Keresés

Részletes keresés

Tompus999 Creative Commons License 2011.02.28 0 0 56952

Én igen! És a fiam is! És szombat óta egy barátom és a kisfia is!

Előzmény: emerik1 (56951)
emerik1 Creative Commons License 2011.02.28 0 0 56951

1 gyors körkérdés:

az itteni fórumozók közül ki jár meccsre?

Blau t Creative Commons License 2011.02.28 0 0 56950

Sejtettem, hogy az utolsó pillanatban közbe fog valami jönni. De arra azért nem számítottam, hogy neked aki Svédországból jöttél, a +5-6 fok túl hideg. Ennél a gyerekfürdetés is jobban hangzik. :-)

Előzmény: superhoops (56948)
Blau t Creative Commons License 2011.02.28 0 0 56949

Igen jók voltak a BK kezdeményezései. Nem ők tehetnek róla, hogy a nézőszám katasztrófális volt.

A bluetooth nem igazán jól működött, én nem kaptam meg semmit, mellettem ülő fiam mindent megkapott, a környezetemben ülők többségénél nem működött a dolog.

Előzmény: Tibman (56947)
superhoops Creative Commons License 2011.02.28 0 0 56948

nem amikor reggel kimentem a piacra szombat reggel ereztem ez tul hideg nekem.

de tvben megnéztem a meccset és küzdelmes elvezető meccs volt szerintem.

Előzmény: Blau t (56946)
Tibman Creative Commons License 2011.02.28 0 0 56947

A csapat küzdeni tudása előtt le a kalappal. Ahogy a BK tevékenysége előtt is!

Nem tudom nektek sikerült-e ez a bluetooth-os dolog, de nálam 3 különböző bluetooth képes eszköz volt és egyikre sem sikerült megkapnom se címert, se háttérképet, se indulót. Egy naptárbejegyzést kaptam csak, de mondjuk arra voltam a legkevésbé kiváncsi, mert azt magam is be tudtam volna jegyezni.

Ti megkaptatok mindent?

Előzmény: superhoops (56945)
Blau t Creative Commons License 2011.02.28 0 0 56946

Kint voltál a meccsen?

Előzmény: superhoops (56945)
superhoops Creative Commons License 2011.02.27 0 0 56945

Nekem kimondotan tetszik az uj irány a BKtől. Persze egy meccsre nem fog megnőni a szurkoloi tábor de legalább most látzik tesznek sok mindent

Az is jó ahogy MTK használja a Facebookot mind pl most auto szervezés a Kupa meccsre.

Persze sok Fotel Goose Ultras nem fog kimenni meccsre hidegben ha otthon a meleg napaliban láthatja a győzelmet Kispest ellen.

Fontos megverjük ETO idegenben a héten.

zsl78 Creative Commons License 2011.02.27 0 0 56944

Ur-bán-ga-bi-ur-bán-ga-bi :)))

r.tonyo4 Creative Commons License 2011.02.27 0 0 56942

bakker, nem tudtam mi hiányzott az életemből.

Az, hogy egy pocsék ősz utáni, pozitív dolgokat is mutató csapatunk megnyert egy meccset és mégis (vagy ennek ellenére) sikerült itt összeveszni.

kreszgeza Creative Commons License 2011.02.27 0 0 56941

Én nem. (Ne fesd falra az ördögöt.)

Előzmény: Törölt nick (56934)
kreszgeza Creative Commons License 2011.02.27 0 0 56940

Orvosi eset. Minek pazaroltok rá lélekzetet?

Más - jó kis meccs volt. Rendesen harcoltak a srácok. Részletekben jól  is játszottak. A védelem lehetne egy kicsit szorosabb. Tetszett a Frank gyerek mozgása és jó volt a "régi", harcos Gabit sorainkban látni. Nagyon örültem a góljának!

Blau t Creative Commons License 2011.02.27 0 0 56939

Kedves Kvatro!

Elnézést, az előzőből kimaradt, hogy természetesen az MTK weblapja is egészen kiváló. Például az MTK-Honvéd mérkőzés eredményére katintva választhatunk, hogy az összefoglalót vagy a közvetítést szeretnénk olvasni. Mindkettő hibátlan. Még egy nyamvadt elírás sincs bennük, amibe bele tudnék kötni. Ide is másolom e két kiváló írást:

Összefoglaló:

"

"

Közvetítés:

"

"

Blau t Creative Commons License 2011.02.27 0 0 56938

Várszegi Gábor a legszimpatikusabb klub tulajdonos a világon.

Domonyai egy Isten.

Garami jobb, mint Mourinho és Fergusson együttesen.

Az MTK a legjobb csapat, nem kétséges idén bajnokságot, jövőre BL-t nyerünk.

Őszre elkészül az új Hidegkuti Stadion, amelyik kétszázezer néző befogadására lesz alkalmas és még így is évekre előre el fogják kapkodni a jegyeket.

Remélem most még neked is elég pozitív voltam. Ha mégsem, kérlek írd meg, miben kéne még optimistábbnak lennem.

Előzmény: kvatro (56936)
Blau t Creative Commons License 2011.02.27 0 0 56937

Igazán egyszerű a magyarázat: Fél háromig én magam fogtam be az ismerősöd fülét és köttöttem be a szemét, hogy ne értesüljön a kezdési időpont változásásról. Persze nem csak az ismeősöddel tettem ezt, hanem még több ezer szurkolónkkal. Persze a Honvéd szurkolókra már nem jutott energiám. Ezt maga Kvatro fogja tanusítani. Sajnos fél háromkor el kellett indulnom a Hidegkuti Stadionba, ezért nem tudtam meggátolni a későbbiekben az információ áramlást.

Előzmény: Tompus999 (56931)
kvatro Creative Commons License 2011.02.27 0 0 56936
Ó szegény, kedves és rendes Blaut. Olyan szimpatikus beszámolót irt. Csak éppen elötte elküldött mindenkit a picsába. Ez olyan szép töle. Köszönjük meg neki. Drága Blaut te olyan szimpatikusan tudsz mindenkit elküldeni a picsába. És kár hogy csak a kispestiekhez jutnak el a hirek, meg kár h ök nem küldenek el senkit a picsába.
És annyira szimpatikusan tud Blaut lagymatagozni, meg nagyon gyengézni, meg sok hibázni.
Te Blaut, szerintem a csapat nem akar bajnok lenni. Mit szólsz hozzá? Te ebben jól értesült szoktál lenni. Mint 2008-ban.
Szerintem azért nem jött ki több MTK-s, mert elmentek a picsába:-))
Előzmény: Törölt nick (56933)
superhoops Creative Commons License 2011.02.27 0 0 56935

ugyis a kupa a léngyek azt kell megnyerni mindegy hogy 5 vagy 12 leszünk a bajnokságban.

Előzmény: Törölt nick (56923)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.27 0 0 56934

En speciel a kurvaanyazast hianyolom...;DDDDDDD

Előzmény: Törölt nick (56933)
kvatro Creative Commons License 2011.02.27 0 0 56932
Látom nem érdekelnek a tények. De hát nem is szoktak, a lényeg h jajveszékelhess, meg kötözködhess.
Szerinted hogy lehet az, hogy kijött rengeteg honvédos? Ök hallották, h elöbb lesz a meccs, mi meg nem? Nálunk otthon maradt többszáz szurkoló, a honvédosok mind kijöttek, hiszen többen voltak, mint otthon szoktak lenni. Nálunk menjen a klub a picsába, meg mindenki az idöpont változás miatt, a honvédnál semmi baj, minden szurkoló eljött. Pedig azt mondták, h nekik is bele kellett egyezni.
Az a baj, h te vagy a mindig negativ MTK szurkoló prototipusa. És más szurkolók azt hiszik, h mindannyian ilyenek vagyunk. Akik utálják a tulajdonost, a vezetöket, az edzöt, akik mindenkit a picsába küldenek el. Te még akkor is sirtál, amikor bajnokok voltunk.
Pedig pont nem ilyenek vagyunk!
Az igazi MTK-s büszke a csapatára, a klubjára!

HAJRÁ MTK!
Előzmény: Blau t (56930)
Tompus999 Creative Commons License 2011.02.27 0 0 56931

Megjegyzem, egy ismerősöm csak a kezdés után néhány perccel érkezett meg, mert fél 3kor tudta meg hogy 3kor van kezdés...

Blau t Creative Commons License 2011.02.27 0 0 56930

Tulajdonképpen a hozzászólásodnak csak az első szavával van problémám: "Olvasom" Mert vagy nem olvastad, amit írtam, vagy komoly szöveg értelmezési gondjaid vannak. Persze az is lehet, hogy csakúgy megszokásból kötsz belém és cseppet sem befolyásol a válaszodban az a hozzászólás, amire válaszolsz.

Egy konkrétumra is válaszolnék:

"Már pénteken osztottad az észt megint h majd az 1 óra változás miatt nem jönnek a szurkolók és mindenki menjen a picsába." Tán nem lett igazam? Különböző források szerint 600-1000 néző volt a meccsen. Miután láthatóan jóval többen voltak az ellenfél szurkolói, mint mi, tehát a legnagyobb jóindulattal számolva sem volt 3-400 MTK szurkolónál több a meccsen. Ingyen, hatalmas szervezőmunka eredményeként. Ez azért nem nevezhető siker történetnek. Biztos vagyok benne, hogy a kezdési idő körüli herce-hurca nélkül, ha minden az eredti tervek szerint zajlik, legalább kétszer ennyien lettünk volna.

Előzmény: kvatro (56928)
Tomek79 Creative Commons License 2011.02.27 0 0 56929

most nem értek egyet veled!

én is azt hittem hogy Blau negatívan fog írni, de azért a köztetek fennálló ellentétek ellenére próbáld meg az írását objektíven értékelni. 

Korrektül leírta, hogy mint csapat nagyon játszottunk, Garami faszán cserélt, jó BK kezdeményezések voltak,stb...

Baromi nehéz talajon játszottak, ennek ellenére kihajtották magukat a fiuk! Szép volt!

HAJRÁ MTK!

Előzmény: kvatro (56928)
kvatro Creative Commons License 2011.02.27 0 0 56928
Olvasom a hozzászólásod és eldöntöttem, hogy téged nem foglak többet bántani.
Csak sajnálni.
Megnyertük az első meccset, ami nagyon fontos minden csapatnak, a fiúk küzdöttek, jól játszottak, egy nagyon nehéz talajon.
A te hozzászólásodban meg ezt (is) olvasom:
sok hiba, lagymatag játék, nagyon gyenge.
El lehet képzelni mit irnál ha az ellenfél nyer.
Mit jót tudnál irni ha honvédos lennél?
Már pénteken osztottad az észt megint h majd az 1 óra változás miatt nem jönnek a szurkolók és mindenki menjen a picsába.
Érdekes, valahogy a honvéd szurkolók megtudták a változást, mert többen kijöttek mint mi.

Előzmény: Blau t (56926)
ketszerketto Creative Commons License 2011.02.27 0 0 56927

Már elnézést, de Sütőben a hozzáértők már tavaly is látták a képességeket...:-)

Most mát "csak" annyi kéne, hogy állandósítsa ezt a formát.

A gólok gyönyörűek voltak, de közben a játékban még nagyon sok volt  a kivánnivaló.

Előzmény: Blau t (56926)
Blau t Creative Commons License 2011.02.26 0 0 56926

Már az első félidőben is volt pár szép megoldása a fiúknak, sok hiba és elég lagymatag játék mellett. A második félidőre viszont egy sokkal motiváltabb, hajtósabb csapat jött ki. Küzdeni tudásból jeles a csapatnak. Egyébként is ma a csapat összességében sokkal jobb volt, mint a játékosok külön-külön. Egyénileg inkább nem is értékelem a fiúkat, mert volt néhány remek egyéni teljesítmény, de akadt nagyon gyenge is és egy ilyen szép győzelem után nem szívesen kritizálnék senkit. Inkább csak néhány pozitívumot emelnék ki.

Pál Andris kemény kritikát kapott az ankéton lélektelen játékáért. Nos ma bár nem volt csúcsformában, de rengeteget robotolt, szinte mindig megjátszható volt. Talán ő volt az egyetlen, akinek az első félidőben ment jobban. Kanta Józsinak ismét voltak remek labdái. Pátkait ezer éve nem láttam ilyen jól játszani. Urbán nagyon érzi a kaput. Eppel gólja gyönyörű volt. A végére hagytam Sütő Lacit. Sokat kritizáltam őt ősszel sajnos nem alaptalanul, ma viszont a mezőny egyik legjobbja volt. Hibátlan védőmunka mellett még gólt is szerzett.

Garami remekül cserélt. Gondolom az is az ő érdeme, hogy félidőben helyretette a csapatot. Nagy része van a mai sikerben.

Bognár bíróról hosszú ideig úgy gondoltam, hogy csal ellenünk. Az első 30-35 percben egy egyértelmű és egy több mint gyanus esetben sem adott tizenegyest a javunkra és néhány színes lapot is megspórolt a Honvédnak és mezőnyben az apróbb szabálytalanságok megítélésénél is rendre ellenünk fújt. Aztán kiderült, hogy nem csal. A helyzet sokkal rosszabb összevissza fütyörészett fogalma nem volt, mi történik a pályán. A teljesítménye még a magyar NB1 sőt a megye 1 szintjét sem érte el.

A BK kezdeményezései nagyon jók voltak, csak így tovább. Kár, hogy részben nyilván a hideg, részben a TV közvetítés és a közvetítés miatt kezdési idő körüli cirkusz miatt ingyen sem voltunk többen (sőt...) mint máskor.

Tompus999 Creative Commons License 2011.02.26 0 0 56925

Én ennél azért többre számítok.

Jól pörögtek a srácok, tetszett hogy harcoltak, küzdöttek, kúsztak-másztak ha kellett. És a játék is egész jó volt, a körülmények ellenére. Urbán gólja külön öröm volt számomra, csak így tovább Gabi, látszik hogy itt vagy otthon!

HAJRÁ MTK!

Előzmény: Törölt nick (56923)
Tompus999 Creative Commons License 2011.02.26 0 0 56922

Szép volt fiúk!

dayan Creative Commons License 2011.02.26 0 0 56921

Voltak... Nekünk jól jött a TV, a fiam 3 hónaposan megnézhette élete első MTK győzelmét :)

Előzmény: Blau t (56918)
Tompus999 Creative Commons License 2011.02.26 0 0 56919

:-)

Off

tegnap mekkora maflást kapott már Bori Gabi Rósától... telitalppal. Hogy ment a hörgés, amikor Szabó kicsit odapakolt a kopasznak...

On

Előzmény: Blau t (56918)
Blau t Creative Commons License 2011.02.26 0 0 56918

Meccs után kiderül, mekkora gáz. Ha lesznek, akik a félidőben érkeznek, akkor gáz, hanem akkor nem annyira.

Előzmény: Tompus999 (56916)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!