Ebbe a topicba várunk minden Pentax gyártmányú terméket. Mivel létezik canon ill. nikon adok veszek, így kérem a topicot életben hagyni.
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó igen jó állapotú objektívek: SMC Pentax-M 1.7/50, 2 sapkával, 12000 Ft. RMC Tokina 28/2.8 (P/K bajonett), hátsó sapkával és tokkal, 9000 Ft. RMC Tokina 80-200/4 (P/K bajonett), 2 sapkával, 14000 Ft. Mind kipróbálható Budapesten. Mail publikus.
Ha a 654-es hozzászólást megnézed és SMC PENTAX DA 50-200/4-5,8 ED objektivre gondoltál, akkor keressél ajánlatoddal, hogy mennyit ér neked egy ilyen objektiv, ami teljesen újszerű, csak párszor használt, eredeti dobozában,minden tartozékával együtt.
Igen, a Soósban átnézettettem, kitisztíttattam kb. egy éve, (papír megvan, csak ez vol 8000forint...) ott azt mondták, mindene tökéletes, azóta sem tapasztaltam semmi hibajelenséget.
"Így van én írtam e-mail-t 9 óra körül, de nem telefonáltam."
ja hogy mail? azt már 19én írtam neki :) telefonon már csak az átadásvételt beszéltük meg...
"Te nyertél."
sztem ez nem arról kéne hogy szóljon hogy ki nyert... úgyértem persze, én szóltam neki hamarabb, nálam kötött ki a ojjektív, hurrá. de ennek kapcsán nem érzek semmi "nyertem" vagy hasonlót, csak eccerűen örülök hogy van egy fasza obim... vágod...
Pentax K200d váz, 18-55 mm-es kitobival eladó. Kb. 4700 expóval, szeptemberig volt garis. Lowepro TLZ1 táskával, 4 GB SDHC-vel 80k. + portrémarkolattal 90k. Igény szerint K bajonettes, manuális objektívek is vannak hozzá (Adaptall K bajonett): - Tamron 28mm f2.5 - Tamron 35-100mm f3.5
fontolgattam viszont miután jól átgondoltam, rájöttem hogy nikonban d300s alatti vázat úccse vennék, akkor meg már bőven fél milla fölött járnék egy alapzúmmal meg egy fasza makróval és telében még sehol nem vagyok... ennyit meg most nincs kedvem költeni rá, sajnálnék hobbira ennyi pénzt... úgyhogy jelen állás szerint maradok a pentaxnál, ergo kell egy telezúm... 300at egyelőre nem veszek, szval 55-300 a nyerő... aztán majd látjuk a többit...
"Vagy készülsz a FullFrame vázra ? (Hogy ilyen obit veszel...)" fogalmazzunk úgy, hogy kivárásra játszok...