Keresés

Részletes keresés

-kozi- Creative Commons License 2023.01.22 -2 2 1891

Ákos még bevetheti fejét, testét is a döntőben! Ami szerinte 8-as és 6-os.

Bár sztem ha ez igaz akkor egy botsáska teste 7-es és a Blahán eldobok egy követ járókelők feje 9-es. :P

Előzmény: Hantufan222 (1878)
Edi Mörfi Creative Commons License 2023.01.22 -2 3 1890

A párbaj kezdetén Sajti el sem búcsúzott  futott hogy lássa a  feleségét ,  több esetben közölte bárhogy lesz  ki fog menni a kéróból .  Sajti  kiesett  , ez a   népakarat  vagy bunda volt utólag  lehet tippelni .  A dráma megvolt   .  Zsanett a belevalóban viszont azt állitotta figyelmeztetés volt a beküldött  video egy lehetséges szakitasra  és változtatásra bátoritás ....   Ezt akkor mindenki félreértette mert azon  konkretan kidobta Sajtit . Vázolták hogy másként hogy alakulhatott volna  , ha nincs kamikaze akció  kamuzás stb .  Igen alakulhatott volna ha nincs semmilyen  videozgatás   max karácsonykor .   Rico  bent van   statiszta Lisza Ákos is .   Uralkodóváltással  Mario népszerűbb lett , kíváncsi leszek Barna megmondja neki hogy utálja e a majmot vagy tényleg megkedvelte . 

eatpraylove Creative Commons License 2023.01.22 -4 3 1889
eatpraylove Creative Commons License 2023.01.22 -4 3 1888

Szerintem ez társadalmunk tükre. Ha egy férfi alázza a nőt, érzelmileg kijátssza, ledegradálja (maradva a villalakók szókincsénél) akkor ő az alfa és ez a női társadalomnak valamilyen megfoghatatlan oknál fogva imponál és még a nőt kritizálják, mondván csak azzal lehet ezt eljátszani, aki engedi... Hangoztatják az emancipációt meg a metoo mozgalmakat, de itt megmutatkozik, hogy ilyen helyzetben Barnát tudják piedesztálra helyezni.

Előzmény: Tulipántoss (1886)
Edi Mörfi Creative Commons License 2023.01.22 -2 3 1887

Piros  tapasztalatlan kiscsaj , azt hitte hogy ha naponta változtat sminket hajstilust minden srác  behódol neki  . Barnát szinvonalasabbnak tartotta mint ami valójában , ezt a levélben is leirta . Önző féltékenység  vezette Reni ellen , akkor dobott volna nagyot ha Barnát hivta volna . Ehelyett ostobája azt képzelte szerelem lesz , ami nevetséges mert Barna csak meghágta és arra tartotta ahigy másokat amit a  képébe is  mondott . Meglett lőve  . Nem kötelező senkinek a másik cerkáját hegyezni  sem kelletni magát  vagy féltékenykedni . Elcseszte  leégette magát , ezért is  gondoltam hogy nem jelenik meg a párbajon .

Előzmény: eatpraylove (1864)
Tulipántoss Creative Commons License 2023.01.22 -2 6 1886

A tegnapi párbajt sajnos, nem láttam élőben! :( 

Ezért visszanéztem most, majd vissza is olvastam. Sőt, beleolvastam két platformba is, amelyeket  "kívülről" is lehet  olvasni. (Hogyvolt, SG). Mindkét platformon, és itt is  Sajtos vezetett az utolsó pillanatig. Barna ellen pedig hatalmas gyűlölet cunami uralkodott. Kivéve a  FB, ahol  Barna volt nagy fölényben volt. (Nem vagyok facés, ellenőrizni nem tudom!)

 

Nem újság már, nekem mindketten antipatikusak. Hogy miért, az már lerágott csont. Mint ahogy az is, hogy  miért Sajtost küldtem volna vissza én is. Úgy éreztem, hogy ezen a fórumon is többen vannak Barna ellen. De a végére  viszont úgy tűnt, mintha menet közben változott  volna a vélemény Barna javára?!

 

Gondolom azért mindenki tudja ha akarja, hogy ha nincs az utolsó pillanatban a jól megszerkesztett, Barna javára remekül összevágott video, kkor hótziher Sajtos megy vissza! ( A két rossz közül!
Ezért csak "gratulálni" tudok a Pácz Viki csapatnak, hogy a tapló, hímsoviniszta, nárcisztikus, manipulatív  embert küldték vissza.  Oké, Sajtos se volt piskóta! Ő sem volt az az éles kés sem, sunyi volt, kamuzott, ronda volt  ( amiről nem tehet! ),

de tehetett volna a külseje érdekében! Retorikája sem felelt meg. 

 

A csatornának pedig egy képernyő kompatibilis Barna féle jó svádájú legény kellett. Vagy már számít is rá a csatorna?!  Páczéknak és a "tiktokos" fiatalságnak, úgy látszik ez kell!

Védelmükben csak annyit, hogy ők még nem érzik át a verbális bántalmazást, melynek felismeréséhez magas intelligencia hányados szükséges. És itt nem az iskolázottság a mérvadó!! Ilyen esetben nem a külcsín számít, hanem a belbecs!  És aki csak felületesen, éppen csak háttérként néz bele az összefoglalóban, csupán "pofára" szavaznak. Azaz, azért megy ilyenkor a szavazat valakire, mert " sukár a csávó! "

Nyugodt ember vagyok, de felháborított, hogy ilyen ember a befutó. Hogy az ilyenek  által generált konfliktus a nézettség mérvadója?! Ezért kell "összehozni" azt, hogy Pácz Viki rászállt Barnára?! Végül is, össze is illenek, két pszichopata. De mivel igen toleráns is vagyok, elkönyvelem mindezt annak, hogy a szerkesztők felsőbb utasítás hajtották végre. De akkor is megijesztett Barna győzelme. De még ijesztőbb, az az erkölcsi helyzet, ami a műsort nézők körében jellemző.

 

Igaz sokan, csak az összefoglalókat tudják nézni Vannak akik sok irányban tájékozódnak a műsor kapcsán, még az live adásokon túl is. Látom a niknevek alapján, hogy vannak akik nemcsak itt, de több platformon is kommentelnek. És máris szélesebb spektrumban látják a valóságot, mégha a mondandót többször olvashatjuk az illetőknek! :) Van aki nem is kommentel, csak olvas. Viszont erre a párbajra "kidugta a fejét" az olvasó üzemmódból és felháborodva kommentálta véleményét. :)

Tulipántoss Creative Commons License 2023.01.22 -2 8 1885

Folytatva a fenti gondolataimat a párbajról:

Barna egy gyáva, beszari, nagyképű, rosszindulatú. Érdekes volt látni az arcán hogy be volt csinálva, kiült a félelem az arcára és feszengett emiatt. Úgy érzem, hogy fogalma sincs arról, milyen közutálatban lévő ember ellen ment vissza úgy,  hogy az lényegében vissza se akart menni!

Tudja-e vajon, hogy végül is egy "könyöradomány" részese?!Sajti barátnője jól mondta róluk a BV-ben, hogy ők ketten voltak a leggyengébben és közutálatnak örvendenek. Nálam is.

Arról az anomáliákról nem is beszélve, amiket a beküldött videókkal gerjesztett a csatorna! De megtehetik, nekik gumi szabályaik vannak. Ebben az évadban meg  különösen! És én, mint vv fan, aki minden évadot nézett, úgy érzem végül is, hogy megvezettek ezekkel az "újításokkal!" 

És ennek ellenére úgy csinálok, mint egy opportunista! Olybá veszem mindezek ellenére, mintha egy "fair" játékot néznék?! 

Ez nagy hiba, de a bűnöm csak annyi,  hogy ember vagyok, és gyarló vagyok!

 

A fáma szerint a FB-on végig vezetett Barna ezért szavazásilag, ez a "tuti" platform!  És máris elindítottak állítólag egy 

Melina-Rico szavazást. Ahol magasan vezet Rico?! Erre azt tudom mondani, amit itt írt valaki lentebb, hogy ezek után már

"én is aggódom!" És ha ez igaz, akkor Rico vezetése jobban felháborít, mint Barna "győzelme!"

És már látom is a sötét jövőmet, mert úgy látszik,  nekem a játék eleje indult úgy ahogy szerettem volna. És a Rico félék miatt lesz keserű a vége. (Ahogy írják Barna, Rico, Kriszti lesz  a befutó, és ez nekem nem bejövős!)

(Mos sajnálom igazán, hogy előleg kiesett Henrik, aki lehet, hogy még a fődíjra is esélyes lehetett volna emberi megnyilvánulásai alapján. És még képernyő kompatibilis is  volt!) 


Természetesen a leírtak csak az én véleményemet tükrözik, tiszteletben tartva mások eltérő véleményét!

Hiszen a párbajig nem is volt gond itt a platformon az eltérő véleményekkel. Szerintem.

A továbbiakban pedig kíváncsian várom, hogyan alakul ezután a villában a hierarchia, hogyan  csoportosulnak a lakók?!

exelant Creative Commons License 2023.01.22 -3 2 1884

Iza és Krisztián még nyolcvan napig bírták, Fanni és Dennis már csak egy hétig. Azóta nem is érdekes ez a szál. Melina és Dani is hót unalmasak, hiába húzzák.

 

Ha a távoli jövőben a stúdióban esnének egymásnak, gyakorlott VV néző már arra is csak legyintene.

Előzmény: Hantufan222 (1883)
Hantufan222 Creative Commons License 2023.01.22 -2 5 1883

Szerelem a VV-ben

 

Első szériák

3 hónap után bevallják,hogy tetszik nekik valaki,max csók.

 

Középső szériák

Szex van a villában

 

Mai szériák

Első nap szex van,vannak akik több személlyel.

 

2100-ban vagyunk

VV 50.szériában lehet élő adásban a beköltözés előtt a stúdióban is lesz szex,amit a műsorvezetők kommentálni fognak:DDD

Hantufan222 Creative Commons License 2023.01.22 -4 3 1882

Szerintem nem fair Melinát b-sztatni.

Én nem látom,hogy játszadozna vele,benne lassabban alakulnak ki az érzések.

De változhat még a véleményem.

 

Ami neki nem lenne jó viszont,ha Danival kerülne a fináléba,alulmaradna.

Előzmény: Holl Gold (1880)
Dwight _Schrute Creative Commons License 2023.01.22 -2 8 1881

Nem szoktam nézni, de a beírás alapján megtettem, különös (de jó is) volt látni ahogy Zsani köntörfalazás nélkül élőben szembesítette Sajtit a hibáival és esélyeivel.

Előzmény: exelant (1865)
Holl Gold Creative Commons License 2023.01.22 -6 5 1880

Öcsem, mekkora egy gusztustalan patkany ez a Rico....
Mas...

Tudatni kellene Danipajtassal hogy ...MENEKULJ AMIG TUDSZ ETTÖL A NÖTÖL ! ! ! ! !

Hantufan222 Creative Commons License 2023.01.22 -6 5 1879

Barna viselkedése nem tudatosan rossz,ő szerintem nem érzékeli,ha megbánt másokat.

Az érzelmi reakciói valódiak,nem megjátszottak.Nagyon kettős érzéseket keltő.

Előzmény: Elita (1866)
Hantufan222 Creative Commons License 2023.01.22 -5 5 1878

3-an maradtak szellemi párbajokra,Melina,Barna,Kriszti.

Ákos olyan,mintha narrátor lenne,külső szemlélő.

 

Kriszti hogy leoltotta a 3 jómadarat,főleg Ricot.

 

Most azt mondanám ő a legesélyesebb,nem becsüli le az ellenfelet,Melina lefogja építeni magát.Igazából baromi savanyú,amiről nem tehet,ezért nem kedvelik sokan.

Előzmény: eatpraylove (1864)
eatpraylove Creative Commons License 2023.01.22 -4 2 1877

akarom mondani Piros győzelmében* bocsesz

Előzmény: eatpraylove (1873)
petiikeke Creative Commons License 2023.01.22 -7 9 1876

Visszaszavazták a kúrógépet.

Gratula!

Norimori2 Creative Commons License 2023.01.22 -8 5 1875

Egyetértek. Annyival egészíteném ki, hogy szerintem sem jó szó a jellemfejlődés, de mióta nem szexel (pláne 10 percenként mással), azóta érkezett meg igazán a játékba, azóta látni a játék szempontjából értékesebb, érdekesebb oldalát. Mintha szinte egy másik játékos lenne azóta. Elcseszte ezzel az ész nélküli dugássorozattal. Ha így indít, amilyen képet most mutat magáról, esetleg hetekkel később max. egyszer-egyszer diszkréten megmozgatja a takarót Renivel, még a végső győzelemre is lehetett volna esélye.

Előzmény: exelant (1870)
eatpraylove Creative Commons License 2023.01.22 -5 4 1874

Az én szememben igen. Jó mondhatjuk mindenki maga miatt esik ki... De én Barnát egy mételynek láttam, akitől Piros megbolondult és ha őt hívta volna ki még mindig ott lenne. 

Előzmény: Ashley-d (1872)
eatpraylove Creative Commons License 2023.01.22 -4 5 1873

Barna nem tud jó tanácsot adni, mivel Sajtos cimborájával fordítva látták bent az erőviszonyokat. Csak így maradhatott bent egyikük, ha most egymást hívják ki, mert bárki ellen kiestek volna alacsony százalékkal. Tegnap az élőben miután Barna visszament az eredményeket nem mondta el, csak annyit egyzett meg, hogy a párbaj bizonyítja, hogy Sajti tényleg erős játékos volt. (Ha-ha-ha)

 

Melina szerintem egyáltalán nem taktikus, csak a nézőket nézi hülyének ezekkel a Danis marhaságaival. Azt jól látod, hogy Barna nem nyerhet. Én látok benne jellemfejlődést mióta Piros kiesett: Renit elhordta mindennek, mert biztos volt Piros kiesésében, azóta viszont nincsenek azok a visszataszító, hímsoviniszta megjegyzései, amiért ha az anyja ott lenne biztos felpofozná. ("Üres váz, amit én töltök meg tartalommal" vagy "te zsírfecni fejű" vagy "csak nehogy este szétkenjem a fejeden a gecit") Kínos lehet nézni ezt a szülőknek és azt a negatív hullámot, amit kap, mert látom, hogy Barna volt anyuci és mama szemefénye.

Előzmény: exelant (1870)
Ashley-d Creative Commons License 2023.01.22 -4 3 1872

Piros nem Barna miatt esett ki…

Előzmény: eatpraylove (1864)
Ashley-d Creative Commons License 2023.01.22 -10 1 1871

Minden szavaddal egyetértek😇

Előzmény: exelant (1870)
exelant Creative Commons License 2023.01.22 -12 2 1870

Ajjaj. Én Barnának drukkolok, de jellemfejlődést még én se fedeztem fel rajta. :D

 

Szerintem Barna kezdetektől hoz egy értelmes, gondolkodó, taktikus karaktert. Emellett mindig is empatikus volt, jól tud figyelni a másikra, jól lehet vele beszélgetni, jó tanácsokat is tud adni. Ezért is tudja könnyen behálózni a csajokat, mert mindegyikkel úgy viselkedik, mintha csak vele törődne. 

 

Ezenkívül igazán vágja ezt a játékot, látszik h otthon van a témában, tudja, hogyan kéne taktikázni és felismeri azt is, ha a másik taktikázik. Melina a másik ilyen játékos, és Barna ezért támadja folyamatosan, mert átlátja, hogy amit Melina csinál, az simán győzelemhez vezethet. Kettőjük közül egyébként Barna az őszintébb játékos, mert ő legalább a riportban nyíltan vállalja a dolgait, míg Melina ott is játssza a szentet.

 

Ami miatt szerintem Barna nem nyerhet, az a gátlástalansága. Mert az viszont tényleg ellenszenvessé tudja tenni. Engem a képernyő előtt ez nem zavar, mert nem velem b*szik ki, meg nem engem hintáztat érzelmileg, és én sokkal többre értékelem azt, hogy bent van egy olyan játékos, aki nagyon ott van fejben és nem csak sodródik - és még jó is ránézni.

 

Szóval szerintem nincs itt semmilyen jellemfejlődés, mindig is mutatott érzelmeket, meg tudott jó fej lenni, de nincs meg benne az az erkölcsi tartás, ami jó emberré tehetné. Ettől még nálam ő ennek a szériának a legérdekesebb karaktere és örülök h bent maradt és nem maradtam tegnap este kedvenc-szereplő nélkül. 

Előzmény: eatpraylove (1864)
Jókai More Creative Commons License 2023.01.22 -3 4 1869

Akartam is mondani, hogy végre normális volt a Genda.:)

Ez a Zsani viszonylag értelmesnek tűnt.

Előzmény: exelant (1865)
nagypapa 52 Creative Commons License 2023.01.22 -8 4 1868

A sok facverő barnára szavazott. Ha már a való életbe nem látnak nunit akkor láthassanak a ebbe a bohóc vv-be...vicc komolyan hogy ez a facfej ment vissza. Sajti amit eltervezett bejött neki. Így akarta. Nézhetitek ezt a majom barnát hogy copatja a kis duzzadt szájú retket. :D

aleksz2 Creative Commons License 2023.01.22 -4 1 1867
Elita Creative Commons License 2023.01.22 -3 3 1866

Valóban érdekes volt ekkora érzelmeket látni Barnán, de valószínűleg ezek csak férfival szemben jönnek ki nála. Érdekes. 

exelant Creative Commons License 2023.01.22 -2 4 1865

Végre egy értelmes Belevaló. Nem is voltak videók, csak beszélgetés a vesztessel.

eatpraylove Creative Commons License 2023.01.22 -6 9 1864

Rosszul voltam ettől a melodrámától, amit itt letoltak. Még szerencse, hogy Sajti asszonya a belevalóba a képébe tolta, hogy ők ketten barnával voltak a leggyengébbek és mindenki utálja őket, Danika pedig, aki ellen pakolnia se kellett volna saját meglátása szerint, fölényes győzelemmel kint hagyta volna. Jó volt hallani ezt így. A kiesettektől hasonló szembesítéseket látnék, mint amit Zsanett letolt. Barna megbocsáthatatlan bűne nálam, hogy Piros miatta esett ki, nincs több olyan ember, aki ellen visszaküldeném. Elszomorító, hogy még hetekig el kell viselni és ami durva, hogy jellemfejlődést is mutat a srác, miközben Melina építi le magát. Aggódom.

Norimori2 Creative Commons License 2023.01.21 -8 2 1863

Megdöbbentenek azért a Barna érzelmi kitörései. Vagy már mostanra kikészülnek a játékosok idegileg, vagy mégiscsak vannak azért ebben a srácban érzelmek. Én őszintének láttam a sírásokat a parbaj és a barátja "elvesztése" kapcsán (az szerintem tök emberi és aranyos volt, amikor felkötötte neki Puskás a lila kendőt, és mondta, hogy be volt szarva rendesen :-)))). Vicces visszagondolni, hogy Piros kiesését mennyire rezignáltan fogadta, most meg a barátja kiesése miatt zokog. Tényleg, Piros nem volt ott a párbajon? Annyira biztos volt benne, hogy Barnának vannak érzelmei iránta, csak titkolja maga elől is.
Én most örülök ennek a párbajgyőzelemnek, és remélem, összekapja magát Barna, és most már a normális, taktikus, érdekes énjét fogja mutatni a játékban.

Cappuc Cino Creative Commons License 2023.01.21 -3 4 1862

(Felejthető, értelmetlen) előadás vége. Barna vissza, Sajti utca. Függöny le. Jó éjt mindenkinek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!