Ebbe a topicba várunk minden Pentax gyártmányú terméket. Mivel létezik canon ill. nikon adok veszek, így kérem a topicot életben hagyni.
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Sziasztok.Pentaxosok-tól szeretnék segítséget kérni.Van egy kevesebb mint egy éves K200D vázam, portrémarkolattal, 1600 expóval.2009. dec.17-ig garanciális.Teljesen újszerű,karcmentes állapotú.(Az elejétől védőfólia az LCD-n meg a státuszkijelzőn).Minden tartozéka megvan.Szerintetek milyen reális árat lehetne érte kérni?A segítségeteket előre is köszönöm.(Csak váz+markolat).Üdv:Transzformátor.De szólíthattok trafónak is.Majd elfelejtettem.Azért megadom az emailcímemet is:kukker0223kukacfreemail.hu.
Szia! Ha még meg van a 18-55 AL II., akkor engem érdekelne. Kéne dobnod valami elérhetőséget, mert a mailodat valahogy nem bírom megtudni az adatlapodról. 18E forintom lenne rá. Mondjuk telefonszám jobb lenne, ide: opi064@hotmail.com
Valszeg túlárazott. :-D Mint pl K200D markolat. Sokáig 25E felett volt, talán még a 30-t is elkérték pár helyen. Erre tavaly hasonló időszakban lásd lement az ára 15-16E forintra. :-D Azóta le se nagyon vettem a gépről, kivéve aksi csere a vázban.
sziasztok bogen manfrotto 190 és egy manfrotto 190 b állvány eladó akit érdekelne írjon itt nekem vagy a gabobabo@freemail.hu ra. vagy gabobabo@vipmail.hu-ra