra" lelhetünk, míg az ellenkező neműekkel jobban meg kell szenvedni.
A homók többsége nem párkapcsolatot akar, hanem minél több szexpartnert találni magának. (tudom, vannak kivételek! viszont az arányok felöl nincs kétségem)"
Honnan veszed ezt, mondd csak? Nagyon bennfentesnek tűnsz, azért vagyok kíváncsi.
A rágalmazás a legprimitívebb "érvelési" módszer. Hajrá.
Jópáran igy lesznek melegek.Nem genetikailag,és nem tanult viselkedésminta által.Egyszerűen ez a kényelmesebb út,erre sodródnak.Aztán lehet mondani,hogy ezek nem is igazi melegek..de végülis ha nem a szexuális érdeklődés ténye definiál,akkor mi? Az előfordul,hogy idővel az ilyen melegek,"sikerélményt" tapasztalnak az ellenkező nemmel is,és biszexek lesznek..de azért a vonzalom a saját nemükhöz megmarad.
"Az ilyen felvonulasok alkalmasak arra, hogy egy csomo embert megbotrankoztassanak."
továbbmegyek: minden homo-buli veszélyes a tinédzserekre. Nemtom észrevettétek-e, hogy egy homóklubban 2perc alatt "társra" lelhetünk, míg az ellenkező neműekkel jobban meg kell szenvedni.
A homók többsége nem párkapcsolatot akar, hanem minél több szexpartnert találni magának. (tudom, vannak kivételek! viszont az arányok felöl nincs kétségem)
Ha idetéved egy bizonytalan (de nem homokos) tini/fiatal felnőtt, akinek még nincs sikerélménye az ellenkezű neműeknél, azt gyorsan beszippantja ez a társaság. Amúgy is sokmindenre képesek a fiatalok a csoporthoz_tartozás_élménye miatt, pláne ha ez még szexuális sikerekkel is jár.
Nem ilyen vonatkozásban kérdeztem, bár ha fordítottál volna némi fáradtságot vitapartnered megismerésére, nem írtad volna le ezt a baromságot. (Na mindegy, én sem vagyok ilyen téren túl alapos).
Mi a különbség a szólásszabadság szempontjából egy meleg kiadvány, vagy egy jobboldali kiadvány között?
Orbánról sem gondolta volna egy normális ember sem,amikor a NagyImre temetésen sírva szaggatta magát és óbégatott,hogy valaha a Magyar Köztársaság Miniszterelnöke lesz ez az ember(és még kitudja hányszor...meddig marad a jobboldal szinte személyi kultusszal bíró vezetője)..ehh.