Keresés

Részletes keresés

k314panni Creative Commons License 2014.08.17 0 0 125033
Boldog szülinapot Kekszi😃
Előzmény: molera (125031)
Shai-na Creative Commons License 2014.08.15 0 0 125032

Sziasztok!

Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk a szépségnek! :-)))))))))
Köszönöm, hogy vagy Neki és értékeled a lelkét! :-))))

Tünde remélem, hamarosan már az új lakásról hozol fotókat! Örülök, hogy Bombival alakulnak a dolgok! :-))

Zsazska biztosan történik hamarosan vmi jó, mert ilyen langyos időszak után az jön! :-))))))))

Itt mindenki rendben van, majd a napokban dobok fel képeket! :-))

molera Creative Commons License 2014.08.15 0 0 125031

4 éves lett Kekszike! Csibészségben gazdag születésnapot kicsi lányom!

zsazska Creative Commons License 2014.08.14 0 0 125030

Sziasztok!

Panni! Jó hír, hogy továbbra sem indokolt a műtét. Reméljük, ez így is marad! 

Shai! Igazad van... sokszor tényleg az is jó, ha nincs semmi történés... de valami jó már igazán jöhetne! 

Tünde! Klassz, hogy Bombival jól alakulnak a dolgaitok, és még a macskusszal is barátságot kötött. :D Sikeres lakásvásárlást kívánok! 

Tünde_26 Creative Commons License 2014.08.11 0 0 125029

Sziasztok!

Kicsit elvesztünk, bár nem a nyaralás miatt, még idén nem sikerült egy napnál több szabit összehozni. Lakásvásárlásba vagyunk, és már hetek óta csak rohangálunk, de már ott a fény az alagút végén :)

Bombi nagyon jó fiú, a szokásos kis csínytevéseken kívül nagyon jól viselkedik. Kapott egy kiscica barátot, akivel gyakorlatilag egész nap nyúzzák egymást :) Remélem mindenkinek jól telik a nyár, és legalább pihentek és nyaraltok :)

Hamarosan majd jelentkezünk:)

Shai-na Creative Commons License 2014.08.08 0 0 125028

Sziasztok!

Molera nagyon helyes, hogy a kis Ramika helyezkedik a lányokhoz! :-)))))))))
Itten se nyaralás tényállása van sajnos!

Detti remélem, azóta nem jött több. Lehetséges, hogy megcsípte vmi, de ha rosszabodik vagy több lesz, akkor vidd dokihoz.

Zsazska az is jó sokszor, ha nem történik semmi! :-)))))))))

Panni sajnálom, hogy begyulladt Angie füle. Hallgass csak a dokira, ne sürgesd a műtétet! :-)))

k314panni Creative Commons License 2014.08.07 0 0 125027

Sziasztok:-)

Én még holnap pihenem a szabadság fáradalmait:-)

Közben, persze dokihoz járunk.Angie nem műtött füle begyulladt, nem vészes, de kezelésre szorul. Szerencsére még mindig nem tartja a doki szükségesnek a műtétet, én pedig nem ellenkezem:-)

Detti003 Creative Commons License 2014.08.07 0 0 125026

Azt elfelejtettem, hogy ez a tarkója alsó részén van.

Előzmény: Detti003 (125025)
Detti003 Creative Commons License 2014.08.07 0 0 125025

Sziasztok!

Az állatorvosunk egy hétig még nyaralni van, de szeretném kideríteni, hogy ez mi lehet, amit a képen is láttok. Nem viszket neki, de mintha egy kicsit ritkább lenne a szőre ott egy foltban. Talán valamilyen atka? Az egész testét átnéztem, máshol nincs rajta ilyen és nem is bolhás.

zsazska Creative Commons License 2014.08.06 0 0 125024

Sziasztok! 

Hát sajna.... én sem nyaralok. Egyszerűen csak nem volt miről írnom. Ez persze részint jó, mert legalább semmi rossz nem történt, csak az átlagos, nyári hétköznapok telnek. 

Molera! Jó fejek a lányok, hogy befogadták, és védelmezik a kis wetit! 

Előzmény: molera (125023)
molera Creative Commons License 2014.08.05 0 0 125023

sziasztok!

mindenki nyaral vagy mizu?:-)

Mi nem nyaralunk, de hála istennek sikerül a lányoknak egy-két progit kitalálni, hétvégén pl kerti partyztak, medkóval meg jó társasággal meg minden:-)

Reggel és este vannak még mindig a maratoni séták, bár nem mondanám,hogy agyonra törik magukat fizikailag:) Hála istennek jó társaság az van:-)

Néha úgy tűnik, mintha Ramika direkt a lányokhoz, közéjük helyezkedne, azok meg élvezik, féltik, óvják is a kiscsajt:-)

Shai-na Creative Commons License 2014.07.28 0 0 125022

Sziasztok!

Jilien nagyon sajnálom, hogy így végződőtt az eset! :-(((( Fogadd részvétem!

molera Creative Commons License 2014.07.24 0 0 125021

Kedves Jilien! Nagyon sajnálom, hogy ilyen apropóból érkeztél hozzánk, és borzasztóan sajnálom ami veletek és a kutyusotokkal történt :((((((((((( Ez egy tragédia! Fogadjátok részvétemet! :-((((

Előzmény: Jilien (125020)
Jilien Creative Commons License 2014.07.23 0 0 125020

Kedves Molera, szia! Köszönöm hogy ide tetted ....a mi kutyusunk volt. Megtalálták, értesítették az állatementőket...majd minket is megtaláltak...lélekszakadva kerestük őt. A szemünk fénye volt, a fiam  kutyusa... ő kapta 3 éve karácsonyra... Állatorvoshoz vitték a 3 kerületbe, amikor odaértünk infúzióval a kis lábában feküdt, és hűtötték...meglátott minket, csóválta a farkát, mi pedig ráborultunk, és símogattuk, hogy itt vagyunk...minden rendben lesz. A fiam a kezében hozta, hátul ült vele a kocsiban....amint a lakásunk ajtaján beléptünk, és a fiam bevitte a szobájába...sajnos elment :(((( 42 celsius fokos testhőmérséklettel került oda az állatorvoshoz, azzal az utasítással hoztuk el, hogy adjam tovább az infúziót és hűtsük...:( Tragédia....mert mi dolgoztunk, és a párom ( aki már nem az ) vitte le...és tőle rohant el. Érthetetlen számomra hogy hogyan történhetett...és a szívünk szakadt meg, de megvárt minket, megvárta hogy megtaláljuk, hogy megölelhessük...aztán itthon...meghalt. KÖszönöm a kedvességed, hogy ismeretlenül is megosztottad a hírt, hogy kerestük. Vigyázzatok a kutyusaitokra!!! :(

Előzmény: molera (125019)
molera Creative Commons License 2014.07.22 0 0 125019

szintén netboardon találtam

Július 21 -én

Shiva kutya sharpei megszökött a 11. kerület Bartók Béla út fele.. Kosztolányi Dezső tér Móricz Zsigmond tér környékén. 4 éves lány kutyus. Aki tud valamit az segítsen és hívja fel a gazdiját az alábbi telefonszámon :06305520950

Előzmény: molera (125018)
molera Creative Commons License 2014.07.22 0 0 125018

Sziasztok, ezt találtam a netboardon:

Gin 2008-as születésű ivartalanított Shar-Pei kan. 2 hónappal ezelőtt került a gondozásunkba Egyméteres láncon a saját ürülékében feküdt víz és élelem nélkül, teljesen apatikusan. Szemeit nem tudta kinyitni, gyulladtak és gyennyesek voltak... Már nem remélt és nem várt semmi jót az élettől... Nem tudtuk otthagyni, így került hozzánk. Egyből orvoshoz vittük, fülei, szeme gyulladt volt, nagyon-nagyon soványka és testét harapásnyomok tarkították... Ahogy picit kezdett erőre kapni, sor került a Shar-Pei-nél elengedhetetlen szemműtétre és ivartalanításra is. Sajnos kiderült, hogy a jobb szemén csúnya fekély van, szépen javul, de szinte biztos hogy arra a szemére meg is vakult... Aminek nem kellett volna bekövetkeznie, ha a gazdája időben megműtteti a szemeit!!!!!!!!
Semmit nem tudunk az előéletéről, de Gin mesél nekünk... Jelenleg lakásban él és az első pillanattól szobatiszta!!!!!!!! Mit érezhetett szegény kutya, amikor egy lakásból kikerült a saját mocskába, egy láncra?????
Valaha szebb napokat láthatott, szerethették, ápolhatták. Pórázon sétál, látszik hozzá volt szokva a rendszeres sétához is. Lakásban teljesen kultúrált, nyugodt és boldog. Sajnos kan kutyákkal egyenlőre agresszív, de a testén található ezer harapás miatt ez nem is csoda... Eddig nem igen látott, most ahogy túl van a műtéten a bal szemére tökéletesen lát, a jobbra sajnos vak. Látni ahogy rácsodálkozik a világra és kezdi felfedezni azt. Nőkkel barátságos, hamar oldódik, sajnos férfiakkal egyenlőre nehezebben megy a barátkozás. Félelméből morgolódik, de nem harap. Szinte biztos, hogy férfiak bántották!
Cica és más kisállat mellé nem javasoljuk, gyermek mellé sem való, bizalmatlan, félénk természete miatt. Jelenleg még próbáljuk kiismerni, hogy szukákkal mennyire jó a viszony, ha jó akkor lány kutya mellé mehetne.
Olyan gazdi jelentkezését várjuk aki ismeri a fajtát, tudja milyen ragaszkodó, egygazdás tünemények, segít Ginnek újra bízni az emberekben és soha többé nem hagyná el őt!!!!!!!!!!! Nagyon ragaszkodó bújós, kedves kutya avval akit már megismert, szeretne megbecsülésben és szeretetben megöregedni.
Lakásba vagy kertes házba bejárással keres gazdit.

Képei: http://gallery.site.hu/u/gyalog-galopp/kepek_001/gin/

Oltva, chipezve, útlevéllel, örökbefogadási szerződéssel keres gazdit. Jelképes összegért ami a chip és oltás árát tartalmazza. 8ooo ft.

Érdeklődni: 06703655276

Shai-na Creative Commons License 2014.07.21 0 0 125017

Sziasztok!

Ismét egy helyes "darab" , aki gazdit keres: A Lelencnél van.

"Nem teszek fel sok fotót - shar-pei keres gazdát, de nem ez a lényeg. A lényeg, hogy DJANGO keresi az igazit...Django márciusban került hozzánk, csontsoványan, letargikusan. Kiderült, szívférges - kikezeltettük. Kiderült, hogy étel-intoleranciája van, spéci és csakis egyféle (nem olcsó - Brit - Salmon&potato) tápot ehet. Ezek idáig a fizikai jellemzők, amelyhez társul egy igazi shar-pei jellem, habitus. Olyan örökbe fogadót keres, aki nem csak, hogy tudja, de érti is, hogy ez mit jelent. Nem csak érti, hanem megérti és EZT szereti. Django társat keres tehát. Django kedveli a más kutyák társaságát, de szívesen csak kedves, nyugodt kutyával van együtt, egyébként kikerüli, nem vesz tudomást a nem neki valókról. Django érdeklődő az emberek iránt, de nem tolakodó, közömbös azzal, aki nem mutat felé érdeklődést. Határozott elképzelései vannak, ám, akit megszeret, annak szépen szót fogad, szívesen alkalmazkodik. Szereti a kényelmet, a plüssjátékokat, és halk, kedves szót. Django tehát keresi az igazit, aki mind lelki, mind fizikai szükségleteit maximálisan kielégíti. +36 30 5000 209"

Shai-na Creative Commons License 2014.07.17 0 0 125016

Sziasztok! 

Zsazska nagyon jó, hogy együtt volt ott Philip és Moris :-))))))))

Molera jól szólt! :-))) Arra céloztam, hogy Dalmához képest picit soványabb :-)))

molera Creative Commons License 2014.07.15 0 0 125015

Sziasztok!:-)

Lizizumi: jó kis pancsikolós buli volt ez a kutyáknak:-) Akkor egy pöttyet fáradt a gyerek, de úgy néz ki akkor, hogy mama az egyedüli megoldás erre:-)

zsazska remek képek:-) egyem meg a kis nyugdíjas mopszocskát:-)

Szerintem Szamba nem sovány, csak vékonyka, nálam nem ugyanaz a kettő:-) Shai szerintem csak arra gondolt, hogy Dalmának tényleg van miből adni egy pöttyet:D

zsazska Creative Commons License 2014.07.15 0 0 125014

Ja, hogy még mindezek után is húzott?  Hát ezt nem tudtam. 

Akkor menjetek vele minél többet a Mamához! :) 

Előzmény: Lizizumi (125010)
zsazska Creative Commons License 2014.07.15 0 0 125013

Szeva Shai! :)

A mopszikák Filip és Morris.... vicces volt, hogy egy időben voltak itt ilyen nevekkel. Filip már régebbi vendégünk, mostanra már 13 éves, míg Morris egy frissebb darab :) 

Eszerint a fotón is látszik még Szamba soványsága :( Pedig most már nem lehet okom panaszra, ami az étvágyát illeti, és ezek a képek már a javuló tendenciát mutatják, mert mikor beteg volt, sokkal vékonyabb volt. Igaz, hogy a doki akkor is azt mondta, hogy szerinte nem vészes, nem sovány, csak a régi önmagához képest.... 

Előzmény: Shai-na (125011)
Shai-na Creative Commons License 2014.07.14 0 0 125012

ezek szerint :-) 

Előzmény: Shai-na (125011)
Shai-na Creative Commons License 2014.07.14 0 0 125011

Sziasztok! 

Lizizumi Cápit jó nehéz lehet lefárasztani, de ezek a víz és a bandázás talán eredményes! :-))))))

Zsazska remek képek! :-)))))) Végre Te is rajta vagy néhányon! :-)

Nagyon szép a kerted. Kik a mopszikák?  Szambára tényleg küldhetne Erika egy pár kilót! :-)

Természetesen Rudolfról megint köszönöm a képeket! :-)))

Remélem mindenki jól van! :-)

Lizizumi Creative Commons License 2014.07.13 0 0 125010

Soknak azért nem mondanám, majd ha már hazafelé menetben nem az ellenkező irányba húz, akkor mondom azt, hogy fáradt. Most még csak mondjuk azt, hogy nem volt túl kevés. Amikor a mamámnál kint voltunk és egész nap élénken tekergett, akkor volt fáradt, akkor láttam, hogy hazafelé már a tekintete néha lekonyult.

Előzmény: zsazska (125009)
zsazska Creative Commons License 2014.07.13 0 0 125009

:) Nocsak! Akkor eszerint Cápinak is van, ami elég...vagy még sok is :)

Előzmény: Lizizumi (125008)
Lizizumi Creative Commons License 2014.07.13 0 0 125008

Reggel nem keltegetett 6 órakor, de még fél 8kor is magamtól tápászkodtam fel, ez azt hiszem azt jelenti, hogy tegnap elfáradt a kisördögbőr. :P

Előzmény: zsazska (125006)
zsazska Creative Commons License 2014.07.12 0 0 125007

Bocs... rossz linket tettem be :)

ebben vannak a fotók

https://plus.google.com/photos/100691073425205982146/albums/6035086744360201105?hl=hu

Előzmény: zsazska (125006)
zsazska Creative Commons License 2014.07.12 0 0 125006

Sziasztok!

Megirigyeltem a sok szép fotót, így ma én is fényképezőgépet ragadtam.

Molera! Édes lehet a kis westi!

Lizizümi! Cápi legalább elfáradt a nagy pancsolós, szaladgálós nap után? Remélem, ez már az ő állóképességét is próbára tette! 

Mindenkinek gyönyörű szép hétvégét kívánok! 

és akkor a képek ebben a mappában láthatóak

https://plus.google.com/photos/100691073425205982146/albums/6035086744360201105?hl=hu

Lizizumi Creative Commons License 2014.07.12 0 0 125005

Sziasztok! Elmentünk pacsálni mert a Cápi legjobb barátja, a Dominik imádja a vizet. Kész hisztit csap amikor a tó közelében sétálunk, még szerencse, hogy be van kerítve, különben onnan estig se szabadulnánk. Sajnos kutyákat egyáltalán nem engednek be, ezért kárpótlásul a strand parkolójában összegyűlt rengeteg eső miatt szép nagy tócsák keletkeztek. Eszméletlen aranyosak voltak! A Cápi mindig a Dominik után ment. Amikor épp kicsit lenyugodtak, akkor rótták a köreiket, a Dominik elöl, Cápi utána. Dominik széjjel örjöngte magát, mondtuk neki, hogy itt pofázhat, senki nem fog szólni, mert egyébként tényleg nagyon ugatós, jellegzetes síkítós hisztivinnyogással, sokan reklamáltak már miatta, dehát na, nyávogni nem tud. Mivel Cápi imádja, így én is. :P

Gyere barátom, tök izgalmas itt végig vágtázni és aztán jól jegyezd meg, hogy megráznod magad csak a gazdi mellett szabad, de akár a karjaiba is vetheted magad.

Oké, fussonk bele. Igeeen, ez nekem is tetszik.

Hohóóó! Még labda is van! Vágtázzunk érte!

Shai-na Creative Commons License 2014.07.08 0 0 125004

Sziasztok! 

Molera szuper, hogy bandáztok és lemozgatják egymást a lánykák! :-))) Nagyon édesek a picik, Kekszinek legalább van játék, ami után futhat! :-))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!