Ebbe a topicba várunk minden Pentax gyártmányú terméket. Mivel létezik canon ill. nikon adok veszek, így kérem a topicot életben hagyni.
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó egy Pentax DA 55-300/4-5.8 objektív! Keveset használt, szinte bolti állapotban. Vászon tok, UV szűrő, első-hátsó sapka, és napellenző van hozzá. irÁra: 60.000 Ft
Tamron SP Di LD If 17-35 2,8-4 objektív első tulajdonostól dobozzal, napellenzővel eladó. Előnye, hogy filmesen is használható. A gyártását már befejezték. Irányár 50e. Kérésre mintaképeket küldök.
Pentax kit kit alapzoom I. és kit telezoom szintén eladó. ezeket hajlandó vagyok kótyavetyélni.
- K10D váz 32e expoval megkímélt állapotban - 80e - AF-540FGZ vaku, aminek egyetlen balesete, hogy kiesett a széles-látó panelja anno, így az házilag van visszaszerelve, de használható, ez csak esztétikai probléma. - 80e
Ezek mellé ingyen odaadom a következőket:
- Tamron 80-210/4.5-5.6 - lágy, lassú, de a honlapomon található összes telés kép ezzel készült. - 50/1.8 pancolar carl ziess jena ddr + k-m42 átalakító.
Eladóvá vált egy PENTAX smc DA 18-55 mm f/3,5-5,6 AL II-s (kit) obi. Mivel kitben volt, garancia már nincsen rajta. Minden meg van hozzá, doboz, első/hátsó kupak, napellenző, és vigyáztam rá. :-D I.á 20E E-mail bublikus (váltás oka 16-45 lett helyette)
Tapizható K7 van a Mammutban lévő Saturnban is. És ha már ott voltam, tapiztam egy kicsit Canon 50D-t valami 17-85(?) stabilizált obival. Hogy annak milyen gagyi érzete volt, rémes...És a váz sem valami hűűűde...a 450D-ről nem is beszélve, az egy játékszernek érződött. Még a kis K-x, a K200D messze-messze ezek előtt van/volt, a K7-ről nem is beszélve...
Azt konkrétan nem tudom, hogy K-7 éppen van-e nekik, de anno a K10D-t és a K20D-t is kipróbálhattam a Digitcamban és nagyon készségesek is voltak. A Mamutban lévő extreme-ben is lehet azt hiszem próbálgatni, meg a Pólusban is van vmelyik műszaki áruház ahol sok cuccot ki szoktak rakni.
Eladó egy Pentax DA 55-300/4-5.8 objektív. Keveset használt, szinte bolti állapotban. Vászon tok, UV szűrő, első-hátsó sapka, és napellenző van hozzá. Ára: 55.000 Ft
A Pentax 17-70 f4 SDM-et most 115e-ért vihetitek... K-x kis kit: 135e DA 55-300 68e 18-55 WR 25e 50-200WR 35e Mind új, garanciális. Érdeklődni mailban lehet.
garanciális Pentax 55-300/4-5.8 teleobi 65 ezer forintért. Egyben 180 ezer. Minden dobozában, tartozékaival, kezdetektől védőfóliával, illetve UV-szűrővel védve.
Pentax A 70-210/F4, eredeti dobozában, nagyon szép állapotban eladó. Manuális fókuszálás, a rekesz a vázról is vezérelhető, 30e forint.
Pentax M 135mm/F3.5, manuális fókuszálás, a rekeszértéket az obin kell állítani, 15e forint. Nyitva gyönyörűen mosott képe van, amiket itt 135mm címszóval látsz az ezzel készült: minták
Chinon, Pentax K bayonettes holmik eladók, manuális fókuszálás, a rekeszértéket az obin kell állítani. Részben makrózni használtam őket, de a 35mm/F2.8 és az 50mm/F1.4 obi saját jogán is kiváló, éles, kontrasztos képpel, szépen elmosott háttérrel. A 135mm/F2.8 szintén nagyon éles, de a CA nekem túl sok rajta. Ha megveszed a hármat egyben, adok mellé egy nagyon kopott, de jól működő Chinon CM-5 filmes vázat. 35mm/F2.8 12e forint, 50mm/F1.4 15e forint, 135/F2.8 8e forint. Ez a tájkép az 50mm obival készült: Aurland
A vevőknek jutányos áron adok három részed közgyűrűsort, illetve Pentax vezetékes és infrás távkioldót. Három nap garanciát vállalok a mindezekre, ha nem tetszik, eredeti állapotában visszahozod.