De ez amúgy azt jelentette, hogy totálban elfelejtette amit addig csinált, vagy épp csak azt, hogy megállt program közben áramkimaradáskor és utána nem folytatta magától. De a start/szünet gomb megnyomásával viszont már onnan folytatta a programot, ahol megállt. Mert az nem akkora gond azért....az már inkább, ha mondjuk már több mint félig kimosott, aztán mindent elfelejtett, és nagytotálban kell megint újraindítani elölről a programot.
Hát pedig újra kéne indulnia. Csapd le a lakásban a biztosíték főkapcsolót program közben, utána pár perc múlva vissza és nézd meg, mit csinál...vagy már túl vagy ezen?
A kék sávban a kímélő programok vannak, ill. ami hideg vizes. "Gombolyag" a gyapjú mosás jele, "csiga" a centrifuga, "zuhany" az öblítés, "lavór vízzel lefelé nyíllal" vízleeresztés...ahogy halad a programmal a gép, a kapcsoló forog tovább, itt látod, hol tart éppen.
A sárga sávban a meleg vizes programok...nagyon rossz a kép, nem éles, nem látom, de gondolom legelöl a 90-95 fokos pamut program, utána a 60 fokos pamut, azután a 40 fokos műszálas és kímélő....valahogy így lehet.
A hőmérsékletválasztó gombokkal meg kiválasztod a hőmérsékletet. Ha jól emlékszem van rajta.
Pontosan, meg is reklamáltam az LG felé, majd közölték, hogy a mosógép már pedig tudja ezt a funkciót, hivatalos papírt kaptam a központból róla, jah, és az is benne van, hogy ez nem jelenti a mosógép automatikus újraindulását. Szerelő se tudott rá mit mondani. Akkor meg mire van?:D
Sziazstok segítsetek nekem vettem használtan egy Whirlpool AWG 652/WP mosógépet nincs hozzá használati útmutató felrakom a programkapcsoló képét valaki magyarázza el légyszíves a piktogrammokat
Amúgy a hangját csodálom, de nagyon. :))) Nem tudom, hogy idővel hangosabb lesz-e, de most piszok csendes. A legnagyobb fokozatú centrifugázáskor is szolídan, csendben végezte dolgát. :))
Az enyém elfelejti, hogy hol is tartott, így maradnak a ruhák félkészen benn a gépben. A tied meg folytatja tovább, ahol abbahagyta. A tied ilyen szempontból jobb.
Volt valakitől egy ilyen kérés, hogy nézzem már meg, hogy az én gépemen van-e ilyen tudás.
Szerintem arra volt kiváncsi valaki, hogy elfelejti-e a programot, vagy sem? De nem felejti el. Igaz ez nem nagy csoda, az én siemens XS-432-esem van vagy 7-8 éves, nem is csúcskategória, de ha kihúzom a konnektorból és vissza dugom szépen folytatja ott, ahol abbahagyta. Az asszony így szokott trükközni, ha kifelejt valamit! :)))
Igen, valószínűleg "csak mielé"-k, de kétszer annyit érnek más gépeknél, viszont amennyiért most hozzá lehet jutni kevesebb, mint a közepes minőségű gyártmányok ára.
MInden modern mosógépen van "pillanatmegállító" (szünet) gomb, a zene meg idegesítő, jobb gépeken ki lehet kapcsolni a zenélést, vagy sípolást, bármilyen jelző hangot.
Felültöltőseket néztél, vagy elöltöltőst? MIlyen nagy gomb lötyög az aeg-en?
Én láttam a napokban a kispesti MM-ben akcióban 3-4 darab Miele felültöltős gépet valami brutál akcióban 129.000ért. Érdeklődtem, a miért után, és azt mondták, hogy 2007-es gyártásúak, és túltárolták valamelyik raktárban. Szerintem ennél jobb vétel nem nagyon akad.