Bocsi, de láttadmekkora tobozokról van szó. A kép szerint vagy 15 centis ami már simán is komoly bajt tud okozni, de ha egy magasabb fárol jön akkor ............... Szerintem a Ceed teteje vagy egyéb lemeze semmivel sem gyengébb a konkurenseinél. Most direkt kimentem a ház elé és megnyomogattam szerintem nincs vele semmi baj.
Néha kissé kezdek elbizonytalanodni, hogy biztos jó ötlet volt-e Cee'det rendelni, mert mit ér egy megbizható a kocsi, ha közben a karosszériája ennyire sérülékeny.(ebben a topicban ez már a 3. eset mely szerint igeny kényes, igy nem tűnik egyedi esetnek) Persze ha beltéren kívül a fényezés volt a másik amin spóroltak hogy olcsó legyen... A - már nem túl sokáig meglévő - Puntómra is esett már magasról toboz, de szemmel láthatóan semmi nyoma nem maradt.
Átlagsebesség 58 Átlagfogyasztás 4,9. No de az átlag a nagy átlagsebesség.Ez most full pesti fogyi.
Egyébként megcsináltam az olajcserét 10730 km-nél. Olaj Mobil 1 0W-40 FullySyntetic Protection Formula 5 liter ment bele így maxon van a nívó. Összköltség: Olaj-(6 liter) 14200+3680 a szűrő+munkadíj 2100 ez durván egy 20 ezer. Az autó óbuda meg adja el a Castrol TXT-jét 4500/literáron akinek akarja.
Lengéscsillapító ellenőrizve, beleesek a szórásba a kettő csere+munkadíj gariba megy sponsored by kia motors company.
Nagy általánosságban azt tudom neked mondani, hogy kb. 0,8 literrel vagyok alatta az M-Box nélküli fogyasztásnak és ez bármilyen körülmény között egységesen igaz. Most pl. a klímás városi fogyim 4,9.
Ennyit az alább ismételten leírt sztereotípiáról, mely szerint tuningolni(motortoptimlizálni) növekvő teljesítmény mellett csak többlet-üzemanyaggal lehet.
"Mondjuk az új Fabia kinézete is megérne egy misét..."
Sértődés ide, vagy oda nekem kerek perec az a véleményem, hogy az új Fábia egy igazi torzszülött.
Már a Roomster is egy teljesen jellegtelen autó volt, ehhez képest meghagyták a Rommster orrot lápatestestől, hozzátettek egy Fiat Stilóra hasonlítani akaró fart és ezt az egész öszvérdizájnt elnevezték Fábia II-nek. Ha már semmi eredeti ötletük nem volt inkább ne csináltak volna semmit! Ráadásul dieselmotorral (ami alapban halovány mint az esti harmat) persze aranyárban adják!
Szerintem ez nagy piaci bukta lesz! Már persze a Skoda eddigi ebben a szegmensben történt értékesítési számaihoz képest!
1,5 GLX fekete, igen ma olvastam a KIA 1,4 tesztjét az A5-ön, de már késő, hirtelen döntés volt, és már nem akarok vissza táncolni, szerintem el leszek a suziba, ráadásúl több a szuzkis kapcsolat, majd meglátjuk, amúgy dízelt néztem de a Swift nem érte meg sztem, az sx4 meg 1 millával több a mostani 1,5 nél.
Az alábbi mondtaok igen érdekesre sikerültek... :)))))))))))))))
De azért tán érthető...
Szerintem Ari viszont inkább benzinesben gondolkodik, mert utolsó infóim szerint nem megy olyan sokat, akkor viszont reális lehet az SX4... mondjuk akkor is megnéznéka helyében mondjuk egy 1.4-es Cee'd-et... :)