tán sunworkshop fotót akarsz beilleszteni? akkor nem mondom meg! :-)
na szóval img src=a kép címe (pl: http://www.anyámkínja.hu/fecsek.jpg), és mindez kacsacsőrök közé téve < <-ilyen a kacsacsőr, a végére értelemszerűen a másikat kell tenned.
Na ti aztán nagyon jól elvagytok miközben a világ termeli a gépetek alá az atomhulladékot.Itt mindenki olyan vidám.Na majd letörjük a vidámságot és olyan trÚ-metál koncertet zúdítunk rátok, hogy csak na! Éjjen az a hogyishívják együttes na az a Majdnem fiúcsapat... :-)) Ja megvan Iron.Aham a fém újra nagy lesz velünk!Persze a szívünkben nincs harag csak szánalom....:-))
ez nagyon szép. elszorul a szívem. de neked is el fog, amint meglátod a pavelka serie-t!
mitől esik le fecsek farka, ööö álla?
nekem mondtad, hogy hozol demót?
KÖSZ!
Amennyiben az vagy akinek gondollak Diesel, akkor üdv a Strongnak! Ha nem nyertem akkor jobb ha felfeded kilétedet mielőtt kardomba dőlök. :-)) A hír igaz.A fesztivál amiről szó van, fain lesz és remélem sokan jönnek majd! Mindenkit figyelmeztetek továbbá, hogy vészesen közeledik a febr.1. amikoris a STRONG fog fellépni végre valahára a süsiben.Én ott leszek.Továbbá a SUPERBUTT februárban a Rollins Band előtt fog fellépni a Pecsában.(ezt azért mondom csak eme fórumon, hátha van valaki aki nem olvassa az egyéb fontos fórumokat.)
DE! most akkor a hírek a Napműhelyből.:
Uszkve 2 héten belül, (szeretnénk már a TÜRELMI IDŐ FESZTIVÁLIG) lesz egy honlap, a mi kis szigetünk itt a nagy világhálón.
a cím: www.sunworkshop.net
Ebben a hónapban még 31.-én fogunk murizni a Rocktogonban, a februári hónapban meg lesz sok-sok fellépés.Eddig a hírek uff.
Csács Marci!
A mjuzikba esetleg már a vizsgaidőszak vége előtt is ír6nál, demót is tudok szerintem adni. Sőt esetleg a koncerteket is belevehetnéd az újságotokba.Most amúgy jó sokat fogunk. Aztán viszont meg nem. Tehát, ha közöset szeretnénk csinálni, azt is mostanában kellene összehozni.
Marci, szerintem gyere el ide, és akkor ott majd ügyintézünk, illetve megbeszélünk, oki?
(Kedves Dízel! A hír igaz!)
TÜRELMI IDŐ FESZTIVÁL a Vekkerben, január 25-én a következő zenekarok részvételével: convoy, buttholes, mind the gap, insane, sun workshop, very bad things
Mindenkinek köszönjük aki eddig eljött és megnézett minket!Azt is köszönjük, hogy véleményt nyílvánít.Azt nem köszönjük, hogy alultájékozottan,üres szavakat puffogtatva kritizál.Ja!A jó és építő kritikákat előre is köszönjük.
Jah en is mennek a Motley Cruebe, bar azt is utalom, de nem baj ... biggyboy nem leszel egyedul! :)
Hajjon meg az osszes garbos pullis hippiutanzat ... pfuj ...
Kedves biggyboy! Szerintem maradj a Mötley Crüe topicban, és ott szórakoztasd a népet az okos hozzászólásaiddal! Bocsi, a nevedről lehagytam a veszedelmes 666-ot.
Csóka.
Hál' Isten a legtöbb szórakozóhelynek van elszeparált bárrészlege, arra az esetre ha valakinek perszonálisan nem jön be egy zene.Köszönjük az építő kritikát egyébként drága biggyboy666, igen elgondolkoztató volt a sok észrevétel!!
Asszem nem én vagyok az bazze',már megin' lemaradtam a tutiró, mostan me a **** lesz? Kidoboltatik, hogy febr1. nem leszünk a Süsiben a Strong előtt sajna.....
Épp mire a demófelvételre került a sor, Karcsi elfelejtette, hogy mit kell dobolnia, mert nem nagyon járt próbára, de ez lehet, hogy nem is így történt, mert egyrészt ez már ugye tavaly, volt, meg én különben sem voltam ott, mert minek zavarjam a Karcsit, ugye, főleg, ha úgyse tudja, de az is lehet,hogy túl jól tudta, és azért, de a lényeg, hogy le van halkítva, jól hallotta a tömeg, illetve így nem hallotta, vagy csak alig.
A Zanzibárban meg már igen biztosan dolgoztak Karcsi kezei, viszont nem volt a kis csatornáján hangerő. Nem baj, a szafri duó (Karcsi+Dávid) majd jól megutatja mindenkinek január 31-én a roktogonban, február 1-jén süsatöbbi..... erről majd később.
Igen,és nem.A tömeg jelzéseit figyelembe véve azt kell, hogy mondjam: A gitárhangzás a demón egyátalán nem rossz sőt.Csakhát ugye egyátalán nem szokványos.Nekem kifejezetten tetszik.Az igaz, hogyha lemezfelvételre kerül majd a sor (egyenlőre nem ostromol a DREAMWORKS,sem a GEFFEN...)akkor a gitárhangzás erősebb lesz de nem a szokványos agyletépős Mesa zúzda.Továbbá kidoboltatik, hogy az előzőekben meghírdetett koncertek maradéktalanul meg lesznek tartva, de a vendégzenekarok kiléte még mielőttünk is titok...de mi ott leszünk.