Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Gépmunkával lehetőségem van arra.hogy a mikro 4/3 átalakitót csináljak M42 menettel.Kérdés az,hogy milyen vastag legyen a gyürü ahhoz,hogy normálisan be tudjam állitani a fókuszt. Nem akarok makrózni.Köszi
Az E-520-as pakkból maradt még egy BLM-1 akksim, amitől megválnék. 1 éves, nem volt agyon használva, 10.000 Ft-ért. (Újonnan 17e-től indul.) Normális alku azért belefér.
Azért kérdem, mert nem mindenkinél jelenti ugyanazt pl. az "újszerű" kifejezés. Már fürödtem be ilyesmivel. :S Mennyiért válnál meg tőle? Helyileg merre van? Tudnál róla csinálni egy képet? (mármint a karcról...)
sehol nem írtam a pana 20asra vonatkozókat :) nem is ismerem, egyszer volt kezemben. csak azt írtam, hogy az oly 17ese egyáltalán nem rossz obi, csak nem a manapság oly' divatos tulajdonságokat kell nagyítóval keresni, amik csak részben fontosak egy kép megalkotásához.
Hm, mi az a "hangulat", ami a Lumix 20-nak nincs? :P
Nyilván, a képet a fotós csinálja - de ennyire ne nézzük le a technikát, mert gyorsan eljutunk a D3-tól a mobiltelefonig.
Hangulata a 20/1.7-nek is van, csak az ha kell karcol is (bár mint kocsi írta, sokat dob minden m4/3 obin a vázakba gyárilag beépített CA és egyéb korrekció)
Szulita28: Makró obit kerestél, itt ez a 105-ös sigma;)
Olympus E-520, minden gyári tartozékával (1 db gyári akkuval), dobozában 3200 expóval, 2012.01.21.-ig garancia + 1 db 2 GB Kingston 133x CF, 1 db 2GB xD kártya + 1 db Real Power BLM1 utángyártott akksi összesen 70.000 Ft
Olympus ZD 14-54 2,8-3,5 (I-es verzió), doboza nincs, de minden tartozéka megvan, 3. tulaj vagyok és tökéletes állapotban van + adok hozzá egy újabb LC-67B objektív sapkát is (a régi is jár hozzá) 75.000 Ft
Olympus ZD 40-150 3,5-4,5 (a fém bajonettes), dobozában minden gyári tartozékával 34.000 Ft
A fentiek egyben 170.000 Ft
Metz 48 Af-1 vaku, 2011. májusig garanciális, keveset használt + adok hozzá egy Metz Mecabounce 58-90-et 50.000 Ft
A fentiek a vakuval kibővítve egyben 210.000 Ft
Sigma 105mm 2,8 EX DG macro, dobozában minden gyári tartozékával 75.000 Ft
1 db Olympus BLM1 gyári akksi szintén 1 éves 8.000 Ft
1 db Pentax O ME 53 kereső 1,2-szeres nagyítással átalakítóval az 520-hoz 6.000 Ft
És aki mindent egyben visz annak: 290.000 Ft
Van még hátizsák, szűrők stb. amikből majd lehet mazsolázni.
Minden eszközöm tökéletes, szép állapotban van és hibáktól mentesek.
Az ajánlatokat a mailemre várom vagy lehet hívni a telenor kilenc56 19huszonnégyes számon.
Ezzel azért vitatkoznék. Nyilván van x Yen R&D büdzséjük. Mire jobb költeni? Egy olyan termék kifejlesztésére, ami már másnál létezik, és ha akarnak, ha nem, versenyezniük KELL, vagy egy olyanéra, ami ma még nincs, így amíg a Pana nem lép, kaszálhatnak? Ha én lennék a fő Oly marketinges, az utóbbira szavaznék. 50/1.2 portré, 65/2 makró, 12/1.4 nagylátó, lenne itt mit csinálni...