Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Figyu te buta, szoci, rendőr: Mészöly momentán leszarja a Vasat. Mint ahogy tette azt az elmúlt 20 év minden napján. Leszámítva azt az időszakot, mikor a fia itt volt edző. Es akkor sem minket szeretett. Az ideirogatók 95%-ának ez teljesen világos (rajtad kívül). És ennek a 95%-nak az említett úrhoz való viszonyát ez határozza meg. Így a kutyát nem érdekli, mit mondasz Mészölyről. Meg az sem, amit nem Mészölyről mondasz.
Én úgy hallottam, hogy valami Csányi nevű ürgének könyörögnek, hogy legyen végre az MLSZ elnöke. Meg azt is hallottam, hogy valami Csányi nevű ürge pár évvel ezelőtt valamelyik Üllői úti ingatlant akarta megszerezni, valamilyen focicsapat nélkül, mert plázát akarna oda építeni Ez most két különböző Csányi, vagy ugyanaz a Csányi???
Ha így halad, a Videoton azzal lesz bajnok, hogy aránylag egyenletes teljesítményt tud nyújtani. Újpest, Debrecen, Győr...hát látjuk, milyen teljesítményeket nyújtanak mostanában. Más csapat meg nem igazán tud beleszólni a bajnoki címért folytatott versenyfutásba.
De ezt már ezerszer leírtad, hogy neked ez volna az egyetlen öröm az életedben, ha megszűnne a Vasas. Az rendben van, hogy buta vagy mint a fene, de egyrészt unalmas már, másrészt meg az miért jó neked, ha rajtad röhög mindenki ?
Továbbra is azt kívánom neked, történjen olyan az életedben, ami után majd lesz más gondod, mint a Vasas megszűnésével foglalkozni.