Tévedsz! Azért utálom, mert a háziasszonyok bent hagyják a mosógép dobjában, és ha beindítom próbára, úgy dörömböl az a sz@r, mintha szétesne a gép! :(
Minden hülyeséget megvetetnek az emberekkel a reklámok! :(
Azért utálja, mert nem ér semmit szerinte....így ártani sem árthat, szóval használjátok nyugodtan.:))
De tényleg, oly kevéssé mágneses ez a golyó, hogy nem fog bekavarni az elektronikába, ne aggódj.....én évekig használtam, nem volt tőle kutya baja sem a gépnek.
(én ezt úgy ismertem, hogy a terhes nő férjét kérdezik, hogyan megy a házasélet: első hónapokban semmi változás, aztán mint a kutya, és a vége felé mint a farkas - ül a lyuk mellett és vonyít...)
Hölgyek-Urak, úgy néz ki mi is révbe érünk mosógépileg. Egy Samsung WF702NCE (7kg, A+AB,1200-es centrifuga) lesz a befutó 79990-ért (C.ra akció 03.14-ig). Mondjuk azt sajnálom, hogy az 5 év garanciáról lemaradtam...
Ugyanott volt még LG F1068LD-vel (5kg, 1000-es centri) 79900-ért (de adnak mellé egy 10e forintos vásárlási utalványt, így valójűban csak 69900 az ár), ez keskeny gépet keresőknek ideális lehet.
Ja, meg egy LG F1256QD (7kg, 1200-es centrifuga) is 99990-ért, emiatt mentem be, de aztán meggyőzött az asszony, hogy nem ér 20e forintot a DD meg a +5 program. Szerintetek igaza volt? ;)
Hát ez az! Vettem anno egy mosógépet és reméltem a legjobbakat, és szerencsém volt, mert jól működik, kifogtam egy megfelelő darabot, valóban lutri.
De megnézem jobban az Electroluxokat, EWB105205 W és a 95205 W megtenné, de mit jelent az, hogy energiafogyasztás: A-10% ? Az A kategóriásnál 10%-al kevesebebt fogyaszt, vagy annyival rosszabb?
Ja, a felültöltős nálunk fizikai kényszer, ez fér oda, ahol víz van :D
Nem akartam hozzászólni, mert én túl negatív vagyok :D de nálam a felültöltős is kizáró ok. Meg aztán egy új gépről ki tud többet, mint ami a papírra van írva??? Az, hogy sokban tönkrement a panel, egy dolog, hogy elhiszi-e a kérdező, másik dolog.
Csak tapasztalatként írom: Whirlpool AWE 2516 tulaj vagyok, négy éve megy heti átlag 4-szer, két ember cuccaival és fürdőszobában áll. Eddig semmi baja nem volt, rozsda még pöttyben sem, pedig különösebben nem kímélem. A mosószer tartályt nem egyszerű kitakarítani, elismerem.
Bizonyára szerencsém volt ezzel a szériával, mert ahogy olvasom, ezt a márkát véletlenül sem ajánlottátok.
Viszont most anyukámnak akarok nézni egy WhirpoolAWE 2519-et - használja valaki ezt a típust?? Egy embernek, kicsi fürdőbe - kicsi, energiatakarékos, felültöltős gép kéne, észszerű áron, erre a célra megfelelő, nemde?
Nézegettem még Electroluxot is, 71 000-76 000 közötti árfekvésben, még nem tudok dönteni.
Az nem túl sok... (Bár DD-s gépek sem voltak talán még előtte nagyon(?))
Mondjuk az is kérdés, hogy mennyit volt használva. Ilyenkor a csapágy/szimmering csere és a "koszos" alkatrészek megtisztítása segít, vagy nagyobb a baj?
A régi gépbe mendenféle káros öblítővegyszer helyett mágneses golyót használok, ez jól puhán tartja a ruhákat és megakadályozza a vízkőlerakódást is(nem reklám, tapasztalat).
Ez a mágneses golyó az újfajta digitális csodagépeket nem zavarja meg? Lányom nem meri emiatt használni (persze neki Miele van...), de én szivesen hallanám szakértőktől, hogy mi a helyzet ezzel.
Annak tunik, mert mellette van egy rozsdamentes huto(massziv racsok, lab kallantyu az ajtonyitashoz), ket Whirpool nem forgotarcsas mikro es egy elektromos fozolap. Bar a franc se tudja, hogy ez minek egy irodai konyhaba :-)