Ariel és Silan kombinációnál még öblítő NÉLKÜL is illatos kellene, hogy legyen a ruha, mert magának az arielnek is jó illata van. Orroddal nem lehet, hogy éppen van valami most és nem érzed az illatokat? Családban más sem érzi?
Ariel mosószert és Silan öblítőt. Ilyenen nem spórolok. Van szünet gomb és akkor a következő mosásnál lecsekkolom az öblítőt. CSak azért is idegesítő, mert a méltán ócsárolt Fagor egész jól kimosott és finom, illatosak voltak a ruhák, amíg be nem penészedett... Az Electrolux sokkal tisztábbra mos csak nincs semmi illata a ruháknak.....
MIndenképpen az utolsó centrifuga előtt mossa az öblítőt bele, utána hogy??
Mivel felültöltős, úgy tudod leellenőrizni, hogy az utolsó előtti centrifuga UTÁN, tehát amikor az utolsó öblítővizet kezdi el betölteni, leállítod a szünet gombbal (biztosan van rajta), felnyitod és megnézed, hogy ott van-e még az öblítő a rekeszben. Ha ott, akkor más gond van. Mivel új a gép, nem hiszem, hogy ez lesz a probléma.
hát én se....ez lett a fixa ideája, hogy azzal, vagy a tárcsával van a gond...amúgy most meg nem csinálja, ma már második program megy rajta és nem.....:O
majd mosok még egy pamut 60-ast zugigrakva törülközőkkel, meghallgatózom megint, mikor fullra van pakolva és nagy hőfokon megy.
Következő a problémám: Nem rég vettem egy Fagor mosógép helyett egy új Electrolux EWB 105205 W felültöltős mosógépet. Csak előmosás 60 és 90 foknál van a kimosott ruháknak tiszta, öblítő illata. Mivel a pamutot 30, 40 fokon mosom, így olyan az illatuk, mintha ki sem mostam volna. Ugyanannyi jó minőségű mosószert és öblítőt használok, mint eddig, sőt öblítőből már töményebben is megpróbáltam, hasonlóan sikertelenül. Lehet, hogy már az utolsó centrifuga előtt bemossa az öblítőt? Mit lehet ezzel csinálni? Előre is köszönöm a segítő válaszokat!!
Amikor terheléssel megy, tehát benne a vízes ruha ami akár 20kiló felett is van és akkor pattog, cicereg az ékszíj.Ez tipikus probléma nagyon gagyi szíjakat gyártanak 4 éve már.Kell venni egy gyári újat és kifeszítve összehasonlítani.3-4cmes eltérés simán várható
Azt irja a goldmax, hogy nem tudjak merni a lemagnesezodest. A letezes 15 eve ota gyakorlatilag 3-5%. Ehhez kepest hozzad hordani kellett felmagnesezni??? Na ez itt a total lebukas esete, kerem! Egy biztos, hazudik a weboldal. Innentol kezdve kuka.
Hat, erot vettem magamon, es megneztem a goldmax weboldalt.
Tuti, hogy erosen tularazott, mert nincs leirva, hogy mi az ara. Megkerdezhetem, hogy mennyit fizettel erte? Es kb. mennyire nehez a szerkezet? [Saccolnam, hogy mennyi van magnesbol benne...]
Ket lehetoseg van: vagy segit a magnesezes, vagy palcebo hatas. Ha segit, akkor venni kell netrol neodium magnest, felrakni, ha nem sikerult hatast elerni, ugyanugy neten ujra eladod, nem nagyon bux rajta (vagy hasznalod masra). Vagy nem segit, akkor meg semmi garancia, hogy visszaveszik a masikat (majd egyszeruen nem veszik fel a telefont), es azt meg tuti nem tudod ara korul eladni.