Keresés

Részletes keresés

rubber68 Creative Commons License 2006.03.29 0 0 345

 

Lehet, még nem mondtam de az otthagyós gúzsba kötözés után nálunk is mindig szex a vége. Természetesen:))

A kedvencem az igazi gúzs. Kezek hátra. Alaposan a testhez rögzítve. Mellnél és deréknál. Lábak szintén behajlítva, összekötözve. Úgy, mint a te barátnődön duct. A lábfejeknél plusz, vagy a szájhoz vagy a kőnyékhez kötve úgy, hogy karika legyen a testhelyzet. Száj, szem is természetesen jó alaposan bekötve. Nálam latex maszk kiegészítéssel. Ja, és ha van rá mód, két oldalra kikötve, hogy ne lehessen forogni sem.

Lova bondage-hoz főleg bilincset használunk. Gyors, biztonságos. ( nem nyílik:))  ) Fejfölé az ágyhoz rögzítve. Lábak, ha van rá „idő” akkor behajlítva és a bokáknál két oldalra kikötve, hogy ne lehessen össze zárni. Engem ugyan így csak persze kinyújtott lábakkal az ágy másik feléhez.

De voltam már alaposan a székhez kötözve is és úgy lovagolt meg. Ezt a pózt láttam egy német filmben is. Az Űrgolyhók taxis sofőrje játszotta benne a székhez kötözött klienst. De ami még szuperebbé tette a jelenetet, hogy a lány aki lovagolt az is jó össze volt kötözve a felső testén. Úgy szexeltek. Fantasztikus volt. Sajnos egy rövid bemutató részleteként láttam. Ha ismeri valaki ezt a filmet, kérem írja meg a film címét!

Sajnos a párom elég szégyenlős ahhoz, hogy bármilyen fotót tegyek fel róla. Úgy, hogy csak írásos beszámolókat tudok betenni.

Duct. Amennyi látszik a barátnődből az is azt sejteti, hogy nagyon szexi és csinos. Használd ki őt jó alaposan. Persze csakis jó ételemben.

 

Előzmény: duct (337)
azaiak Creative Commons License 2006.03.29 0 0 344
Ja, és persze a képek nagyon szépek. Lásd még selyem topicba írtak. ( Felebarát izék. )
Előzmény: lafun (342)
azaiak Creative Commons License 2006.03.29 0 0 343

Kedves Lafun és párja!

Bevallom, merényletre készültem ellenetek. Folytatni akartam a történeteteket, de ugye én is fiú vagyok, Lafun is, még majd rosszul sül el a dolog, így hát a lányokat kezdtem biztatni, folytassák, kicsit keményítsenek be. Igaz, így meg a hölgynek lehetnek rossz érzései, de ők valahogy kevésbé érzékenyek az azonos nemre. Aztán belezavarodtam az egész intrikasorozatba, mint a stoppos. ( Néni, adjon már egy pohár vizet, mert olyan éhes vagyok, hogy azt se tudom hol alszom!)

 

Előzmény: lafun (318)


lafun Creative Commons License 2006.03.28 0 0 342

Sziasztok!

 

Kicsit más téma. Ma hallottam egy filmről ami a 90-es évek végén készült. A címe: Perverz fantáziák. A reklámszövege: "A nő el akarta kötelezni magát a férfival, a férfi viszont meg akarta kötözni a nőt!" Semmi többet nem tudok róla. Ha valaki ráismer kérem, hogy számoljon be. Köszönöm

duct Creative Commons License 2006.03.28 0 0 341
Köszi:) Bárhogy csinos???? Nem mintha nem lenne az ,de igyekszem olyan képeket feltenni amin nem felismerhető mégha nem is sokan ismerhetik az ismerőseink közül :)
A többieket is ilyen képekre biztatom.Ez szerintem megoldható??!!!!!!!!!!
silkleslie Creative Commons License 2006.03.28 0 0 340

Szia Duct!

 

Jók a képek, és csinos a párod is...

A selyemkendő is nagyon tecc...

Előzmény: duct (339)
duct Creative Commons License 2006.03.28 0 0 339

persze a képek lemaradtak:)

 

duct Creative Commons License 2006.03.28 0 0 338

1-2 illusztráció!:)

Saját készítés!!!!!

 

duct Creative Commons License 2006.03.28 0 0 337
zsika.zsu rubber68 Ti jöttök:))))
silkleslie Creative Commons License 2006.03.28 0 0 336

Sziasztok!

 

Akkor én is részletezem kicsit:

 

Egy régebbi barátnőm volt nagy love bondage rajongó, ami selyemkendő és harisnya fetisizmussal párosult. Vele mindig csak úgy lehetett szeretkezni, ha a két anyag jelen volt a szeretkezés közben. Az Ő egyik kedvence az volt, hogy négykézláb helyezkedett az ágyra, miközben csak egy harisnyanadrág volt rajta. A két kezét selyemkendővel, vagy harisnyával kellett az ágy fejéhez kötni, úgy hogy tudjon kapaszkodni is. A bokájára szintén kendő vagy harisnya kötés került. Ő szerette a szembekötősdit, és szerette, ha a szájába kendő vagy harisnya van gyömöszölve, amit aztán egy kendővel vagy harisnyával rögzíteni kellett /amúgy nagyon hangos volt szeretkezés közben/. Gyakran előfordult az is, hogy ezután még kellett Neki egy fejkendő Grace Kelly stílusban, de nem ellenkezett a teljes fejbeburkolás vagy a harisnya maszk ellen sem.

A kedvenc játéka az volt, ha ezután két vibrátort kapott a nyílásaiba, amelyre aztán vissza kellett húzni a harisnyanadrágot. Ha ki akartak csúszni az örömrudak, csak pucsítania kellett, és a hari visszanyomta azokat. A vibrátorok rezgése mellett az én szerepem ott volt, hogy a megkötözött bokáira kellett raknom a fejemet, Ő a szám felé nyomta a cuccosát, és a klitoriszát kellett nyelvvel izgatni. Miután sikerült kielégülnie, a puncijában lévő vibri helyére jöhettem én. /Ő képes volt sorozatos orgazmusokra is, az ő szavaival "az első orgazmus az igazi előjáték, a többi pedig a szeretkezés része"/. Mellette azért én is switch- é váltam, tehát nem sértődök meg egy kis ki/megkötözéstől.

Ő utána még volt pár kapcsolatom, ha lehetett bevontam a szeretkezésbe a Hölgy ruhadarabjait, főleg az előjáték részeként. SOHA NEM TILTAKOZOTT EGY NŐ SEM!!!

Igaz, főként simogatásra kerültek előtérbe ezek, de a kezek játékos ki/megkötözése, vagy a szem bekötése teljesen elfogadott volt mindegyik részéről.

És ez így van a mai napig is.

 

 

Duct! Ezt a képet meg neked ajánlom:

 

 

  Próbáljátok ki, talán nem bánjátok meg!
duct Creative Commons License 2006.03.27 0 0 335
Nos ez nagyon részletes volt:)
Mi általában mindig sexelünk:) ,olyan nem nagyon van ,hogy csak bondage:( :)
Beöltözés nem nagyon van, de mivel én a selyemtől kellően izgalomba tudok jönni ezért többnyire baby-doll , hálóing ,szatén bugyi meltartó szerepel a repertoárban.Illetve hasonló csúszós ,fényes ruhadarabok amiket jól lehet símogatni.Ez mindkettőnknek nagy örömet okoz:)
A szoros összekötözés történhet kötéllel(olyan ruhaszárító vastagságú selymes kivitel megfelelő méretekre vágva) ami a bokánál,térd alatt,térd felett, combtőben történik jó szorosan s ilyenkor nem esik ki a vibrátor sem:) és ha ilyenkor megpróbáljátok hátulról isteni élményben lessz részetek a szorosan összezárt combok között, mindkettőtöknek:)
Régebben nem tudtam elképzelni hogy lehet "megerőszakolni " egy nőt ha az nem akarja.Most nem a tényleges erőszakra gondolok ami számomra teljesen elképzelhetetlen és elítélem , hanem amikor "betörősset -rablósat" játszunk és én vagyok a gaz:) Nos az elnémított összekötözött áldozatot így hátulról a legkönnyebb "megerőszakolni.Persze ebben lehet az is közrejátszik ,hogy mire az erőszakra sor kerül én már igen merev állapotban vagyok és az áldozatnál sincs szükség síkosítóra és izgatásra:)))
A kéz hátzl összekötve és a menyezethez erősítve sem rossz ,bár nálunk kicsit macerás a méretkülönbségekből adódóan de, megoldjuk:)
Az "álmom" a könyök összekötözése úgy hogy összeérjen! Ez még nem sikerült mert nem gumiból van a partnerem:)
És persze mehet a hogtie,a 2 kéz a 2 bokához,a nyak a térdhez+a kéz hátul,partfisnyél a láb +kéz széttárásához, teknős variáció ha jól emlékszem az amikor a kéz-láb visszahajtva és összekötve saját magához,ésesz persze mehet ragtapasszal is.Mármint minden összekötözése szalaggal,kötéllel ,sállal.A mell kötözése nem olyan látványos nálunk ezért ,hanyagolva.A gag lehet cleave,ball gag(most csináltam mert néha izgat ahogy a nyál összegyűlik és kifolyik mellette) érdekes ez régeben gusztustalan volt :) ma meg izgató:) vagy sál betöm másikkal átköt esetleg ragtapaszal lenyom és előfordul a komplet fej sállal való befedése is.Ilyenkor melegebb van alatta de legalább jobban fogyaszt:)




Előzmény: lafun (334)
lafun Creative Commons License 2006.03.27 0 0 334

Nálunk a kötözés kétféle esetben lehet. Az egyik, amikor a bondagetől függetlenül megkívánjuk egymást és szeretkezni akarunk. Ilyenkor nem a kötözésen jár elsősorban az ember agya, hanem már "menet" közben kívánja meg az ember fia, vagy lánya. Ilyenkor nem állunk neki összekötözni a másikat, hiszen már a szexről és nem az előzményről szól a dolog. Ilyenkor csak egy kötéllel, az ágy mellett található bilinccsel, vagy a párom ledobott melltartójával szoktuk valamelyikünk kezét a feje felett az ágyhoz, vagy a háta mögé kötni. Ilyenkor nincs másra kedvünk. Van a másik eset, amikor eleve olyan erotikus játékba kezdünk, amikor a másik megkötözése a cél. Ilyenkor jön a test teljes összekötözése,a gúzs, a székhez, vagy állva a galériát tartó oszlophoz kötözés. Néha azt is csináljuk, amikor a párom kezét hátul összekötözöm, felhúzom az oszlopra, ő pedig előrehajolva áll.

Itt is fontos, hogy akarunk-e szeretkezni, vagy a nemi érintkezés másodlagos-hiszen bizonyos pózokban lehetetlen- és a játék a fontos. Ha akarunk, akkor nincs gúzs, csak ágy, illetve oszlop és szék csak én esetemben. Nálunk fontos a ruha is /lakk, latex/ ezért előtte mindig beöltözés történik. Az eszközök: mindig az első a kötél. Én egy vékonyabb hegymászókötelet használok. Aztán jöhet még a bőrszíj-nagyon szeretem. Sajnos olyan polipszerű bőrszíjkötegem nincs, mint nagyon sok fotón, de van sok egyforma méretű és színű, amit hasonló módon használunk. Lánc: különösen nyáron nagyon izgató a hideg vas szorítása, lakattal, vagy karabínerrel zárjuk. Feküdni rajta csak rövid ideig bírható, de máshogy nagyon jó. A karabíner azért jó, mert az alárendelt félnek bíztonságot nyújt. Vettem néhány nyakörvet, amelyek különböző méretűek. Ezeket a nyakon, a könyökön, a csuklón, a térden és a bokán szoktuk elhelyezni. Ezután lánc és karabíner segítségével csak a fantázia szab határt az összekötözés módjának. Használunk még ragasztószalagot. Ilyenkor semmilyen ruha sincs a páromon. Egy szép fekete szalag akár egy lakkruha benyomását is keltheti. Amit szeretünk az egész test összekötözésénél: a válaknál összekötöm a kötelet, majd függőlegesen leengedem, majd a melleknél megint körbetekerem úgy, hogy a függőleges részen áthúzom, amikor körbeérte a testet. Utána megint tekerek deréktájékon, majd megint áthúzom a fűggőlges részt. Amikor befejezem a bokánál, akkor az egész test úgy néz ki, hogy a kötelek sokszor körbefutják a testet, és van egy fő szál ami középen függőlegesen fut a vállaktól a bokáig. Előnye még, hogy folyamatosan szoros tud maradni. Hát ennyit, nem járatom tovább a szám.              

rubber68 Creative Commons License 2006.03.27 0 0 333

 

Nekem is ez a kedvencem duct. Erről az otthagyásról beszeéltem anno. Oda figyelve de ő ezt nem biztos, hogy tudaj, de közben van ami elterelje a figyelmét:) és élvezze a bondage-t! És ezek szerint lehet szorosan is, hogy ne tudjon mozdúlni se.

Ha kérhetnék egy kicsivel több részletet a kötözés pontos módjáról!

 

 

Előzmény: duct (332)
duct Creative Commons License 2006.03.27 0 0 332
Hát velem már előfordult,hogy a párom szorosan összekötöztem full bondage úgyhogy mozdulni sem tudott jóformán:)
Szem-száj bekötve teljesen elnémítva -vakítva és megfelelő izgatás után vibrátor behejezése,majd rögzítése kiesés ellen és én elvonultam egy 20-30 percre:) (mosogatni,rendet rakni:) )
És addig a kedves el volt:) ngayon passzív volt de amikor visszatértem nem panaszkodott:))))
Szóval lehet ,hogy mégis jó lenne a mummification:)
Előzmény: zsika.zsu (327)
silkleslie Creative Commons License 2006.03.27 0 0 331

Szia Azaiak!

 

Megint azt kell mondanom, hogy hála, hogy nem vagyunk egyformák. Mert nálam a konyharuha, portörlő rongy az nem jön be, de a párom ruhadarabjai (nem baj, ha használt) az igen! A fenti két anyaggal még nem próbálkoztunk, de én túlságosan nem rajonganék érte, és mivel így állok hozzájuk, biztosan nagyon lohasztó lenne...

Ezt abból gondolom, hogy már volt olyan szituáció, amikor a kedvem úgy szállt el, mint a kámfor, és aznap már kedvem sem volt hozzá... Persze, biztos nem vagyok benne, mivel az mindig a szituációtól függ. Volt már olyan is, amire azt hittem, nem fog felizgatni, és nem úgy lett...

 

És mivel nem vagyunk egyformák, ezért lehetsz Te vagy más érdekes...

Előzmény: azaiak (330)
azaiak Creative Commons License 2006.03.27 0 0 330

Van ugye az a lassú, finom, ráérős erotikus játék, ami a szeretkezés része, ami igazából arra szolgál, hogy minél tovább húzza, minél gazdagabbá tegye a szeretkezést. Erre természetesen a kendők, övek, kötelek, harisnyák, bugyik, melltartók, zsebkendők a legjobbak.

 

Van aztán a másik, az alkalmi, amikor azt kapja fel az ember, ami a keze ügyébe esik. Konyhában a konyharuhát, portörlő rongyot, földön heverő zoknit, stb. Ebben én mindig sub vagyok.

 

Van akinél ez már nem Love-bondage, hanem megalázás, szadizás. Nálam még nem.

 

 

Előzmény: lafun (325)
silkleslie Creative Commons License 2006.03.27 0 0 329
Ja, amúgy azt és úgy is, ahogy a Selyem topicban látható... 
silkleslie Creative Commons License 2006.03.27 0 0 328

Sziasztok!

 

Én az ágy fejtámlájához, selyemkendővel vagy nylonharisnyával, vagy mindkettővel...

zsika.zsu Creative Commons License 2006.03.27 0 0 327
Nem baj, ha sajnáltad a szalagot. Az nagyon passzív játék. Szerintem élvezhetetlen.:)
Előzmény: duct (326)
duct Creative Commons License 2006.03.25 0 0 326
Ok ! Megbeszéltük!
Én az ágyhoz, kötéllel vagy sállal vagy kombinálva kedvelem:)
A spread eagle vagy a láb visszahúzva a fej fölé ésetleg széttárva.Vagy duct tape or szigetelőszalag + sálak:) mindn pózban.A mummifikációr a még sajnáltam a szalagot:(
Nálatok?

Előzmény: lafun (325)
lafun Creative Commons License 2006.03.24 0 0 325

Nincs benne semmi sértődés, csak egyfajta tényként közöltem amit leírtam. Igazából a mondandóm a rendkívül konzervatív kishazánkra vonatkozott, amit gondolom te is tapasztaltál már. Itthon az utcán nem lehet lakknadrágot viselni, de még bőrt sem, mert megszólják az embert. A feleségemnek vettünk néhány lakk ruhát. Van közte egy elég szolid szoknya, teljesen egyszerű, csak az anyaga nem pamut, vagy valami "hétköznapi", hanem lakk. Mondtam neki, hogy normális pulcsival, egy szolid cipővel próbálja felvenni az utcára. Őt is érdekelték a reakciók. Hát egészen kényelmetlenül érezte magát az utcán. Én is figyeltem a reakciókat, főleg a férfiakét. Másnap már hallottam vissza a rosszindulatú pletykákat, viszont akkor mindegyik, a 15 évestől a 80-ig csorgott a nyáluk. Sajnos egy kisváros ilyen. Sokat járok külföldön. Dániát már írtam, de nekem csúcs Olaszország. Ott a tűsarok, a rendkívűl finom lakkbőr kabát, nadrág, vagy szoknya teljesen természetes. Jó, latexet, vagy extrém lakkruhát ott sem látsz. Nálunk a 90-es évek végén volt egy év, amikor divatba hozták a lakkot, főleg narancs- és citromsárgában, de következő évben már eltűnt. Bocsánat kicsit elkalandoztam, mert ez igazából nem egy lakk, latexfetish oldal, de nálam a kettő összefügg. Tehát befejezésül még egyszer, nincs harag, és nem is volt.

Rubber irta egyszer, hogy vessünk fel témákat, hát én feldobok egyet: Milyen kötözési stílusokat használtok, mi a kedvenc? /Pl, székhez, ágyhoz, lánccal ,kötélellel, stb/ Pörögjön a topik! Hajrá.        

Előzmény: duct (324)
duct Creative Commons License 2006.03.24 0 0 324
Elnézést!!!!!!!
Nem akartam a a kedves nejed értékét lekicsinyíteni!!!!!!
Távol álljon tőlem az ilyesmi!!!!!
Én mint "elvált" tapasztalt ember már tudom értékelni az ilyesmit:)
Illetve tudnám de, nekem a sors most barátot,partnert adott nem pedig szerető feleséget:( Na de sokan cserélnének mert a szomszéd nője mindig zöldebb:))

Bár én a volt nejemmel is készítettem képeket igaz nem is tettem és nem is szándékozom feltenni a netre illetve amit felraktam "lásd saját fotók bdsm témában" topik abból még véletlenül sem derülhet ki semmi.De lehet én ilyen exhibicionista vagyok:( Senki ne kövessen muszályból!
Én is élvezni akarom a bondagét nem reklámozni és magam futtatni.Arra vannak sokkal menőbb emberek.
Egyszóval nem arra biztatok senkit ,hogy fényezze magát fényképekkel és ne csak élvezze a bondagét.
Bocsánat mégegyszer ha megbántottalak és elnézést a nejed-től is!!!!!!!!!!!!!!

Lehet ez nálam azért jött elő mert csak irigykedek mert az én kapcsolataimban mindig én vagyok a kezdeményező még akkor is ha mondanom kell ha én akarok lenni "a szenvedő fél" :(

ez van
Előzmény: lafun (323)
lafun Creative Commons License 2006.03.24 0 0 323
Kösz a biztatást, de nem fogunk fotót csinálni. A bondaget élvezni akarjuk, nem reklámozni magunkat. Sajnos kishazánk elég konzervatív ezen a téren, és ha felismerhetően megjelenek egy fotón a neten, akkor abban a kisvárosban, ahol élünk hamar pletyka és megbélyegzés tárgya leszünk. Hasonló kis ország Dánia /eltöltöttem ott egy kis időt/, és ott sokkal természetesebben fogadják, ha valaki fétishiszta, vagy gyakorolja a bondaget.   A "csaj" egyébként a feleségem. Nekünk ennyi elég, hogy ilyen körben megoszthatom az élményeimet veletek. Mi rendszeresen gyakoroljuk a bondaget, mert mind a ketten élvezzük, elsősorban a játékos és nem a fájdalom okozós részét. Én már gyerekkorom óta vágytam rá, szerencsére a feleségemben megtaláltam azt a gyönyörűséget, aki érdeklődéssel fogadta a kivánságaimat, annyira, hogy most már ő kezdeményez, és ő is egy jó kis erotikus játéknak tekinti. Amennyiben igénylítek még írok, ahogy ezt igértem korábban is. Ezek között lesz kitalált és valós, megélt történet. Szerintem fel fogjátok ismerni, hogy melyik melyik.   
Előzmény: duct (322)
duct Creative Commons License 2006.03.24 0 0 322
Akkor gratulálok Én is:) !
Sok hasonló élményt!!!!!

Nekünk is:) Én sajnos nem tudom így megfogalmazni:(
Fotók-al kellene illusztrálni és akkor aztán maga lenne a csúcs:)
Kicsit kiábrándító lehet ,de utánna visszanézve tutti élmény:)
Egy kézzel a csajon dolgozol , a másik kezeddel eltartod a fényképezőgépet:)
Ehhez kell a tudás:))
Előzmény: lafun (321)
lafun Creative Commons License 2006.03.24 0 0 321
A történet igaz, szombat esti
rubber68 Creative Commons License 2006.03.24 0 0 320

 

Jó a tőrténet. Ha igazi akkor meg, nagyon jó! :))

 

Előzmény: lafun (318)
lafun Creative Commons License 2006.03.24 0 0 319
lafun Creative Commons License 2006.03.23 0 0 318

Kicsit életuntan feküdtem a nappaliban, üresen néztem ki a fejemből a TV-t bámulva. A kisszobából zörgés, szekrényajtó nyítása, és ruha suhogó hangja hallatszott. Nem törödtem vele, tudtam, hogy  a Kedves a ruhákat pakolja. Pár perc múlva vékony sarkak kopogása hallatszott a folyosón. Megjelent Ő az ajtóban, és hamis mosollyal a szája sarkában rám nézett. Eszméletlen jól nézett ki. A fekete lakk miniruha feszült a testén, amit nemrég rendeltünk az interneten. Finom nylon combfix simult a lábára, aminak a tapintásától is begerjedek, valamint azaz izgató nagyon vékony és nagyon magas sarkú fekete bőr csizmát viselte, amit karácsonyra kapott. Azonnal feléledtem, testemet elöntötte a vér, szívem hevesebben vert. Ő belépett a szobába, majd határozottan rámszólt- Vetkőzz!

Azonnal ledobtam magamról mindent, tudtam, hogy most ő irányít. Ott álltam vele szembe teljesen meztelenül.  A háta mögé tartott kezét elővette, majd ugyanazzal a hamis mosollyal a szája szélén megszólalt: -Gyere játszunk egy kicsit!

A kezében egy hosszú kötelet tartott. Ezzel szoktam erotikus játékaink során az ágyhoz, székhez, vagy csak úgy magán megkötözni, de most fordult a kocka, Ő akart írányítani. Ott álltam vele szemben meztelenül, és vártam, hogy cselekedjen. Akartam, hogy uralkodjon felettem, és vágytam a mozdulatlanságra, a hideg kötél szorítására. Először összekötötte a vállaimnál, majd halladt végig a testemen, rátekerte a mellkasomra, a derekamra, a csípőmre. Néztem  ahogy dolgozik, és láttam az arcán az alkotás örömét.

- Nyugodtan húzd szorosabbra, és tekerd többször rám, mert hosszú a kötél!-mondtam. Rámemelte tekintetét, majd határozott mozdulattal megrántotta a kötél végét. Most már nem lötyögött, nem csúszkált rajtam, hanem, feszesen rászorult a testemre a kezeimet az oldalamhoz rögzítette. A rámtekeredő kötél finoman bevágott a bőrömbe, de nem fájdalmat, hanem valamilyen kéjes gyönyört éreztem.

-Űlj le szőnyegre!-mondta. Leültem, majd a hátamra feküdte. Ezután tovább tekerte a kötelet a combomon, a térdemnél, majd a bokámnál. Egy erős csomóval rögzítette az egészet. Mozdulatlanul feküdtem a földön, Ő fölém magasodva állt és elégedetten nézte a művét. Gyönyörű volt abban a szerelésben. Letérdelt mellém, majd végigsimította a testem. Hímvessző megmerevedett, Ő megmarkolta. Szemem becsuktam, oldalamhoz kötözött kézfejemmel, próbáltam elérni a harisnyás lábát, de a kötelek még jobban megfeszültek. Az egész testem forró volt, élveztem a kiszolgáltatottságot. Ő átlépett rajtam, úgy hogy a lába között feküdtem, majd, lassan leereszkedett. Ráült az ágyékomra, két térde a testem két oldalán találkozott a két tenyeremmel. Amennyire köteleim engedték, elkezdtem simogatni harisnyás combját. Ahogy térdelt feledtem, lakk miniruhája feljebb csúszott, és szinte pattanásig feszült rajta. Megragadta a hímvesszőmet, és belehelyezte a hüvelyébe. Lassan csúszott előre, ahogy utat talált magának, egyre inkább éreztem, hogy mindjárt elélvezek. Ő elkezdte csipőjét körkörösen mozgatni, majd fejét előrehajtotta, hosszú selymes haja a mellkasomra omlott. Én is megpróbáltam a csípőmet mozgatni, úgy hogy megfeszítettem a farizmom, majd ellazítottam. Ettől a mozdulattól felsíkoltott, fejét hátrahajtotta, majd egyre gyorsabb ütemben elkezdtünk mozogni. A mozgástól egyre jobban feszülő kötelekből már semmit sem éreztem, pedig később amikor levette rólam, jól látszódtak a nyomai. Nem tudom meddig ringatóztunk így együtt, de egyszer felnyögött, szemeit becsukta, egész teste megfeszült, majd hangosan felsíkoltott. Ebben a pillanatban én is elélveztem. Ahogy mozgása lassult, lassan rámhajolt, lecsúszott rólam, és mellém feküdt. Fejét  a mellkasomra hajtotta, kezével a testemet símogatta. Becsuktam a szemem, és nem erőltettem, hogy azonnal kioldozzon. Ráérünk arra, jó ez így.                      

azaiak Creative Commons License 2006.03.22 0 0 317
Ha a nevemre kattintasz, kiadja a hozzászólásaimat, de elég hézagosan írok. Majd egyszer összegyűjtöm őket.
Előzmény: zsika.zsu (316)
zsika.zsu Creative Commons License 2006.03.22 0 0 316
Szívesen olvasnám a "vázlataidat" tetszenek. Már amit találtam véletlenszerűen. Mindig ugyanabba a topicba írod őket?
Előzmény: azaiak (315)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!