Keresés

Részletes keresés

eguzki Creative Commons License 2006.03.04 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

A következőképpen képzeltem el a játék menetét. Norvég, svéd és finn meccsek eredményeire lehetne majd tippelni. Norvégiában 14 csapat alkotja az első osztályt, ami hét találkozót jelent. A bajnoki fordulók meccseit általában vasárnap rendezik, egy találkozó marad hétfőre. A bajnokság április 9-én rajtol. Svédországban már ápr. 1-én kezdődik a bajnokság, szintén 14 csapattal. Azonban itt nem olyan egyszerű a lebonyolítási rendszer. Az esetek többségében 1 meccs van szombaton, kettő vasárnap, a többi talákozó hétfőre és keddre marad. Az értékelés elhúzódásának elkerülése végett a játékba célszerűen csak a hétvégi találkozók kerülnének. Finnországban (14 csapat itt is..) nagyon kaotikus a program. A bajnokság április 19-én kezdődik. a bajnoki meccsek általában hétközben kerülnek lebonyolításra, hétvégente csak szórványosan vannak bajnokik. Tehát a finn meccsek csak akkor jöhetnek szóba, ha valami miatt hétvégente is játszanak. Emiatt lehet, hogy el is kopnak majd a finn találkozók a játékból, nem tudom, majd meglátjuk. A tippelés egyértelmű, a mérkőzés végeredményét kell megtippelni, hasonlóan a többi góltotóban. A szabályok ugyanazok, mint a belga játékban, vagyis a kimeneteltalálat 2 pont, a hazai-, vendéggólok, gólkülönbség eltalálása 1-1 pont, így a teli 5 pont.

A hétvégi 6 norvég és 3 svéd meccs összesen 9 találkozó. Ha véletlenül van finn meccs, akkor a norvégok kárára bekerülhet a programba.

Kedves topiktársak! Várom az észrevételekt véleményeket javaslatokat, remélem nem lesz 0 ez a topik.

A topikot szándékosan nyitottam ilyen korán, ugyanis az elkövetkezendő hetekben szeretném röviden bemutatni a bajnokságok csapatait.

Üdv mindenkinek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!