Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Lehet én is elboldogulnék olyan 30 tonnás szerkezettel ( persze nem olyan módon mint te ) .
De azon az állatok ülve az más érzés . Ember és állat együttműködése egy tökéletes szabadidős elfoglaltság , és a szabadság érzése , jó levegőn lét , s csak ülök és haladok 😉
Ehhez a milliomos dologhoz csak annyit tudok hozzá füzni , hogy volt egy ember aki a 80 as évek elején milliókat nyert a lottón . Ez az ember vett házat , nyaraló, autót stb . Majd kocsmát is csinált ( mert az a legjobb befektetés szerinte ) , ment is a szekér elég jól . S nem felejtette el honnan is jött ( ezt becsültük is benne ) , csak előkerültek az ismerősök és a barátok ( annak mondták magukat ) . Szóval már vagy 10 éve bringás postásként dolgozik a szülő falujában , már az év véget várja és nyugdíjas lessz .
Nos neki van egy mondása a millióról , és a milliómosokról :
A milliók hoznak olyan barátokak mondott embereket akik nem a szimpátia miatt lettek barátok .
De a szegény postásnak mindenki a barátja és mindenki köszön neki . S ez minden milliónál többet ér.
Meleg jön pedig délről itt jelenleg hó van és most is esik ,sőt az ukrán határig mindenütt hó van . Gyöngyöstől esett az autópályán azt mondta a gyerek .
Nekem csak kínai vacak van de az még sose kapta fel az olajat ,de 20-30 óránként cserélem . Szívatóval az is fekete füstöt nyom de az csak a sok benzin füstje . Után önteni még sosem kellett .
Igen. Lehet, hogy a legaktívabb mert a szegénységhez és a nyomorúsághoz hozzá tartozik az Emberség és ez nagy összetartó erő.
Ráadásul, hogy boldoguljunk, kell a józan paraszti ész és kreativitás. Nem kéne barkácsolgatnunk, ha a milliárdok birtokosai lennénk, de szegénynek születtünk és úgy is kell meghalnunk.