asszem veszem a páncélt és a térd védőt.... lehet itt kikapok a szántó földbe bár para mert nem látom mi van a hó alatt de legalább nem farolgatni fogok egész végig:P
valaki elárulhatja ,hoyg lehet szögetlen gumival egyenesen emnni és kanyarodni jeges úton :D elkellene jutnom Aból Bbe és fárasztó lenne végig keresztbe:P
Hát most itt felénk (szeged) is elkezdett olvadni... de valami nagyon halvány utánpótlás is van... igy kb. egyenlőre úgy tűnik, hogy holnap még tuti meg lesz... ;-)
nekem is 2szer volt majdnem csúszás a jégen de sikerült megfogni a gépet szerencsére XD bár mázlim volt,hogy a bakancs talpa megtapadt mert ha megcsúszik akkor mi is hason csúszunk egyet XD de jók ezek a DRek bírják az ütés vágást;)
nálunk meg egy szem hó sem esett:( pedig mennyire vártam, és semmi... ezzel a jeges dologgal majdnem szoptam énis multkor, de szerencsére valahogy sikerült megfogni..
Haháá. Én még reggel azt hittem, hogy tudok többel menni 30-nál a tükör jégen, sajna egy index meg egy tükör bánta. :( De végülis többel mentem, csak nem lábon hanem hason csúszva:)) Még szerencse hogy nem jöttek se mögöttem se szemben.:)
Vazze, ma akartam dr-ezni picit, olajat tettem bele, akksit már feltöltöttem, indítanám, erre egy kattanáson kívül semmi. Áááááááááááááá! :((((( Önindító gomb megnyom, egy kattanás. Megint, megint egy kattanás. Most szomorú vagyok, az elektromos dolgokhoz aztán végképp nem értek. Remélem csak valami relét kell kicserélni, aztán annyi. Kereshetek motordokit, kátán, aki ráér.
Jelentem a DR350 tökéletesen megy a hóban ;) úgy scapja ki a havacskát,hogy csuhaj viszont ,hogy valaki a tükör jég aszfalton tud vele 30fölött menni azzal kezet fogok:D viszont broadsidera olyan szépen rálehet venni csak tudja megtartani az ember fia :) no jó hó DRezést én holnap ha megmarad kimegyek és csinálok egy videót ;)
meglett :D már csak egy km meghajtót kell szereznem valahonnan:P most pöpec ha minden igaz tavaszar kap új láncszettet és akkor baba lesz nagyon . de most ezen a jeges után úgy csúszkált dután.
errol volt mar szo ha visszaolvasol 96-ban vatozott a hatso fogaskerek - az is lehet hogy nem a motor evjaratanak megfelelo hatso kereked van az a biztos ha az eredetit viszed magaddal a boltba. de annyit offoltok hogy dr350bol is kell mostmar kocsma topicot nyitni mint a BIG forumon :)
sada: döntöttem... szombaton reggel legkésőbb fél nyolcsas indulással legurulok Dabas-Sárira (odafelé kövön)... ott bejárom a 28-ára tervezett teljes nyomvonalat (terepen - kisebb tájékozódással, tracket logolva...) aztán legkésőbb délután fél háromkor elindulok visszafelé - valami rövidebb földes úton... legkésőbb 6-ra érek haza... Ennyi.
(Ja, ha jó kedvem lesz akkor a derbivel... max. sebességem 55km/h)
sada: szombaton már qrva hideg lesz... ettől függetlenül biztos, hogy gurulunk egyet - legrosszabb esetben elmegyek a Si-ért... Meg a derbit is kellene járatni, mert teljesen elszokik tőle...
a kormányt még tavaly, vagy az előtt vettem. 28-as vastagfalú pazzaz, annak ellenére, hogy mindössze 9e volt, nagyon jól bírja. a 600-as xl-emre vettem, amit dobáltam jobbra balra, de meg sem kottyant neki :) és még egy 9es volt az átalakító hozzá.