Persze, de az korrekt, jobb a felhasznalasa, mint az "A" szintjenek 70%-a. De az A++ honnan johet...
[Mondjuk hutonel neztem, mosogepnel nem bzitos hogy jo ha takarekos, mert pl. azt ugy tudja megcsinalni, hogy iszonyat keves vizet hasznal, ami meg a viz aranal dragabb ha ruhakat tesz tonkre vagy csak tesz ido elott vallalhatatlan allapotuva.]
Hat en nem tudom a mostani gepem hany kilos (erzesre pakolom nem tomkodve szarazon), de tuti kevesebb, ket gyerek mellett hetvegenkent (3-)4-5 adagot mosok, meg persze ha van extra (kabat, pled, agynemu) akkor +1. Szerintem legjobb esetben 2/3-a a 7kg-osnak. Valamit elrontok ezek szerint...
Hát kisbabával, plusz majd pici gyerek és kisbaba együtt korszakra semmiképpen. Meg fogsz őrülni, hogy nem tudod majd hova kiteregetni a köv. adagot, mert az előző még szárad. A csilláron is mosott ruha fogja várni a száradást....sűrűn fogsz mosni, hidd el, nálunk 3 gyerek van, átmentem ugyanezen.:)
Viszonylagos. Nekem csak a koleszban volt a kezem alatt mas, mint az ugralos energlux/mat/thermal. Azoknak tuti 1000 alatt van a fordulata, es 4 fos a haztartas. Mas kerdes, hogy erkely viszont van, telen meg a nappaliban utban van ugyan kicsit, de nem lehetetlen berakni 3 szarnyas szaritot ugy, hogy meg azert hasznalni lehessen. Mondjuk a panelben is az utolso ket evben, felbevagott nappalival 4-en laktunk, aztan valahgoy megoldottuk, mar nem is tudom hogyan (leginkabb a kad feletti szaritoval, meg futotest kihasznalasaval, talan).
Mit kell tennie, hogy megvásárolt termékére 5 évgaranciát kapjon?
1. Vásároljon promóciós készüléket 2011. február 23. és 28. között. A promócióban a Samsung termékei vesznek részt.
2. Regisztrálja készülékét 2011. március 31-ig. A termékek regisztrálhatók az 5ev.samsung.hu weboldalon vagy a díjmentesen hívható 06-80-SAMSUNG (06-80-72-67-864) telefonszámon.
3. Nyomtassa ki a garancia meghosszabbítását igazoló lapot Az 5 éves garancia igénybe vételéhez nyomtassa ki a regisztráció után email-ben kapott lapot, és azt a vásárlást igazoló számlával valamint a kereskedő által kitöltött és lebélyegzett jótállási jeggyel együtt mutassa be a Samsung szervizek bármelyikében.
Cora ujsag is tele van akcios (utalvanyban visszaadott kedvezmeny, ill. 0% thm) keszulekekkel. Konkretan a nalad harmadik (Siemens) ugyanannyiert, 0%-ra.
Ami fura, van A++ kategoria is (energiahatekonysag), amit nem tudom, hogy kell erteni, mert eddig az A+ volt az, hogy az A-nal jobb, barmennyivel.
Cora ujsag is tele van akcios (utalvanyban visszaadott kedvezmeny, ill. 0% thm) keszulekekkel. Konkretan a nalad harmadik (Siemens) ugyanannyiert, 0%-ra.
Ami fura, van A++ kategoria is (energiahatekonysag), amit nem tudom, hogy kell erteni, mert eddig az A+ volt az, hogy az A-nal jobb, barmennyivel.