Bocsanat, hogy feltorlodtak/osszekeveredtek a kepmagyarazatok, meg kezdovagyok a forumban, most toltottem fel kepet ide eloszor. Megegyszer elnezest, es jo kepnezegetest.
Megsugom, ma voltam ismet kinnt az allomas teruleten es csinaltam ujabb kepeket is. Olyan hianypotlo kepek is szulettek, amelyet nem tudtam penteken megcsinalni (SZ ICS Pendolino-rol es Kennedy dizelrol, mivel nem volt egy sem bennt akkor az allomason)
"- illetve MÁV Rt.-tenderen is sikeresen pályázott a cég. ............?????????"
Gondolom az Eas(?)-fővizsgáról van itten szó. (sajnos konkrétabbat nem tudok, mert mióta a Közbeszerzések Tanácsának honlapja megújult, azóta gyakorlatilag lehetetlen épeszű módon visszakeresni egy eljárst)
Parban szep az elet(Ljubljana-Sezana vonal)Szoci hangulat (Lj-Novo Mesto vonal)Olasz idegenlegios (362-037) Pofavizit masik oldalrol:) Latkep Ljubljana allomasrol Jelzok Most megcsiptelek! (EC GOLDONI) Nosztalgiakasztni :) (Lj-Jesenice) ezzel a csodaval
mentem Kranj-ba
Maribor-ba indulo IC vonat Valaki sunnyog befele... (SZ 363-018) Felszallas...!!! Indulunk
Utolso kitekintes a szerelvenybol Futott ter a leszalloknak....:)))) Made in Poland (no commment) Elhagyjuk Ljubljana-t
Leszallas utan Kranj-ban.... Kranj allomasa (oldalrol)
Azok a betük a perontető alatt mit jelentenek a Keletiben?
A-B-C...?
Tőlünk nyugatra, de most már nálunk is néhány városban fel van osztva a peron hosszában több részre. A távolsági vonatok kocsiössezállítása pedig ki van rakva a peronon. És a betűk alapján kiszámítható, hogy hová kell állni, ahhoz, hogy abba a kocsiba szálljunk, ahová szól a (hely)jegyünk. Vagy hamarabb megtaláljuk az 1. osztályú vagy az étkezőkocsi helyét.
Gondolom, sokan hallottatok már arról, hogy Skóciában található a leghosszabb nevet viselő állomás, de a railfan-on felleltem néhány képet is róla. A képeken "Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch" állomás látható.
Magánvélemény: Glasgow-ban kicsit kellemetlenül érezném magam, ha ide kéne jegyet váltanom.....
Igen a 2166-os, a matrica segitet ugye? Tegnap ő vitte a 6437-et és visszafele is ő jött a 6412-es vonattal ugyanazzal a Bhv-kal és megint kezdte elölről a menetet az Ady Endrét cipelte P.ladány fele.
Viszafelé várva a vonatra bejött a M62-204 tehervonattal így egy vágány volt szabad mert az előbb a M62-058 tolatásokat csinált. A szegény 6412-es vonat +4 szedett össze ami miatt a képen látható forgalmista épp a váltóval csinál valamit. Biztos lezárta hogy a vonat nehogy a rossz irányban menjen.
És végre bejött +4-el. 80% kihasználtsággal nem csoda hogy mindig tele van mint az egykori partium vonaton.
Lehet ebből viiszaszámolni egy dízel kilóméter fogyasztás ?
Szerintem semmi értelme, mert benne lennének a szinkronmenetek, az előfűtésre, motorjáratásra, Bz mellékbe menő mennyiségek...
Ha ki is jönne valami szám, akkor sem lehetne "ökölszámként" használni, mert az új alacsonyabb fogyasztású motorokhoz képest nagyban eltorzítanák a gázolajzabálók a reális képet... No meg ebben szerintem van teher és tolatás céljára felhasznált is.