Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Valahányszor áramtalanítok otthon, ha napokra elmegyek valahova, és a tápegység sem kap áramot, bekapcsoláskor azt írja ki, hogy a bios resetelve lett, honnan bootoljon, vagy belépek-e a setup menübe? A bootolás nem megy, pedig a bootolható eszközök között ott az ssd. A bootrec semmit nem oldott meg, többször is kaptam olyan hibaüzenetet, hogy bootmgr missing. Mi lehet ez? A vas 10 hónapos, tehát a gombelem sem merülhetett le, ha igen, akkor is bootolnia kellene, miután feszt kap. Csak egy oprendszer van a gépen, jogtiszta win7.
Szinte éreztem, hogy nem fogod érteni, ezért az elküldés után akartam írni még egy kiegészítést is. Ugyanakkor tudálékoskodni sem akartam, ezért végül nem írtam semmit, hátha úgyis nyilvánvaló a dolog.
Nyilvánvalóan fájlkezelőre gondoltam, Intéző, TC stb., sőt van még egy olyan is, hogy rákeresela gépen az adott fájlra.
Hirtelen megoldodott. Egyszer csak megjelent egy athuzott hangszoro ikon (eskuszom, addig nem volt ott), arra rakattintottam, es erre megjavitott valami problemat. Onnantol kezdve mukodik a fulhallgato is es a hangszoro is. Szakadjak meg, ha ertem, de nem baj, a lenyeg, hogy most rendben van.
TV-s eset volt már fórumon, aki nem merte kicsit erősebben benyomni a jacket, ezért az nem csúszott be ütközésig, ezért az nem is szólt.
Vagy előfordulhat esetleg a leválasztóérinkező hibája is, ami bedugás hatására leválaszt, de kihúzáskor már nem áll vissza rendesen. Ilyenkor lehet próbálkozni néhány határozott erotikus mozdulattal be-ki dugni, de nem megerőszakolni, csak érzéssel adni neki, hátha helyreáll a kontakt.
Realtek hangeszközöknél általában van egy olyan lehetőség az Audio Manager>Sound Manager>Hangszórók lapján, az Eszköz speciális beállításaira kattintva, hogy "Az első és hátső kieneti eszközöket egyszerre két különböző hangforrás lejátszására állítja", na ezt a beállítást kell bekattintani.
Hogy addig amíg 3példányban és 5tanu jelenlétében be nem nyújtják a javaslatot, addig még az olyan egyszű dolgot se vagy hajlandó kipróbálni mint egy Jack dugó kihúzása? :((
Adott egy asztali gép, Win7 operációs rendszerrel.
A hátsó falán van egy kis zöld lyuk, ahol évek óta a fülhallgató végződése lakik. Működött is, mint a kisangyal.
Egészen addig, míg ki nem találtam, hogy jó lenne, ha hallanám a Skype-ot, amikor csönget, és ezért bedugtam egy hangszóróvégződést a gép tetején egy ugyanolyan kis zöld lyukba. Azóta a fülhallgató sértődötten elnémult, hiába állítom be a Vezérlőpult/Sounds-ban a kis zöld pipával.
Kollega szerint korabban D es E meghajto neven jelentkezett be, egyik volt a dvd, a masik a cd. Ha usb-re lett csatlakoztatva valami, akkor H nevet kapott.
Egy ideje az usb-s eszkoz E neven szerepel. csak most tunt fel, amikor a cd-t nem ismerte fel.
Raadasul neha az usb-s csatlakozasra is varni kell. Van, hogy ujra kell inditani a pc-t, es kozel egy percig vadul villog a pendrajv led-je, majd megjelenik egy uzenet, hogy sikeresen telepitette az eszkozt, csak utana ismeri fel az usb-re dugott pendrajvot.
Ket nappal kesobb kezdodik a jatek elolrol.
A gep mindig rendesen van leallitva, igy nem ertem, miert felejti el rendszeresen a pendrajv illesztoprogramjat.
Ha meglévő VGA kábellel a meglévő alaplapi csatlakozót dugtad a monitorra, akkor nem fog működni a kártyád.
Ha a kártyára VGA kábelt dugtál, akkor a kártya kuka.
Esetleges megoldás ha az első eset áll fenn. Áramtalanítod a gépet, kiveszed a kártyát, majd elindítva a gépet a BIOS-ba lépve beállítod a PCI-express csatolót elsődlegesnek. Ezután a gép áramtalanított állapotában visszateszed a kártyát, a kártya dobozában lévő DVI-VGA átalakító segítségével a kártyát összedugod a monitorral, és bekapcsolod a gépet.