Használsz adalékot vagy tervezed a használatát? Tartasz tőlük és soha nem tennéd az autódba? Vitassuk meg! Várom az értelmes, fikázástól mentes véleményedet.
Kondenzalo http://kepfeltoltes.hu/view/090416/DSC_0118_www.kepfeltoltes.hu_.jpg es a 600 km alatt keletkezo leszurt anyag, http://kepfeltoltes.hu/view/090416/DSC_0116_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Na ja, csak a hengerfejet, de azt ezelott 2-3 evvel mar egyszer leszedtem es akkor emlekszem a huvelyen levo kopasra. Amugy milyen dugorol van szo????? Meg megnezem, hogy mennyire mozog a dugattyu a huvelyben......majd a hengerfejet darabjaira szedem es azon is megnezem a kopas nyomokat.
Hidrotoke tisztitooo????? WTF??? Oda inkabb, mindig szintetikus olaj kell es ha adalek, akkor azt mondom, hogy Xado, de ha mindig akarsz bele valamit tenni akkor Metabond. A V6os Audiknal megtortent mar egy parszor, hogy a butykostengely es a hidrotoke himba kopasabol eredoen, amikor a motrot leallitottad es az olaj nyomas 0 lett, akkor a himba kicsuszott a tengely es a hidrotoke kozul es a kovetkezo inditaskor a kiesett alkatresz beszorult es kifeszitett mindent .
Helló ! Én egy 93-as V-6-os Galanthoz használom rendszeresen és bevált .Igaz hogy a fél perces csattogás megmaradt,de szerintem ennyi idő mindenképpen kell a normális olajnyomás kialakulásához .Később viszont nincs hangja .Márkáját tekintve mindegy mit veszel , a hatás ugyanaz .
Van nekem egy 98-as 1.8i ford mondeom és egy 94-es 5-ös tds bmwm! Mindkét autonak elsö inditásra hidegen enyhén hidrotökés a hangja egy fél percig,utána elcsendesül és melegen már teljesen csöndes mindkettö. Következö olajcserénél arra gondoltam hogy rakok bele valami hidrotöke tisztitót/ápolot ha van ilyen. Van valakinek ezekröl valami tapasztalata? Érdemes beleönteni egyáltalán?
Szerencse lesz viszonyitasi alapom, mert nemreg csereltem szelepszar szimeringet es hengerfej pakolast es akkor megneztem a huvely kopasat. Ha most minden igaz, akkor tukorfenyesnek kell lennie, nem hiszem, hogy a gyuruket fogom latni....vagy igen? MOst,h igy szet lesz kapva, akkor mar beszerelem a vizbefecskendezest is, de az mar nem ehez a topikhoz tartozik.
Gábor, vettél végül a notebook csapágyához javítózsírt? Most, hogy néztem az árlistát, már nincs az a pici tubus háromszázakrámennyiért, ha meg nem használ, akkor nem venném meg a nagyot 2.200-ért.
En Erdelyben lakom, ugyhogy nem tudom, hogy mennyi az adalek ara, de itt, atszamolva kb 4.000 Huf , de nalatok olcsobb, ahogy lattam. Amugy a jovo honapban szedem le a hengerfejet es szetnezek a motorban......
Hogyan tunik el az olaj? Mi tortenik???? Eddig kb 3000-3500km-t mentem a Xado adalekkal, ugy hogy mar lecsrelhetem az olajat, aztan merek kompressziot. eddig mertem vakumot es az bizony megnott, a -0.5Bar-rol 0.58Barra