09.45 Uhr Verteidigungsminister Norbert Darabos und Verkehrsministerin Doris Bures taufen gemeinsam eine ÖBB-Taurus-Lokomotive anlässlich "50 Jahre Heeres-Sport", mit Vorstandsdirektor Franz Seiser, ÖBB-Holding AG (Bahnhof Wien, Praterstern, Bahnsteig 4). "
" Es soll auch eine neue 1216er Werbelok anlässlich des Jubiläums "175 Jahre Eisenbahn für Österreich" kommen! Mit "Roco"-Aufschrift! "
mert nem tudom felrakni a fényképezőgépről a számítógépre a képeket és telórol próbálkoztam de igazatok volt! most voltam kint a tóvároskerti állomáson FÉNYKÉPEZŐGÉPPEL és sokkal jobb képet csinál. mostantól fényképezőgéppel készültet rakok fel de késni fog a kép mert mondom nem tudom felrakni a gépre csak nehezen szóval 1-2 héttel a fénykép készítése után feltudom majd rakni! ez kérlekszépen Bp.Keleti-Szombathely gyorsvonat
Van fényképezőgépem csak az a baj vele hogy nehéz átrakni a képeket a gépre :( tavaly nyáron voltam a ferencvárosi fűtőháznál és ott fényképezővel csináltam a képeket amint megtudom oldani hogy át rakom a gépre akkor felrakom őket! ( azoknak jobb a minősége)