>>A vidék közbiztonságát pedig nem a „nyíltan hungarista jelképekkel grasszáló” Nemzeti Őrsereg és a Gárda - melyeket pótcselekvésnek nevezett - fogja megoldani, a tyúktolvajlást nem ők fogják megakadályozni, erre van a polgárőrség. Majd a polgárőrök és mi, a tulajdonosok, a barátainkkal együtt este munka után megvédjük saját tulajdonunkat.”
És milyen igaza van.
Itt az árvíz. Megy a gárda? Dehogy megy, kampányolnak, hogy egy-két tucat fb. it. pozíciót kiharcoljanakl egyeseknek.
hazudsz! :-D . Nincs ilyen tendencia az MSZP részirül! ahogy viktor mágus még suhancként abszolút REÁLISAN elmondta. gagyi az MSZP....egyvalakitől kell tartani az a Gyurcsány.
messzemenőkig egyetértek a meglátással. gyurcsány LEHETETT VOLNA egy fanatizálásra képes tényező....
el... lett... kúrva...az mszp részirül itt vége a játéknak. majd ha születik még egy karizmatikus mszp-s akkor kámbekk esetleg. addig orbán és a hívei nyeregben lesznek. ez tény.
pszichológiai alkalmassági kellene. az addikcióra hajlamos embereket eleve ki kellene zárni. lásd pálinkafőzős topik! ugye, hogy összeérnek a dolgok....!
Írd meg az MSZP-ről, ott már láttuk azt az eltávolodástra okot adó stílust beteljesedni.
Ha tényleg ez a boncolgatás a mániád, akkor érthetetlen, hogy miért nem veszed a fáradságot, hiszen a téma és összes bizonyítéka a lábad előtt hever.,)))
Hiába erőlködsz. Az hogy Kövér milyen szinten tojik az emberekre (a saját választóikra is) az ebből is nyilvánvaló. Ennek fényében nekem a paraszt sem vicc sem sakkos utalás:
"Az egyik moderátor halovány kérdése arra irányult, hogy a vidék emberei rettegnek a „sötét figuráktól” és, hogy a politika miért hagyta magukra őket.
Kövér azt hazudta: „nem a politika hagyta magukra az embereket. Az emberek fordultak el a politikától. Nem jönnek el szavazni, amikor eljönnek, akkor is felelőtlenül szavaznak, nem csoda hát, hogy a politika nem pátyolgatja őket. Így fordulhatott elő, hogy 2002-ben többen voltak, akik a Fideszre szavaztak, csak kevesebben mentek el voksolni.”
A vidék közbiztonságát pedig nem a „nyíltan hungarista jelképekkel grasszáló” Nemzeti Őrsereg és a Gárda - melyeket pótcselekvésnek nevezett - fogja megoldani, a tyúktolvajlást nem ők fogják megakadályozni, erre van a polgárőrség. Majd a polgárőrök és mi, a tulajdonosok, a barátainkkal együtt este munka után megvédjük saját tulajdonunkat.” (barikad.hu: Igen, ezt mindenki így látja. Nincs is bűnözés Magyarországon, nem is kell árammal védeni a kilincset a tolvajoktól.)"
Látod erre nem tudom a választ csak azt hogy ez a pletyka valahogy sosem hallottam Orbánéktól hogy újra akarnák. De ezen könnyű segíteni szóval kérlek linkel már ide a Fidesz programját amiben bizonyára úgy mint a Jobbikéban is, benne van hogy újra akarják tárgyalni - ha ezt akarják.
Jól megfigyelhető a fanatizált tömeg reakciója. ugyanez lesz, amikor esetleg szarabb lesz, meg lesz magyarázva, hogy miért jobb a szarabb. ugyanezt boncolgatom az összes topikomban.
Itt most direkteb a "sértés", de meg van magyarázva, hogy igenis jó parasztnak lenni, amúgyis mindenki paraszt.
Érdekes lenne egy másik kísérletet is elvégezni, egy direktebb dologgal, vizsgálandó, hogy meddig hajlandó "tapsolni" a tömeg? Meddig terjed az ingerküszöb?
Neked a jobbikos éneddel tűnhet így Kövér kijelentése, mint társadalmi különbségekre utalás, de az attól még abból az öniróniából táplálkozik, aminek használata trendi egyes, valódi társadalmi hangulatokra rezonáló jobboldali körökben.
tehát a leparasztozott tömeg pszichózisba esik, és elmegy az urnákhoz, aztán csillogó szemmel elmennek Berlinbe, a stadionba, karlendítve, felkarszalagozva.
141, hsz. (annyi még, hogy a vörös téren nem csak önszántukból voltak ott a tömegek, de aki önszántából AKÁRMILYEN zászlót lobogtat, egy hívő TÖMEG részeként, arra ugyanazok a kritériumok érvényesek.)
azt REMÉLTEM, kicsit meg tudjuk beszélni mélyebben a dolgot. mert itt nem a nácizás volt a lényeg, de nem lehet megkerülni a jelenséget, amit a fanatizált tömeg, mint jelenség képvisel. és fájó, hogy ez éppen egybe esik... de gondolkozzál el, a tömegpszichózisról.!!!
ennek egyik indikátora ez a parasztozás, és az erre adott reakciója a népnek.
Bántás nélkül, azért egy értelmes ember azt is végig gondolja hogy miből legyen ennyi. A Fidesz sem az államadósság újra tárgyalását nem meri felvállalni sem semmi mást amiből pénzt csinálhatna - kivéve persze egy-két újabb IMF hitelt.
Úgyhogy erre is még a Jobbikkal van legelőbb esélyed - vagy sehogy.
én sem mondtam, hogy emiatt a böfi miatt nem megyek el szavazni. ez csak egy kis megerősítése a dolognak.
a nagyobb aggályom az emberek iránt van, ami túlmutat a családomon, illetve semmi köze hozzá. berlini stadion-szindróma..... ez a nagy probléma. ez az igazi veszély egy társadalomban....