Kedves gyűrűs társaim ti kaptatok valami garanciát a gyűrűre? Nekem csak a befizetett csekk feladóvevénye és a zárójelentésem van. Kicsit későn talán, de ehhez nem kellene garanciát vagy jótállást kapni? Csak abból gondolom, hogy a cipőmre is van 2 év teljeskörű garancia, és nem került ennyibe.
Köszönöm figyelmeteket és remélem kérdésemre választ kapok tőletek, mint mindig.
Már csak napok választanak el az uj életemtől és azon filózok vajon hogy lehet kibírni egy teljes napot és éjszakát a műtét után hogy az ember ne igyon semmit?
Mariannak köszia a kedvességét előzőleg elfelejtettem megköszönni :)
Kösz a gyors választ. Tudod engem sokszor az vígasztal, hogy sokkal kevesebbet eszek gyűrűvel, mint előtte. Gondolom én, attól hízunk, amit megeszünk. Kicsit elégetetlen vagyok a saját fogyásommal én is, olvasva a többiek ennyi idő alatt sokkal többet fogytak,mint én. A többiek engem is nyugtattak és magam is olvastam a hivatalos gyűrűs honlapon a kórházén, hogy a fogyás mindenkinél más. Ezért remélem, hogy ha előbb nem is, de utóbb én is szépen lefogyok. Igaz, én nem tornázok rendszeresen és ha éhes vagyok, eszem. De nem zabálok már.
A kérdésedre válaszolva az első szűkítésem nem fájt. A második sem, viszont mikor tágították a gyűrűt, az fájt, a főorvos úr nem találta el a portot elsőre, másodszorra is elég keserves volt, de kibírható. A hétfő-szerda reggelig tartó folytonos hányás és az azzal járó kellemetlenségek miatt elenyésző volt az, hogy kb. fél órán át a tűt forgatták bennem, kissé úgy éreztem magam, mint egy tűpárna . Nyugi ez általában nem így működik, legtöbbször csak 2 perc és egy tűszúrás az egész. Szia, ha jössz mégis, dumcsizunk.?
Én még nem voltam szűkítésen,csak a műtéten húztak rajta( a nyelés próbán a doki meg is lepődött és rá is írta a záróra,hogy szűkítve).
Mérleg szerint nem tudom,csak ruha méret szerint 1,5 méret minusz.
Az elején megmértem magam és majdnem hanyat vágtam magam,mert 2-3 kg-ot mutatot csak. Akkor megfogadtam,hogy nem mérem magam,csak a ruhákat cserélem. Az alapján tudom,hogy hogy állok.
Ha jössz légyszí jelezz majd. Nyugi adj időt magadnak, én is így vagyok, gyorsabb fogyást vártam, de már ennek is örülök. Neked még 1-szer szűkítettek. Majd a második vagy harmadik szűkítés után tutira beindul rendesen. Én is várom már a 28.-át
Mióta a második szűkítésen úgy behúztak, hogy vissza kellett mennem tágításra, mert inni se tudtam, ahogy kiszívtak a gyűrűből, azóta nem hányok, nem mintha hiányozna, de így szinte mindent meg tudok enni és ez nem jó.
Olvastam itt a fórumon, hogy olyan még nem volt, aki az utolsó szűkítés után ne fogyott volna.
Elvileg én is bejelentkeztem 28-ára,de azt ajánlották,ha bírom inkább toljam ki egy hónappal,adjak még esélyt a szervezetemnek.Február utólsó hetében döntöm el,hogy megyek vagy kitolom az időt +1 hónappal.Én még mindig hadilábon állok a mérleggel. Azt hittem gyorsabb lesz a fogyás.
Köszönöm. Sajnos új időpontot nem tudott adni a doki, mert február már telitett, de ha valaki hasonló módon megbetegszik akkor beléphetek a helyére. Persze ehhez az is kell, hogy elmúljon a torokgyulladásom, plusz arra még rá kell számolni még egy hetet. Úgyhogy félek, itt vagyok kitágítva minden lemegy próbálom vissza tartani magam, de ebben a hónapban 3 születés nap lesz zsinórban a családban. Nem épp jó kilátások.
Egyenlőre a doki által felírt Algopyrin-t és Maripen extra-t szedem, de ha nem használ vissza térek a Corsodyl-os kezelésre az nálam csodákat tett.
Szájfertőtlenítővel kell gurgulázni, és az napokon belül rendbe tesz míg az orvosságokból több kúra is hatástalan. Legalább is nálam. De ez a Maripen extra új még gyermek koroba szedtem anno, adok neki esélyt, a régi szép idők emlékére :)
A francba sajnálom. Tudsz már új időpontot? Én 28.-án megyek szűkítésre. Jön valaki innen még? Szeretnék már végre fogyni, fogyogattam, de igazán még nem indult be nálam a fogyás. Csak pozitívan, már annak is örülök azért, hogy azok a nadrágok, melyek 2 éve nem jöttek fel rám, most újra jók!!!!
Meg volt a gyomortükrözésem és majdnem belehaltam, életem legrosszab élménye volt ez. Csak sima lidokainnal fujták be a torkomat és már nyomták is le a csövet, közben úgy éreztem hogy megfulladok és öklendeztem a tömény gyomorsavat. Hiába mondtam hogy huzza ki csak még lenteebb tolta azt a kb. hüvelykujj vastagságú csövet ide-oda forgatta és nem 3 perc volt hanem vagy 10. Patakokban folyt a könnyem önkéntelenül. Mikor vége lett, alig bírtam kimenni az ajtón, reszketett kezem lábam 1 órát ültem a váróban hogy megnyugodjak és képes legyek hazajönni. A szemem körül apró piros pöttyök vannak olyan mintha pici véraláfutások lennének Remélem ez elmúlik és nam marad meg. Nem rémisztgetek itt senkit csak leirnám hogy alábecsültem a gyomortükrözés sulyosságát. Inkább mentem volna magánklinikára de már sajnos volt időpontom és nem gondoltam volna hogy ez ilyen fájdalmas. Mindenkinek azt ajánlom hogy csak bóditásban végeztesse ezt a vizsgálatot nem számit mi az ára. Nem tudom a többieknek is fájt e utána a nyelőcsöve mert nekem olyan érzésem van mintha mandulagyulladásom lenne.
Lehet hogy ez egyéni kérdés hogy valakinek fáj e vagy sem de jobb ha nem próbáltok ezen pénzt spórolni.
Doki azt mondta január-februárban megléphetjük, én meg örülök minél hamarabb túl leszek rajta.
Ez a munkahelyem szempontjából is jó, mert márciusig kisebb a megrendelés, nem beszélve arról,
hogy a nyári fürdő szezonra már beheged a vágás, és mivel 60 napig nem lehet fizikai munkát végezni a műtétet követően pont tavaszra már ettől sem kell tartanom mehetek kerekezni :D