Ha valakinél aktuális a gép cseréje, az most a hétvégén látogasson el a Media Markba, ahol kiárusítás van. Saját szememmel láttam Siemens elöltöltőset (1000 centri) 60.000 pénzért, Elektrolux felültöltőset 76,000 pénzért.
Minden üzletben más a kínálat, mert a bennragadt cuccoktól szabadulnak.
Nem akarok mindenképpen LCD kijelzőst, de a legolcsóbbat sem akarom ez olyan 110 körül megy és ezen van LCD kijelző, de tuti van kijelző nélküli is. Azért kérdeztem hogy mi a tapasztalat ezekkel a kjelzőkkel?
Nagyon köszi a segítséget! Akkor irány a garanciális szervíz...
Az régi Indesitünkről annyit, hogy amíg nálunk volt semmi működésbeli problémánk nem volt vele, nagoyn szerettem, viszont szegényt kívülről szétette a rozsda, nem volt valami szép látvány a végére... RIP Indesit - élt 5 évet... :)
Már korábban írtam, hogy mosógép vásárlás előtt állok. Most ugy tünik, hogy a kiszemelt márka ELECTROLUX, azon belül is az EWT 105510 W tipusú. Mi a vélemény magáról a márkárol illetve erről a típusról? És még azt szeretném kérdezni, hogy mi a tapasztalat az LCD kijelzős gépekről?? Vannak velük gondok?? A válaszokat előre is köszönöm..
Egy kis segítséget szeretnék kérni, tanácstalan vagyok. Kb egy éve az akkori jól működő ám kiöregedett indesit mosógépünket AEG Lavamat 46210L mosógépre cseréltük, és nagyon lelkes voltam, hogy végre lett egy komolyabb mosógépünk, mindenféle okos programmal. Hamar kiderült azonban, hogy korán örültem, valami nem OK, a ruháinkon száradás után sötétebb foltok látszottak. Mi férjemmel egyébként lakásban lakunk, irodában dolgozunk, autóval járunk, szóval a ruháink alapjáraton egyáltalán nem koszosak, nem fűfoltot kellett volna kivegyen a gép gyerekruhákból, vagy ilyesmi, ezért is örültem, hogy van 20 perces 30 fokos program is, pár ingnek és blúznak bőven elég, azokat nem kell órákig zötykölnie a gépnek. Az első foltok után elkezdtem próbálgatni a programokat, a hőfokot, centrifugát, mosószert és öblítőt váltogattam, és még alaposabban válogattam szét a ruhákat, bár addig is szigorúan csak az azonos árnyalatokat mostam együtt, mostanában már képes voltam 2-3 ruhadarabbal beindítani a gépet, hogy nehogy az legyen a gond. A foltok azonban továbbra is felbukkantak, és ráadásul makacsok, mintha összefogná a ruhát valami, folttisztítóval kell digicselni, hogy kijöjjenek (egy új mosás nem szedte ki a régi foltokat, csak újakat csinált mellé...) Pár napja betettem önmagában egy ikeás piros díszpárnát átmosni egy órás alacsony hőfokú programra, hogy frissebb legyen. A párnán ahogy megszáradt lett vagy 8 nagyobb folt, mintha minimum egy fekete farmerral mostam volna össze... de mégis mitől???????? A fehér ruhákon ugyanígy, kizárólag hófehér pólókat mostam, és mégis lettek sötétebb foltok rajtuk... Van bárkinek ötlete, hogy mit lehet még kipróbálni az eladáson kívül? Mivel nem minden mosásnál keletkeznek foltok eddig szerelőt nem hívtam... lehet azt kellene? A korábbi indesittel soha nem kellett semmi ilyesmire ügyelnem, erre most százX ezres mosógép mellett rendszeresen kézzel suvickolok foltokat....
Sziasztok! A Samsung elöltöltős mosógépekről mi a véleményetek? Most 5 év teljes körű garanciával adnak néhány típust. http://5ev.samsung.hu/ Ezeket néztem WF0600NCE/XEHWF8500SFV/XEH Láttam valahol Lg-t ha jól emlékszem 10év garanciával a motorra. Melyik típust vagy márkát ajánljátok? Elöltöltős, keskeny kivitelű legyen.
"Én láttam a napokban a kispesti MM-ben akcióban 3-4 darab Miele felültöltős gépet valami brutál akcióban 129.000ért. Érdeklődtem, a miért után, és azt mondták, hogy 2007-es gyártásúak, és túltárolták valamelyik raktárban. Szerintem ennél jobb vétel nem nagyon akad."
Sziasztok! Én épp mosogép vásárklás előtt állok és a MIELE az egyik kiszemelt, de elég húzós az áruk.. Viszont ez tetszene, hol is van ez pontosan? bár lehet már mind elkelt..
Motort nem néztem, mivel mindig szépen indul, csak azután 2mp-en belül leáll. Gondolom, ha szénkefe, vagy kondenzátor lenne a hibás, akkor sehogy sem indulna. Kábel csatlakozások rendben látszanak. Ujradugdostam őket hátha....
Sziasztok, mint sokat tapasztaltaltaktól egy kis segítség kellene. Siemens siwamat WM455330 mosógépünk mikor bármilyen dob mozgásba kezdene (mosás vagy centri) 3/4 fordulat után megáll, villog az előlapi led és lefagy. Szívni szív meg pumpál is kifelé rendesen. Lekötöttem az ékszszíjat, gondoltam hátha a dobbal van összefüggésben, de azután is a motor rövid felpörgés után leáll. Talán panelhiba lehet?
Tegnap volt egy érdekes esetem (nem Tóth Marival :D ), samsung ajtókapcsoló vezetékei össze égtek, gépi stekker, a kapcsoló foglalata is megbarnult a hőtől, de újrasaruzás után tökéletesen működött! :) A koreai gépek sem rosszabbak az átlagosnál.