Engem szintén a szgépes grafika érdekel. Az is érdekelne, hogyan lehet photoshoppal ilyesmiket rajzolni, csak sajna nincs rá annyi időm, hogy leüljek, és végigbogarásszam. Majd esetleg megmutathatnád egyszer, hogyan csinálsz mondjuk egy olyan képet, mint a sárkány volt. Az tök jó lett! ~:)) (Tudom, hogy sok idő, de nem baj.)
Így is lehet csinálni, bár nekem papíron a fejből készített rajzok marha nehezen mennek. Az interneten kikeresek több témábavágó képet, képzeletben összevágom és tök más színekkel megrajzolom gépen. Ott sosem baj, ha elszúrom, mert könnyen ki lehet javítani. Míg ha papíron csinálom, mindent kiszed, azt is ami jó volt előtte.
Bocsi, most mennem kell, de holnap leszek még :) Szép estét nektek és további jó topikolást.
Úristen. Ehez rengeteg türelem és idő kell egy ilyet megfesteni, ha ez tényleg festmény. Még a kacsák tollai is egyenként meg vannak festve, meg a víz fodrozódása. Ki festette? Lehet, h rákeresek googleban.
Még nem ismerem ezt a progit. Photoshopot és Gimpet ismerem. A Gimp ingyen letölthető progi az internetről, de én nem tom hogyan kell, más csinálta nekem. A photoshopnak meg van egy olyan letölthető progija, ami 1 hónapig érvényes, azt addig ingyen lehet használni.
Oké, felteszek szgépes képet is :) De ezeket ne használjátok, mert egy cégnek csináltam és bla-bla jog védi stb :)Ezek közül csak a Fa készült saját célra, a többi a cégnek (HKK).
te mivel dolgozol a gépen? betennél egy szg.-es grafit is ? én csak szg.-en dolgozom, ill kézzel grafikázok azt beszken. és photoshoppal megmunkálom :)
Köszi, majd megnézem :) Jó, h megtaláltad nekem ezt, mert nem bírtam minden topikot végigböngészni, mire találok egy nekemvalót, ezért inkább nyitottam egyet :))
Én is ezt utálom benne a legjobban. Én mindent mindig azonnal akarok :))) Az elvesztegetett időt meg inkább lustálkodással tölteném, vagy szép boltok nézegetésével, vagy sétálgatással, kirándulással, no de sorbanállással??? Ez a legrosszabb, amit velem megtehetnek :)
Köszi :) A gyertyatartós az én saját beállításom volt itthon és hátulról jött a fény. Ettől kicsit sötétebb :) Nem sokat csináltam itthon, mert nagyon sötét a lakásunk és ettől nem lehet jól látni a szineket. Itthon inkább számítógépes rajzokat csinálok :))
Képzeld el akartak cipelni a kiállításra, csak én lusta vagyok kivárni azt a nagy sort. :) Mondták nekem hogy nagyon szép képeket állitanak ki. :) Meg úgye mire sora kerülök addig meg öregszem. :))