Ebbe a topicba várunk minden Pentax gyártmányú terméket. Mivel létezik canon ill. nikon adok veszek, így kérem a topicot életben hagyni.
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Értem. Igen ez a magyar mentalitás jellemző. Én az ebay-en vásároltam már több mint 200 alkalommal és mindig rendben mentek a dolgok. Mindig elcsodáloztam a 1-2000-es pozitív feedback-es 100%-os eladókon, vevőkön akik nem is boltok hanem magánszemélyek. Én eddig a vaterán csak 4-5 dolgot vettem, és 2-3 dolgot adtam el, de pl. az első vevőm miután lecsapta a terméket közölte, hogy meggondolta magát. Persze végül kénytelen volt megvenni, mert nem hagytam magam. Ráadásul most ezzel a "Megcsalt a férjem, a Berci" reklámmal boldog boldogtalan licitál majd, akiknek pláne nincs gőzük arról, hogy megy (vagy kellene mennie) az ilyen dolgoknak igazándiból.
1. mikor már kezdessz örülni, hogy eladtad, akkor egyszer csak visszajön a csomag, plussssZ még buktál egy postaköltséget 2. a cuccos még a tiéd, tehát ha a "vevő" nem köttet rá értékbiztosítást és eltünik, akkor cumattyú, rohan6cc a pénzed után ...ez ungariselend, magyarország: én így szeretlek:)
Kár hogy nincs most pénzem. :-) Lehet hogy én is beszállnék a csihi-puhiba egy bizonyos összegig. Egy kérdés ha nem haragszol. Megfigyeltem, hogy a vaterán a postai utánvét olyan ritka mint a fehér holló. Nálad is kizárva ez a dolog. Én eddig biztonságosnak hittem ezt a küldési módot, de biztos van valami oka ennek.
Az értékesítéssel lettem megbízva. Annyira nem nagy bátorság ez az 1Ft-os indulósdi, rengeteg cuccot sokszor az utolsó pillanatban jócskán a piaci árak fölé vernek föl. Rajta az 5 perces hosszabbítás, imádom nézni, ahogy az 1Ft-os licitlépcsővel ölik egymás idegeit :-DDD.
A Robotar 35/2.8 obik is 3 és 8000Ft között mentek el. Adott volna ennyit értük az, akinek hat anyja van...
Újra: Eladó Pentax K100D Szett! -Pentax k100d váz + utángyártott markolat(eredeti dobozával) (dobozával, minden gyári tartozékával, hibátlan állapotú) -Pentax 18-55mm f3,5-5,6 (doboz, napellenző,első és hátsó sapka) -1 garnitúra Duracell elem (2600mAh) (500-600 képet bír egy töltéssel) Szett ára: 60EForint + Megegyezés szerint tudok adni hozzá memória kártyát,táskát,manuális külső vakut vagy Tamron 70-300-as objektívet. Személyesen is megtekinthető kipróbálható. További információért keress fel e-mailben! nabucco90[kukac]gmail[pont]com
Pentax K10D + 16-45/F4 objektív eladó 145e forintért. Másfél éves, 5000e expó, magyarországi beszerzés, szép állapotú, hibátlan, eredeti dobozában minden tartozékával.
Én is vakut keresek. Metz 48AF1, vagy alatta. Fontos, hogy forgatható (IS) legyen a feje, ne csak dönthető. Másfelől, a feltöltési sebessége is megfelelő legyen, ne 10 másodperc, vagy felette. :-D Illetve, jó lenne, ha a K200D-vel is tudnám szabályozni, a teljesítményét (de ez meg ugye csak P-ttl, ergo ehhez nem ragaszkodok). Akár a Metz SCA részlege is érdekel, 40MZ-s típus (esetleg 35-s), még ha nem is olyan a talpa. :-) Persze itt is jó lenne mondjuk két reflektoros változat, de először legyen ajánlatom, ugyebár. Sunpak MZ440-m van jelenleg, azt szeretnél "lecserélni". :-D e-mail publikus, thx