Keresés

Részletes keresés

Dhomasson Creative Commons License 2004.04.21 0 0 266
Ez ugyan nem bekiabálás, de jókat szoktam rajta rajta derülni, a Dombóvár hazai meccsein, valaki azért vesz több korsó sört, hogy azokat rendszeresen ráboritsa az elötte futkosó partjelzöre!:))

Király a topic!!!

der Budapester Creative Commons License 2004.04.21 0 0 265
milyen partjelzô vagy te bazzzz.... :)))
Előzmény: Törölt nick (264)
patriot78 Creative Commons License 2004.04.21 0 0 262
nem tudom volt-e mar...
Egyszer egy ismerosunknel voltam, aki az UTE palya mellett lakik es mivel pont meccs volt, hat kimentem. UTE-Bekescsaba. Az UTE feherben, a Csaba lilaban jatszott, mire az UTE kemenymag rakezdett, hogy "Hajra lilak!" Kellett nekik kis ido, mire rajottek, hogy ez most nem a legjobb...
lg18 Creative Commons License 2004.04.20 0 0 261
"Hanacsek bácsi, a nők bálványa, pályán síp van az ő szájába', elcsalja az újpestiek meccsét"

Gedeon bácsira.
Na az a nagy :)

Előzmény: despota2000 (257)
rich.mond Creative Commons License 2004.04.20 0 0 260
2001 körül Kispest-ZTE kupamaeccs.
egy idősebb, ittas szurkoló az elejétől fogva kinézte magának Urbán Flórit, aki pechére kimutatott valamit a kispadra.

"Kinek mutogatsz b***meg?Urbán,talán anyádnak?Itt van a Mama a szektorban?Nézd meg,itt szopattuk a szünetben!!!"
:)

wazul Creative Commons License 2004.04.20 0 0 259
A hanacsek hol a hajad szöveg a "kvantanaméra" dallamára, hátaz télleg qrvajóvót.
Előzmény: despota2000 (257)
izé Creative Commons License 2004.04.20 0 0 258
Pár éve volt a DVSC-nek egy soproni születésű focistája, a Siklósi Csaba. Egy Sopron-DVSC meccsen vki fellökte, a srác elterült. Mire melletem egy borízű hang:
- Mi van, Siklósi, hiányzik az anyaföld?
despota2000 Creative Commons License 2004.04.20 0 0 257
Ha jól emlékszem, egy Újpest meccsen volt egy ilyen ének:
"Hol van a hajad? Hanacsek hol van a hajad? Hol van a haaajaaad?"
der Budapester Creative Commons License 2004.04.20 0 0 256
:))))))))))))))))))))
choren Creative Commons License 2004.04.20 0 0 255
Bíró, a faszomat fújd, ne a sípodat!
NB2 Creative Commons License 2004.04.19 0 0 254
Urdangarin a srác neve egyébként.
Vclub11 Creative Commons License 2004.04.19 0 0 253
Egy megyei II. osztályú, Szentmihály meccsen egyik hazai szurkoló rendszeresen ad tanácsot a vendég játékosoknak: "Add haza jó erősen!"

Egykor Szegeden rendeztek valami kézilabda BL meccset: Partizan-Barcelona, az egyik szegedi szurkoló a vendégek egyik játékosának, aki köztudottan a királyi udvar tagja (urdangari vagy valami hasonló): "te itt dobálod a gólokat a hercegnőt meg otthon szájbapermetezik !"

házbizalmi Creative Commons License 2004.04.19 0 0 252
Vasárnapi MTK-Fradi:

"Csak a fogorvos, csak a fogorvos, csak a fogorvooooos..."

Utalás a letartóztatott palesztin fogorvosra, aki állítólag terrorista...Ugyanez később:

"Csak az Osama, csak az Osama, stb."

A Seven Side szurkolócsoport is megszólalt a meccse elején:

"Csak a Seven Side és a Michelle Wild meg az análszeeeeeex..."

Meg ne kérdezzétek miért...

RTL-es operatőrnek nagyon kemény szövegek mentek:

"Mi a f..t csinálsz itt b...meg, megharagszik a Tommyboy, hogy nem őt filmezed!"

"Filmezd inkább a Sorstalanságot..."

"Mondd meg a Kolossinak (RTL Klub programigazgató vagy mi), hogy rátesszük a kiválasztójelet..." - mutatja a pali a sárga csillagot...

haromttt Creative Commons License 2004.04.19 0 0 251
A kedvenc bekiabálásomat HANACSEK kapta egy VASAS meccsen: "hogy rajzolna körbe a főnököd"
GFQ Creative Commons License 2004.04.18 0 0 250
Nah a mai járási termés:

Vendég balbunkó spigóval kinyeste a labdát a szántásba.. Spori a kispadok felé: "nincen labda". Öreg fazon a lelátóról: "mi a fas*nak, úgyis csak zavarja őket..." :-) Lerágott csont, de nagyon jól jött ki :-))

Figura már sokadszor megy be a kispadról ápolni a sérülteket. Elkezdi fújni a fagyasztót, mire egy ízes hang a lelátóról: "látod baz*meg már sprézi is, mondtam, hogy a spré jön" :-))

Reszkessetek egerek, reszkessetek!! ;-)

Zsoldos Creative Commons License 2004.04.18 0 0 249
"Meg lesztek szórva, mint Sztálingrád!" (Kalap)

(Ezt 2:1-es szegedi vezetésnél kiabálta az Üllői úton, a második félidőre érkező vendégeknek - rég volt)

Goyo-SZEGED Creative Commons License 2004.04.18 0 0 248
Szemezgetés: SZOKÁSOS SZÖVEG: "A nyakad nyújjon mög! Megb*szlak anyád hátán!!!"
Szerintem szegediek tuggyák ki mondta, mondja.
Másik: Megyebíró sporihoz intézett szavak:
"Megyek a Beádhoz! " v. "Most b*sszák az asszonyt újvárosba!"
Kezdetnek nem rossz...
juzni front Creative Commons License 2004.04.18 0 0 247
:)))zsír...
Előzmény: nonameboy (246)
nonameboy Creative Commons License 2004.04.18 0 0 246
:-)
Magyar-olasz meccsen 2000ben:
Áléálé, anyátok pizza volt álé, apátok lasgna aálé, olaaszok lettetek álé
Előzmény: juzni front (244)
ivanandras Creative Commons License 2004.04.18 0 0 245
mtk-győr meccsen
egy öreg marha állandóan üvöltözte amikor a Regedeihez került a labda, Regedei te szar, a kurva anyád.
nem tudom, hogy miért őt szúrta ki :)
juzni front Creative Commons License 2004.04.18 0 0 244
na majd ha a szegediek elkezdenek mesélni, akkor beindul e topic!!!:)))
Zolika. Creative Commons License 2004.04.18 0 0 243
Helyesen:)

"Ki a f@szom az a Szókratész? Ki a f@szom az a Szókratész? Ó-ó-ó-ó! Egy f@szszopóóóó!"

Előzmény: saabee (240)
NÉRÓ89 Creative Commons License 2004.04.18 0 0 242
Nagyon jó a topic! Írok egyet én is:
1995-ös korosztályú meccs volt, öcsém is ebben a csapatban játszik, elmentem és megnéztem a meccset. Az egyik edző a meccsen többször is bekiabált egy Matyi nevű kisfiúnak: Matyi, menjél hátra! Matyi, vedd át! Matyi, lődd rá! Az egyik néző ezt megunva bekiabált:Fejezd már be! Menj haza, azt otthon matyizzál!
Bár elég bunkó volt a beszólás, pláne gyerekmeccsen, nem lett belőle verekedés.
Haszika Creative Commons License 2003.11.28 0 0 241
nagyonjó a topik:)))

Kispest meccseken évekkel ezelőtt volt egy öreg nénike, volt vagy 80 éves , de olyan dumái voltak, szakadtunk röhögéstől pl KOvács Bélának üzent ilyeneket hogy: "hülye vagy te! micsinálsz te kertitörpe?!"

igazi Kispest drukker /volt/ az öreganyó, azóta már jó ideje nem látni kint sajna, lehet h már nincs az élőők sorában:( de aki ismeri az mind reméli h nem így van....

Kispest-Kecskemét meccsen egy értelmes faszi állandóan cigánybácsizta a bírót:))); "hülye vagy cigánybácsi?????", "ez mér nem piros cigánybácsi????" ... stb, nagyon brutkó volt...

ugyanezen a meccsen: Kispest vmilyen édekeltségű emberkéje, amolyan okoska típus folyamatosan kommentálta az eseményeket, egy másik középkorú faszi meg állandóan beszólt neki meg vissza (hozzáteszem ez utóbbi sokkal jobban értette a dolgokat mezei szurkoló ellenére), aztán az egyik szitut magyarázta az "okoska" h "igen, ez szép volt, így kell csinálni, tanították az esti egyetemen!" - jó nagy baromság volt egyébként, mire a másik csóka: "persze, az a***d pi***ját!, milyen esti egyetemen, te? a Resti Egyetemen legfeljebb...!"

fuldokoltam a röhögéstől:)))

.....

saabee Creative Commons License 2003.11.28 0 0 240
Loki-PAOK!
Hallottam olyan szurkulást,ha mesélik nem hiszem el!

Próbálom reprezentálni,bár a dallamot nem tudom visszaadni.Nú,így hangzott:

"Oh-oh-oh-óó-óó ki a f@sz az a Szokratész???Oh-oh-oh-óó-óó ki a f@sz az a Szokratész???Oh-oh-oh-óó-óó F@SSZOPÓK..."

:-)

Saviola7 Creative Commons License 2003.11.25 0 0 239
:DDDDDDDDDD
Előzmény: nonameboy (238)
nonameboy Creative Commons License 2003.11.25 0 0 238
Egy kispályás meccsen egyik csapat kapusa kiabált: Gyertek hátrafele!!
Mire bekiabáltam: menjen hátra a fele!.
És láss csodát, 4 játékosbol 2 ment hátra:-9
lelkesz g Creative Commons License 2003.11.24 0 0 237
nem vagyok focidrukker, de egyszer evekkel ezelott kikeveredtem a nagytetenyi Kohasz-Szazhalombatta BLASZ 3 derbire. ott hangzott el egy magasra feladott labdanal, hogy "AGYONUT!". ez nekem akkor tetszett. nagyon jo proszton hangzott.
FradiKA Creative Commons License 2003.11.21 0 0 236
Irjatok!!!!!
Ez az egyik kedvenc topicom.
GFQ Creative Commons License 2003.09.27 0 0 235

Ja igen, mifelénk van még "Nyújtott talp!" is ;-))
Előzmény: GFQ (233)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!