Ebbe a topicba várunk minden Pentax gyártmányú terméket. Mivel létezik canon ill. nikon adok veszek, így kérem a topicot életben hagyni.
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
sziasztok bogen manfrotto 190 és egy manfrotto 190 b állvány eladó akit érdekelne írjon itt nekem vagy a gabobabo@freemail.hu ra. vagy gabobabo@vipmail.hu-ra
Eladó egy PENTAX smc DA 18-55 mm f/3,5-5,6 AL új állapotban lévő objektív. Most lesz egy éves, kb. 5x volt a vázon. Minden papírja, kiegészítője, doboza megvan. Kérésre vele/róla készült képet tudok küldeni.
Gyorsan új gazdája lett. Sajnos én nem tudok ezekbe a magasságokba ellenni. Hogy pontos legyek perpillanat egyikben sem, mert 3 hét alatt eltapsikoltam 80.000-et. Most megint gyűjtögetnek kell.
Nálam landolt végül is a 16-45! :-D Ez úton is KÖSZÖNÖM Futobab! :-))) Tegnap ki is próbáltam. Nagggyon tetszik. Meglepődtem, hogy remek a közel pontja is, már-már makró szerűség, legalábbis, nem túl apró dolgokat lazán lehet ezzel is fotózni. Az AF-je sokkal gyorsabb, mint a kit obié, mondjuk, ez nem meglepi, de mivel ez az első AF-s "normálisabb" optikám, nem volt tapasztalatom (ez se nagy tapasztalat, de ez most mellékes). :-D