Szerintem kedvesen kérdezd meg, hogy van-e rá lehetőség, hogy bódítsanak és már adjad is oda neki a zsét és akkor biztosan nagyon segítőkészek lesznek. De nekem pl nem kellett megcsináltatnom mert a többi eredményem jó volt és azt mondta a Bende, hogy ha kell akkor amikor befekszem megcsináltatja ott lent az alagsorban. Ha a Bende műt akkor minden mást csináltass meg és ezt hagyd utoljára és hátha megszabadulsz tőle.
- Az emberek többségének a kis gyomor teltsége az irányadó, csak pár százaléknak vannak olyan problémái, hogy a nagy gyomrán keresztül érez éhség érzetet. Amit azért nem értek, mert ha a kis gyomor teli akkor folyamatosan "csordogál " a kaja a nagyba.
- Ki hogy van eleresztve anyagilag, illetve milyen elveket vall.
Február 9- én lesz a műtétem Bende dokinál. Már kezdek félni ezért szertnék belépni a fórumotokba (persze csak ha örömmel fogadtok) egy kis lelki támogatásért na meg agy pár hasznos jótanácsért. 168 cm magas vagyok és sajna 142 kg.30 éves. Szokásos téma már gyrek koromban is kövér voltam mindent kipróbáltam ............................ . Van egy 2 éves kisfiam. Terhességem előtt fogytam 25 kg. de szoptatás alatt 30 jött vissza. Most azt remélem végleg véget vetek ennek az életnek mert szertnék még egy babát és végre szoknyát felvenni. A gyűrűn már 2 éve gondolkodom az életmódunkat egészségesebre változtattuk párommal. A diétákból na meg abból hoyg mit hogyan kel csinálni rég doktori címet is szerezhetnék olyan tudásom van. De tudom hogy ha le is fogynék nem tudnám tartani a sulyomat évekig. A célom 85 kg. Remélem sikerül valaha elérnem és nem lesz bajom a gyűrűvel.
Visszaolvastam az egész fórumot, de még is van egy pár kérdésem.
Ha berakják a gyűrűt az alsó gyomrot mindig éhségérzet fogja gyötörni?
Mennyi pénzt szoktak adni a dokinak?
Maradhat e a bugyi a műtét alatt? (gyakorlatilag)
Bocs a helyesírási hibákért majd egy másik alkalommal kifejtem hogy miért is van ez.
Engem Kassán mutottek Csypa, én vagyok az oklendezos, hányós, volt íntenzíves :-), írtunk kb. másfél hónapja. Egyébként a hányós gondjaim mindmáig megmaradtak, azért is kértem a tágitást, de nem jott ossze... :-( így kedden ujabb mutét vár rám. Az tény, hogy nem egész három hónap alatt lement 20 kg, de gyakorlatilag csak folyadékot tudok lekuldeni, abból is csak 50 ml-t egyszerre...
Téged nem Magyarországon műtöttek? Tudomásom szerint a Bendéék mindig oda teszik a portot, ahol Indexnek is van. Nekem is ott van, és még hasonlóan néhány ezrünknek. Viszont nézegettem a you tubeon gyomorgyűrű állításokat, és úgy láttam külföldön szokás oldalra tenni a portot. De ott oldalt sokkal nehezebb megszúrni gyűrűállításnál. És olyan borzasztó hosszú tűvel is csinálják, és fekve..... Szóval nekem elég riasztó volt az a fajta.
Nekem is voltak ilyen panaszaim, és szerintem mindenkinek. Ez a gáztól van, amivel felfujják a hasüreget műtét elején. Ezt műtét végén leszívják, de teljesen sose sikerül, mindig marad bennt egy kevés. Addig vannak fájdalmak, mig a gáz ki nem ürül. Előbb az izmokba kerül, onnan meg a keringésbe, onnan meg kilélegezzük, és akkor minden rendben utánna. De ez már tiszta anatómia. :-)
A lényeg kb 1 hét alatt elmúlik. A mozgás segít a felszívódásában. Olyan, mint az izomláz, ha fáj rá kell tornázni,és jobb lesz. Remélem segítettem.
Nekem tegnapelőtt volt a műtétem, és még a mai nap is a a bal vállba kisugárzó fájdalmat érzek főleg levegővételkor, és evés közben és utána is elég sokat büfögök. Volt valakinak hasonló tapasztalata?
Van valakinek olyan tapasztalata, hogy elfordult a port és nem tudták megszúrni? Ma voltam kontrolon, október 27én mutottek, azótta ledobtam 20 kgt. A mutét óta gyakorlatilag folyadékon vagyok, még a pépes kaja sem ment át, minden visszajott. Ma tágitást kértem, megjegyzem még szukitésem nem volt, mert az elso kontrolon azt mondta a dokim, hogy nem szukséges a szukités. Próbálta megszúrni a portot, de nem sikerult. Majd kozolte velem, hogy ujabb mutétre van szukség, hogy visszaforditsa. A dokim állitása szerint elofordul az ilyesmi. Itt még senkitol nem olvastam, de lehet, csak elkerulte a figyelmemet... Volt valaki hasonló helyzetben? Kicsit ki vagyok akadva, tényleg ennyire peches lennék? :-(
Egyenlőre nem, de ha a műtét miatt ki kell tágíttatni akkor igen:)
A szédelgés még mindig kísér, de mivel egyértelműen bebizonyosodott, hogy az alacsony vérnyomás okozza egy kávé, vagy koffein tabletta megoldja a problémám.