Tavaly márciusban kötöttem én is szerződést, Pasarét Immo 1,4 millió, majd Arhitec-bau részére 5 millió forint átutalásra került. A kapcsolattartó Vavrik Péter lett. Persze nem lett semmi az egészből, de Vavrik Pétertől a mai napon visszakaptam a teljes befizetett összeget, 6,4 millió forintot.
Még mielőtt bárki megvádolna beépítettséggel, tisztázzuk, hogy én is csak egy ügyfél voltam eddig, mert szerencsére sikerült kiszállni a dologból anyagi kár nélkül.
Kapcsolatban voltam tízen-néhány további károsulttal is, ők is visszakapták a pénzüket Pétertől, már tavaly év végén.
Valaki kérdezte itt a fórumban, hogy miként lehet visszakapni a pénzt? Nem egy bonyolult dolog, ugyan azt tudom mondani, amit már Péter is leírt sokszor, hogy időpontot kell kérni nála online, és személyesen bemenni, megbeszélni a részleteket.
Nyilván nem árt türelemmel lenni és kulturáltan viselkedni, mert a fenyegetőzés, kiabálás, meg a rendőrségi feljelentés miatt én sem segítenék senkinek.
Végül annyit, hogy arról is meggyőződtem személyesen, hogy a pasarét immo Kft, Zelei Péterrel és csapatával az élen, közönséges csalók, akik hazudnak mint a vízfolyás, és tényleg börtönben van a helyük.
A mai napon mi is megtettük a feljelentés az 5. kerületi rendőrkapitányságon. Mondanom sem kell, hogy csípőből vágták a Vavrik Petya nevét. Mindenki, aki a VP business-el a Pasarét Immoval, az Architekt bauval kapcsolatban van, befizetett nekik, azonnal tegye meg a feljelentést!
Igen, sürgősen tegyetek feljelentést. Az 5. kerületi kapitányságon, ha ott fizetted az előleget. Aki csak a Pasarétnek fizetett megbízási díjat, annak jó a 3. kerületi is.
Az 5. kerületi már gyűjti a kárusultakat. Az összes nevet írd bele, akivel beszéltél, és akinek a neve szerepel a szerződésedben.
Ma kaptam visszajelzést a rendőrségtől, hogy már foglalkoznak az üggyel, erősen ajánlom, hogy minden érintett sorstársam tegyen feljelentést, ha eddig nem tett volna, mindegy hogy hol, egyesítik a hasonló ügyeket. A mai napig semmi visszajelzést nem kaptam a lakásról, amit már át kellett volna vennem (Pasarét Immo. és MAR-REK), ügyvédi felszólításra sem. Ha valakinek hasonlóan elakadt az ügye, ne várjon csodára, mert sajnos nem fog jönni, tegye meg minél hamarabb a feljelentést, derüljön ki minden csalás, egységben nagyobb az erő.
Ez "nagyszerű", hogy "kommunikálnak"! E-maire sohasem válaszolnak. A kb 50 hívásból egyszer-kétszer felveszi az asszisztens, aki persze nem tud és nem mond semmit. Igen, az irodában is fogadtak már néhányszor. Csak éppen nem történik semmi előrelépés. Csak ígérgetések, amiből SOHA nem lesz semmi. (Ahogy ezt már páran itt elmondták.)
Ugy ahogy mondod! En vallalom a nevemet eddig is ezutan is. A tobbit leirtam mar. A kapcsolattarto jelentese, hogy 2 szervezet kozott tartja a kapcsolatot, addig ameg a 2 szervezet egyuttmukodik!
Mindenkivel kommunikalunk, es fogadunk! Igen ott vagyunk.
Kedves Ismeretlen! Ont is szivesen fogadjuk, vagy beszelunk Onnel, csak igy nehez.
Kedves "lakások"! A múltkor még be merted vállalni a nevedet, ami "v-p" volt. Az is hazugság, amit most írsz. A "kellemetlen" ügyfeleknek már a telefont sem veszitek fel!
Ha van itt valaki, aki pesti, nézze már meg, egyáltalán a ott vannak-e még a Szabadság téri irodájukban. És nézzétek meg az Architektes szerződést, ki van ott kapcsolattartónak beírva!!! Na ugye, hogy Vavrik? És vpbusinesseliteclub-os email cím! Akkor vajon ki is áll az Arcitekt Bau Kft. cég mögött?
Egyszer már a cég nevében, most ezt megerősítve privátként is reagálnék.
Határozottan elzárkózunk, céges és privát szinten is az Architekt Bau, Pasarét Immo, kiemelve Zelei Pétet, Vincze Tamás tevékenységétől!!! Tények:
- működik az Ügyvédi ellenjegyzés
-Ügyvédi letét is..., nagyon sok (több tucat) Ügyfélnek nyújtottunk valós kézzelfogható segítséget, több mint 50 lakást adtunk át Ügxfélnek! Minden Ügyfelet fogadunk aki megkeres minket, vagy bejön hozzánk, hiszen mi vagyunk!!! Annyira vagyunk, hogy tényleg vannak csúszások, van, hogy várnia kell a bejövő Ügyfeleknek, van h nehezen érnek el minket, de vagyunk, leszünk is. Mindenki számára! Sajnos ezek annak köszönhetőek, hogy a Kollégák segitőkészsége néha a pillanatnyi lehetőségeinket túlnyúlnak, ennek ellenére Mindenki eddig is ezután is a megállapodásban foglaltakat megkapja!Sajnos az itt jelentekezo problémákra is csak akkor tudunk mrgoldást, ha megkeresnek minket, hiszen nicknamek-nak nem tudunk megoldást adni.
Javaslatom személyesen jöjjenek be, hiszen csak úgy lesz megoldás. Nyilván aki megkapta a lakását vagy megoldodott a személyes problémája nem fog itt, ide irni, hiszen nem a fórum, hanem mi oldottuk meg neki, és ez a több! Nagyon sajnálom a kialakult helyzetet, de higgyék el nem a fórum a megoldás.
Nem is tudunk itt konkrét ügyek, konkrét nevek hiányában sem most sem a jövöben sem reagálni, sem megoldást nyújtani. Kérem Mindenki vegye figyelembe, a fent leirtak nem a mi nem az én véleményem, hanem tények, melyeket hivatalos dokumentumok (jegyzőköny, ügyvédi papír, földhivatali bejegyzés..,) igazol, aki ennek ellenkezőjét állítja az nem valóságos, ami nem szerencsés.
Nagy tisztelettel kérem, a problémákkal keressenek minket, hisz van erre legetőség,
Mindenki akivel a megallapodas megszuletett vissza is kapja a penzet. Tobb tucat ilyen Ugyfel van. Javaslat akinel esetleg ez csuszasban van, forum helyett inkabb az elerhetosegeken vagy szemelyesen erdeklodjon, mert lehet! Itt lehet! Nem ugy mint a masik 2 cegnel!
ui.: egyetlen egy ingatlant sem adtunk el a piacon! Csak Ugyfelnek!
Szó szerint. Vavrik (VP Business Elite Club) még azt a töredék pénzt se fizette meg, amit bevállalt. Egy szava sem igaz. Nincs értelme az ő ügyvédjéhez menni (Nagymező u.), nyilván át akarja tolni az összes felelősséget a másik két szereplőre (a Pasarét Immora, meg a kamucég Architekt Baura). Inkább mindenki menjen saját ügyvédhez. Akinek sikerült visszaszerezni valamennyi pénzt, ideírhatná, hogy csinálta.
Jelenleg ott állunk, hogy egy teljesen komolytalan ajánlatot tett Vavrik Péter. 10,5 M helyett 4M 50E forintot kíván fizetni két részletben... Húzza az időt, elérhetetlen, a kis titkárnőt lehet csak elérni, aki nem tud semmiről. Az ügyvédünk megírta az ellen levelet, arra nem érkezett válasz. Az egyik tűzhöz közeli személy szerint vannak akik megkapták a pénzt, én vannak akik a 30 napos kifizetésre várnak...
A III. kerület rendőrkapitányság foglalkozik az üggyel. Legegyszerűbb, ha te teszel feljelentést a rendőrségen, lehet írásban és szóban is. Nem kerül egy fillérbe sem.
Ezzel az egy mondatával gyakorlatilag mindent beismert. Annak tudatában cselekedett, csapott be mindenkit, hogy "nem tudsz csinálni semmit úgyse". Előre megfontolt szándékkal és tudatosan felépítve.
Andorkó Ádám volt az én "ingatlan szakértőm" is. Zelei Péter a korrekt vezérigazgató pedig az utolsó sikeres telefonbeszélgetésünk végén még annyit mondott mielőtt megszakadt a vonal, hogy: "igaziból nem tudsz mit csinálni úgyse" mikor a jogi útra terelésről beszéltem. Kíváncsian várom mi lesz az ügy vége.
A köcsögöt Andorkó Ádámnak hívják, a retek Vincze meg majd a börtönben megtudja mennyit ér, ha purgyé rá se néz. Nehogy már az 1.4 ugrott, meg 10,5-ből 4m jár vissza. Ne hagyjátok! Vavrik is mártirként "elzárkózik" a férgektől (Zelei és ribijei), pedig közös a buli. A beszedett több 100 milliót a saját malmára kamatozatja, hiszen nincs ingatlan. A fejétől bűzlik a hal. Lsd. Schadl. Az a végrehatókkal csalt, ezek meg megfogták a biznisz másik, az ingatlanokkal bepalizás végét. Ne hagyjátok annyiban, börtönben a helyük!
Velünk is hasonlót játszottak el, csak nálunk úgy szólt a mutatvány, hogy felhívtak telefonon, hogy másnap este mehetek az előlegért, mert visszafizetik. Odamentem vidékről az Architekt-Bau Kft fantomcég irodájába, majd a kb 18 éves kis bűnrészes "leányzó" közölte, hogy csak a felét tudja odaadni az előlegnek, a másik felét csak majd valami másik időpontban. Én ezt a helyszínen nem akartam annyiban hagyni, de adott szituációban csak olyan megoldást tudtam volna választani ami 8 napon túl gyógyuló... ezért léptem jogi útra. Ugyanakkor Vincze Tamást sikerült közben telefonon elérnem, aki a gyereke életére esküdözött, hogy a Pasarétes 1.4 milliót+a teljes előleget megkapjuk. Ezzel bizonyította, hogy nem csak "üzletemberként" szélhámos, de a saját családja se szent nála. Az előleget végül visszakaptuk, az 1.4 millió természetesen ugrott.
Én is megtettem a feljelentést a III. kerületi Rendőrségen (Pasarét Immo Zrt. ellen), nem kevés bizonyító erejű dokumentummal.Mindenkit bátorítok, hogy hasonlóan járjon el akit átvert ez a banda.A megbízási szerződésem egyetlen nevetséges pontját se teljesítették, még a kiközvetítésig vagy a belső adatbázisuk megtekintéséig se jutottam el illetve számlát sem kaptam. Utólag teljesen világos lett, én már úgy kötöttem szerződést velük, hogy pontosan tudták fel fognak szívódni napokon belül. Engem ezen a ponton már csak az érdekel, hogy felelősségre vonják őket.
Tavaly májusban kötöttünk megállapodást az Architekt-Bau Kft-vel és a Pasarét Immo Zrt.-vel. 10,5 M Ft-ot fizettünk ki nekik. Az ingatlan megvásárlása természetesen meghiúsult. Az "üzletemberek" név szerint Zelei Péter, Vincze Tamás, Andorkó Zoltán felszívódtak, elérhetetlenek. Vavrik Péter és csapata 2021. novemberében előszerződést íratott alá velünk az akkor már egy hónapja tehermentes ingatlanra és további 25 M ft-ot kért. Ez így már megállja a folytatólagosan elkövetett csalás és bűnszervezetben elkövetett csalás bűntettét.
A láthatatlan szerződést felbontottuk egy e-mail-ben 2022. január 17-én. Az e-mail-ben 30 napos kifizetési határidőt adtak saját maguknak. A mai napig nem történt meg a kifizetés. Tegnapi napon, 2022. február 17-én Vavrik Péter telefonon értesítette a férjemet, hogy két részletben fizetnek 4.050.000 Ft-ot. Igen jól olvasod: 4 MILLÓ 50 EZER !!! 10,5 M helyett!!!
Felháborító, hogy ilyen emberek vannak. A valós munkával megkeresett pénzt dobálják, játszadoznak a károsultakkal!
Az ügyvédünk még kivárna a büntető feljelentéssel, a békés megoldások híve. Nekem már elfogyott a türelmem! Hol van már folyamatban ügy? Ha egyesítik gyorsabb és biztosabb az eljárás.
Akinek a MAR-REK HUNGARY Korlátolt Felelősségű Társaságnál van pénze és nem intéződik/ött az ügye, az is veszélyben van, elérhetetlenek és már volt nálu házkutatás!!!
Nem szeretnék kötekedni, de ez a részedről egy elég fals info. Én a te javaslatodra írtam a info@ugyvedbroker.hu e-mail címre,
ahonnan azt a választ kaptam, hogy nekik nincs ilyen tevékenységi körük, nem "gyűjtik a Pasarét Immo áldozatait".
Konkrétan ez állt a levelükben: "Az Ügyvédbróker független ajánlat közvetítő rendszer, mely jogi szolgáltatást nem nyújt, ügyvéd keresésre szakosodott szolgáltatás. Az ajánlatkérésekre a rendszerhez csatlakozott ügyvédek válaszolnak, ajánlatot küldenek.Sajnos tévesen jelenhetett meg ez az információ az interneten. "
Illetve én közvetlenül a Híradóban látott riport után felvettem a kapcsolatot Litresits ügyvéd úrral, aki akkor még azt mondta, hogy neki csak 1 magánszemély megbízója van.
Szó sem volt olyanról, hogy ő a károsultak csoportjának a képviselője, közös ügyvédje lenne. Tehát kissé kételkedem abban, hogy ez az elmúlt 2 hétben változott volna.
Engem továbbra is az érdekelne, hogy valaki által van-e valamilyen csoportos összefogás? Mindenki egyénileg intézi az ügyét az ügyvédjével vagy valóban van olyan összefogás,hogy a károsultak egy ügyvéden keresztül veszik fel a harcot a csaló bandával!?