"Este van, este van: elpihen a világ! Tévé előtt gunnyaszt mind az egész család. Villog a képernyő, rombolja az elmét, Sokan ebben lelik életük értelmét. Csapong a hülyeség, az eget sodorván: Horror, krimi, thriller az összes csatornán. Frankenstein, Dracula, örülnek a kölykök, A mama kedvence: nyafka Golden Girlök. Véres, vajas-kenyér a temető falán, Batman, ET-kukac jönnek egymás után.; Reggeltől esteig örömüket lelik Ahogy a gengszterek egymást ütik-verik.; Étkezés helyett is a Supermant nézik, Még a ;dolgukat is, bilin ülve végzik.; A képernyő elől el nem mozdulnának, Napfényt, fákat, mezőt, talán nem is látnak. ; Háziasszony nem főz, nincs helye panasznak, Wrigley gumit rágnak, rája Colát isznak.; Zúg a rock-popzene, ártalmas a fülnek, Hónapról hónapra egyre csak hülyülnek. Gyereket nevelni? Eszükbe sem szökik, Sokkal egyszerűbb, ha tévé elé lökik. Ott aztán fejlődik, egyre okosodnak, Sokan nem hogy írni, de olvasni sem tudnak. Tévé előtt hasal, a kiszolgált kutya, ; Évek óta nézi, azért olyan buta. Haza jön a gazda, munkából fáradtan, Felbont egy üveg sört, s tévé elé huppan. Üveges szemekkel bámulja a krimit, Éppen egy kispapnak szúrják ki a szemit. Autók nyikorognak, robbannak a házak, Kéjelegve nézi, amint torkot vágnak. Emberevő cápa, kisgyereket fal fel, Akit fürdés közben, szüleitől mart el.; Élvezi a család, Hasfelmetsző Jack-et, S hogy kell beváltani, fedezetlen csekket. Bankot kirabolni, csupán egy pillanat, Tisztviselő rendőrt, lövik, mint a nyulat. Spriccel, folyik a vér, a padló is síkos, Ilyenkor a tévét kikapcsolni tilos! Egyik gyerek titkon, apja zsebébe nyúlt, Hátha akad benne: alma, netán kisnyúl. Egyiket sem leli: helyettük a halál: Csőre töltve nehéz belga pisztolyt talál. Fegyver nélkül járni életveszély máma, Hálával gondolnak ;Nagy Amerikára Hogy ez hová vezet, leírni is félek, Ettől ;nemesedik a gyermeki lélek! Pisztoly, bicska, bomba és egy rozsdás bökő, Így ragyog előttünk egy új és szebb jövő"
Nem bántassz meg, de a tv-ben tényleg azt látod, hogy brutális vízkölerakódás van mindenen... Mondjuk a fűtőszál gyönyörő tiszta, most láttam...
AMúgy a ötlet jogosnak bizonyult... Köszönöm.
Egy fél fülpiszkálót tudtam kihalászni belőle (más kérdés hogy a fenébe sikerült a mosógépbe kerülnie...), a másik fele még garantáltan benne van, de nem látszik, és nem is értem el. Hogyan lehetne azt kiszedni? Tönkre tud valamit tenni a szivattyúban? Addig amíg benne van nem igazán merem használni.
Olyan kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni, hogy felültöltős vagy az előltöltős mosogépet érdemes venni ha a méret annyira nem meghatározó?
A felültöltős jobban bírná a képzést a két oldali dob rögzítés miatt, vagy ugyanannyira terhelhető az elöltöltős dobja is, az egy helyen való rögzítés miatt?
Max. 80ezerig mennénk el árban. esetleg tudnátok ajánlani valamit ilyen árkategóriában?
lenne egy kis gondunk a mósógéppel (másfél éves felültöltős electrolux), szivattyúzásnál furcsa kerregő hangot ad ki (a hang ahhoz hasonlít, mint amikor egy ventillátorhoz hozzáér valami), ettől függetlenül kinyomja a vizet.. Hozzáér valamihez, vagy esetleg felszabadult vízkődarab okozhatja? Milyen megoldás lehetséges? Segíthet ezen valami mosógéptisztító szer, vagy esetleg valami belekerült a szivattyúba?
Bármilyen ötletet szívesen fogadok. Köszönöm előre is.
Van a családban egy WT600 Indesit mosógép. Valami csoda folytán még mindig működik, pedig már 16 éves múlt. Még csak nem is rozsdás. Viszont letört az ajtó zsanérja. Ennek a kivitelnek két ajtaja van, egy külső lapos, és egy belső a dobnál. Így tehát működik még, de nyitni elég ciki a fél zsanérral. Tudja valaki, hol lehetne egy zsanért - esetleg egy új ajtót venni rá? Nem szeretnék egy mai eldobható gépet venni, talán még van annyi ebben is mint egy újban.
Nem tudom miért nem találsz.Leírtam WF 0500 NXW,ez igazán keskeny,de nem a megadott 42.5,hanem 45 cm az ajtó peremét is belemérve.Amint írtam a gép tökéletesen müködik,max 1000-es a centri,a 15 perces mosás a napi használatban lévő ruháknak tökéletesen megfelel.Ha csak a keresőbe nézed 63000 Ft körüli áron találsz.
Mindenkinek köszönöm az eddigi hozzászólást. Szóval akkor lehet Samsung, már csak akkor egy keskeny modellt kellene találnom. Úgy látom "egy hajóban evezünk" Czimby Peti topic kollégával, hasonló feltételekkel keresek én is mosógépet max. 80-85.000 körül, mert kicsi a fürdőszoba.
Ha valakinél aktuális a gép cseréje, az most a hétvégén látogasson el a Media Markba, ahol kiárusítás van. Saját szememmel láttam Siemens elöltöltőset (1000 centri) 60.000 pénzért, Elektrolux felültöltőset 76,000 pénzért.
Minden üzletben más a kínálat, mert a bennragadt cuccoktól szabadulnak.
Nem akarok mindenképpen LCD kijelzőst, de a legolcsóbbat sem akarom ez olyan 110 körül megy és ezen van LCD kijelző, de tuti van kijelző nélküli is. Azért kérdeztem hogy mi a tapasztalat ezekkel a kjelzőkkel?
Nagyon köszi a segítséget! Akkor irány a garanciális szervíz...
Az régi Indesitünkről annyit, hogy amíg nálunk volt semmi működésbeli problémánk nem volt vele, nagoyn szerettem, viszont szegényt kívülről szétette a rozsda, nem volt valami szép látvány a végére... RIP Indesit - élt 5 évet... :)