Keresés

Részletes keresés

Wallace Creative Commons License 2000.02.28 0 0 232
Az is biztos, ha az életembe kerülne, akkor is találkozhatnánk ott. Bízom benne, hogy majd együtt tombolhatunk ott.
Előzmény: Törölt nick (223)
morpet Creative Commons License 2000.02.28 0 0 231
Jja, szóval te lennél az Ákos péjdzs egyik guruja?
És az az egy hónap ugye április 6-át, az új maxit jelenti?
Előzmény: jarlaxle (229)
Wallace Creative Commons License 2000.02.27 0 0 230
Nálam akármire klikkelnék, mindig a vendégkönyvet írja ki, persze az is keelhetetlen.
Előzmény: morpet (228)
jarlaxle Creative Commons License 2000.02.27 0 0 229
Tenyleg szorakoztato, en pl. majd mexakadok a rohogestol, amiota keptelenek vagyunk barmifele
cgi-t futtatni, modositani a regi html lapokat
(Kulon keresre az index.html-t egy het alatt csereltek most le!!!!) amiota voltak a betoresek. A flash oldal...egyszer arra is jut ido, addig ki lesz szedve, mert mar panaszkodtak jo sokan.. a tobbit meg remelem fel tudom tolteni hamarosan, mert offline majdnem kesz van az egesz...
a hibauzenetekrol.. hmmm. NS 4.5-tol es IE 4.0-tol folfele teszteltuk (az uj, beta mozzilla (leendo NS 6.0) alatt abszolute nem megy, van mit fejleszteni a NScom.nak.)
Osszefoglalva: a lap egy honap mulva teljesseggel mukodni fog.. (kell)
Előzmény: morpet (228)
morpet Creative Commons License 2000.02.25 0 0 228
Nézzétek meg az ákos honlapot, nagyon szórakoztató! Miután a HTML oldalon a legváltozatosabb hibaüzeneteket kapjuk, Javascript konzoltól Fejlesztés alatt üzenetekig, kipróbáltam a Flash oldalt... kihagyhatatlan....
Wallace Creative Commons License 2000.02.25 0 0 227
Segítségre lenne szükségem!

Nincs Cd lejátszóm, de van néhány olyan BB dal, ami csak CD-n jelent meg. (Bonanza pogo 3. és a '94; Live-ról egy jó pár szám, Induljon a banzáj angolul stb.)
Valaki át tudná-e ezeket venni nekem MC-re? Ha igen, jelezzen: wiliam@freemail.hu

Előre is kössz!

Wallace

totyus Creative Commons License 2000.02.25 0 0 226
Most, hogy már olvastam a blikket, tiszta a dolog. Szó szerint idézek az újságból egy részt:
"Kosztümös videoklipet készítek hozzá, és remixpályázatot is tervezek. A legjobb keveréseket korlátozott példányszámban kiadom" - újságolta.
Az áprilisban megjelenő maxin is több verzió lesz, sőt még el is szavalja Ákos.
Ami tuti: Nov. 17.-18. Körcsarnok.
patrona Creative Commons License 2000.02.25 0 0 225
totyus: Szerinted mi lesz az a pályázat? Legalább is mire tippelsz? Én Disp-et már faggattam/faggatom az ügyről, de nem nagyon akarja elárulni.
Előzmény: totyus (224)
totyus Creative Commons License 2000.02.24 0 0 224
Habár azon a bizonyos bonanza honlapon az áll, hogy a Hauber konkrét tényként kijelentette
( a Z+-ban ) a 2004-es BB koncertet, nekem mégis nagyon sántít. Én ezt egyáltalán nem hiszem el. Szerintem ezt csak ő szeretné, vagy ha van vmi titkos megállapodásuk egy elég távoli konkrét időpontra ( ami nem rájuk vall, főleg Ákosra nem ), akkor meg nem lett volna szabad kidumálnia. Fábián Tibor szerette volna újra összehozni őket egy(?) koncertre 1998-ban ( szerintem májusban - akkor lettek volna 10 évesek - mások szerint azonban ősszel ). Sajnos nem lett belőle semmi.

Friss hírek:
Április 6.-án ( Ákos 32-ik születésnapján ) jelenik meg egy maxi, rajta egy vadiúj számmal és egy pályázati felhívással. A pénteki BLIKK-ben lesz egy kis beszámoló az új dalról, amelyben ismét lesz nagy vonószenekar.

Wallace Creative Commons License 2000.02.24 0 0 222
Remélem, hogy megteszi majd a kedvünkért. Vagy ha nem, majd beállok én énekelni - hehehe
Élőben még egyszer se hallottam őket, de az összes felvételük megvan. Szeretném már látni is őket. Egyébként hol lenne most Ákos, ha a Bonanzával nem indult volna el? Messze nem ott, ahol tart. És koncertjein is mindig énekli a BB-s dalokat. Szóval szerintem van rá remény (vagy csak szeretném, hogy legyen)

Minden jót! Wallace

Előzmény: pROF (221)
pROF Creative Commons License 2000.02.24 0 0 221
Hát, asszem ezt Fábián mondta, hogy meg akarja csinálni, talán a BS is le volt foglalva. (Így utólag, minek? :)
Gondolom a két srác még benne is lenne, de Ákos ezzel kapcsolatban a legjobb esetben is ködösíteni szokott, de leginkább azt szokta mondani, hogy Bonanza koncert legfeljebb csak nélküle lesz valaha is a jövőben.
De hátha megöregszik egy kicsit, aztán kedve támad mégis nosztalgiázni egy kicsit. Legalább a mi kedvünkért :)
Előzmény: Wallace (220)
Wallace Creative Commons License 2000.02.24 0 0 220
Csak 2004 nov. 13-ig bírd ki!

Valamelyik Bonanza honlapon olvastam, hogy akkor lesz egy nagy jubileumi show. Ha ez valóban így igaz, remélem, minél többen fogunk majd ott találkozni, s énekelni Ákossal a legjobb BB dalokat.

Előzmény: Törölt nick (218)
patrona Creative Commons License 2000.02.23 0 0 219
MarK And Wallace: Én is Queen-es voltam egy időben.
MarK: Hát ez nem így van, legalább is ezzel a sráccal nem. Ez eleve elutsítja a zenében az éneket, és a dallamot. Utolsó próbálozásnak megmutattam neki a WIME Safar mixet. Az elején a tuc-tuc tetszett neki, de amikor a Let me take you on a trip szöveg jött(az is erősen torzítva) már hüledezett is. Alapvetően nem közénk való a gyerek, ezt már beláttam.
De ha valakinek nem esik le, hogy miről szól ez az egész, annak magyarázhatsz Te egy életen át, akkor sem ért meg minket. Nem akarom itt játszani a felsőbbrendűt, de a discósoktól ennyi tellik:-))))))))))))))) De ha jobban belegondolsz ez szomorú. Mikor fog egy ilyen értékelni egy Ady-t, vagy egy József Attilát? És ők a jövő nemzedéke:-(((
Wallace Creative Commons License 2000.02.23 0 0 217
Great King Rat?

Igazi ősi heavy metál. Nagyon tetszik.
Riled The Wild Wind? Magyar szövegemben "Mondd, hogy nem félsz!"

A latin címe "Despera ne!", azaz Sose add fel lett.

I'm Going Slightly Mad (nem tudom, jól írtam-e) lett Sum qui sum, azaz Vagyok aki vagyok. Lassan már szeretném befejezni a szövegeket, s kezdeni velük valamit.

Egyébként első latin nyelvű Queen szövegem a Radio Gaga volt (Nunquam time, iam venio - egy sor belőle.)

A topic-t pedig meg is nézem.

Üdv. Wallace

Előzmény: MarK (216)
MarK Creative Commons License 2000.02.23 0 0 216
:-))
Nem láttalak a Queen topic-ban!
:-))
Egyébként üdv!
:-))
Előzmény: Wallace (215)
Wallace Creative Commons License 2000.02.23 0 0 215
QUEEN...

Kedvencem tőlük az Innuendo c. lemez valamennyi dala.
Épp latin szövegeiken dolgozom.
Szívből örülök, hogy egy Queen-es is van itt.

Üdv.

Wallace

Előzmény: MarK (214)
MarK Creative Commons License 2000.02.23 0 0 214
Na, azért nem feltétlenül kell elsőre "bejönnie"...
Engem anno 91-92 idején az egyik Mode-os barátom próbált beoltani, mindenféle DM és BB számokat "nyomatott", de nekem 16 éves fejjel qrvára nem tetszett (Queen-es voltam :-)))... 93-ban az I Feel You-val esett le a tantusz és akkortájt kedveltem meg a BB-t, később Ákost is...
Immár 7 éve nem tudok, de nem is akarok kigyógyúlni... :-))
Jön vki a pénteki PeCsa party-ra (HDMFC, Shape)?
:-)))
Előzmény: patrona (213)
patrona Creative Commons License 2000.02.22 0 0 213
Na én is pont ezt mondom. Az, hogy páran ezt nem tudják elfogadni, az más kérdés. Nekem van egy haverom, akit próbálok a Mode felé terelgetni. Nagyon ellenkezett, hogy szar, meg minden. Gondoltam azért mondja ezt, mert nemérti a szöveget. Erre betettem neki a Popular-t. Ott meg pont a szöveggel volt baja. Ezek után Ákost meg sem próbáltam. Akinek ez elsőre nem jön be, az halgassa a tuc-tuc-ot. Az való neki.
A szövegekkel én is úgy vagyok, mint Te. Én kb 5-6 BB számot hallottam eddig. A tobbinek csak a szövegét olvastam. És eléggé megfogott a mondanivaló, és a stílus. Szóval mindenképp meghallgatom a többit is.
A zenével viszont pont fordított a hejzetem. Én inkább "popper" (hú, de hülye szó)vagyok. Én pl nehezen hallgattam végig az Öngyilkos álmot, pont a nagyon határozott rockos zene miatt. Dehát izlések és pofonok. De álltalában keveslem a szintit Ákos dalaiban. Ahol meg van, ott is csak mellékszereplő. Ettől függetlenül az Ismerj fel-től borsózik a hátam, olyan jó.
Előzmény: Wallace (212)
Wallace Creative Commons License 2000.02.22 0 0 212
"És hogy Ákos versei, és szövegei mesterkélt hatásvadász gicssek lennének? "

Egyáltalán nem. Előbb olvastam a Napló feletteseimnek c. verseskötetét, minthogy hallottam volna egy számát is. Zenészként is azóta szeretem, mert egyébként inkább rocker vagyok. De Ákosban van komolyság, van mondanivalója.

Üdv. Wallace

Előzmény: patrona (211)
patrona Creative Commons License 2000.02.21 0 0 211
Elovastam a topicot az elejétől, és most közzéteszem a gondolataimat, amik olvasás közben születtek:
Tudjátok, hogy miért sikeres az Ákos? Mert érzelmeket vált ki az emberekből. Ebből a szempontból tök mindegy, hogy az pozitív, vagy negatív. Szerintetek a ganxtazoli miért sikeres? Nem azért, mert jó, vagy maradandó amit csinál, hanem mert ugyanannyian utálják, ahányan szeretik, és beszélnek róla. Az a lényeg, hogy valamivel kitűnj az átlagból, és téma legyél. Ákos a kissé extravagáns, és misztikus mivoltával, a ganxta meg azzal, hogy egy bunkó paraszt. Egyébként nem nehéz kilógni a sorból ebben az országban. Imerdzsensziház, Téenté, és hasonló nagyipari nyáltermelők között még mindíg Ákos a király.
És hogy Ákos versei, és szövegei mesterkélt hatásvadász gicssek lennének? Akkor Kozsó-é mi? Az az ember egy élő gicss!
DE! Az nagyon nem tetszik, hogy Ákos fogja magát, elmegy az Esti broadway-be bohóckodni. De lehet, hogy ezzel pont azt akarja éreztetni a külvilággal, hogy Ő nem egy búvalb@szott alak. Nem tudom, de talán ezt nem ilyen közönséges helyeken kéne bizonygatni.
És hogy miért nem tud befutni külföldön(pedig nagyon akar, ha ezt sokszor cáfolja is)? Hát pont erről dumáltak a multkor a Z+-on. Ott volt a Geszti, a Kozmix,Robidí, és Ákos(a Tnt-ből). Ezek az urak kitalálták, hogy zenész szakszervezetet csinálnak! A Mo.-n fellépni akaró külföldi zenekarok, a nem időben fizető discotulajdonosok, és mindenki más ellen, akinek nem tetszik a pofája. Állandóan a Britt példát emlegették, és azt, hogy oda nem engednek be semmilyen külföldi előadót(fellépni), pont a hazaiak védelmében. Aztán felhozták példának az Eiffel 65-ot, akiket valaki 3 milkáért akart idehozni egy fellépésre.
Én azt hiszem, hogy Ákos megállná a helyét bárhol, ahol olyan a közönség, hogy elfogadja a zenéjét. Mondjuk ez ugyanígy igaz pl. a Popular-ra, vagy a Quimby-re is. De külföldön is megvannak az Ákosok, és inkább azokra figyelnek oda, és sz@rnak a többi külhoni versenyző fejére.
Maradjunk annyiban, hogy Ákost itt Mo.-n egy "mítosz" lengi körül, amit részben Ő maga teremtett, részben a rajongók. Az meg, hogy itt vitázunk Róla, csak Neki jó, mert látja, hogy bennevan a köztudatban.
Bocs a regényért.
Wallace Creative Commons License 2000.02.21 0 0 210
A másik amit szeretek, az Örvény.

Zeneileg egyszerűen csúcs. Az is érdekes, hogy úgy éreztem, az LGT a két évvel később megjelenő 424-es albumjukon az Ígéret földjét mintha innen koppintotta volna. Én legalábbis így érzem. Nem túl nagy koppintás, de hatás van.

MarK Creative Commons License 2000.02.21 0 0 209
szigi: nem azt írtam, hogy "gond" lenne veled... :-)) Csak egy jót mosolyogtam a dolgon. Már csak azért is, mert az Idelenn idegen az egyik kedvenc Ákos számom, a Kihalt minden pedig szvsz a best BB dal... :-))) (A Kezemet nyújtommal együtt :-)))
Ákos egyébként tud a topicról, de még a néhány héttel/hónappal ezelötti viták idején azt írta, hogy "túl öreg vagyok már az ilyesmihez"...
Igaza volt.
:-))
Wallace Creative Commons License 2000.02.20 0 0 208
Régi és új, meg a Jóslat. Ez utóbbi igazán komoly, és érezni rajta a fájdalmat, amit magukban hordoztak. Mind közül kedvenc BB dalom a 'Kezemet nyújtom'. A Régi és új-on lévő 'Valami véget ér' változat pedig mindent felülmúl. Szuper. A Vér szavát ismered?
Előzmény: szigi101 (206)
patrona Creative Commons License 2000.02.19 0 0 207
Szigi: A Some Strange Sites tudtommal a Te honlapod. Ott van egy BB albumkritika, amit egy Szigeti Laci nevű csávó írt(legalábbis ez van aláírva). Nos, mivel a "Rólam" link alatti szöveg úgy kezdődik, hogy "Laci vagyok" gondoltam, hogy csak Te lehetsz. És ráadásul a beceneved is passzol a névre. Ennyi véletlen egybeesés meg elég ritka. Na, ezt a kritikát küldtem el Neki, és eléggé felháborodott pár dolgon. Majd Ő elmondja a problémáit. De nem a pecsában, mert oda nem engedték el a szülei. Talán a Vikingben már ott lessz(remélem).
Ja, és bocs, hogy kiadtalak(amennyiben jól következtetek a kilétedre)
És hamát a Test szóbajött. Csak én érzek egy kis hasonlóságot az Áradás és a Halo között? Zeneileg értve. Nem tudnám megmagyarázni, hogy miért, de ezt érzem.
Ennek ellenére nemértem, hogy minek kell ebben a topicban állandóan azt boncolgatni, hogy ki-kit másol, utánoz, lenyúl stb. A szinti műfajban elég nehéz újat alkotni, mert mindenki ugyanazokkal a hangszerekkel dolgozik. Legalábbis itt Mo.-n. Az, hogy videókat koppintanak, az egy más kérdés, de itt a pénzhiány is lehet az ok. Azért az a Kylie Minogue klipp nem egy túlbonyolított, számítógépes animációt, és mindenféle efektet használó történet, és mégis milyen ötletes.
És szerintetek van esély arra, hogy Ákos is beleolvas ebbe a topicba? De arra is kéne gondolnunk, hogy ezt biztos sokkal többen olvassák, mint a DM-et, és rohadtul nemértik amit mi üzengetünk egymásnak. Lehetnénk egy kicsit "globálisabbak", nem?
Előzmény: szigi101 (201)
szigi101 Creative Commons License 2000.02.18 0 0 206
Wallace: köszönjöm a köszöntést... Miért, Neked mi a kedvenc BB albumod?
Ugyanmár Creative Commons License 2000.02.18 0 0 205
Hallottátok a Végre koncertváltozatát?Na,az imént említett Kylie Minoque számból le van nyúlva a refrén dallama.Onnantól jön az a rész Ákosnál,hogy:"Bizonytalan és egyszerű szándék...".Nem lesz nehéz megismerni.De az ötlet nem rossz,és nagyon passzol ide!
Előzmény: disp (202)
Wallace Creative Commons License 2000.02.18 0 0 204
Ha a kedvenc BB-d a Régi és új, akkor köszöntelek.

"...Társak nem voltak,
Magam voltam csak.
Én már fáradok.
Mindent rád hagyok.
Kérlek, engedj el,
Nekem mennem kell.
A csendnek hódolok.
Hallgass, hallgatok..."

Üdv. Wallace

Előzmény: szigi101 (201)
Wallace Creative Commons License 2000.02.18 0 0 203
"...Többet nem tudok,
Csak neked dúdolni halkan.
Néznek a csillagok.
Bennem most is néke van..."
disp Creative Commons License 2000.02.18 0 0 202
Imho semmi köze hozzá...
de láttad már Kylie Minogue Confide in me c klipjét?
Na arra hasonlit az ismerj fel!
Előzmény: Useless (199)
szigi101 Creative Commons License 2000.02.18 0 0 201
Patrona: Eszerint ez csak engem zavar?

Milyen BB kritikámat olvasta ez az Angyal? Esetleg egy Elmondatott-
fanatikus, aki szeretné elmondani, hogy az én legeslegkedvencebb Bonanza albumom,
a Régi és új, milyen borzalmas? (bár arra ott van Morpet :-))))) )

Szóval megyek II.25.-én (jé, mához egy hétre), és majd ott bemutathatod
Őangyalságát :-)

DM-BB-Ákos hasonlóságok (szerintem): az Induljon a banzáj album szerintem
eléggé hasonlít a Some Great Reward-ra. A Test pedig mintha egy nagyon jól
sikerült Bonanza album lenne (kicsit több gitárral). Ezt a kettőt leszámítva
valóban egyik sem hasonlít a másikra.

MarK: :-))) Nem Te vagy az első, aki ezt észrevette (Morpettel beszélj ez
ügyben), de hát a változatosság gyönyörködtet... Pedig szerintem csak annyi
velem a "gond", hogy van pár sláger mindhárom együttestől, amit nem igazán
kedvelek (pl. Question Of Time, It´s No Good, Kihalt minden, Idelenn idegen,
stb.). Ugyanakkor nagyon tudok fanatizálni mások által gyengének, vagy
töltelékszámnak minősített dalokat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!