Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Influenza van ! Nekem is hasonló van még nem tudtam kiheverni ,ki se tudok menni annyira köhögök ha kimegyek ! Idebent is csak a hidegködkézővel vagyok jól ! De még nem éltem túl ! Köhögéssel kezdődött ,majd még aznap fosással folytatódott ,de már csak a köhögésem maradt amit a hidegpárásítóval kezelek másként már megfolytott volna ! Az 1 gramm só többet ért eddig mint az összes ithonlévő gyógyszer !
Az a helyzet hétközben max okosotthon van alexával vagy hasonlo digitális aszisztensel, a hétvége az más olyankor van 2es szám vagy nálam vagy nála. Olyankor nem én utasítok parancsolok hanem max vérehajtok de én legalább beismerem. Karácsonyra az ajándékcsomagom tetején( Bácsalmáson) egy papucs volt hogy "ne fázzon a lábam". EZ VAN
Nálunk meg a szombat hajnalig tartó bulinak volt némi lecsengetése megint . Volt aki megint túl fantáziálta az ott történtekett, holott már ezt lezártnak.
Éjfél után jött a dilemma, hajoljak vagy üljek gyorsan ...? Fél óra tétlenködés után, elindultam a mosdó kagyló irányába, éppen időben értem oda. Róka koma majdnem gyorsabb lött, de még éppen hárítani tudtam a nagytakarítást. Agonizáltam fél órát ott is a kád szélén, hiába volt teli hasam, nem jött se lent, se fönt sömmi.
Addigra már vacogott a fogam is, de be bírtam mönni az ágyba és ott készültségi pózt foglaltam el, nehogy möglepetés érjön ...
Csak ülök és masélek, lehetne újra kezdeni. Én ma de. Mohács közben "programozva" főt a tyúk mire hazaértem kész volt. Sajnos mivel ilyenkor nincs 2 szám maradt az elektronika.