Több ajtónál megfigyelhető, hogy bezárva ekkora rést lehet rajta nyitni. Ezen senki nem fér ki bár kétség nem férhet hozzá, hogy nem így kölene lennie.
Csak nem? Csak nem szergely (Igen így LY-al) vitte a Pápa külön vonatát? Vagy legalábbis a népekét akik mentek az audienciára? S közben kirepült a tömeg kellős széle mellé a tetőventillátor? Ahol egy traktoros ráakasztott mert azt hitte az ő fűkaszája? Viszpont mikor hetekkel később megjelent nála a vasút az alkatrészért annyira zavarba jött, hogy a valódi fűkaszát adta oda! Ezt símán beépítették a gépbe és selejtezésig azzal üzemelt mert olyan igénytelen és ettől csodálatos gép az alap sorozatú szergej. No nem is értem a remot programot mer így minden gép sokkal olcsóbb lett volna! Nem? Vagy igen? Szerintem........
Letölthető e "tanulmány" valahonnan? Esetleg az összefoglalója?
A fő megállapítást megmondtam volna én nekik ingyen is! :( Sőt ezek a gondolatok a dolgozatomban is szerepelnek!! A keresztfinanszírózás valóban nem lehetséges ezen az árszinten (ez sajnos nem hipermarket, vagy fapados légitársaság), de az árkiegészítés igen! Csak épp Nyugaton nem e módi szerint finanszírozzák a vasutat és így nincs is 100 féle kedvezmény kulcs sem... Szóval ennyit az "egyetlen" kiútról...
"A cég szerint a legjárhatobb ut a koncessziok kiadása lenne, amit pl. Angliában is a távolsági közlekedésre alkalmaznak."
Szóval ezért az okosságért mennyit is fizetett ki ezeknek az EU??? :(( Angliában ezt MINDENRE alkalmazzák, nem csak a távolsági közlekedésre. Lassan már a teljes metróhálózatra is. A németeknél dettó. Szóval hol van itt az újdonság?
"a prognosztizált haszon (a vasut részesedése a személyforgalomban) sem éri el az 1%-t."
Ezt nem teljesen értem. Vagy vitatható, vagy nem jelenthető ki levezetés nélkül. Pl. Nagy-Britanniában nőtt a vasút részaránya... És nem csak 1%-kal nőtt (mihez képest?)...
Jó, akkor most mindenki okulására, írd le pontosan, mit hallottál, mikor, és hol. Aztán ha megvan, gondolkodj!! Gondolkodj!! :)) A hozzászólást nem muszáj elküldeni.
...a főnök is beégett mer a mozdvezről azt sem tudta eszik-e...
Miért kéne nekünk ezt tudni? Mert ha tudjuk, miért kéne, el tudjuk dönteni, akarjuk-e tudni. S ha úgy döntünk, hogy akarjuk, sok más fontos dologhoz hasonlóan tudni is fogjuk. Ebben biztos lehetsz.
Megilletődötten állok itt előttetek, mint a dezinformáció elleni harc egyik oszlopos tagja, hogy ezen a verőfényes márciusi napon- méghacsak társszerzőként is- de mi/én is útjára indítottunk egy újabb urban legendet. Ezúton szeretnék braunnak és magamnak is gratulálni!
Nem segítenél betenni a fehérnégyzetre a kép feltöltéssel kapcsolatos hozzászólásomat? Azóta megint kérte valaki a topictársak segítségét ezzel kapcsolatban. Odairányítottam az M41-es topicba a 384-es hozzászóláshoz és sikerült is neki utána.
Bár nem dolgoztok jól. A multkor a főnök is beégett mer a mozdvezről azt sem tudta eszik-e vagy isszák! A mozdvez sem volt informálva ki az aki kamerák keresztüzében bejelenti neki, hogy ezen a vonaton utazik és jó utat kíván.
Szóval ha publikus ha nem hányan vagytok többen nem nagyon lehettek mint egyes egyedül TE. Nem TEE mert őt ismerem és nem olyan..........
Hogy mit ki nem hoz egyes vasutasokból a tehetetlen düh, az érzés, hogy szarnak a véleményükre!!!
Nem hittem volna, hogy egyszer még egyet értek veled, sőt igazat is adok!
:-))
Ezt régen úgy írtad volna, hogy a vasutasokból....
Azért látom, nem hiába fogjuk itt a kezedet!: -))
A szabály sértésről: szerintem a nevek és nevekkel kapcsolatban megereszett stílusod nélkül, már nem ugyanaz a hozzászólás, következésképp nem is ismételhetted meg.
Ha nem ilyen stílusban nevesítet az érintetteket, még elsőre is belefért volna, egy internetes fórumba.
Na ezért még én fogok kapni a fejemre mogorva öreg barétomól...
Nem értek egyet veled volt a MÁV fórumon szerencsénk moderátor nélküli fórumon beszélgetni. Na ott aztán csuda dolgokat írt néhány érdekeselméjű emberke. Legyen csak moderált a fórum, sőt mondják csak meg eleve mit szabad és mit nem.
Azonban az megdöbbentő, hogy csupafüleken kívül egy belső 3/3-as ügyosztálya van a vasutas fórumoknak, akik rendesen mószerolnak a moderátorok felé. Ciki és egyben elkeserítő.
Helyeslem amikor a moderátorok dolgoznak a mi érdekünkben. Volt nem is egy hozzászólásom amit moderáltak már eddig mindegyikkle egyet tudtam érteni......