Szerintem eljön az az idő egy fórum életében, mikor fellángolnak az érzelmek, kiborul a bili... és ez az érintetteken kívül a többieket esetleg zavarja.
Ezen a fórumon nyugodtan lehet!
Hajrá:)
"Akiknek szántam a fórumot még nem érkeztek meg mindannyian... " Pedig a beetetés megtörtént rendesen. Sőt a csali is itt-ott lóg. Vagy még is inkább névreszóló meghívót kellett volna küldened! Mondom én klubbá kell alakulni!
"nem vörös nedüt kellett volna venni, hanem sok-sok üveg Evian-t..." Amig meg nem érkezik az orvosom, gyógyszerészem világosítsatok már fel miféle gyógyszer az az Evian? Vagy inkább a pohárnokomat kérdezzem? Kevésbbé karcos mint a kékfrankos, nem karcolja össze se a gígám se a kocsit? Mert ha ilyen, vállalok kocsimosást nállatok! (csak az enyémet ki mossa le?) Hukk...
"Most nagyon eccerű leszek, de az ágyban nem talál senkit e-célra?" Hát bizony nem! :( Elröppent a rigófütty és a kakasszó előtt! OFF Azt aki meg ott maradt az ágyban rajtam kívül, a használatiutasítás szerint csak pelenkázni, etetni, gyógyszert adagolni, kicsit huncutkodni, játszani, nagyonnagyon szeretgetni lehet! Szó sem lehet másról! :) ON ------------------------------
"mert nem mostad le boltba menet a kocsim" Na ez felér egy vallomással! Érzem magam nagyon megtisztelve! Még a kocsidat is suvickolhatom helyettedl! Huuuu ez így itt nagyon off.... Valami űtősebbet, mert ki leszel moderálva!
Csak kíváncsi voltam mióta kell fórumozni huszonvalahányezer hsz megírásához, látom elég sokáig... ezért a kérdés, itt olvastam: azóta sem gyujtottál rá? Mert akkor gratulálok...
olyan fórumot keress, amit szeretsz annyira, hogy majdnem bármit megteszel érte... :)))
Én nem nézelődök nagyon milyen fórumok vannak, szerintem először csak olvasgass egy párat, majd ha látod, hogy érdekel, akkor írj is és a végén fanatikus leszel mint Angel :)))) csak hogy ON legyek:)))))
Na, tessék, nőnapon célozgat, hogy nem vagyok nő, ma meg hogy még kocsit mosni se vagyok elég jó:)
Legközelebb, ha Gyöngyösre megyek, én is fényképezek: azt ahogy fényképezed a kocsim, persze lesz rajta pontos időpont és már küldöm is a főnöködnek:) Még jó, hogy tudom az emailcímét:))))))))))))))))))))))
Aztán extekergő meg én megpályázzuk az állásod, én fogok nyerni, mert nekem nem igényem a céges autó(bicikli):))
Én szeretek kocsit mosni, de ahhoz most kellene fűtött terep, nekem meg olyanom noncs. Egy kiskölyöknek merem a kezébe adni az Agip-kúton, de esőt mondtak holnapra:( A múltkor, a mínusz 16-ban hetekig tiszta volt!)