IC/Drava versus EC/Carlo Goldoni:
Tegnap Gyekenyesen jarvan Goldonival jottem vissza. Tapasztalataim: Goldonin szukseg eseten menet kozben is folyik utlevelvizsgalat Gyekenyes - Nagykanizsa viszonylatban (VEGRE, nem csak hegyeshalom fele)!!!
Goldoni 4 db 2.-odosztalyu kocsijaban gyakorlatilag nem volt mar Gyekenyesen ures fulke, ertsd volt kello szamu kulfoldi utas. Tegnap kedd, atlagos hetkoznap. Miert mondjatok akkor, hogy nincs kihasznalva (nemzetkozi utasok altal sem)?
Belfoldi utas nem sok szallt ra fel, meg Nagykanizsan sem, pedig ma szerda munka + iskolakezdes, de hat ...
Vegezetul szeretnek tudi valamit: Melyik volt jobban kihasznalva, IC/Drava vagy EC/Goldoni?
1.: kulfoldi utasok altal (marmint lehet magyar is, csak nemzetkozi utazasban legyen erintett)
2.: belfoldi utasok altal (itthonrol itthonra)
3.: Van errol barkinek barmilyen osszehasonlithato tablazata, statisztikaja, stb.?
Multkor voltam IC/Citadellaval is! Penteki napon volt, tehat elvileg felkapott napon. Zalalovo utan csak ket utas volt rajta, abbol is az egyik a kalauz! Direct megneztem, hogy tudjam, megerei-e, kihasznalt-e, stb. nemzetkozi utazasok szempontjabol is. Haaaat ...
Varom az osszehasonlitasokat Drava vs. Goldoni ugyben!!!