Keresés

Részletes keresés

totyus Creative Commons License 2000.09.10 0 0 802
Nnna, megvolt a Hűség ősbemutatója a Danubiuson. Hát szerintem magasan veri az Ikont.
Naggyon jó kis kemény alapja van.
Most már tényleg nagyon várom az albumot.
Az Ideális popsztár ( állítólag a "legriasztóbb, legkevésbé rádióbarát" dal az albumról ) részletét már nem hallottam, ha egyáltalán leadták utána valamikor.
keheske Creative Commons License 2000.09.07 0 0 801
udv.
ranger uzeni ujfent ( :o)) ):
"Versekrôl meg izlésrôl ne vitatkozzunk"
Mért, Te nem verseket gúnyolsz a játékodban?

ezt meg en uzenek nektek:
ez az akos jatek reszegen, 3 ora fel meg el is mehet, de azert nem olyan jo..bunkoskodni akkor kell, amikor mar ugy erzed, jo a toltes..es sajna ti azt hiszitek, hogy bennetek is van ebbol a toltesbol.hat kerem szepen, ez a velemenyem a jatkrol:SZÁNALMAS!!hmm..ez van..ennyit errol.

a Huseg, viszont az elejen NAGYON nem tetszett, de most mar tetszik: az eddigi szoveg nagyon osszeillik a zenevel, ha masert nem akkor ezt birom benne..de alairom:a Do we bow-t nem veri, nem is fogja..KAU es Ikon vonasokat egyarant eszreveszek rajta, ez tetszik..(amugy szigi101,nekem az ongyilkos alom a 2.kedvencem..:o)ez van :o))

meg vmi:sajnos (tetsik vagy nem tetszik) el kell fogadnatok vegre es mindenkinek el kell fogadnia, hogy bezony az embrek valtoznak..nem csak kulsoleg, hanem belsoleg, stilusban is..ettol olyan erdekes az elet...gondoljatok bele, mi lenne, ha csak teljesen egyforma stilusu zenet hallgatnank..aki nem tud a stilusan idovel akartalan is modositani, az nem muvesz..Ákos viszont szep fokpzatosan , de valt..es ezt ki kell hasznalni arra, hogy ujabb dolgakat erezhesunk at, ujabb gondolatokon gondolkodhassunk, ...es nem kell allandon lefikazni, hogy ez meg ez nem tetszik..optimistan kell hozzaallni:lesz ez meg jobb is!..ok??na, akkor jo...:o))
joccakat..
Keheske

Szigi101 Creative Commons License 2000.09.07 0 0 800
MarK: Halálkomolyan mondom, hogy valószínüleg igen! (nincs hosszú ü). Bocs, hogy ezt mondom, de most talán még a szöveget is át tudod érezni (kb. Szívsebész 2)...
Szóval ez amolyan Te zenéd lesz valószínüleg!
Előzmény: MarK (799)
MarK Creative Commons License 2000.09.07 0 0 799
Én nem töltöttem le (nem is fogom, inkább megávrom a klipet), de ezek szerint akkor nekem biztos tetszeni fog... :-)))))
Előzmény: Szigi101 (798)
Szigi101 Creative Commons License 2000.09.07 0 0 798
OFF

Felhívom a figyelmedet, hogy a kisemlösök a legritkább esetben hordanak nadrágot...
Meg arra is, hogy jogosítványt sem kaphatnak...
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
qrva jó oldal!!!!!!!!

ON

Ákos viszont messze veri Benedek Apót.
Még ha az új száma olyan is, hogy ha egyre többször hallgatom, annál kevésbé tetszik.

Topic: Az egyperces hangminta alapján (már úgy értem, ha ilyen a dal meg a szöveg végig) megvan az új antikedvencem Ákostól (Öngyilkos álom már csak a második).

Előzmény: ern0 (797)
ern0 Creative Commons License 2000.09.06 0 0 797
Haller,

1. A játékot én találtam ki, ahogy valaki írta, egyfajta kritikaként. Amolyan félprofi zenész vagyok, és egyre jobban fáj, amit Ákos produkál. Persze 100x inkább Ákos, mint... gondolom, ti is tele tudnátok írni egy kockás füzetet különböző nevekkel.

2. Razzia nem köcsög, csak simán buzi. Kis buzi kurafi.

3. Bunkó állatok vagyunk mindannyian, és még csak nem is én vagyok a listavezető, pedig nemzetközileg elismert tirpák vagyok, feketeöves rosszindulat nagymester.

4. Benedeket nem istenítjük, csak szeretjük.

5. Nem főállásban, hanem csak szimplán rajongói vagyunk Benedeknek (mint ahogy te Kovács Ákosnak, gondolom).

6. Egy cinkes állítás volt a cikkemben, amit ki is húztam jól (ti. többen meg vagyunk róla győződve, hogy Kovács Ákos nem maga írja a zenéit, de ezt közvetlenül bizonyítani nem tudjuk, így ez nem más, mint egy érdekes vélemény, ezzel meg max. a Fórumon, zárójelben bőszítem a t. közönséget).

7. Versekről meg ízlésről ne vitatkozzunk.

8. Remélem, a Kis vakond tetszett.

--

ERN0.GLYKOLSTOP.E170
http://franko.index.hu/ - ez neked vicces.

Előzmény: Derzen (790)
clairvoyance Creative Commons License 2000.09.06 0 0 796
Ákosban már rébebben csalódtam (először emberileg, aztán zeneileg). A Keresem az utam felcsillantott valami reményt, ez most ezzel a Hűséggel el is szállt.

Gyatra, középmezőny. Ikon II (csak még annál is szörnyűbb)...
Ez lesz az első Ákos-album, amit kihagyok!!

Ugyanmár Creative Commons License 2000.09.06 0 0 795
Számomra is kicsit Ikonos a hangulata, amit alátámaszt egy pár dolog:pl. az Ikonban "kegyetlen szép vagy" itt pedig "legkegyetlenebb béklyó". Az Ikon kissé szakrális, ebbol sem hiányzik ez a jelleg:"Máris OLTÁR lesz a testem". Egyébként a zenei része tetszik, az egész értékeléssel pedig várjuk meg a szám teljes verzióját.
totyus Creative Commons License 2000.09.06 0 0 794
Esby, ha megveszed a Hűséget, nézd meg a dalok szövegeinél a zene szerzőjét.
Van 100%-ig Ákos dal, de lehet olyan is, ahol csak a szöveg, meg a dallam az övé.
A szintetikus hangokért/effektekért valszeg az ő kezét kell szorongatni.
EsbY Creative Commons License 2000.09.06 0 0 793
Elsőre valóban IKON-szaga van a demónak... szerintem addig nem érdemes bármit is mondani, amíg nem halljuk az egészet... az egész albumot. :) Nagyon úgy tűnik nekem, hogy ez a demó nem azért lett feltéve a netre, mert ez egy "kiforratlan" szám. Gondoljátok, hogy ákos kiadna a kezei közül ilyesmit? Erősen kétlem... :)
Túl jó a "hangszerelése"... vagy minek is nevezzem azokat a túlvilági hangokat, amiket előcsalogattak... :)

Csak azt tudnám, hogy ki találja ki ezeket az érdekes effekteket/hangszíneket, amik ákos zenéiben vannak... jó erősen megszorongatnám a kezét, így nyomatékosítva gratulációmat.

Előzmény: Szigi101 (788)
keheske Creative Commons License 2000.09.05 0 0 792
Ranger uzeni e topicunknak:

"Alkotni és utánozni két külön dolog. Mély érzéseket
szavakbaönteni vagy ellesett szófordulatokkal érzelmeket
imitálni szintén.
Egy vers értékét nem az szabja meg, hogy mennyi idô alatt
íródott, hanem a bennefoglaltatott szavakon túli tartalom
és az a belsô erô, ami átárad rajta.
Ideírom egy versemet:
Feketén izzok
Fényesen.
Meghaltam.
De nem vette észre
Senki sem.
(1998.)

A vers maga annyi idô alatt íródott, amíg a szavakat
papírra vetettem. De azt, amirôl szól, 19 kemény év
érlelte bennem.
Üdvözlettel:
Ranger"

Ranger, szivesen, nagyon szivesen :o)))
Udv:
keheske

patrona Creative Commons License 2000.09.05 0 0 791
Úgy látom rosszmájú kollégám EsbY már megelőzött, de hogy ne kelljen bajlódni, itt a link: Ákosjáték
Jó szórakozást!

Derzen: Ákos ezért nem perelhet, mivel ez egy tulajdonképp kritika, csak egy kicsit rendhagyó formában. Ennyire nem kéne szívbajosnak lenni srácok!

Derzen Creative Commons License 2000.09.05 0 0 790
Hát azért nem tudom Ti hogy vagytok ezzel, de szerintem ez a Razzia nevü köcsög, meg akik kitalálták ezt a játékot elég bunkó egy állatok.
Én Ákos helyében biztosan beperelném az indexet. És ezt pont azok írják, akik Uhrin Benedeket istenítik főállásban.
Előzmény: EsbY (787)
totyus Creative Commons License 2000.09.05 0 0 789
Azért az a demo kifejezés ebben az esetben nem a "még nem végleges" állapotot jelent(het)i. Ha jól tudom, a dalok nagy része már elnyerte végső formáját, bár lehet hogy ezt pont az egyik, ami még nem.
Nekem ez a majd egy perc még nem árulkodott oly' nagy brutalitásról.
A MAX-ban szereplő képek ( de főleg egy ) azonban igen.
A cikk a megszokott. Aki egy kicsit is figyelemmel kíséri Ákos nyilatkozatait, annak sok újat nem mond, talán azt, hogy kapott egy klipkészítésre felkérést, amire még nem mondott semmit.
A legbosszantóbb/legostobább kérdés most kimaradt ( "Miben különbözik ez a lemez...?" ), mert a cikkíró volt olyan mázlista, hogy nem csak egy percet hallgathatott meg az új anyagból, hanem az egész albumot.

Mostanság rengeteg BB-t hallgatok. ( hallgatok....magam voltam csak....hallgatok )

Szigi101 Creative Commons License 2000.09.05 0 0 788
Az első benyomás elég negatív. Cinikus, "Ikon-hangulat", tucituci alapon. Persze ez csak a demo...
Előzmény: Ugyanmár (786)
EsbY Creative Commons License 2000.09.04 0 0 787
Hogy mik vannak ?! : )
http://index.hu/franko/akosjatek
Ugyanmár Creative Commons License 2000.09.04 0 0 786
"Nem én választottam
O hívott engem
A Huség megtanított rá
Hogy szabaddá kell lennem

A szó kell csak hogy megérintsen
Máris oltár lesz a testem

Nekem így szép
Ez a Huség
Pedig széttép
Ami mélyen benned ég

Kínlódni így jó
A Huség a legkegyetlenebb béklyó"

disp Creative Commons License 2000.09.04 0 0 785
Előzmény: totyus (784)
totyus Creative Commons License 2000.09.01 0 0 784
Valóban, és még 19-et kell aludni a lemezmegjelenésig.
Selion Creative Commons License 2000.09.01 0 0 783
Megvan az új album címe:

HŰSÉG

De ha nem hiszitek nézzetek meg a hivatalos oldalon. :)

Selion

totyus Creative Commons License 2000.08.31 0 0 782
Csakhogy ne süllyedjen el a topic:

09.20.: Új lemez, melynek a címe napokon belül kiderül. Valszeg dedikálás is lesz ( VIOLIN Ferenc krt ).
Az albumon 13 dal lesz, + a már megszokott multimédiás melléklet is.

Hosszabb cikkek az újrainduló szeptemberi MAX-ban, és a Totalfilmben.
A VOX-ban pedig a szokásos filmkritika helyett egy nagyon szép vers található a Gladiátorról.

Koncert meg hát ugye 11.24-25.-én és talán egy héttel később is.

A "limitált példányszámú" KAU2-es CD-t még tonnaszámra lehet kapni pl. a Tescoban is.

bszmeralda Creative Commons License 2000.08.22 0 0 781
Ezzel a "ténylegesen énekeléssel" kapcsolatban meglátszik, hogy ki nem hallotta még Ákost éloben énekelni! O nemcsakhogy ténylegesen énekel, de még tud is, nem úgy, mint egyes "zenekaroknak" nevezett csoportosulások, mint pl. Bestiák (vagy a nagyfonok Kozsó uraság) akik kiállnak azért, hogy TÉNYLEG OK ÉNEKELNEK a lemezeken. Csak az a gond, hogy hiába "énekelnek" ok, ha nem tudnak!
MarK Creative Commons License 2000.08.22 0 0 780
Danubius, ma este 11h: Ákos telefoninterjú.
:-))
keheske Creative Commons License 2000.08.17 0 0 779
haha..hat ez jo..meghogy pont Ákos nem..haha..ez tenyleg tiszta nobol van (nem mintha eddig ketsegeim lettek volna)..es..ez tenyleg szanalmas..es hjaahhjajjj ez is tukrozi kis orszagunk "zenei" (?) szinvonalat, es megint csak ervenyt nyer a kovetkezo mondas:kivetel erositi a szabalyt..es itt nem évikeeskisbaratnoi a kivetelek...
MarK Creative Commons License 2000.08.17 0 0 778
Bizony, bizony. Évike "drágának" zeneileg/énekileg "csak" a Fresh-sel és a Kiwi-vel volt baja...
Ákos szóba sem került.
Előzmény: totyus (777)
totyus Creative Commons License 2000.08.16 0 0 777
Szerintem ott valami nagyon félre lett értve.

Amúgy a véleményem:
SZÁNALMASAK

Ugyanmár Creative Commons License 2000.08.16 0 0 776
Méghogy Ákos nem énekel???!!! Na, te tetves riherongy Évike, ezek után nyugodtan bekaphatod!!! Bocsánat a vulgarizmusért, de ez egy büdös kurva! Hát ilyet...
withe Creative Commons License 2000.08.16 0 0 775
igez hogy Akos kivetelevel a tobbiek perrel fenyegetoznek?
Előzmény: cornelius (774)
cornelius Creative Commons License 2000.08.16 0 0 774
Baby Sisters Évi kiborította bilit az IZÉFILIPPEL musorban, elmondta, ki az, aki tényleg énekel, és ki az, aki helyett mások énekelnek... szóval a Kiwi, Elod, a Fresh, Ákos, a United meg a Fresh Fabrik közül Elod, a United meg a Fresh Fabrik énekel ténylegesen.
Előzmény: withe (773)
withe Creative Commons License 2000.08.16 0 0 773
ha' Evi, Aki, pop, rocs, kiwi esatobbi; kulonos tekintettel - nehogyszo erjen - Akira
Előzmény: cornelius (772)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!