Keresek 4 db szép állapotú, INGOLF széket fekete-barna színben!
Nem karfásat, nem bárszéket, a teljesen simát!
Ezenkívül keresek Bjursta asztalt, szintén fekete-barna színben! Vagy a 90x90-est, két oldalt hosszabbítóst, vagy a kerek alakút, melynek a közepe bővíthető!
2013.01.01-én láttam egy IKEA bútorokat áruló bejegyzést, de sajnos nem emlékszem, ki hírdette!
Három db-ból ált és az anyaga fa, aszt hiszem 2 szekrény és egy komód, de nem biztos, NEKEM AKASZTÓS szekrény kellene,ha lehet 3 ajtós és persze IKEA, de lehet, h mind három db-ot megvenném, ha jó az ára.
Kérem,ha valaki tud segíteni, jelezze, vagy maga a hírdető.
Az az, marmint ami jo is lenne. De sajna a piros miatt nem annyira, meg igazan az emelovel egyutt lenne az igazi, ami megvan mar az is ugy van. Surgosnek meg nem surgos, ugyhogy arra jutottunk, hogy ezt most nem.
Eladnánk költözés miatt három Billy könyvesszekrényünket piros színben. Jó állapotúak, két éve vettük őket, 202 cm magasak, 80 cm szélesek. Darabja 5000 Ft, lehetőleg együtt adnánk őket.
A komód kb. 2 éves, azelőtt vettük az IKEÁ-ban, hogy megszüntették a forgalmazását. Egy nagyon minimális használati nyomot találtam rajta, amúgy hibátlan, újszerű állapotban van.
KERESEK egy olyan lámpát, aminek az egész váza mozgatható, a lámpa alján az alábbi kódok/jelzések láthatók: TYP B0603 és IKEA17778. Régen vették kedves ismerőseim, nagyon megtetszett, szeretnék én is egy ilyet, ha valakinek van eladó, szóljon!!! NAGYON KÖSZÖNÖM!
KERESEK még pax gardróbszekrényt, 210x100x35 centis vagy ehhez hasonló kivitelben.