Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
"Az ellenzéki összefogás hat pártjának kilenc vezetője közül csupán három gondolta úgy, hogy volt némi szerepe abban, hogy április 3-án a FideszKDNP negyedszerre is kétharmados többséget szerzett. Bár egy közelmúltbeli felmérés szerint külön indulva már csak a DK és a Momentum jutna be a Parlamentbe, a meggyengülés nem nagyon tükröződik a pártvezetők ambícióiban."
Erről beszélek, ha így csinálják tovább a 26 is a fideszé
Ott folytatod ahol a választások előtt abbahagytad, ez jó , mert ez jól jelzi a kétharmad ellenére azt a gőgőt amit te is mutatsz, és ugyan ezt lehet látni az egész ellenzeken, ami biztosítani fogja még sokáig a jobboldal győzelmét kis hazánkban.
Bizony, nektek nyilván furcsa, hogy valaki a saját véleményét írja és csak azt, sőt, az is, hogy egyáltalán van véleménye. Nálatok ez láthatóan másképp van, nektek diktálják, amiket írtok.
Egyébként meg ti szoktátok azt írni, hogy a Medián az egyedül hiteles és mindig tökéletes a kutatása, most meg nem tetszik, amit a Medián megállapított, miszerint a falusi, és iskolázatlan tömegek miatt nyert a Fidesz?
Nekem továbbra sincs beleszólásom abba, hogy mit csinálnak az ellenzéki pártok, de ezt már leírtam többször is. Hogy én mit szólok, az pedig alkotmányos jogom, mert véleménynyilvánítási szabadság van.
Nem vagyok azonos az ellenzéki pártokkal, bár ezt nektek láthatóan nehéz felfogni, hiszen ti a Fidesz propagandistái vagytok, én pedig senkié.
Megjöhettek az új direktívák, megtudtuk, hogy dobreva hatalmasat győzött a nyugatrománoknál, a szlovénoknál és még annál is sokkal nagyobbat bruxellesben.
"Nekem nincs befolyásom az ellenzékre, te is - mint itt sokan - abba a hibába esel, hogy ellenzéki szavazókat ellenzéki párttagokként akartok feltüntetni, mintha nekünk, szavazóknak bármiféle szavunk lenne abban, hogy az ellenzéki pártok mit csinálnak.
Nem, nincs."
Hogyne volna. Az SZDSZ szavazóinak igen nagy befolyása volt pártjukra 2010-ben.
Még ha orrbefogva is (nem lelkesen, ahogy posztjaidból következtetni lehet) mellettük teszed le a voksodat, támogatod őket abban amit csinálnak. Ha nem szavaznál mellettük te sem, akkor szerencsés esetben átgondolnák, hogy mégsem jó az irány. Ha ennek ellenére sem gondolják át, akkor meg menthetetlenek.
Talán a következő EP választás mutat valamit, mert majdnem parlamenti küszöb kell egy-egy mandátumhoz: 100/22=4,5% ~ 5%.
Az "orszagepito nep", aki ott all az ablakban, es nezi, h. mikor jonnek az aktivistak az ovodahoz, meg o meg tud elni a nyugdijabol, igaz, h. a fiacskaja minden honapban ad neki extrat...
Tudod azért lehet jósolni 26-ra, mert ugyanazt csinálja az ellenzék és te is mint korábban.
Azt nem tudom miből gondoljátok, ha 4x nem jött be ugyanaz akkor 5x majd bejon, de folytassatok amit eddig csináltatok ez a legjobb út a 26-os fidesz ketharmadhoz.
Nem hiszem. A háborús kommunikáción múlt, ezek a népek ott, falun elhitték, hogy pont Orbán fogja megvédeni őket :)
Ahogy a migránsoktól is (egy frászt), meg ahogy Sorostól is (egy frászt), mindig van egy ellenség, akitől félni kell - ha épp nincs, akkor Orbánék szívesen kreálnak maguktól is egyet -, és most tényleg háború van a szomszédban, és Orbán úgy képes magát feltüntetni, mintha megvédené ettől az embereket.
Noha ő lenne az utolsó, aki megvédene bennünket, de legalább ha valamilyen gond lenne, bízhatnánk a saját önállóságunkban :)
Gulyás Marci kérdezett rá, mégpedig háromszor, erre válaszolt MZP, nem is annyira lelkesen. A Fidesz meg örült, lesz mit elferdíteni és így is történt.
Nekem nincs befolyásom az ellenzékre, te is - mint itt sokan - abba a hibába esel, hogy ellenzéki szavazókat ellenzéki párttagokként akartok feltüntetni, mintha nekünk, szavazóknak bármiféle szavunk lenne abban, hogy az ellenzéki pártok mit csinálnak.
Nem, nincs.
A többit pedig a Medián kutatása tartalmazza. Amúgy már sok ilyen kutatás volt az idők során és mind ugyanezt mondja: a döntő az iskolázottság, aztán jön a fővárostól való távolság kérdése.
Ezt amúgy alátámasztja az is, hogy nem is egy választókörzeti központban (azaz városokban) az ellenzéki jelölt nyert (pl. Tapolcán, Tiszaújvárosban, Hódmezővásárhelyen, stb.), de a központhoz hozzácsapott számtalan falu miatt mégis a Fidesz jelöltje futott be.
Csak nehogy azt hidd, hogy mindenütt a Fidesz nyert, mert egy választókörzet sok-sok településből áll.
"Dehát a NATO nem is kér tőlünk ilyesmit, így az egész egy vihar a biliben. Egy nevetséges kifogás, amit aztán jól meglovagolt a Fidesz, ez is az egyik hazugság volt, amivel tisztességtelenül nyertek. "
nem kellett volna kijelenteni es akkor nem lett volna amit meglovagolni
amugy eloszor kijelentette, majd amikor rakerdeztek (gondolom, azert hogy figyelmeztessek), akkor tette hozza, hogy ha keri a NATO
igazad van, akkor lett volna tisztesseges a valasztas, ha nem O1G-ztetek volna egesz vegig