Keresés

Részletes keresés

Laslow Creative Commons License 2001.06.05 0 0 1168
És persze én is ott lennék azon a koncerten. Mindenképpen. Az egy nagyon-nagyon jó koncert lenne.
Előzmény: LoviGabi (1167)
LoviGabi Creative Commons License 2001.06.05 0 0 1167
Szia drusza.

Üdv újra itt. Már azt hittem, hogy elmenekültél a milliónyi kérdés elől...

A "De szerintem ha a Bonanza valaha még össze is állna..." kezdetű mondatsorod nem idézném be újra, teljesen egyetértek vele. Egy nosztalgiakoncertnek nem azt kell sugallnia hogy lehet még folytatása (ez csak mostanság divat más, régebben sikeres együtteseknél) hanem emlékeket idéz fel a múltunkból, amelyben a zenekar (jelen esetben Te, vagyis a B.B.) valamiért egy fontos dolgot jelentett számunkra (no és jelent számunkra a mai napig is).
Ha valamilyen általam ismeretlen okból mégis összeállna újra a B.B., akkor én is egyike lennék azoknak, akik elmennének és táncolnának, tombolnának egy jót mindazokkal, akiknek velem együtt valamit/sokat jelent(ett) a B.B...

LoviGabi

Előzmény: MGa (1161)
nachson Creative Commons License 2001.06.04 0 0 1166
MGa:

"Egyébiránt Ákos közönségének nagyrésze a régi Bonanzásokból áll mai napig."

Azt hiszem, most tévedsz. Az én meglátásom szerint legalább is...

Tény, hogy a nagyon fanatikus mag nagyrésze a régiekből kerül ki. De nemcsak ez a mag vallja magát Ákos rajongónak, nemcsak ők járnak Ákos koncertre...

Én először Ákos rajongó voltam, és csak aztán kezdtem el BB lemezeket venni. De azt is csak az Ákos szövegek miatt. Aztán szép lassan megkedveltem a Bonanzát is.

Azt hiszem nyugodtan kijelenthetem, hogy igazi rajongó vagyok. Ákos is, és Bonanza is. Hozzáteszem, inkább Ákos, de ez azért van, mert a BB-t csak utólag ösmertem meg. De elmondhatom magamról, hogy talán az egyik legnagyobb és legértékesebb gyűjteménnyel büszkélkedhetem. (Aki ismer és látta a gyűjteményemet, az ezt alátámaszthatja.) Mégsem vagyok régi bonanzás.

Hozzá kell tennem, hogy én csak 1997 óta vagyok benne ebben a zenében. A BB idején meglehetősen lázadó időszakomat éltem, és akkor DIVAT volt bonanzásnak lenni, amit én, a lázadó nagyon rühelltem.)

És mi, akik csak valamikor a Beavatás idején lettünk Ákos rajongók, és hidd el, jónéhányan vagyunk, ma mi képezzük az Ákos rajongók magjának a másik felét. Akik bonanzások voltak, és ma is aktiv Ákos rajongók, azok számát pár százra, esetleg ezerre tenném.

Ezzel együtt nagyon sok olyan rajongót ismerek, akik igenis külön tudják választani a BB és Ákos karrierjét, és úgy tekintenek a Bonanzára, mint Ákos életének egy részére.

Ez kb. olyan mint egy korábbi időszakom amikor McCartney rajongó voltam. (Jelentem nekem volt a legnagyobb gyűjteményem kis hazánkban.) És az OK, hogy anno a Beatéesben kezdte a karrierjét, persze, hogy hozzátartozott az életéhez, velük lett hírös, de totál más volt a szóló karrierje (+Wings), mint a Beatles.

(Vissza a BB-hez.) Ha megnézed az átlag életkort egy Ákos koncerten, akkor rájössz, hogy nem lehettek olyan hú de nagy bonanzások, hiszen a BB idején még ott volt a tojáshéj a fenekükön.

Sajnos én is biztos vagyok benne, hogy nem lesz BB koncert. Ez van. Pedig szívesen megnézném. De szerintem a fő akadály az, hogy zeneileg már nem lenne túl életképes. Az akkori technikai felszerelések mára már elavulttá váltak, az újakkal a régi hangulatot idéző hangzást kihozni meg nagyon nehéz lenne.

MGa Creative Commons License 2001.06.04 0 0 1165
clairvoyance

Semmi különös, csak abban az időben sokminden összejött.

white niggah

Természetesen nem baj, úgyhogy nyugodtan küldheted. :)

white niggah Creative Commons License 2001.06.04 0 0 1164
MGa: hello Gábor,
(nemrég itt még javából ment a "szavaz MGa ő volt / nem ő volt"játék...ha lehet, az talán nevetségesebb volt mint a baseball sapkás kép:)
nekem lenne egy nem-bonanzás kérdésem (inkább a mostani munkádal kapcsolatos)...ha nem baj, majd megdoblak egy privát e-mail-el...
cheers, fabe
clairvoyance Creative Commons License 2001.06.04 0 0 1163
Tényleg, az új DM albumhoz mit szólsz? Hallottad már? Gondolom, a te izlésed ezt már nem fogja dicsérni (pl.: gitárok). :-))
clairvoyance Creative Commons License 2001.06.04 0 0 1162
Üdv újra itt! :-))

Megtudhatjuk, hogy miért nem voltál jó passzban vagy nem publikus?
Egyébiránt a többi dologgal egyetértek. Viszont nagyon jól meg lehet különböztetni az Ákos koncerteken az egykori BB-seket és a pusztán Ákost szerető emberkéket. Előbbiek nagy része - tapasztalatból mondom - karba tett kézzel, ülőhelyről nézi az eseményeket. Persze sokan benne "küzdenek", de meglepő a változás. Jómagam az utolsó Ákos koncertem előtt, benn, a BS-ben (amikor már nem szimpatizáltam sem hogyismondjam, nem kifejezetten szerény személyével, sem szólózenéjével) ilyen bekiabálásokra ragadtattam magam (mellesleg tökjózanul): "Emberek! Gábor és Zsolt hol maradt?". Kicsit cukkolni akartam a rajongókat. Hát, voltak tekintetek, melyekkel ha ölni lehetett volna, most nem szépreményű jövőmet tervezgetném, és voltak helyeslő, elismerő bólogatások.

Előzmény: MGa (1161)
MGa Creative Commons License 2001.06.04 0 0 1161
Sziasztok

Elnézést amiért kcsit eltűntem innen, de nagyon sok a munkám mostanában és sokáig külföldön tartózkodtam.

Nem olvastam még végig az összes hozzászólást, de az utolsó néhányat láttam, amihez röviden hozzászólnék.

Valóban én voltam az a baseball sapkás "idióta" a képen, és a búcsúkoncert idején sem voltam valami jó passzban. Ez látszott is sajnos. De nem én voltam az egyetlen.
Az öregedés témához csak annyit, szebb nem lesz senki az évek múlásával. Amúgy szépek sose voltunk, az nem ez a műfaj. Akinek ez kell, az nézze a V-tecet meg shy-fiúkat vagy mit. Ráadásul én már teljesen máshogy nézek ki mint a zenekar idején. Aki látta a Bravo-ban megjelent képet ahol a családommal vagyok, az tudja miről beszélek.
Éppen ezért ha lenne koncert /amire nulla az esély egyébként/, nyilván sokan meglepődnének. De szerintem ha a Bonanza valaha még össze is állna, akkor sem az lenne a lényeg ki hogy néz ki, mert ez régen sem volt lényeg. Egyszerűen egy nosztalgia koncert volna nekünk is, közönségnek is. Mint ahogy a mostani nosztalgia koncertek sem arról szólnak ki mennyi idős, mekkora hasat növesztett, vagy mittudomén. Akinek a Bonanza a fiatalsága része volt az eljönne egyet nosztalgiázni.
Egyébiránt Ákos közönségének nagyrésze a régi Bonanzásokból áll mai napig.

totyus Creative Commons License 2001.06.03 0 0 1160
Én voltam.
Már fáradtan mentem a koncertre, de azért tetszett. Nem tomboltam, mint áprilisban 4-szer..:-)

MGa volt a bézbólsapis. Nevetséges...

sonica Creative Commons License 2001.06.03 0 0 1159
Tíz éven keresztül nem sokat öregedett!!! Most legalább a utolérte a korát! :))) De a negyvenes szerintem egy kicsit erős, ez kb. olyan mint, hogy MGa 130 kg lenne.
Előzmény: GroundZero (1157)
LoviGabi Creative Commons License 2001.06.02 0 0 1158
Sziasztok.

Hogy azért egy off kérdés is legyen: ki megy el közületek erre a jún. 2-i "szuperkoncertre"? /Illés-Metró-Omega/

Tkp. ha belegondolok, én is egy kicsit hiányolom azt hogy nincs már B.B. De tudom azt is, hogy jobb ez így, mint ha most újra összeállnának. Ákostól már mérföldekre van ez a stílus, amit anno a B.B. csinált; Hauber is lánycsapatokban utazik, MGa meg már innen is eltűnt, nemcsak a zeneiparból... ( :/ )

LoviGabi

Előzmény: GroundZero (1157)
GroundZero Creative Commons License 2001.06.01 0 0 1157
Hát, ahhoz a képhez képest, legalábbis, Ákos jobban néz ki. Bár, ha nála meg a Jel borítójára gondolok... Az sem semmi változás :)))

Gr0

mlc Creative Commons License 2001.06.01 0 0 1156
Ákos öregedését végig láttuk, ezért nem tűnik fel a változás. De a másik két tagnál arra emlékszünk, hogy milyen volt 1994-ben, nem arra, hogyan nézett ki tegnap.
Emlékeztek a búcsúkoncert belépőjére? Valakinek a fején bézbólsapka volt. Amikor megvettem, és megláttam, akkor szöktek először könnyek a szemembe.
sonica Creative Commons License 2001.06.01 0 0 1155
"gyűrött arcú korai negyvenes"
Csak egy kérdésem lenne! Szerinted a Kovács jobban néz ki??? :)))
sonica
Előzmény: GroundZero (1153)
mlc Creative Commons License 2001.05.31 0 0 1154
Az is gáz lenne, hogy (sajnos) az általuk játszott stílus, nem biztos, hogy majdnem tíz év után ugyanúgy játszható lenne. Radikálisan újítani (követve a zenei fejlődést) meg nem lenne érdemes ezzel a névvel.
Inkább ne járassák le magukat, mert szvsz kicsit nevetségesen hatna, mint pl. az Illés esetében
GroundZero Creative Commons License 2001.05.31 0 0 1153
Arról nem is beszélve, hogy ehhez a csapathoz hozzátartozott a tizenéves - na jó, korai huszonéves - kinézet. Hauber pölö azon a képen a Blikkben gyűrött arcú korai negyvenesnek néz ki, hol van már az a babaarc... Szal lehet, hogy illúzióromboló lenne egy ilyen próbálkozás...

Gr0

MarK Creative Commons License 2001.05.24 0 0 1152
Igen, mert szerintem, ha nem is CSAK, de a pénz miatt IS csinálnák. De jól megvannak mind a hárman (főleg Ákos), ugyhogy persze, hogy nem nagyon törik magukat.
Előzmény: suttercane (1148)
trend Creative Commons License 2001.05.24 0 0 1151
olvastam....
Az a dj csinálta azt az undorító gerápá remixet tavaly...
Előzmény: GroundZero (1150)
GroundZero Creative Commons License 2001.05.24 0 0 1150
Szasztok,
nemtom, olvas-é valaki itten szennylapokat, mint pölö a blikk? A tegnapi számban ugyanis arról van szó, hogy valami ex-Fresh csajszi (asszem Judit?), meg valami kopasz dj összeállt, és a színpadon ott lesz a koncerten Hauber is. Van kép is róluk, hát, ő sem fiatalodott... Amikor - állítólag - azt kérdezték tőle, hogy lát-é esélyt Bonanza reunionra, akkor azt válaszolta, hogy ő benne lenne... Érdekes, nem? (Már, ha igaz... a Blikknél ez mindig max 50 százalék...)
Amúgy ez a hármas állítólag Bonanza-feelinges dalokat - is - kreál... el tudom képzelni :)))

Gr0

totyus Creative Commons License 2001.05.23 0 0 1149
Hát ha csak egy koncert lenne az összeállásban, akkor valszeg egykét szennylap megtalálná őket....
Bár ha az Illést agyonszeretik a sokadik búcsúkoncertjük után is....
Előzmény: suttercane (1148)
suttercane Creative Commons License 2001.05.23 0 0 1148
Kiváncsi lennék, hogyha összeállnának egy koncert erejéig, vajon a sajtó kicikizné-e őket egy: "Biztos csak a pénz miatt csinálják" hozzászólással, mint ahogy azt tették már nem egy csapat esetében.
trend Creative Commons License 2001.05.23 0 0 1147
arra emlékszem.... az az egyik kedvenc dalom...
Előzmény: Szigi101 (1146)
Szigi101 Creative Commons License 2001.05.23 0 0 1146
Amikor a függöny legördülése után betették a Ne Titkold-at! Az volt a súlyos... (nem mintha ott lettem volna, de sok haverom ott volt).
Előzmény: suttercane (1145)
suttercane Creative Commons License 2001.05.21 0 0 1145
Sírni mondjuk én sem sírtam, de valami eszement letargia vette erőt rajtam. Pont a 16. szülinapomra esett az első BB koncert a BS-ben. Akkor szerettem meg őket, és vásároltam meg visszamenőleg az addig megjelent lemezeiket. Utána minden koncertjükön ott voltam, állandóan hallgattam a lemezeiket, a mindennapok részeivé váltak.
És akkor véget ért egy álom....
Álltam a kijáratnál, jött kifelé rengeteg fekete ruhás ember, ki szipogva, ki sírva, ki csak lehajtott fejjel, de mindenkin érződött, hogy a szíve szakad meg.
Persze, ott volt Ákos, és Ő itt van velünk ma is, de a Bonanza feelinget semmi sem helyettesíti...
Trixy Creative Commons License 2001.05.21 0 0 1144
Hú, hát hihetetlen dolgokat tudtok írni! Ez az egy dolog volt, ami mindig is idegen volt tőlem: a túlzott fanatizmus és átélés, ami bonanzásokat és módosokat jellemezte. Félre ne értsetek, eszem ágában sincs megsérteni senkit, pusztán csak nem értettem, hogy hogy lehet ekkora feneket keríteni egy ilyen dolognak. Persze mindenki úgy és annyira lelkesedik valamiért, amennyire csak jól eskik neki. Na de azért azt elismeritek, hogy a magyar rajongók azért néha tudnak túlzásba esni. Egy Mode interjúban egyszer vmelyik tag meg is jegyezte, hogy félelmetes miket produkáltak a fanok, ilyet még semmilyen más országban nem tapasztaltak. Mintha a rajongók próbálnák egymást túllicitálni azzal, hogy ki szereti jobban az adott együttest, ki a nagyobb fan. (Asszem ez a téma pont fel is merült a Popular topicban!:)))

Egy szó mint 100 (101:)), én szuper jól éreztem magam a koncertem, úgy tomboltam, mint azelőtt soha, tudván, hogy ez az utolsó. De mivel nem halt meg senki, csak feloszlottak, és biztos voltam benne, hogy valami folytatás úgyis lesz, és ez megnyugvással töltött el. Persze szomorú voltam, meg a többiek is, és nagyon sajnáltuk a dolgot, de asszem egy könnycseppet nem ejettem értük. Az emlékek mindig itt maradnak bennem, a dalok pedig lemezen vannak, bármikor újra meghalgathatom őket.

Előzmény: GroundZero (1141)
BBEA Creative Commons License 2001.05.21 0 0 1143
én speciel nem akartam elhinni,hogy vége,hogy nincs tovább,hogy életem legmeghatározóbb együttese örökre befejezi...
a koncert végén csak leültem a földre, magamba fordultam és zokogtam,páran körbeálltak, néztek rám,aztán ők is elkezdtek sírni.
De az az igazság,hogy én ezt nem tudom pár szóban leírni,milyen hatással volt rám, a lényeg,hogy hetekig-hónapokig sírtam...
Vagy elég csak annyit mondani,hogy szüleim,akik talán ugyanolyan bánatosak voltak,mint én megmelítették a pszichológus lehetőségét.
Egy szerencsém volt,hogy Ákos folytatta..nekem mindig is ő volt a kedvenc!
Pont abban a korszakomban volt,amikor lázadozik az ember,amikor keresünk valami utat..
Valószínű, hogy ma már máshogy fognám fel!
Előzmény: suttercane (1140)
mlc Creative Commons License 2001.05.21 0 0 1142
Nekem nagyon felemás érzéseim voltak. Egyrészről fantasztikusan éreztem magam, hiszen részt vehettem egy újabb, nálam már ünnepnek számító Bonanza bulin, tombolva a gyors, meghatottan ácsorogva a lassú számokra. Végig énekelve, ugrálva, egymásba kapaszkodva. A régi slágereknél már kicsit nosztalgia íze is volt a dolognak.
Hetedikes voltam, amikor először hallottam a Induljon a banzáj-t, és középiskola negyedik évfolyamát kezdtem el a búcsúkoncert idején. A BB számok végig kísérték a - néha igencsak nehéz - középiskolai éveket. Hallgatok teljesen más zenéket is, de a BB az állandóságot, az otthont jelentette ebben a tekintetben is. Az utolsó két album (néhány szám kivételével) nem igazán jött be, de arra, hogy a Jóslat lesz az utolsó lemez, azért nem gondoltam. Döbbenetesen rossz volt tudomásul venni, hogy valami végérvényesen elmúlik, ami az életem része volt. És ez a keserűség már áthatotta a koncert hangulatát is. Mi nem sírva vígadtunk, hanem vígadva sírtunk.
A tömegben állva úgy nézelődtem mindenfelé, mint aki először jár a BS-ben, hogy minél jobban megjegyezzem, hogyan is nézett ki addigi életem legnagyobb bulijainak színhelye. Sajnos, most már tényleg csak emlékezni lehet rá.
A BS-ből kifelé a buli hangulatát és a lelkesedést egyre inkább felváltotta az elmúlás, a búcsú miatti keserűség. Két haverommal mentem kocsival. Nem emlékszem, hogy hazaúton szóltunk volna egy szót is.
mlc
Előzmény: suttercane (1140)
GroundZero Creative Commons License 2001.05.21 0 0 1141
Szizs!

Én semmilyennel, mert nem voltam jelen.

Gr0

suttercane Creative Commons License 2001.05.20 0 0 1140
Szizstok Bonanzások!

1etlen kérdés:

Ki milyen érzésekkel jött ki a Búcsúkoncertről?

nachson Creative Commons License 2001.05.19 0 0 1139
Bizonyára sokan ismeritek a Macskadal című (nevezzük így) Bonanza Banzai dalt. A története az, hogy egy gengszter macskákról szóló rajzfilmsorozatnak lett volna a betédala, ami aztán pénz hiányában nem készült el. A mai Népszabadságban találtam egy cikket az Exist Rajzfilm Stúdióról. Ebből idézek:

"Ilyen a Macskamesék, a híres hazai rajzfilmiskola két kiválósága, Nepp József és Ternovszky Béla 13 részes terve. Egy epizód készült el belőle a mozgókép közalapítvány és az ORTT támogatásával. A mű címe nem véletlenül idézi fel a minden idők egyik legjobb magyar filmjének tartott Macskafogót, noha nem annak folytatásáról van szó. A történet szerint az amerikai börtönben csücsülő négy (különböző nemzetiségű) macskagengszter mellé néhány napos büntetésre egy angóracica fiút zárnak be. A jövevény jajveszékelését a hétpróbás gengszterek csak kalandjaikról szóló mesékkel tudják elhallgattatni. A durvaságot mellőző történetek megelevenítését a szerzők a rájuk jellemző humorral fűszerezik."

Noffene... A Macskadal szövege is négy gengszter macskát említ, és négy különböző nemzetiségűek (Captain Kid, Dagadt Max, Pedro Lopez, Miau Csang).

Szóval valszeg ennek a rajzfilmnek lett volna a betétdala a Macskadal. Kíváncsi vagyok, hogy ha elkészül, vajon beleteszik-e a Macskadalt, és ha igen, akkor megjelenik-e...

clairvoyance Creative Commons License 2001.05.16 0 0 1138
nachson: szerintem MarK a hangszínekre gondolt, nem a hangmérnöki munkára. Ami a mi állandó vitánk (márminthogy nála a hangzás, "a saját hangszínek igénye" nagyobb szerepet kap, mint nálam, én viszont a dalok érzelmességét, a monotonitás kerülését, változatos dallamviteleket tartom a legfontosabbnak, jóval előrevalóbbnak, mint a "formázást", de ez csak százelékos vita igazából, 55-45 és 45-55 körül:-)))).

Bár elismerem, a BB - akármilyen okból is - erre (hangszini megformálás) tényleg nem sokat adott. MGa azt mondta, nem volt pénz olyan kaliberű szintikre, amilyennel a DM rendelkezett, stb. stb.. Hát, W-30, M-1 tipusú gépekből nehéz is jobbat kihozni, ezt meg kell hagyni!

De ezt a témát már sokszor kiveséztük, ha érdekel, keress vissza! :-)))

Előzmény: nachson (1136)
GroundZero Creative Commons License 2001.05.16 0 0 1137
Ugyan már(K), dehogy veszünk mi össze!

Gr0

nachson Creative Commons License 2001.05.16 0 0 1136
Mark:

"Persze néhány dalt el lehet készíteni fél év alatt is színvonalasan. Talán akár egy albumnyit is. Más kérdés, hogy a BB ezt nem tette meg. Pontosabban 2-3 kidolgozottabb dal mindig volt 1-1 lemezen. A többivel kapcsolatban mindig az volt a szubjektív érzésem, hogy még dolgozhattak volna rajta... "

Hát, nem is tudom. Szerintem a fő gond a hangzásvilág alakulásában Dorozsmai Péter személye volt. DP az egyik legtehetségesebb hangmérnök Magyarországon, de beleesett abba a hibába, hogy elkezdett Istent játszani, már ami a dalok sorsát elleti. Van egy struktúrája, és minden munka, ami kikerül a kezei közül, erre a struktúrára épül. Aki ma kicsit is jártasabb a magyar zenék terén, az 80%-os biztonsággal meg tudja mondani, ha egy felvétel a Tom Tom-ban készült.

Általában igaz, hogy nem lehet színvonalat készíteni fél év alatt. De a végletekig sem szabad húzni. De egy jó producer rövid idő alatt is képes szenzációs munkát kiadni a kezei közül. Sajnos ilyenekből nincs túl sok, és azok sem Magyarországot tisztelik meg jelenlétükkel (bár anno George Martin idetelepítette az egyik stúdióját, aztán elege lett a hivatalok szarkeveréséből és dobbantott).

Én úgy tartom, hogy vannak jobb és kevésbé jobb BB dalok. De szinte mindet meg lehetne csinálni sokkal jobbra, és ebben nem csak annak van nagy szerepe, hogy a mai technika sokkal fejlettebb.

Előzmény: MarK (1135)
MarK Creative Commons License 2001.05.15 0 0 1135
Maga a dalírás folyamata nyílván nem 1 év (bár adott esetben lehetne annyi is), én elsősorban a stúdiómunkára gondolok, ott dől el minden. Ilyen értelemben a téma a komolyzenével, pláne a festészettel nem összevethető... Az ihlet 1 pillanat műve, lehet Martin mondjuk az Enjoy-t, v. a Policy-t, Personal-t stb. fél nap alatt összedobta. Aztán a stúdióban Alan+Flood hónapokig szenvedett vele... :)) Meglett az eredménye :).

Persze néhány dalt el lehet készíteni fél év alatt is színvonalasan. Talán akár egy albumnyit is. Más kérdés, hogy a BB ezt nem tette meg. Pontasabban 2-3 kidolgozottabb dal mindig volt 1-1 lemezen. A többivel kapcsolatban mindig az volt a szubjektív érzésem, hogy még dolgozhattak volna rajta...
Ezen ne vesszünk már össze.

Előzmény: GroundZero (1132)
GroundZero Creative Commons License 2001.05.15 0 0 1134
De a nagy részét emilen keresztül :)

Dobok emilt, OK?

Gr0

Előzmény: clairvoyance (1131)
Szigi101 Creative Commons License 2001.05.15 0 0 1133
Lovigabi oldala alapján a New Times sokkal jobbnak tűnik, mint a Dr. Beat, a Voyage meg a legjobbnak.

Az Ősidők c. New Times dalnak nekem egy sokkal gyorsabb verziója van meg, és annak tök más a szövege! ("Nehéz bakancs tépi lábaim, béklyóként ránt vissza a jelenbe, Kicsi a tó, mert belefúlok, stb.") Nem tudtok erről valamit?

Előzmény: clairvoyance (1131)
GroundZero Creative Commons License 2001.05.15 0 0 1132
Miért, szerinted komolyzenét szerezni, netán festeni gyorsabb, mint könnyűzenét írni?

Gr0

Előzmény: MarK (1130)
clairvoyance Creative Commons License 2001.05.15 0 0 1131
MarK:

"...Voyage: minősíthetetlen..."
:-))))))))))))))))))))
Mindegy.

"Erre MM azt válaszolta - jogosan -, hogy ő nem fikázott, de zeneileg semmi köze sem volt a BB-nak a Depeche-hez."
Én nem hallottam az ominózus beszélgetést, de ez így korrektnek tűnik.

"hogy félévenként/évenként nem lehet minőségi munkát létrehozni."
Dehogynem, csak kérdés, hogy naponta hány órát dolgozol rajta. :-))

GZ: na az offozásokból te is ki szoktad venni a részedet. :-)))))

Előzmény: MarK (1128)
MarK Creative Commons License 2001.05.15 0 0 1130
Aktuális, "kedvenc" sztárügyvédünk (nem téjére gondolok) mondása ebben az esetben helytálló: "Ne keverjük össze az almát a körtével!"
Előzmény: GroundZero (1129)
GroundZero Creative Commons License 2001.05.15 0 0 1129
félévenként/évenként nem lehet minőségi munkát létrehozni.
Istenem, ha ezt Bach, Mozart, Beethoven hallotta volna :) Szász Endre meg jobb, ha a környékre sem szagol, nmer tuti újra szívinfarktust kap!

Gr0

Előzmény: MarK (1128)
MarK Creative Commons License 2001.05.15 0 0 1128
Sztem eléggé On jellege volt a témának, lévén, hogy a 101-ről volt szó főleg... :)
New Times, Voyage: minősíthetetlen...

Tegnap a DM napon (EstFM) egy sértődött BB fan betelefonált Márknak(Neo), hogy miért fikázta a BB-t... :))) Erre MM azt válaszolta - jogosan -, hogy ő nem fikázott, de zeneileg semmi köze sem volt a BB-nak a Depeche-hez.
Igaza van. Egyszerűen csak "leegyszerűzte" a BB-t + hogy félévenként/évenként nem lehet minőségi munkát létrehozni.

Szigi: ez nem az angol nyelvtől függ, a Berlin, v. az Evelyn Roe pl. nagyon tetszik :).

GroundZero Creative Commons License 2001.05.15 0 0 1127
Hogy mit csináljatok? Emilezzetek 1másnak :)

Gr0

clairvoyance Creative Commons License 2001.05.15 0 0 1126
"mert ON volt!"
Értettük a célzást!!! :-)) De mit csináljunk, ha imádunk privizni? Ugye csajok és MarK? :-))

On again
:-))

Előzmény: Cyroo (1124)
Cyroo Creative Commons License 2001.05.14 0 0 1125
vagy http://www.classat.net
Előzmény: Cyroo (1124)
Cyroo Creative Commons License 2001.05.14 0 0 1124
clairvoyance: Nem tudom ki készítette.Egy (balázs rmx) felirat volt a cím mögött!
A http://classat.net címen találtam....
Poénból belinketem, :-) mert ON volt!
Előzmény: clairvoyance (1122)
clairvoyance Creative Commons License 2001.05.14 0 0 1123
Ez a Macskadal szörnyű. :-))))) A Voyage-t (I feel) reméltem, hogy jó minőségben találom fenn nálad, de ez ugyanaz a változat, ami nekem is megvan (rossz minőség, az elején akadozik a ritmus, stb...). Azért csúcs az a dal...
Előzmény: totyus (1117)
clairvoyance Creative Commons License 2001.05.14 0 0 1122
Cyroo: bazz, ez iszonyat poén! :-)))))) Nekem nagyon bejön, ugyanis mindkét felet szeretem. Ötletes, ki csinálta?
Előzmény: Cyroo (1120)
mlc Creative Commons License 2001.05.14 0 0 1121
Egyszer volt nálam egy New Times kazi kölcsön, ha jól emléxem, 1993-ban jelent meg. Nekem nagyon tetszett, kár, hogy nem lett folyatása a dolognak.
Előzmény: üVegpohár (1115)
Cyroo Creative Commons License 2001.05.14 0 0 1120
totyus Creative Commons License 2001.05.14 0 0 1119
Ok, közben észrevettem.
Köszi.
Előzmény: LoviGabi (1118)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!