Keresés

Részletes keresés

fighting Creative Commons License 2004.04.17 0 0 2462
Lehet, hogy Williams az év végére összekapja magát?
Előzmény: Zombie (2457)
Zombie Creative Commons License 2004.04.17 0 0 2461
majus 3 hetfo.
Előzmény: sajtosrud (2460)
sajtosrud Creative Commons License 2004.04.17 0 0 2460
Hanyadikaig tart a vb?
Ciani Creative Commons License 2004.04.17 0 0 2459
BBC humor :)

Finally today, Jenny in England says: Who is your prediction to win the World Snooker Championship? Are you looking forward to it, Robbo?

I always look forward to wall-to-wall snooker. It's like what came first, colour television or snooker? I think they were designed at the same time.

So are you putting your fiver on Jimmy again then, Christopher?

Well, he won the last tournament.

I know that - I thought perhaps you might put a tenner on this time. In fact, if you are, just send it to me because you'll lose it.

Well I was going to put a fiver each way on him last week when he was 66/1, but he's come in to 25s, so I'll see.

I'd put the whole caboodle on Ronnie O'Sullivan this year. He's gone for the Jonny Wilkinson apporoach - nobody come near me, I'm in the gym and practising.

Well I spoke to him Thursday and he sounded in fine fettle.

Did you have a word about his barnet?

Er no I didn't actually.

Well please mention it to him next time you see him. You're a snooker player, son, not Samson.

Can you imagine if he was, though, all it would take is for one of the other players to sneak into his room at night and cut his hair off and he'd wake up in the morning and say: "I can't lift my cue!"

But seriously, I'd go for Ronnie, because he's got to win it again sooner or later. But then I suppose Hunter's got to win it sooner or later as well.

Anyway, don't take any notice of me. I refused to back Davis or Hendry in the 80s and 90s and that was the biggest mistake of me life.

Ciani Creative Commons License 2004.04.17 0 0 2458
Elég nagy csalódás volt, hogy a juró nem közvetített délelőtt.

Mekmanus is magabiztosan vezet Small ellen egyelőre.

Előzmény: Zombie (2454)
Zombie Creative Commons License 2004.04.17 0 0 2457
Mark Williams vs Dominic Dale 6-3 (folytatasa este)

fighting Creative Commons License 2004.04.16 0 0 2455
Ez király.
Igy lehet, hogy az ehyik régi kedvencemet Wattanát láthatom végre.
Előzmény: Zombie (2454)
Zombie Creative Commons License 2004.04.16 0 0 2454
Szombat

11:00
Mark Williams vs Dominic Dale
Alan McManus vs Chris Small

15:30
Matthew Stevens vs James Wattana
Ken Doherty vs Joe Swail

20:00
Mark Williams vs Dominic Dale (folyt.)
Quinten Hann vs Andy Hicks

Előzmény: fighting (2453)
fighting Creative Commons License 2004.04.16 0 0 2453
Sziasztok!

Kié lesz a nyitómeccs?

LFC fan Creative Commons License 2004.04.16 0 0 2452
épp most rendeltem meg a világbajnokság programfüzetét! Ł8 szállítással együtt, de szerintem egy snooker rajongónak megéri :)
http://kryton.clickandbuild.com/cnb/shop/world-snooker
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.16 0 0 2451
Micsoda meglepetés lenne, ha egykori favoritom, John Parrott kiverné az első körben Paul Huntert. Úgy érzem, lesz keresni valója a coffos ellen, mégiscsakvoltmárvilágbajnokeccer :)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.15 0 0 2450
Én is gratula a szinvonalas összefoglalóhoz, szerintem KEN DOHERTY fogja nyerni a VB-t, bár én is az iszákos/kokainos Jimmy-nek drukkolok, most nem fogja magát keresztül vergődni Stephen Hendry-n.

Alig várom már hogy kezdődjön...

Justice Dr. Creative Commons License 2004.04.14 0 0 2449
hali!
jó kis visszatekintés, gratula! a mezőny nagyon kiegyensúlyozott nehéz megmondani, ki nyerhet.
szerintem ill. remélem Ronnie-Hunter döntő lesz, ahol persze Ronnie nyer. :) monjuk Huntertől annyira várja mindenki most a jó szereplést, hogy már szinte az lenne a meglepetés ha jól menne neki.
Doherty és Ebdon jól fognak szerepelni szerintem, ill még remélem, hogy Jimmy is. Jimmy jó volt nagyon idén, csak félő, hogy jóllakott a mostani győzelmével. ráadásul a másodikban Hendry jöhet neki, ami VBn sok jót nem jelent.. :))
go Ronnie & Jimmy!
Előzmény: Zombie (2441)
Zombie Creative Commons License 2004.04.14 0 0 2448
Feltámadnak poraikból a halottak és egy-két esélyes meg sem fogja közelíteni az elvárásokat

Kisse nostradamusian homalyos joslat ez :)

Előzmény: Ciani (2446)
Jimmy 4ever Creative Commons License 2004.04.14 0 0 2447
Sziasztok,
Zombi, tetszett az összefoglalód, alapvetően én is így látom az esélyeket. A szívem azt mondaná, hogy Jimmy lesz a világbajnok, sajnos azonban ennek nagyon kevés esélyét látom. Bár fantasztikus szezon van mögötte, nem igazán tudom elképzelni, hogy két héten keresztül folyamatosan fitt legyen, elsősorban idegileg. Sajnos a 6 elvesztett vb döntő is elsősorban pszcihés okokra vezethető vissza, pedig azokban az időkben tényleg varázslatosan játszott. Az én tippem Hunter, szerintem csúcsformában van. Aki még befuthat: O'Sullivan, Higgins, esetleg Ebdon.
És nagyon remélem Jimmy, "The People's Champion" is megy legalább egy kört, és bemutat néhány csodát :-)))
Ciani Creative Commons License 2004.04.14 0 0 2446
Szerintem nagyon kiegyensúlyozott vb lesz, sok meglepetéssel. Feltámadnak poraikból a halottak és egy-két esélyes meg sem fogja közelíteni az elvárásokat (ezt a korai White-Hendry meccs biztossá is teszi :).

Ebdon vagy Ronnie (ő vagy kikap Maguire-től vagy nagyon sokáig jut) lesz a világbajnok, ebben majdnem biztos vagyok :).
Hunter pedig be fog égni, Matthew lenyomja. Én Davistől is sokat várok.

fighting Creative Commons License 2004.04.14 0 0 2445
Szerintem Hunter nyer, és talán Sullivan, Doherty, és a White-Hendry győztese lesz az ellenfele a döntőben.
appius Creative Commons License 2004.04.14 0 0 2444
végignézve a sorsolást, az elmúlt szezont és az általad elmondottakat, szerintem a felső ágon Hunter tűnik biztos befutónak, az alsó ágon több nevet tudok mondani, onnan szerintem a Doherty, Ebdon, Jimmy, Hendry fogatból kerül ki a döntős. közülük a napi forma fog dönteni.

ha már tippverseny, aki eltalálja a győztest a verseny kezdetéig (határidő 16-a éjfél), annak felajánlom a Pannon márkájú (magyar gyártás)snooker dákómat, úgyis vettem egy újat, természetesen olyat amivel Jimmy játszik.:)

szerintem Hunter fog nyerni, de Jimmy-t szeretném.

Törölt nick Creative Commons License 2004.04.14 0 0 2443
szerintem jimmy megszerzni első világbajnoki címét is.
vagyis inkább csak remélem... :)
LFC fan Creative Commons License 2004.04.14 0 0 2442
én Ronnie O'Sullivan -re tippelek.
de Hunter is befutó lehet
Zombie Creative Commons License 2004.04.14 0 0 2441
A VB elott vallalkoznek egy kis visszatekintesre a szezonrol, meg egy kis eselylatolgatasra. remelem hasznat veszitek :)

Gondolom mindenki tudja, hogy ebben a szezonban minden egyes versenyen mas gyoztes volt:
LG Cup: Mark Williams
British Open: Stephen Hendry
UK Championship: Matthew Stevens
Welsh Open: Ronnie O'Sullivan
Masters: Paul Hunter (non-ranking)
European Open: Stephen Maguire
Irish Masters: Peter Ebdon
Players Championship: Jimmy White
ilyen persze idotlen idok ota nem volt (94-95 ota biztosan nem, regebbrol nincs infom).

az eselylatolgatast jatekosonkent fogom prezentalni :) a Top16-t legalabbis.

1. MARK WILLIAMS
Elozetes vilagranglista helyezese: 1.
2003-04 ranking pontok listajan: 7.
Helyezesei a szezonban sorrendben: 1, 8, 32, 16, 8, 32, 32, 8
Ladbrokes odds: 5-1
Marknak a sajat szintjehez kepest (ketszeres vilagbajnok, cimvedo, vilagelso) gyenge szezonja volt. az elso versenyt megnyerte ugyan, de azota meg 4 koze sem tudott kerulni sehol. sajat bevallasa szerint a tavalyi szupersikeres ev utan iden nem nagyon koncentralt a jatekra. a Players-en mar mutatott valami format, de Ebdon viszonylag siman megverte. nagy meglepetes lenne, ha meg tudna vedeni a cimet.

2. STEPHEN HENDRY
Elozetes vilagranglista helyezese: 4.
2003-04 ranking pontok listajan: 3.
Helyezesei a szezonban sorrendben: 32, 1, 2, 8, 16, 16, 32, 8
Ladbrokes odds: 9-2
Hendry viszonylag jo szezont tudhat magaenak, az elso feleben kiemelkedoen jol jatszott es mindenki a nagy comeback-rol beszelt. a szezon masodik feleben visszaesett valamelyest. a VB-s sorsolasuk miatt erdekes, hogy a szezonban haromszor talalkozott Jimmy White-tal es ketszer kikapott. ha osszejon a VB-n a derbi, az a kesobbiektol fuggetlenul a verseny egyik csucspontja lesz.

3. RONNIE O'SULLIVAN
Elozetes vilagranglista helyezese: 2.
2003-04 ranking pontok listajan: 1.
Helyezesei a szezonban sorrendben: 16, 2, 4, 1, 2, 8, 8, 8
Ladbrokes odds: 3-1
A szezonban Ronnie gyujtotte a legtobb ranking pontot, megnyerte az LG Tour-t, es az elso verseny kivetelevel mindig eljutott a legjobb 8 koze. ennek megfeleloen neki van a legkisebb oddsa, pedig aki latta iden, tudja mennyire a vegletek embere. iden sem lett turelmesebb es a safetyjei sem lettek jobbak. a kiszamithatatlanul hullamzo formaja miatt nem biztos, hogy vegigbir egy ket hetes versenyt. nem lesz konnyu sorsolasa, Maguire, aztan Hann rogton az elejen.

4. JOHN HIGGINS
Elozetes vilagranglista helyezese: 5.
2003-04 ranking pontok listajan: 8.
Helyezesei a szezonban sorrendben: 2, 8, 32, 16, 4, 8, 8, 32
Ladbrokes odds: 6-1
Higginsnek csendes volt a szezon, nem tudott versenyt nyerni most sem (utoljara 2002 marciusban nyert, ranking versenyt meg 2001 vegen). pedig 147-et ketszer is csinalt, egyebkent semmi nem utal arra, hogy a VB-n hirtelen megtaltosodna (aztan ki tudja).

5. STEPHEN LEE
Elozetes vilagranglista helyezese: 8.
2003-04 ranking pontok listajan: 9.
Helyezesei a szezonban sorrendben: 32, 4, 16, 16, 8, 4, 16, 32
Ladbrokes odds: 33-1
Lee-nek viszonylag gyenge szezonja volt, nem jutott dontobe sem (igaz tavaly sem, aztan meg 4 koze ment a VB-n). lehet, hogy eddig csak lavirozgatott, bar elkepeszto lenne, ha a tavalyi eredmenyet meg tudna ismetelni.

6. KEN DOHERTY
Elozetes vilagranglista helyezese: 6.
2003-04 ranking pontok listajan: 11.
Helyezesei a szezonban sorrendben: 4, 32, 32, 16, 8, 32, 4, 4
Ladbrokes odds: 14-1
Doherty szezonja eleg borusan indult, aztan a vegere magara talalt es ket elodontos helyezest hozott ossze. a tavalyi szezonban sem brillirozott kulonosebben, aztan a VB-re nagyon felszivta magat es masodik lett. a sorsolas folytan a masodik korben osszekerulhet Davisszel (maratoni csata lehet belole).

7. PETER EBDON
Elozetes vilagranglista helyezese: 7.
2003-04 ranking pontok listajan: 5.
Helyezesei a szezonban sorrendben: 32, 16, 16, 16, 8, 32, 1, 4
Ladbrokes odds: 16-1
Ebdon borzalmasan kezdte a szezont, de a vegere feltamadt es ujra a regi onmagat mutatta. igazabol ertetlenul allok a 16-1es odds mellett, en Ebdont Doherty es Higgins ele helyeznem mindenkeppen az eselyessegi listan.

8. PAUL HUNTER
Elozetes vilagranglista helyezese: 3.
2003-04 ranking pontok listajan: 4.
Helyezesei a szezonban sorrendben: 16, 8, 8, 8, 1, 16, 16, 2
Ladbrokes odds: 5-1
Hunter nalam feltetlen elso eselyes a cimre azok kozul, akik meg nem voltak vilagbajnokok. ha hosszu tavon kepes arra a formara, amit iden tobbszor is megmutatott, nehez lesz legyozni. kerdes, hogy kepes-e...

9. MATTHEW STEVENS
Elozetes vilagranglista helyezese: 9.
2003-04 ranking pontok listajan: 6.
Helyezesei a szezonban sorrendben: 8, 4, 1, 32, 16, 32, 32, 32
Ladbrokes odds: 14-1
Stevens nagy talany szamomra. fantasztikusan kezdte a szezont, a UK Championshipen Hendryt intezte el a dontoben. azota viszont 5 versenyen meg merkozest sem tudott nyerni. nem lesz sok ideje formaba lendulni, ha a masodik korben Paul Hunter varja majd...

10. ALAN MCMANUS
Elozetes vilagranglista helyezese: 11.
2003-04 ranking pontok listajan: 20.
Helyezesei a szezonban sorrendben: 32, 32, 16, 8, 16, 32, 32, 16
Ladbrokes odds: 150-1
McManusnak gyengen ment az iden, es igazabol a VB-ken sem szokott sok vizet zavarni. rola ennyi eleg :)

11. STEVE DAVIS
Elozetes vilagranglista helyezese: 12.
2003-04 ranking pontok listajan: 19.
Helyezesei a szezonban sorrendben: 32, 32, 32, 2, 16, 16, 32, 16
Ladbrokes odds: 125-1
Steve egyedul a Welsh Openen mutatott valami eredmenyt a szezonban, egyebkent mindig hamar kiesett. a multkori Hunter elleni meccsen jol latszott, hogy az esze meg a helyen van, de mar nincs vele az ero... :)

12. DAVID GRAY
Elozetes vilagranglista helyezese: 16.
2003-04 ranking pontok listajan: 28.
Helyezesei a szezonban sorrendben: 32, 16, 32, 32, 16, 16, 16, 32
Ladbrokes odds: 150-1
A szamok magukert beszelnek...

13. GRAEME DOTT
Elozetes vilagranglista helyezese: 24.
2003-04 ranking pontok listajan: 25.
Helyezesei a szezonban sorrendben: 32, 32, 32, 32, 16, 16, 8, 16
Ladbrokes odds: 200-1
Dott-nak a szezon masodik fele turheto volt, bemutatott egy-ket szebb gyozelmet (Hunter, Fu ellen). a VB-n Mark King ellen kezd majd.

14. QUINTEN HANN
Elozetes vilagranglista helyezese: 15.
2003-04 ranking pontok listajan: 12.
Helyezesei a szezonban sorrendben: 32, 16, 8, 32, 16, 8, 4, 32
Ladbrokes odds: 80-1
Hann eleg hullamzo even van tul, neha brillians, neha rettenetes jatekkal (az emlekezetes Ebdon-Hann meccsen volt mindketto boven). a VB-ken eddig nem vitte sokaig, ennel azert tehetsegesebb...

15. JIMMY WHITE
Elozetes vilagranglista helyezese: 10.
2003-04 ranking pontok listajan: 2.
Helyezesei a szezonban sorrendben: 16, 32, 4, 16, 4, 2, 16, 1
Ladbrokes odds: 25-1
Az ev meglepetese Jimmy szereplese, ez nem vitas. masodik helyen zart az idei pontvadaszatban es tan egy evtizede nem jatszott olyan jol, mint mostanaban. a vilagbajnoksag mas teszta, de Jimmynel jobban ezt senki sem tudja.

16. JOE PERRY
Elozetes vilagranglista helyezese: 22.
2003-04 ranking pontok listajan: 10.
Helyezesei a szezonban sorrendben: 32, 16, 16, 16, 18, 16, 32, 16
Ladbrokes odds: 250-1
Perry: a stabil kozepmezony...

a Top16-on kivul ket jatekost erdemes meg megemliteni, Stephen Maguire-t es Mark Kinget, akik ott lesznek a VB-n es okozhatnak egy kis zavart. de pl. Tony Drago vagy Marco Fu nem lesz ott.

a statisztika szerint egyebkent az elmult kb. 15 evben (regebbrol nincs adatom) mindig a vilagranglista elso 8-bol kerult ki a vilagbajnok. ez most is valoszinu, bar a mezony erosen kiegyenlitett es kaotikus, barmi lehet.

na es SZERINTETEK ki lesz a vilagbajnok? :))

Törölt nick Creative Commons License 2004.04.12 0 0 2440

O'Sullivan tops table

O'Sullivan took victory in the Welsh Open
Ronnie O'Sullivan has become the first winner of the LG Electronics Tour Order of Merit, while a resurgent Jimmy White took a surprise second spot.
The table was based on the results of this season's ranking tournaments.

O'Sullivan, who earns Ł50,000 for the title, won the Welsh Open and reached the British Open final and the semi-finals of the UK Championship.

White, who won the Players Championship on Sunday, enjoyed his most consistent season in years.

Paul Hunter, who finished third, had the chance to top the list but was denied by White's hard-earned 9-7 victory in Glasgow.

The LG Electronics Tour produced seven different winners of the seven events.

LG ELECTRONICS TOUR WINNERS
LG Cup: Mark Williams
British Open: Stephen Hendry
UK Championship Matthew Stevens
Welsh Open: Ronnie O'Sullivan
European Open: Stephen Maguire
Irish Masters: Peter Ebdon
Players Championship: Jimmy White

Meanwhile, White's victory moved him up to 10th place in the latest provisional world rankings.

The victory means White will play in the World Championships knowing he has retained his crucial top 16 place for next season.

"My aim this week was to secure my top 16 place ahead of the World Championship, and now I can go to Sheffield a happy man," said White.

"I had to keep believing that I had it in my heart to win. There have been some tough times for me in the last 12 years but now my name is on a trophy."

Előzmény: Justice Dr. (2439)
Justice Dr. Creative Commons License 2004.04.12 0 0 2439
Jimmy White - Winner of the 2004 Daily Record Players Championship

Ciani Creative Commons License 2004.04.12 0 0 2438
A végén hogy remegett a keze, látszott, hogy szívesen bedobna egy felest :))
Előzmény: sx7 (2437)
sx7 Creative Commons License 2004.04.12 0 0 2437
Jol mondod az Unicum látszik az arcán(vagy alcohol),de én igy szeretem őt!!!! YEAH
Előzmény: Ciani (2436)
Ciani Creative Commons License 2004.04.11 0 0 2436
Már megint ezzel a mellébeszéléssel jössz, mondtam én, hogy nem lehet előre senkinek semmit odaadni :) Jimmy is jól játszott egész héten, és bár könnyebb ellenfelei voltak, amikor fontos volt, remekül játszott.
A döntőben pedig egyértelműen jobb volt, csak ez számít.

Mellesleg Jimmy egy isten :)) 12 év, bazz, ez is egy unikum.

Előzmény: Törölt nick (2422)
Justice Dr. Creative Commons License 2004.04.11 0 0 2435
én most az estiből csak az utsó framet láttam, de alíg akartam elhinni, hogy Jimmy 8-7re vezet és ő breakel ráadásul. párszor még rámhozta a szívbajt az utsó frameben, de meglett. huu nagyon örülök.:))
még egyszer: szép volt JIMMY!!
Előzmény: sukka (2433)
viktor- Creative Commons License 2004.04.11 0 0 2434
Nagyon szurkoltam White-nak. Én kifejezetten bírom az ürgét, nélküle sokkal szegényebb lenne a snooker világa. Ilyen keze a világon senkinek nincs.
sukka Creative Commons License 2004.04.11 0 0 2433
üdv mindenkinek!
végig láttam csak gépet szereltem így nem tudtam irogatni.
Jimmy rulez!!!
Giga gratula!
12 év után! Fantasztikus!!!!
Justice Dr. Creative Commons License 2004.04.11 0 0 2432
na okké ez részben igaz. :)) de végülis nem ad belőle Ronnie szóval nem annyira. :)
viszont így sose tudjuk meg Hunter kapta volna a lét mikor mindkettejüknek 470 pontja lett volna. (persze duplával számoltam).
ja viszont a drogos piás Ronniemat lenyomta, legyen elég ennyi. :)
jóéjt!
Előzmény: Törölt nick (2428)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!