Ebbe a topicba várunk minden Pentax gyártmányú terméket. Mivel létezik canon ill. nikon adok veszek, így kérem a topicot életben hagyni.
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
szabadjon jeleznem nagy-nagy tisztelettel, hogy ez marhaság... :)
szórakoztató, ugyanakkor rendkívül tanulságos dolog megfigyelni a különböző korú és vérmérsékletű emberek reakcióit különféle postokra, illetve az egymás között kialakuló párbeszéd hangvételét... pláne úgy hogy ismerlek mindkettőtöket és tudom hogy nincs közöttetek korban olyan borzasztóan nagy különbség.. :)
on: hozd el csütörtökön azt az ELADÓ Volnát ha nem félted hogy vodkáspohár lesz belőle :D
Mert személyes ismertség nélkül is sejti, hogy én egy vén f.sz vagyok, és udvarias akart lenni.
Ja, és hogy ne kapjak a pofámra Futóbab kartácstól: Volna 9 f2,8/50 Macro obim -kihasználatlanság miatt- még eladó, árat nem is írok, kinek mit ér meg. Azért az egyforintos ajánlattól kíméljetek
Eladók a következő új, nulla expós Pentax cuccok garanciával: K7 váz: 255e K7 kis kit: 270e K7 dupla kit: 305e Pentax 17-70 F4: 130e Pentax 55-300 70e A héten a K7esek árából engedek még egy huszast:-)
No. Nyugi, nem történik semmi drámai, ha éppen nem objektívet adnakvesznek egy kicsit, hanem éppen a sör került szóba. :-) Ez legalább olyan fontos kelléke a jó képeknek, mint mondjuk egy Stigma akármi.
(ha mos ezen elkezdünk itt témázgatni, akkor az aztán hosszas flémeknek lesz az alapja...)
Akkor leírom úgy, hogy te is értsd: az ide nem illő szöveged kiszorítja a hirdetéseket, kitolsz másokkal. Mindezt persze te is tudod, csak játszod a helyi menő csávót. Szánalmas.
Pentax K20D váz Garanciális 2010 március 30.-ig! 8000 expóval tökéltessen megbecsült tiszta darab. Magyar vásárlás dobozában minden megvan. 160000Ft +Ajándék 8 Gb SanDisk Extrem III
Eladó PK-s közgyűrű készletem. A Közgyűrűsor újszerű, 3 részes (13, 21 és 31mm). A közgyűrű sor elektromos jeleket nem visz át, csak a blendét mozgatja. Fém csatlakozó felület ezáltal, masszív időtálló darab.
Üdv.! Eladó: -Pentax k100d váz + utángyártott markolat(eredeti dobozával) (dobozával, minden gyári tartozékával, hibátlan állapotú) -Pentax 18-55mm f3,5-5,6 (doboz, napellenző,első és hátsó sapka) -1 garnitúra Duracell elem (2600mAh) (500-600 képet bír egy töltéssel)
Szett ára: 60EForint
Megegyezés szerint tudok adni hozzá memória kártyát,kis oldaltáskát,manuális külső vakut vagy Tamron 70-300-as objektívet. Személyesen is megtekinthető kipróbálható. További információért keress fel a publikus e-mail címemen.
Témába vágó kérdés (mert abban maradt a társaság, hogy a pentaxos árak kitárgyalása itt nem offolás): ha esetleg kijön a Pentax egy full frame vázzal, akkor vajon mennyire szabadul el a régebbi cuccok ára? Gondolok itt elsősorban a teljes kockát kirajzoló AF (esetleg manuális) nagylátószögű cuccokra. Mert máris más értelmet kap majd egy fix 28-as, de az 50-esek is. A különféle 17-xx mm-es holmik is új területre érnek, és végre az olcsóbb halszemeknél (pl. Zenitar 16mm) is domborulni kezd a tér rendesen. Szóval a kérdés az, hogy jó lesz-e a FF váz, hiszen a többség nem engedheti meg magának (ahogy a többség Canon, Nikon és Sony fronton sem a full frame-es gépeket veszi), de az árakat szerintem fel fogja hajtani.
A beidézett rész természetesen nem neked szólt, csak a hsz-em első része. Csak azért fűztem mégis hozzá, mert az általad reagált Venyerin hozzászólás még kapcsolódott a vitához, abban a tekintetben, hogy milyenek is a reálisnak mondható árak. A félreérthetőségért tőled elnézést kérek.
"Erre volt kb. 2 érdemi hozzászólás akik az támasztották alá, hogy az ár nem kirívó, a többiek ellenben nekiestek emyl stílusát bírálni és azt kifogásolni, hogy ahelyett, hogy adok-veszek témákról lenne szó, valaki véleményt mer írni. Ráadásul nem hiszem, hogy nekem kellene bemutatnom emylt a T. társaságnak, hogy ő nem az az ember, aki szó nélkül hagyja, ha valaki vitába száll vele. Következésképp nyilvánvaló, hogy azok offolják szét a topikot, akik szubjektív véleményeket írnak emylről. Ráadásul még olyan(ok) is, akiktől én még egyetlen témábavágó hsz-t nem olvastam a PFC topikban."
OFF Bocs, de ezt miért is nekem írod? Szerintem egy szót sem szóltam emylről, se a stílusáról (szerintem is felesleges, úgyis mindenki ismeri), ráadásul az ő szópankrációja helyett (függetlenül attól, hogy jogos volt vagy sem) én megpróbáltam empatikusabban reagálni az eladó (szerintem) téves kijelentéseire. Amiből egyébként nem is lett box, az eladó nem is kezdett velem pörölni, de a többiek sem. Ez mondjuk jó példája annak, hogy néha nem azon múlik a béke, hogy kinek van igaza, hanem hogy ki milyen stílusban adja elő a vélt vagy valós igazságát... A PFC topicban pedig már volt odaillő kommentem (legalább 1-et tudok mutatni! :))), úgyhogy a fent idézett részt passzolnám annak, aki magára veszi a leírtakat... ON